Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2019: vaaka (23.9.–22.10.)

Vaaka voi odottaa erityistä romantiikkaa, joka hiipii elämään vaivihkaa elokuussa. Parhaiten vaaka irtautuu arjesta maisemanvaihdoksen myötä.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: Ulla Sainio

Vuoden alku on saattanut olla sinulle poikkeuksellisen vaativa ja raskas, joten kesäkuu lempeine tuulahduksineen tulee kuin tilauksesta.

Kesän haasteet

Heinäkuussa saatat huomata päätöksenteon olevan tavanomaistakin vaikeampaa. Merkurius perääntyy ja se ilmenee usein vaihtuvina näkökulmina ja peruuntuneina suunnitelmina.

Ota heinäkuu löysin rantein ja pyri olemaan sopimatta mitään kauaskantoista tai tärkeää. Kun elokuun kaksi ensimmäistä viikkoa ovat ohi, saatat huomata suorastaan jo kaipaavasi töiden tai muiden projektiesi pariin. Tämä kertoo siitä, että loma on tehnyt tehtävänsä – luonteellesi ominainen aktiivinen mieli kaipaa jo päästä toteuttamaan itseään.

Kesän onnistumiset

Irtiotto arjen huolista ja paineista tapahtuu parhaiten, kun vaihdat maisemaa joko ulkomaanmatkan tai muun paikanvaihdon muodossa.

Kesäkuu on sinulle tunnelmaltaan vuoden kepeimpiä ja harmonisimpia ajankohtia, mutta myös elokuun alkupuoli on suloista ja erityisesti romanttisesti virittynyttä aikaa.

Lomaa ajatellen elokuu on ehdottomasti suotuisin ja tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiselle sekä mieltä virkistäville kulttuuririennoille.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

X