Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2019: jousimies (22.11.–20.12.)

Antaudu tänä kesänä seikkailulle. Toteuta villeimmät unelmasi ja anna elämän kuljettaa.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: Ulla Sainio

Koko kesä on sinulle rajattomien mahdollisuuksien ja kaukana siintävien horisonttien tavoittelua. Pakkaa reppu, varaa lennot, hyppää junaan tai nouse pyörän selkään – tyylillä ei ole väliä, kunhan lähdet, antaudut seikkailulle ja annat elämän kuljettaa.

Kesän haasteet

Ole tänä kesänä oman elämäsi Nuuskamuikkunen: uskalla olla niin vapaa kuin mahdollista! Haasta itseäsi, tartu hetkeen ja tee jotain rohkeaa, tulet kiittämään siitä itseäsi vielä vuosia myöhemmin.

Kesäkuukausista elokuun ensimmäiset viikot ovat kaikkein harmonisimmat ja soljuvat suunnitelmiesi toteuttamisen kannalta myötätuulessa. Elokuun loppua kohden elämän realiteetit ja rajoitukset alkavat taas nostaa päätään. Jos olet sitä ennen antanut itsesi elää tuulen puhaltaessa siipiesi alla, on paluu arkeenkin mieluisaa ja toivottua.

Kesän parhaat hetket

Tämä koko vuosi on sinulle uusien mahdollisuuksien, ihmisenä kasvamisen, laajentumisen ja runsauden aikaa. Ja mikä olisikaan parempi ajankohta toteuttaa kaikki villeimmätkin unelmat kuin kesä.

Kesäkuu on sinulle oivaltamisen aikaa. Erityisesti kesäkuun puolenvälin tienoilla oleva täysikuu merkissäsi valaisee tietäsi ja muistuttaa sinua siitä, mikä saa sydämesi laulamaan.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

X