Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Koira

Teksti: Anna.fi

Koira on vuonna 2015 pidetty ja ihailtu, olipa kyseessä sitten rakkaus, ystävyyssuhteet tai työ.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Koira

Eläinkunnan inhimillisimpänä olentona Koira on uhrautuvainen ja oikeudenmukainen. Koiran lojaali luonne tekee hänestä loistavan kumppanin ja ystävän. Merkin länsimainen vertailukohde on Vaaka.

Yleiskatsaus

Vuohen vuosi 2015 on kokonaisvaltaisesti onnellinen Koiran merkin alla syntyneille. Nyt on hyvä aika istua hetkeksi alas ja suunnitella tulevaisuutta uraasi liittyen. Kaikki päätökset kannattaa harkita tarkkaan, sillä tänä vuonna impulsiivisuudelle ei ole tilaa.

Olet lojaali johtaja ja kohtaat ongelmat rehellisesti. Sinulla on hyvä sydän ja olet hyvin antelias. Koira tunnetaan myös itsepäisyydestään, ja joskus se voi tuoda mukanaan pulmia. Vahva halu menestyä ohjaa sinua kaikessa, mitä teet.

Kiinalaisen horoskoopin ennusteen mukaan kuljet tänä vuonna työelämässäsi edistyksen ja vaurauden polkua. Yksityiselämässäsi rakkausasiasi ovat olleet eräänlainen pyörremyrsky, ja tässäkin asiassa tulee tapahtumaan merkittävä käänne vuonna 2015.

Vuosi on kaiken kaikkiaan Koiralle varsin viihdyttävä. Vaikka kohtaisitkin välillä alamäkiä, menestys ja vauraus kolkuttelevat ovellasi ennen kuin huomaatkaan. Muista, että et saa antaa missään vaiheessa periksi vaan sinun täytyy tehdä kaikissa asioissa parhaasi.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Viime kuukausien aikana rakkauselämässäsi on ollut enemmän rajuja kieputuksia kuin huvipuiston vuoristoradassa. Tämä on johtunut pitkälti kiireisestä aikataulustasi. Tänä vuonna Koira on rakkausasioissa kuitenkin hyvin onnekas. Olet varsin tarkka ja nirso silloin, kun valitset itsellesi sielunkumppania. Sinun olisikin tärkeää muistaa, ettei kukaan ole täydellinen.

Olipa kyse uudesta tai vanhasta suhteesta, elämä on tänä vuonna autuasta. Vakiintuneelle Koiralle vuosi 2015 on oivallinen ajankohta avioitua, ja valmiiksi avioliitossa olevat saattavat hankkia tänä vuonna lapsia.

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla kohtaat muutaman kuopan ystävyyssuhteissasi, ja näiden tapahtumien myötä huomaat, ketkä ovat todellisia ystäviäsi. Hoidat eteesi tulevat pulmat diplomaattisuudellasi yhtä hyvin kuin kaikki muutkin konfliktit, joita olet aiemmin kohdannut tai tulet kohtaamaan. Loppujen lopuksi voit kävellä arvokkaasti niiden ihmisten luota, jotka eivät arvosta sinua.

Joku lähipiiristäsi tai perheestäsi ehdottaa sinulle yhteisen bisneksen rakentamista. Vaikka sanotaan, että perheenjäsenten kanssa työskenteleminen ei ole koskaan hyvä idea, asiaa kannattaa vakavissaan harkita. Kiinalaisen horoskoopin ennusteen mukaan läheisesi idea saattaa kantaa pitkälle.

Terveys

Olet tänä vuonna muita Kiinalaisen horoskoopin merkkejä vastahakoisempi lääkäritapaamisten suhteen. Jääräpäisyytesi vuoksi uskot, että selviät kaikista asioista ilman muiden apua. Vaikka itsenäinen luonteesi palvelee sinua monilla elämän osa-alueilla, terveyteen liittyvissä asioissa sinun ei kuitenkaan pitäisi niskoitella.

Tee täyteen ahdettuun kalenteriisi tilaa yleisten lääkärikäyntien hoitamiseksi. Jos et tee näin, pienistä terveysongelmista voi tulla suuria. Koira on huono tinkimään omiin projekteihinsa varaamastaan ajasta, mutta tänä vuonna on tarpeen tehdä kompromisseja. Vuohen vuonna on erityisen tärkeää, että ylläpidät hyvää tasapainoa kuntoilun, ruokavalion ja henkisen hyvinvoinnin alueilla.

Jotta pystyt jatkossakin tekemään menestyksekkäästi sitä, mitä rakastat, täytyy sinun huolehtia kunnolla terveydestäsi. Stressi ei koskaan edistä asioita, joten älä anna sen pitkittyä ja heikentää terveyttäsi.

Ura

Koira on loistava työntekijä, sillä häneen voi aina luottaa. Hän kuitenkin tarvitsee jonkin verran neuvoja siihen, miten toisten kanssa on viisasta toimia. Jos haluat jatkaa työelämässä menestyksen polkua, sinun täytyy tänä vuonna suhtautua toisten tunteisiin hieman avomielisemmin. Jos sinulla on mahdollisuus toimia mielekkäässä työympäristössä omaan tahtiisi, sinulla on kaikki edellytykset luoda tänä vuonna erinomainen ja korkealuokkainen projekti.

Koira on luonteeltaan perfektionisti. Kun alat työskennellä kiinnostavan ja itsellesi merkittävän asian parissa, sinun on vaikeaa keskittyä mihinkään muuhun ennen kuin se on valmis. Ainoa ongelma on, että löydät vikoja lähes kaikesta, ja tämä hidastaa projektisi valmistumista.

Koiran merkin alla syntyneillä ei välttämättä aina ole kaikkein parhaimmat käytöstavat. Saatat kritisoida jokaista pöydällesi päätyvää tehtyä työtä. Jos et osaa antaa positiivista palautetta, saat toiminnallasi kannustamisen sijaan aikaan tuhoa.

Raha

Kiinalaisen horoskoopin ennusteen mukaan Koiran taloudellinen tilanne on useimmiten lähtökohtaisesti hyvä, mutta tänä vuonna saatat kohdata taloudellisia haasteita. Siksi on tärkeää säästää ajoissa pahan päivän varalle. On myös syytä tarkistaa, onko raha-asioissasi luvassa tulevan vuoden aikana kasvua.

Etsit elämääsi tasapainoa ja vakautta, ja sen vuoksi hoidat asioita mieluummin rutiininomaisesti tehtävä kerrallaan kuin säntäät samaan aikaan moneen suuntaan. Harkitse tarkkaan, mitä haluat tulevaisuudessa tehdä ja säästä määrätietoisesti rahaa haaveitasi varten.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Sunsigns.org
Kuva: Colourbox.com

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös nämä:

Koiran luonnekuvaus
Kiinalaisen horoskoopin lukeminen

Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X