Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Rotta

Teksti:
Anna.fi

Kiinalaisessa horoskoopissa Rotalle on luvassa oppimisen vuosi. Kaikista voittamistasi haasteista jaetaan moninkertainen palkkio.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Rotta

Kiinalaisen kuunkierron ensimmäisenä merkkinä Rotta haluaa olla edelläkävijä, eikä hänen elämästään siksi puutu vauhtia tai haasteita. Rotat näkevät asiat sellaisina kuin ne ovat, joten maailma hahmottuu heille yleensä hieman toisin kuin muiden merkkien edustajille. Merkin länsimainen vertailukohta on Jousimies.

Yleiskatsaus

Rotta tulee Vuohen vuonna huomaamaan, etteivät asiat suju aina helposti. Vaikka vuoteen kuuluu omat haasteensa, se on kokonaisuudessaan myös hyvin palkitseva. Edessä häämöttää mahdollisuuksia, joita kannattaa odottaa ilolla. Osaat olla luova ja käyttää mielikuvitustasi, ja se kantaa sinut tänä vuonna erityisen pitkälle. Kun teet töitä onnesi eteen, huomaat tulokset etenkin työelämässä.

Korkeat standardit ovat aina jokseenkin määrittäneet elämääsi, mutta tänä vuonna sinun on pakko hyväksyä se, että kaikki ei mene aina suunnitelmien mukaan. Määrätietoisuus ja teot ovat tarpeen, mutta muista kaiken kiireen keskelläkin huolehtia itsestäsi ja rentoutua. Tässä auttaa parhaiten jokin ajatuksia tasapainottava harrastus ja se, ettet ole liian vaativa itsellesi tai läheisillesi.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Rotta kerää vuonna 2015 charmikkuudellaan ja energiallaan runsaasti ihmisiä ympärilleen ja viehättää etenkin heitä, jotka rakastavat hauskanpitoa. Vuosi on erityisen lupaava Rotta-merkin sinkuille: aktiivinen yksilö voi hyvinkin löytää nyt sielunkumppaninsa.

Rotta tuntee rakkausasioissa nyt kaiken intensiivisemmin kuin aiemmin ja tämä väistämättäkin vaikuttaa hänen romanttisiin ihmissuhteisiinsa. Mutta kun kyse on rakkaudesta, Rotan täytyy osata erottaa se aito ja oikea vääristä vaihtoehdoista.

Hyvät ajat ovat tänä vuonna rakkauselämässä todella hyviä, mutta vastaavasti huonot ajat porautuvat sen verran syvälle, että niistä selviytyminen vaatii työtä. Toisaalta hyvät hetket ovat niin voimakkaita, että ne kannustavat tekemään onnen eteen töitä. Ihmissuhteet tulevat aina olemaan Rotan elämän tärkeimpiä asioita. Kun muistat tämän, selviät mistä tahansa.

Rotta on helppo taivutella puolelleen pehmeillä sanoilla, koska hän rakastaa keskusteluja. Samaan aikaan hän kuitenkin välttelee hätäisiä ratkaisuja kaikin keinoin. Tänä vuonna Rotan on myös erittäin tärkeää keskittyä nykyiseen ihmissuhteeseensa ennen kuin aloittaa uuden.

Terveys

Rotalla ei Kiinalaisen horoskoopin mukaan ole tänä vuonna syytä suuremmin murehtia terveysasioista, mutta on syytä kiinnittää huomiota erityisesti mahdollisiin suoliston ja vatsan oireisiin. Jos ongelmia ilmenee, mene ajoissa lääkäriin.

Kaiken kaikkiaan Rotta on jo oppinut, miten selviytyä kiivastahtisessa elämänrytmissään. Hän jatkaa näitä viisaita valintojaan ruokailutottumuksissaan ja viettämällä aikaa kuntosalilla. Terveellisen ruokavalion rinnalla urheilu on tänä vuonna hyvinvoinnin kannalta erityisen tärkeää, ja samalla se on Rotalle yksi tärkeimpiä rentoutumisen muotoja.

Ura

Lähtökohtaisesti Rotta ei ole kovin urasuuntautunut, vaan antaa enemmän arvoa sille, että työllä on myös luova ulottuvuutensa. Hän yleensä etsiikin töitä taidealalta tai muista sellaisista paikoista, joissa luova intuitio auttaa vaikeiden päätösten tekemisessä.

Tänä vuonna edessä saattaa olla työpaikan vaihto tai uudenlainen projekti, ja saattaa ottaa aikansa, ennen kuin löydät uusissa kuvioissa oman tapasi toimia. Kiinalainen horoskooppi kuitenkin ennustaa, että työsi palkitaan, kunhan vain jaksat ponnistella tavoitteidesi eteen. Erilaisia mahdollisuuksia tarjoutuu nyt kerralla useampia, joten on tärkeää valita niistä ne, joissa sinulla on parhaimmat mahdollisuudet menestyä.

Laitat paljon painoarvoa elämän vakaudelle, joten sinun on tärkeää edetä päämäärissäsi yksi asia kerrallaan. Selviät kyllä kaikista vastuutehtävistäsi, mutta niitä ei kannata lähteä hoitamaan samanaikaisesti.

Pitkämielisyys on erityisen tärkeää työpaikalla, koska Rotalla on tarve todistella kykyjään. Se ei ole aina hyvä asia, sillä sen myötä Rotta saattaa heittäytyä hankalaksi ja siten tehdä myös työstään tarpeettoman hankalaa.

Raha

Rotta voi joutua moniin ongelmiin, mikäli hänellä on kannettavaan sellaista vastuuta raha-asioista, joka estää häntä nauttimasta elämästä. Rotta rakastaa liikkeellä olemista ja sitä, että hän voi ruokkia luovuuttaan.

Tänä vuonna on kuitenkin syytä olla raha-asioissa hyvin harkitsevainen, jopa varovainen. Nyt on oikea aika elää säästeliäästi ja kerätä pesämunaa tulevaisuutta varten. Jos sinulla on useita lainoja, hoida määrätietoisesti niitä pois yksi kerrallaan – näin olet nopeammin kokonaan vapaa niistä myös henkisellä tasolla.

Lähteet: Mysticscripts.com, Sunsigns.org ja Travelchinaguide.com Kuva: Colourbox.com

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös:

Rotan luonnekuvaus Kiinalaisen horoskoopin lukeminen Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X