Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2014: Skorpioni

Teksti: Anna.fi

Kesällä 2014 Skorpioni pyrkii tarkastelemaan elämänsä asioita laajempana kokonaisuutena eikä halua takertua harmittaviin yksityiskohtiin. Hän on saanut takaisin luontaisen seikkailunhalunsa ja rohkeutensa. Niitä hän pyrkii toteuttamaan myös erilaisissa oppimisprosesseissa. Skorpionin kyvyt huomataan eikä hän itsekään piilottele kynttiläänsä enää vakan alla.

Kesähoroskooppi 2014: Skorpioni

Alkukesä tarjoaa Skorpionille leppoisaa lempeä ja hellää ystävyyttä. Mars antaa lisäpuhtia heinäkuun lopulta aina syyskuun puoliväliin asti. Silloin Skorpionin itsetunto on vakaasti kohdallaan, ja rakkaudennälkäisten kannattaa tavoitella haluamaansa. Skorpionin tärkeimpiä tarpeita ymmärtävät parhaiten Rapu, Kauris, Kalat ja jopa Neitsyt. He osaavat myös viisaasti väistää turhat konfliktit sanomalla lempeästi ”yes, dear”, kun myrkkyhäntä jälleen kerran pauhaa ja purkautuu.

Tulisesta temperamentistaan huolimatta Skorpionit ovat alttiita vilustumaan kesälläkin. Heidän kannattaa kerätä ja kuivata talteen alkukesän nokkosia yrttiteetarpeiksi. Viljelylaatikkoon sopii kylvää basilikaa ja sitruunamelissaa, jotka lievittävät vilustumisen oireita. Moni Skorpioni rakastaa chilejä niin paljon, että olisi valmis maustamaan niillä jokaisen ruokalajinsa. Niitä voi kasvattaa ruukussa myös ulkona, jos kesästä tulee lämmin. Hyvinvoinnistaan huolehtiva Skorpioni maustaa chileillä ruokaisia kasvisaterioita, joita hänen olisi hyvä suosia raskaiden liharuokien sijasta.

Skorpionilla on paljon energiaa, jota on hyvä päästä purkamaan kuntoliikunnan avulla. Koordinointikykyä kehittävät taistelulajit sopivat hyvin haasteista pitävälle Skorpionille. Monet viihtyvät hyvin vedessä, kunhan se on lämmintä. Melonta tai kilpasoutu on hyvä kompromissilaji niille, joita Suomen vesien lämpötilat hirvittävät. Myös lintujen bongaus sopii harrastukseksi tarkkasilmäiselle ja suoranaiseen vaanimiseen kykenevälle Skorpionille.

Lue myös nämä:
Vuosihoroskooppi 2014: Skorpioni
Skorpionin kattava luonnekuvaus
Skorpionin yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin
Millaisen naisen skorpionimies haluaa?
E-kortti: Skorpioni
E-kortti: Skorpioni – Loistava suutelija

Teksti: Modesty Moon

Anna 23/2014

X