Horoskoopit 13.2.2013

Kiinalainen horoskooppi – Käärmeen vuosi 10.2.2013-30.1.2014

Teksti: Anna.fi

10.2 on alkanut Mustan Vesi-Käärmeen vuosi, joka hiukan ennakkoluuloja herättävänä nimiyhdistelmänä antaa aivan väärän kuvan tästä kaikin puolin lupaavasta vuodesta, joka päättyy 30.1.2014.

Lue myös Kiinalainen horoskooppi 2015!

Käärmeen vuosi 2013

Kiinalaisen mytologian mukaan luvassa on ihmistä ja maapalloa palvelevia uusia teknisiä keksintöjä sekä uusia hämmästyttäviä tieteellisiä löytöjä sairauksien parantamiseksi ja elämänlaadun kohentamiseksi. Meidän kannattaa ihan yksilötasolla olla myös tarkkaavaisia ja avoimia kaikille terveyteen ja hyvinvointiin liittyville mahdollisuuksille omassa elämässämme.

Kun sitten löydät jotain sinun tilannettasi tai elämääsi tukevaa, muista toteuttaa hoitoon tai menetelmään liittyviä ohjeita mahdollisimman kurinalaisesti, sillä hutiloiva asenne johtaa tässäkin suhteessa vain uusiin hankaluuksiin. Liike-elämän kannalta tämä vuosi on suurten mahdollisuuksien vuosi jokaiselle päämääräänsä sitoutuneelle ja työtä pelkäämättömälle ihmiselle merkistä riippumatta. Käärmeen vuonna kannattaa valjastaa kaikki mahdolliset luovat energiat tehokkaaseen käyttöön, sillä menestyksen tie on tavallista mutkikkaampi ja edellyttää henkisten valmiuksiesi hyödyntämistä.

Kansainvälisessä liike-elämässä saattaa tapahtua suuriakin mullistuksia, sillä Käärmeen vuonna ei menestytä vanhoilla konsteilla. Uusia innovaatioita putkahtaa pinnalle yksi toisensa jälkeen ja monet perinteiset yritystoiminnan mallit putoavat auttamatta kelkasta. Sama laki pätee talouselämässä yleensä ja mielenkiintoista onkin katsoa, miten ruosteeseen rusahtanut pörssimaailma selviää Käärmeen vuoden haasteista.

Rotta

Rotan merkkiin syntyneenä voit onnitella itseäsi jo etukäteen tämän vuoden aikana syntyvistä uudistuksista niin työ- kuin kotielämässä. Nyt ei tarvitse puurtaa yksin, sillä jokainen sinua rakastava läheinen on varauksetta sinun tukenasi muutosten toteuttamisessa. Samalla toki paljastuvat mahdolliset petturit, joille on helppo heittää jäähyväiset konkreettisten väärinkäytösten perusteella.

Jos sinulla on valmiina tämän elämäsi intohimo, niin jatka sen toteuttamista entistä keskittyneemmin ja jätä muita töitä vähemmälle sen verran kun suinkin kykenet. Ellei intohimosi ole vielä löytänyt kohdettaan, niin annapa sille mahdollisuus tämän vuoden aikana. Jos joku mahdollisuus hiukankaan houkuttelee sinua, niin ole valmis tarttumaan tilaisuuteen ennakkoluulottomasti ja sitoutumaan omaan tavoitteeseesi jämäkällä otteella, sillä menestystä on luvassa sitä enemmän, mitä tehokkaammin pystyt energiasi suuntaamaan sinulle tärkeään kohteeseen.

Rakkaus

Rakkauselämä saattaa olla kovallakin koetuksella, jos yhteiselämässä on liikaa läheisriippuvuutta, sillä työelämän tai sinulle tärkeän harrastuksen synnyttämä kipinä vaatii tavallista suurempaa huomiota ja keskittymistä. Koeta siis olla tunteittesi kanssa tasapainossa ja hyväksy ensin itse omat valintasi ja tiedosta, että missiosi toteuttaminen vain lujittaa rakkauden siteitä.

Stressi saattaa yllättää, mikäli hajotat itseäsi liian moneen suuntaan, mutta muuten tämän pitäisi olla Rotalle kaikin puolin terveyttä edistävä vuosi. Kannattaakin kuunnella terapeuttien antamia ohjeita ja vaikkapa aloittaa terveellinen ruokavalio heti tämän otollisen vuoden alkaessa. Mahdolliset terveydelliset oireet suuntautuvat lähinnä aineenvaihdunnan sektorille ja kehon ”kuivuminen” rasittaa niveliä erityisesti selän alueella.

Härkä

Määrätietoinen Härkä joutuu nyt etsimään uusia puolia itsestään, sillä Käärmeen vuonna mikään asia ei mene eteenpäin niin suoraa reittiä, kuin Härkä haluaisi. Paras tapa suhtautua yllättäviin käänteisiin on tilanteen välitön selvittäminen mieluummin kysymyksiä esittämällä kuin omaa mielipidettä jyräämällä. Huomaat nopeasti, että asiat kääntyvät sinun kannaltasi oikeille raiteille heti kun maltat käyttäytyä hillitysti ja hienotunteisesti tiukassakin tilanteessa.

Tämä Käärmeen vuosi ei sellaisenaan lupaa sinulle mitään huikeaa menestystä ja siksi hankkeisiin kannattaa suhtautua vielä tavallista rennommalla ja realistisemmalla otteella. Kärsivällisyys on tärkein valttikorttisi liike- ja yrityselämässä, sillä menestys rakentuu jatkuvalle ympäristön ja olosuhteiden seuraamiselle, jotta pystyt tekemään tarvittavat suunnanvaihdokset ennen vakavaa törmäystä.

