Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2014: Leijona

Teksti: Anna.fi

Kesähoroskoopin mukaan Leijona on taipuvainen puntaroimaan elämänsä iloja ja suruja heinäkuun puoliväliin asti. Vastoinkäymisten analysointi on tietysti paikallaan sopivassa määrin ja saattaa parhaassa tapauksessa ehkäistä samojen virheiden toistamista tulevaisuudessa. Liika menneiden murehtiminen masentaa, eikä siihen kannata hukata kaunista kesää. Leijonan on vain parasta pitää pää kylmänä ja välttää lohduttautumista päihteiden avulla. Luonto on kesällä niin kaunis, että sen havainnointi huumaa jo aivan sellaisenaan.

Kesähoroskooppi 2014: Leijona

Hehkunsa menettäneet rakkaussuhteet saattavat nyt päättyä. Vaikka näin kävisi, Leijonan ei kannata surra liian kauan. Parasta on vain laskea irti menneestä, levätä ja rauhoittua. Heinäkuun puolivälissä Leijona voi ryhtyä keräämään voimia iloisen ja itsetuntoa tukevan Jupiterin avulla. Kesän lopulla kaikki voi olla jo toisin. Silloin Venus nimittäin alkaa virkistää taas Leijonan rakkauselämää. Hän saattaa vaikka löytää uuden kumppanin syyskuun alkuun mennessä. Leijonan kanssa pärjäävät parhaiten tulista energiaa uhkuvat Oinas ja Jousimies sekä tietenkin toinen Leijona.

Leijona rakastaa hyvin maustettuja liharuokia. Rosmariini on Leijonalle sopiva yrtti, joka maustaa niin lammaspaistin kuin monen muunkin liha-aterian. Leijonan kannattaisi kasvattaa rosmariinia vaikka ruukussa keittiön ikkunalaudalla. Raikkaantuoksuinen yrtti säväyttää myös perunoita ja porkkanoita sisältävät lisukkeet sekä ruokaisat vihanneskeitot. Jos Leijonaa sattuisi laiskottamaan liikaa jopa omasta mielestään, hänen kannattaa terästää kylpyvetensä rosmariinihaudukkeella. Lämmin yrttikylpy saa veren kiertämään jo vartissa.

Rosmariinin virkistämä Leijona sinkoaa itsensä miellellään jalkapallo- tai pesäpallokentälle kokoamaan joukkojaan. Leijona rakastaa joukkuelajeja – varsinkin, jos saa loistaa itselleen sopivassa kapteenin roolissa.

Lue myös nämä:
Vuosihoroskooppi 2014: Leijona
Leijonan kattava luonnekuvaus
Leijonan yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin
Millaisen naisen leijonamies haluaa?
E-kortti: Leijona
E-kortti: Leijona – Äänekäs johtaja

Teksti: Modesty Moon

Anna 23/2014

X