Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2014: Jousimies

Teksti: Anna.fi

Kesähoroskooppi 2014 kertoo, että Jousimieheltä saattaa puuttua käteistä, mutta nyt ei kannata vinguttaa luottokorttia saati hakea pikavippejä. Avain tilanteen parantamiseen saattaa löytyä yhteistyön kautta. Tänä kesänä Jousimies voi vaikuttaa tavanomaista vakavammalta ja pohdiskelevammalta. Elokuussa hän palaa takaisin innostuneeksi seikkailijaksi, joka ei takerru pikkuseikkoihin. Sisäinen levottomuus voi heijastua myös perhe-elämään.

Kesähoroskooppi 2014: Jousimies

Rakastunut Jousimies on valmis syventämään suhdetta kultansa kanssa oppiakseen samalla enemmän myös itsestään. Pakittava Merkurius saattaa kuitenkin pistää kapuloita rattaisiin kesäkuun alusta heinäkuun alkuun saakka. Venus oikoo asioita parempaan suuntaan heti tämän jälkeen. Oinas, Leijona, Vesimies ja toinen Jousimies pysyvät parhaiten mukana Jousimiehen menossa rakkauden taistelukentillä.

Iloinen Jousimies elää niin aktiivista elämää, että se pitää hänet yleensä fyysisesti hyvässä kunnossa. Joskus liika aktiivisuus kostautuu kalenterin ruuhkautumisena, mistä aiheutuu stressiä. Mukavasta elämästä pitävä Jousimies on toisaalta myös niin heikkona hyvään ruokaan ja alkoholiin, että joskus edes runsas liikunta ei pidä kiloja kurissa. Kun vatsassa alkaa näkyä makkaroita, Jousimiehen on viisainta ryhdistäytyä ja hillitä mielihalujaan. Jos Jousimies saa kivuliaita vatsa- ja maksaoireita kesällä, niitä kannattaa rauhoitella tuoreilla mustikoilla ja porkkanoilla. Omat luomuporkkanat voi kasvattaa pienessä kohopenkissäkin, jos ei omista suurta puutarhaa.

Jousimies poimii mustikkansa suoraan metsästä. Hän lähtee marjaan mielellään perheen tai suuremman kaverijoukon kanssa. Joukkuelajeja suosiva Jousimies rakastaa kesäisin jalkapalloa, lentopalloa, pesäpalloa ja kaikkia muitakin nopearytmisiä pallopelejä. Golf-kentälle häntä on turha houkutella.

Lue myös nämä:
Vuosihoroskooppi 2014: Jousimies
Jousimiehen kattava luonnekuvaus
Jousimiehen yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin
Millaisen naisen Jousimies haluaa?
E-kortti: Jousimies
E-kortti: Jousimies – Hauskanpidon mestari

Teksti: Modesty Moon

Anna 23/2014

X