Horoskoopit

Kesähoroskooppi 2019: vesimies (20.1.–18.2.)

Vesimiehelle kesäkuun alku on onnekasta aikaa. Ota silloin kaikki irti ystävien tapaamisista ja sosiaalisista riennoista.
Teksti: Kirsi Halla-Seppälä Kuvat: Ulla Sainio

Vesimiehet lähtevät kesänviettoon iloisin mielin ja suurta odotusta täynnä. Kesäkuu alkaa onnekkaissa merkeissä ja luo oivallisen tunnelman ystävien tapaamiseen, sosiaalisiin rientoihin tai muuhun mukavaan.

Kesän haasteet

Kaikki kesän haastavimmat kuviot tuntuvat jättävän sinut rauhaan, joten pääset keskittymään kesänviettoon haluamallasi tavalla.

Heinäkuussa tosin perääntyvä Merkurius vastamerkissäsi leijonassa voi sekoittaa soppaa niin, että monet käytännön asiat, esimerkiksi matkustamiseen, elektroniikkaan, laitteisiin, viestintään tai sopimuksiin liittyvät, menevät vähän sinne päin.

Erehdyksiltä ja viivästyksiltä on melkein mahdoton välttyä, joten rennolla asenteella ja stressaamatta pienistä selviydyt tästäkin koitoksesta hyvällä mielellä.

Kesän parhaat hetket

Elokuun puolivälissä täysikuu on vesimiehen merkissä ja se tuo aina oman latauksensa merkin edustajien elämään.

Täysikuu nostaa pintaan pimennossa olleita asioita ja aktivoi erityisesti tunne-elämääsi ja sisäistä maailmaasi. Jos on jotain, jossa olet toiminut omaa sydäntäsi vastaan, elokuussa saattaa koettaa se aika, kun et voi enää elää itseäsi ohittaen, vaan on tullut aika huomioida omat tarpeesi ja tunteesi myös käytännön tasolla.

Lue myös, mitä kesähoroskooppi 2019 ennustaa muille horoskooppimerkeille:

Annan suuri kesähoroskooppi 2019: haasteet, onnistumiset ja mahdollisuudet

X