Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2018: kaksoset (21.5.–20.6.)

Kuunpimennys vaikuttaa positiivisella tavalla kaksosen koti- ja rakkauselämään. Suunnittele kaikki etukäteen, niin vältyt stressiltä.
Teksti: Cassandra Nye, suomentanut Paula Herranen Kuvat: MVphotos

Yllättävät muutokset kotona ovat inspiraation lähde. Nauti hetkessä elämisestä. Rohkaise sosiaalisia ja seikkailunhaluisia puoliasi. Paikoista, jotka saattavat sinusta tuntua tylsiltä, voi löytyä todella kiinnostavia ihmisiä. Terävä mieli ja runsas energia vaativat tekemistä. Töissä se saattaa johtaa ylennykseen ja palkankorotukseen. Kotona valon ja värien käyttö hurmaa muut.

Rakkaus

Ylimääräinen vapaa-aika kesällä antaa tilaisuuden arvioida uudestaan työ- ja kotiasioiden tasapainoa. On todennäköistä, että saat lisää vapaata töistä tai rutiinisi muuttuvat kokonaan. Ota ylimääräisestä ajasta kaikki irti ja vahvista nykyistä suhdettasi – tai etsi uusi. Kiihkeät pimennykset vaikuttavat arvioihisi, joita teet varsinkin ulkoisen vaikutelman perusteella. Älä kuitenkaan hoppuile tulevaisuutta pohtiessasi. Valpas mielesi vaatii muutakin kuin ulkonäköä.

Työ

Alkukesästä ärsyynnyt kaikesta, mitä ympärilläsi tapahtuu. Ole päättäväinen. Tulokset eivät välttämättä ole välittömiä, mutta älykäs lähestymistapa tekee ihmeitä. Vastustetaanko ideaasi vielä elokuussa? Kollega saattaa edistää ja tasapainottaa sitä kuun loppupuolella. Se on yllättävää, etkä ehkä arvaa sitä etukäteen. Pienet asiat ja pienet ihmiset tuovat mielihyvää syyskuussa.

Terveys

Liikunta ja terveellinen ruokavalio ovat aina hyväksi. Ehkäisy on aina parempi vaihtoehto kuin parannuskuuri, joten hoida heti pois kaikki mieltäsi painavat epäilyt ja tutkimukset. Kesän auringonpimennykset vetävät huomion talousasioihin ja pakottavat sinut ottamaan kaiken irti mahdollisista perinnöistä ja onnenkantamoisista. Kuunpimennys vaikuttaa koti- ja rakkauselämään, mikä koituu hyväksi. Stressiä ei pitäisi olla, ei varsinkaan, jos suunnittelet kaiken etukäteen.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet:

Annan suuri kesähoroskooppi 2018: rakkaus, terveys, työ

X