Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2018: härkä (20.4.–20.5.)

Härän rakkauselämä selkiintyy syksyä kohden. Satunnainen vapaudenkaipuu voi aiheuttaa vaikeuksia.
11.6.2018 Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Paula Herranen Kuvat: MVphotos

Tavoittele tänä kesänä sitä, mitä todella tarvitset, älä sitä, mitä muut kuvittelevat sinun haluavan. Varmuus tekee tiestä selkeän. Tietty jännitys on luonnollista, mutta pidä pääsi kylmänä. Luontainen viehätysvoimasi ja joustavuutesi auttavat sinua tulemaan toimeen ihmisten kanssa. Edistyt nopeasti, jos tavoittelet haaveitasi yksin, mutta se ei ole yhtä hauskaa kuin yhdessä tekeminen.

Rakkaus

Jos olet rakkauselämästäsi epävarma, kaikki selkiintyy syksyn koittaessa. Sitä ennen intohimon liekki roihuaa varsinkin pimennysten seutuvilla. Malta mielesi ja punnitse velvoitteita ja vaihtoehtoja. Älä tee mitään sellaista, mitä saattaisit myöhemmin katua. Satunnainen vapaudenkaipuu voi aiheuttaa vaikeuksia missä tahansa neuvotteluissa. Näissä asioissa pitää usein olla suorapuheinen, ja uusi rakkaus saattaa viedä voiton, koska se vain tuntuu helpoimmalta vaihtoehdolta. Pohdi vielä kerran, mikä tuottaa sinulle tyydytystä.

Työ

Kaipaatko nopeita tuloksia, mutta et saa niitä? Kun muut hidastelevat, saatat saada mahdollisuuden näyttää kyntesi. Olet kyvykäs, mutta vähättelet itseäsi! Jokin sellainen tehtävä, jossa olet ansainnut kannuksesi jo aiemmin, odottaa sinua taas tänä kesänä. Kun näet unelmiesi toteutuvan, antaudu menestyksen ja tyydytyksen virran vietäväksi.

Terveys

Kaikkien terveyteen liittyvien murheiden pitäisi selvitä syksyyn mennessä. Muodikas nirsoilu ei sovi sinulle. Kesän pimennykset vaikuttavat ensisijaisesti koti- ja rakkauselämään. Kiihkeät keskustelut voivat nostaa stressiä ja jännitteitä. Silloin on entistä tärkeämpää muistaa, että sopiminen yleensä rentouttaa ja suo mahdollisuuksia romantiikalle.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Annan suuri kesähoroskooppi 2018: rakkaus, terveys, työ

Lue myös

Suosittelemme