Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2014: Vesimies

Teksti: Anna.fi

Vesimiehellä riittää kesällä 2014 mielenkiintoisia töitä jopa niin paljon, että hänen on viisasta hillitä niiden virtaa. Muuten Vesimies ajaa itsensä näännyksiin, koska hänellä on tapana auttaa myös muita.

Kesähoroskooppi 2014: Vesimies

Onneksi kesäaurinko roihauttaa Vesimiehen rakkauselämän hehkuun. Luvassa on useita nautinnollisia kohtaamisia, joista yksi saattaa johtaa vakavampaankin suhteeseen. Onni suosii nyt rohkeaa. Vesimies on erityisen hurmaava juhannuksen jälkeen aina heinäkuun puoliväliin saakka. Sen huomaavat erityisesti Vaaka, Vesimies, Kaksonen ja Jousimies.

Mentaalisesti aktiivinen toisinajattelija ei loista oman kehonsa tarpeiden ymmärtäjänä. Vaikka Vesimies osaa käyttää aivojaan, hän usein unohtaa, että säännöllinen liikunta aktivoi lihasten lisäksi myös aivoja myönteisellä tavalla. Toisaalta on ymmärrettävää, että Vesimies tuntee luontaista vastenmielisyyttä urheilua kohtaan. Hänellä on nimittäin taipumus rikkoa paikkojaan. Hänen ystävänsä tietävät, että Vesimies voi satuttaa itsensä vaikka leijaa lennättäessään, kun unohtuu katsomaan pelkästään taivaalle.

Vesimiehen ei siis kannata ryhtyä harrastamaan alamäkipyöräilyä, salibandyä tai amerikkalaista jalkapalloa. Säännölliset kävelylenkit ja rauhallinen uinti sopivat paremmin. Itämaisista lajeista Vesimies voisi kokeilla taijita ja ehkä aikidoakin. Jujutsu ja karate kannattaa unohtaa.

Eläimiä rakastavat Vesimiehet karttavat usein lihan syöntiä. Välillä kasvisateriatkin jäävät väliin asioiden pyöriessä mielessä. Nestekiertoa tehostava kultapiiskuhauduke on paikallaan, kun Vesimiehen elimistö kerää nestettä, mikä näkyy turvotuksena. Kamomilla on toinen Vesimiehelle sopiva luonnonrohto. Kamomillahauduke auttaa moneen vaivaan vatsankivistyksestä ja stressistä päänsärkyyn ja nukahtamisvaikeuksiin. Hammaslääkärit neuvovat hoitamaan myös aristavia ikeniä kamomillahaudukkeella.

Lue myös nämä:
Vuosihoroskooppi 2014: Vesimies
Vesimiehen kattava luonnekuvaus
Vesimiehen yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin
Millaisen naisen Vesimies haluaa?
E-kortti: Vesimies
E-kortti: Vesimies – Seikkailunhaluinen keksijä

Teksti: Modesty Moon

Anna 23/2014

X