Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2014: Oinas

Teksti: Anna.fi

Kesän 2014 horoskooppi kertoo, että Oinaan pitkään jatkunut ihmissuhteiden ja kotiasioiden puntarointi alkaa tuottaa tulosta. Oinas voi rentoutua. Kotona vallitsee taas lämmin ja rauhallinen tunnelma, mikä ilahduttaa kaikkia.

Kesähoroskooppi 2014: Oinas

Kotielämään panostava Oinas saattaa tosin innostua remontoimaan asuntoa niin tarmokkaasti, että se voi järkyttää muiden mielenrauhaa. Kotiasioiden painottuminen voi myös merkitä uuden ja tilavamman asunnon – tai perheenlisäyksen hankkimista. Sisustukseen liittyviä hintavampia hankintoja kannattaa nyt harkita tarkasti. Kaikenlaiset uhkapelit on myös syytä rajoittaa minimiin.

Ilon tuoja Jupiter vilkastuttaa Oinaan seuraelämää heinäkuun puolivälistä alkaen. Tarjolla on sekä hauskanpitoa ystävien ja perheen kanssa että romantiikkaa. Sinkut saattavat löytää kumppanikseen lennokkaan Kaksosen, Leijonan, Vaa’an tai Jousimiehen. Vakituisessa suhteessa olevat pystyvät kohentamaan retuperälle päässeitä suhteitaan.

Jupiter saa Oinaan pursuamaan ideoita ja tarmoa. Positiivista energiaa kannattaa käyttää myös huonojen tottumusten muuttamiseen. Napostelu on syytä unohtaa ja opetella sen sijaan valmistamaan herkkuja kotimaisista vihanneksista ja marjoista. Alkukesän nokkoset sopivat hyvin Oinaan kesäkeittiön raaka-aineiksi. Niistä voi tehdä keittoa tai muhennosta ja ne sopivat myös höysteeksi sämpylätaikinaan. Nokkoshauduke vilkastaa nestekiertoa ja lievittää vilustumisoireita.

Aktiiviset Oinaat pitävät reippaasta ja haasteellisesta liikunnasta. Kesällä on hyvä juosta ja pyöräillä pitkiä matkoja myös kilpakumppaneiden kanssa. Riehaantuessaan Oinas tosin altistuu helposti onnettomuuksille. Siksi kannattaa miettiä kahdesti ennen kuin hyppää mukaan mihin tahansa sirkukseen. Oinaan perässä juoksevien ja pyöräilevien kannattaa tarkkailla muuta liikennettä, jotta eivät sinkoa itseään kolareihin huimapään imussa.

Lue myös nämä:
Vuosihoroskooppi 2014: Oinas
Oinaan kattava luonnekuvaus
Oinaan yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin
Millaisen naisen oinasmies haluaa?
E-kortti: Oinas
E-kortti: Oinas – Karismaattinen jääräpää

Teksti: Modesty Moon

Anna 23/2014

X