Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Lohikäärme

Teksti: Anna.fi

Vuohen vuosi on Lohikäärmeelle voimakas ja tunnepitoinen. Löydät onnen, kunhan vain osaat puhua tunteistasi.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Lohikäärme

Kiinalaisen horoskoopin Lohikäärme on hyvin eroottinen olento, ja voimakas libido ohjaa hänen rakkauselämäänsä. Merkin länsimainen vastine on Oinas.

Yleiskatsaus

Vuosi 2015 tarjoaa Lohikäärmeelle monenlaisia mahdollisuuksia. Kaiken kaikkiaan Vuohen vuosi tulee olemaan sinulle varsin voimakas ja tunnepitoinen riippumatta siitä, mitä päätät tehdä.

On erityisen tärkeää, että hallitset vuonna 2015 mahdollisimman hyvin tunteitasi. Älä ole näkemystesi orja silloin, kun haluat edetä kohti päämääriäsi. Mikään ei ole mahdotonta, kunhan muistat, että sinulla on rohkeutta ja taitoa selvitä kaikista vastaan tulevista esteistä. Yritä pehmentää karumpia piirteitäsi ja etsi itsestäsi tahtoa muuttaaksesi elämäntyyliäsi. Huomaat pian, että onni lisääntyy elämässäsi.

Lohikäärmeen on erityisen tärkeää välttää liiallista impulsiivisuutta uraa koskevissa ratkaisuissa. Älä aseta itsellesi kohtuuttomia tavoitteita, vaan pidä mielesi tyynenä ja kehitä pitkäjänteisesti osaamistasi itsellesi luontevissa asioissa. Aika ei ole kovin otollinen uusien hankkeiden aloittamiselle, joten on parempi hoitaa loppuun ne, jotka olet jo aloittanut.

Vuohen vuonna sinussa näkyvät sekä Vuohen rauhallisuus ja kainous että Lohikäärmeelle ominainen lennokas luonne. Nämä piirteet yhdessä voivat tuoda sinulle suurta menestystä, joten älä anna luovuutesi ja kovan työn valua hukkaan. Sinulle tarjoutuu nyt varsin otollinen mahdollisuus käyttää energiasi viisaasti niin työssä kuin ihmissuhteissakin.

Työelämän lisäksi sosiaalinen elämäsi tulee olemaan hektistä, joten on tärkeää tehdä tarpeeksi tilaa myös perhesuhteiden hoitamiselle. Pyri suhtautumaan läheistesi tunteisiin lempeästi.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Kiinalaisen horoskoopin Lohikäärmeellä on innokas elämänasenne. Sinulla on palava halu olla huomion keskipisteenä ja viehätät värikkäällä persoonallasi sekä vanhoja ystäviäsi että uusia ihmisiä.

Sinun on erityisen tärkeää osata ilmaista tunteitasi ihmissuhteissa. Et tarvitse monia ihmisiä elämääsi ollaksesi onnellinen, mutta tosirakkauden löytyminen edellyttää, että olet sosiaalisesti aktiivinen ja kiinnität toisiin huomiota. Muista ilmaisun tahdikkuus sen sijaan, että tyytyisit vain ylimielisesti äyskimään asiat suustasi. Itseluottamuksesi kääntyy sinua vastaan, jos se alkaa työntää ihmisiä pois luotasi.

Vuonna 2015 Lohikäärmettä ohjaa ihmissuhderintamalla kiivas tarve löytää itsensä kaltainen kumppani, johon hän voi luottaa. Vaikka etsintöihin menisikin aikaa, Lohikäärme ei luovuta.
Jos olet sinkku, etsit kiivaasti rakkaussuhdetta, ja vuoden ensimmäinen puolisko onkin otollinen ihmissuhteelle. Jos olet jo sitoutunut, suhde muuttuu entistä vahvemmaksi ja pysyvämmäksi. Lohikäärme uskoo rakkautta ja romanssia enemmän intohimoon, ja kaipaa tätä myös suhteessaan.

Tänä vuonna on tarpeen sisäistää, että mikäli todella rakastat kumppaniasi, sinun täytyy osoittaa, että olette suhteessa tasa-arvoisia. Sinun täytyy oppia joustamaan, eikä odottaa, että asiat aina menisivät tahtosi mukaan.

Koska vuosi 2015 on kokonaisuudessaan hektinen, on tärkeää tehdä tilaa rentoutumiselle perheen ja ystävien parissa. Sen lisäksi, että rauhoittuminen auttaa sinua emotionaalisesti, se myös kasvattaa fyysistä kestävyyttäsi, joka auttaa sinua selviytymään monista haasteista.

