Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Tiikeri

Teksti:
Anna.fi

Vuosi 2015 tuo Tiikerille mainetta ja kunniaa, kunhan vain keskityt päämääriesi tavoittelemiseen.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Tiikeri

Positiivinen energia, hyvä onni ja Tiikerin taistelijaluonne auttavat tänä vuonna kaikkien tavoitteiden toteutumisessa. Tiikeri on vastustamaton persoona, joka houkuttelee ympärilleen seuraajia ja ihailijoita. Merkin länsimainen vertailukohde on Vesimies.

Yleiskatsaus

Vuoden 2015 Kiinalainen horoskooppi ennustaa Tiikerin merkin alla syntyneille onnekasta ja innostavaa vuotta. Rohkeutesi pääsee usein esiin, kun tartut intohimoisesti eteesi tuleviin haasteisiin. Olipa kyse rakkaudesta, rahasta, työstä tai terveydestä, edessäsi on kaikin puolin hyvä ja palkitseva kausi.

Tiikerille tunnusomaiset piirteesi tekevät sinusta synnynnäisen johtajan, ja vuonna 2015 on kova kysyntä hyville johtajille. Näin ollen Tiikerille on nyt luvassa loistava aika astua valokeilaan ja jakaa inspiroivia ajatuksiaan toisille. Et kohtaa vuoden aikana suurempia haasteita, mutta se ei tarkoita sitä, että menestys tulisi luoksesi automaattisesti.

Tiikeri voi toisinaan olla hankala johtaja, joten sinun on syytä kiinnittää erityistä huomiota muutamiin ominaisuuksiisi. Jos osaat suhtautua toisiin myötätuntoisemmin ja hillitä hallitsemisen haluaisi, edessäsi on mahtava vuosi! Saamasi hyvät asiat riippuvat suoraan siitä, kuinka paljon olet valmis panostamaan niiden saavuttamiseksi. Kunhan tiedät riittävän selvästi, mitä haluat, kohtalo on tänä vuonna puolellasi.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Tiikeriin liitetään Kiinalaisessa horoskoopissa taistelijan luonne, ja monet ihailevat tätä piirrettä sinussa. Olet hyvin rohkea, mutta voit olla toisinaan hieman aggressiivinen. Samaan aikaan sinua kuitenkin hallitsee herkkä sielusi, ja olet taipuvainen syviin pohdiskeluihin. Olet hyvin lojaali heille, joista välität, ja tämä tekee sinusta erinomaisen ystävän.

On tärkeää, että Tiikeri on halukas hyväksymään toisten tunteet ja peilaamaan niitä omassa toiminnassaan myötätuntoisesti. Perusluonteeltaan dominoivan Tiikerin on rakastuessaan tärkeää antaa riittävästi tilaa kumppanilleen. Kaipaat myös itse riittävästi vapautta, joten suhteessa pitäisi olla varsin avointa keskustelua.

Jotta todella voit ymmärtää oman onnellisuutesi aineksia, sinun pitäisi tänä vuonna keskittyä niihin asioihin, jotka ovat sinulle kaikkein tärkeimpiä. Tiikerin ei ole yleensä vaikeaa löytää rakkautta, mutta aina silloin tällöin jokaisella on vastassaan haasteita, jotka voivat toimia onnen esteinä.

Sinkku-Tiikereille näkymät ovat loistavat uuden rakkaussuhteen aloittamiseksi: tänä vuonna on loistava mahdollisuus löytää sinulle ideaalinen sielunkumppani. Jos olet jo valmiiksi sitoutunut, nyt on myös loistava aika syventää pysyvää parisuhdetta esimerkiksi avioliitolla ja perheen perustamisella. Valmiiksi avo- tai avioliitossa olevilla Tiikereillä on luvassa harmonisia hetkiä ja lujaa sitoutumista puolisoon, ja tämä vahvistaa voimakkaasti yhteyttä kumppaniisi.

Kiinnitä huomiota siihen, ettet anna herkkyytesi tulla rakkauselämässäsi esteeksi. Kun kyseessä on pari- ja perhesuhteesi, yritä säilyttää myös diplomaattisuutesi ja käytännöllinen lähestymistapa. Unohda dominoiva ja pomottava käytös.

Vuosi 2015 tarjoaa sinulle myös lukuisia mahdollisuuksia matkustaa ja tutustua uusiin kulttuureihin. Jos lähdet kumppanisi kanssa luonnonkauniiseen paikkaan romanttiselle lomalle, se vahvistaa suhdettanne entisestään.

Terveys

Tiikerillä ei ole syytä huolestua terveysasioista vuonna 2015, sillä sekä henkinen että fyysinen puolesi ovat nyt hyvissä kantimissa. Hyvä terveydentila auttaakin sinua tänä vuonna selviämään kaikista kohtaamistasi haasteista.

Tiikeri ei ole yleensä kovin kiinnostunut henkisestä hyvinvoinnistaan. Se on kuitenkin välttämätöntä, koska henkinen puoli vaikuttaa oleellisesti sinuun kokonaisuutena. Kunnostaudut tänä vuonna uudenlaisella tarmolla myös urheilun parissa, ja kunhan sen ohella laitat riittävästi paukkuja terveelliseen ruokavalioon, olet läpi vuoden hyvässä iskussa.

Ura

Tiikerin on vuonna 2015 tärkeämpää luottaa vakautta tuoviin ratkaisuihin kuin ottaa suuria riskejä. Jos etsit uusia haasteita, tee huolelliset suunnitelmat uutta reittiäsi varten ennen kuin ryhdyt toteuttamaan sitä.

Tiikeri on kunnianhimoinen ja tähtää urallaan johtotehtäviin. Vaikka olet on luonteeltasi itsenäinen, sinulla on anteliaan ja jalon luonteesi vuoksi loistavat edellytykset myös tiimityöskentelyyn. Halutun aseman saavuttamisessa saattaa kuitenkin mennä aikaa. Kärsivällisyys ei ole vahvin ominaisuutesi, mutta nyt sitä tarvitaan. Sinun täytyy oppia pelaamaan urapeliä, johon kuuluu eteneminen askel kerrallaan.

Raha

Tarvitset jonkin verran toisten apua siinä, että pääset tämän vuoden aikana taloudellisesti vakaaseen tilanteeseen. Heittäydyt toisinaan liian anteliaaksi, ja tästä koituu sinulle useita taloudellisia rasitteita.

Vaikka olet loistava johtamaan asioita työelämässä, omassa elämässäsi annat rahan joskus liikaa ohjata valintojasi. Monet Tiikerit menevät nuorena naimisiin, perustavat perheen ja ostavat suuren talon, johon monihenkinen perhe mahtuu.

Sinun on hyvä heti vuoden alussa tarkastella taloudellista tilannettasi ja säästää tietty summa rahaa joka kuukausi. Vältä hätäisiä ratkaisuja, ja rakenna sen sijaan vakaa suunnitelma, jossa pysyt.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Sunsigns.org

Katso muiden merkkien Kiinalaiset horoskoopit vuodelle 2015!

Lue myös:

Tiikerin luonnekuvaus Kiinalaisen horoskoopin lukeminen Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X