Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2019: skorpioni (23.10.–21.11.)

Kesällä on aika rentoutua. Älä siis hukuta itseäsi töihin, vaan tunnusta rehdisti, että olet ollut jo pitkään loman tarpeessa.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: Ulla Sainio

Heittäydy vapaalle heti, kun kesäkuu koittaa, jos se vain mitenkään on mahdollista.

Kesän haasteet

Todennäköisesti olet ollut jo hetken aikaa loman tarpeessa, mutta töistä irtautuminen on vaikeaa, koska pidät luontaisesti ohjat omissa käsissäsi ja elät asenteella ”kaikki pitää itse hoitaa”. Mutta kuten tiedät, työ ei lopu tekemällä ja jokin on aina kesken.

Tee rohkea irtiotto ja pakene maalle tai ulkomaille omaa taipumustasi jäädä jumiin tärkeinä pitämiisi asioihin.

Kesäkuu on levon kannalta kaikkein suotuisin, sillä heinäkuu nostaa esiin jännitteisiä energioita ja niitä pitäisi päästä purkamaan jonkin fyysisen tekemisen muodossa.

Mikäli olet suunnitellut kesälle jotain erityistä projektia, koeta pysyä tyynenä turhauttavien tilanteiden edessä, kun suunnitelmat muuttuvat, eivätkä sovitut asiat toteudu toivotulla tavalla.

Kesän parhaat hetket

Merkurius perääntyy ja antaa mahdollisuuden keskittyä ulkoisten asioiden ja mielen pintakerroksen sijaan syvempiin sisäisiin teemoihin. Elokuun kaksi viimeistä viikkoa näyttävät kohdallasi palauttavan asiat ruotuun ja voit taas luottaa siihen, että kaikki järjestyy – joskaan ei aina sillä tavalla kuin sinä haluaisit.

Nauti kesän viimeisten viikkojen sujuvasta energiasta, sillä vihdoinkin kaikki tuntuu etenevän omalla painollaan ja voit antaa itsesi rentoutua.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

X