Uppoudut vuoden aikana vahvasti uraasi liittyviin aktiviteetteihin, jolloin perhe-elämä jää osittain taka-alalle. Näin ollen sosiaalinen elämäsi kukoistaa, mutta kotona tunnelma on kireä. Saat kohennettua tilannetta sillä, että vietät riittävästi aikaa rakkaimpiesi kanssa ja annat huomiotasi heille.

Terveys

Lohikäärme on perso ruoalle, ja tästä saattaa seurata terveydellisiä haasteita. Merkkisi on fyysisesti vahva ja mieleltään heikompi, joten lankeat helposti houkutuksiin. Liiallinen itsensä hemmottelu voi johtaa Vuohen vuonna vakaviin sairauksiin, joten suuntaa on syytä muuttaa ajoissa. Parannuksen tärkein lähtökohta on, että huolehdit säännöllisistä ruoka-ajoista.

Lohikäärmeellä on fyysisen terveytensä ohella syytä keskittyä henkiseen hyvinvointiinsa. Mitä enemmät päästät ihmisiä elämääsi, sitä onnellisempi olet. Sisäisten jännitteiden ja ajoittain esiin kumpuavan negatiivisen asenteen kanssa auttaa myös Lohikäärmeen sisäinen kiinnostunut henkisyyteen ja taiteisiin. Ne kumpikin edistävät henkistä kasvuasi ja toimivat stressin vastalääkkeenä.

Ura

Vuosi 2015 tarjoaa Lohikäärmeelle uudenlaisia työmahdollisuuksia, mutta niihin tarttuminen edellyttää uudenlaisen reitin valitsemista. Uranäkymät ovat erityisen hyvät vuoden toisella puoliskolla. Jos olet haaveillut työpaikan vaihtamisesta tai uusista työtehtävistä nykyisessä työssäsi, on oikea aika käsilläsi.

Lohikäärme on merkkinä erittäin älykäs, ja sopii itsenäisyytensä ansiosta hyvin puurtamaan työpöytänsä äärellä. Hän tekee mieluummin töitä yksin kuin isossa ryhmässä, koska hän saa tällä tavalla enemmän aikaan. Jos haluat kavuta urallasi ylöspäin, sinun täytyy kuitenkin opetella pelaamaan kohteliaisuuspelejä ja noudattamaan työelämän käytäntöjä. Normaalisti Lohikäärme kun ajattelee, etteivät säännöt kosketa häntä.

Lohikäärme on hyvä ratkomaan haastavia pulmia. Haluat jatkuvasti haastaa itseäsi sen sijaan, että jumittuisit vuosikausiksi samoihin tehtäviin. Ongelmanratkaisutaidot saavat Lohikäärmeen näyttäytymään hyvässä valossa myös esimiehilleen, joten tekosi eivät jää huomaamatta.

Lohikäärme on tunnettu työmaailmassa hyvistä ideoistaan ja vuorovaikutustaidoistaan. Toisaalta janoat työssäsi paljon vapautta, joten ole tarkkana sen kanssa, ettei vapaudenhalusi mene liiallisuuksiin. Pomosi ja työkaverisi alkavat paheksua asennettasi, jos se luo ympärilleen negatiivista ilmapiiriä. Jos näin käy, saatat joutua rakentamaan kaiken tähän mennessä luomasi uusiksi alusta alkaen.

Raha

Kiinalainen vuosi 2015 on suurten saavutusten aikaa, joka tuo mukanaan taloudellista menestystä Lohikäärmeen merkin alla syntyneille. Vuoden toinen puolisko on erityisen otollista aikaa sijoitusten tekemiseen – vaikka ne nyt tuntuisivat riskialttiilta, muuttuvat ne myöhemmin voitokkaiksi.

Normaalisti taloudellinen vakaus on Lohikäärmeen mielessä viimeinen asia: merkin tyypillinen piirre onkin vakavat ongelmat rahankäytön suhteen. Saat toisilta niin paljon huomiota, ettei sinulla tunnu olevan aikaa säästää pahan päivän varalle. Jos et ole tarkkaavainen, päädyt vuoden loppuun mennessä hyvin tiukkaan taloudelliseen tilanteeseen.

Jos Lohikäärme jatkaa elämän sääntöjen välttelemistä, viimeinen oljenkorsi on säästää edes hätätilanteiden varalle. Näin sinulla on jotain turvanasi silloin, kun elämä yllättäen ravistelee.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Sunsigns.org
Kuvat: Colourbox.com

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös:

Lohikäärmeen luonnekuvaus
Kiinalaisen horoskoopin lukeminen

Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X