Rakkaus

Rakkauselämä seilaa sekin hiukan oudoilla vesillä, sillä tunteiden käsittely ei ole vahvin alasi ainakaan stressaavassa elämäntilanteessa ja siksi ristiriitoja syntyy helposti ilman mitään kunnollista syytä. Niinpä tilanteiden korjaaminen tuntuu sekin enimmäkseen mahdottomalta tehtävältä. Vahvalla pohjalla olevat suhteet toki kestävät tämän haasteen mennen tullen, mutta epävakaat suhteet ovat sitten sitäkin kriittisemmällä pohjalla.

Kehosi tulee olemaan kovien haasteiden edessä ja siksi on suositeltavaa osallistua mihin tahansa kroppaa venyttävään ja rentouttavaan liikuntamuotoon kovien ja raskaiden harjoitusten sijasta. Ainakin kannattaa laitta venyttely ykkössijalle ja energian vasta riittäessä ulottaa harjoittelu voiman hankintaan tai muuten fyysisen rasituksen puolelle.

Tiikeri

Tiikerinä pääset nauttimaan Käärmeen vuodesta täysin siemauksin, sillä rohkeutesi ja tarkkaavaisuutesi ansiosta pystyt luomaan toimivia ja tehokkaita sosiaalisia kontakteja uusilla ja kehittyvillä markkinoilla. Sinulla on luontainen kyky katsella ajassa eteenpäin ja nähdä miten mikäkin asia on kääntymässä. Tänä vuonna tulet menestymään loistavasti heti kun saat itseluottamuksesi kohdalleen ja uskallat luottaa omiin visioihisi.

Huomaat kyllä välittömästi, jos elämäsi kääntyy vähänkään väärille raiteille. Temperamenttisi nostaa tunteet pintaan, elleivät asiat etene henkisten pyrkimystesi kannalta oikeaan suuntaan. Käärmeen vuonna hermostuminen tietää aina ongelmia ja siksi sinun on oltava joka hetki täysin hereillä ja tehtävä vain sellaisia ratkaisuja, jotka voit sydäntäsi kuunnellen allekirjoittaa. Pakkoratkaisut eivät kuulu menestyvän Tiikerin kategoriaan Käärmeen vuonna.

Rakkaus

Rakkauselämässä sattuu ja tapahtuu vaikka mitä, eikä sinun kannata edes yrittää pysyä tunteittesi perässä. Vaihtelua riittää sellaisella sykkeellä, että pidempään suunnitteluun yhteisessä elämässä ei ole syytä hairahtua. Ihastumiset ja rakastumiset tulevat puun takaa ja sinne ne usein myöskin häviävät melkein yhtä nopeasti.

Tiukka ja vaihteleva elämänrytmi koettelevat hermoja sellaisella voimalla, että tarvitset hiukan enemmän aikaa lepoon ja rentoutumiseen kuin aikaisemmin. Stressiä ei ole syytä purkaa liian kovaan harjoitteluun, sillä ylikuntoon ajautumisen vaara vaanii liian sinnikästä treenaajaa ja pää saattaa sanoa poks.

Jänis

Vikkelänä Jäniksenä olet melkein kotonasi Käärmeen vuonna, vaikka elämän monimutkaisuus saattaa välillä aiheuttaa harmaita hiuksia salaperäisten ja arvaamattomien tapahtumien muodossa. Olet saanut ahertaa oikein sydämesi kyllyydestä parin viime vuoden aikana ja siksi voit hyvällä omalla tunnolla ottaa tänä vuonna paljon rennomman asenteen kaikkeen tekemiseen.

Menestys tulee sekin tällä kertaa aivan yllättävältä taholta ja löytääksesi oikeille apajille tulee sinun oppia nauttimaan elämän tarjoamista ylellisyyksistä päivittäisessä elämässäsi. Käärmeen vuonna kaikenlainen rehkiminen on silkkaa ajan haaskausta ja johtaa vain kasvaviin vaikeuksiin. On siis korkea aika löytää uusi ja paljon mukavampi vaihde elämääsi. Henkiset harrastukset ja vaikkapa jonkinlainen meditaatio ovat hyviä työkaluja uraa luodessasi.

Rakkaus

Rakkauselämässä on vilkas jakso tiedossa ja senkin puolesta on opittava etsiytymään sinulle sopivan viihteen pariin, sillä juuri sieltä ne parhaat kontaktit lopulta löytyvät ainakin sinkkuina eläville Jäniksille. Myös vakiintuneet Jänöt löytävät uutta sykettä kumppanuuteen elämän pienten ihanuuksien kautta. Itseäsi hemmottelemalla parannat kummasti suhteesi vireystilaa.

Terveytesi kannalta tämä vuosi vaikuttaa kokonaisuudessaan erittäin positiiviselta, kunhan vain muistat hellittää tahtia ajoissa ja antaa itsellesi luvan levätä hiukan enemmän. Lopullisen silauksen keholliselle hyvinvoinnillesi saavutat uudistamalla ruokavaliosi vieläkin terveellisemmäksi. Huomaat jaksamisen kohentuvan jokaisella salaattilautasella.

Lohikäärme

Käärmeen vuosi on yllättävän haasteellinen sosiaalisesti avoimelle ja joviaalille Lohikäärmeelle, sillä syyn ja seurauksen laki ei toimi lainkaan niin selkeästi kuin Lohikäärme luontaisesti ajattelisi. Jollain tavalla kaikki asiat kietoutuvat toisiinsa useilla erilaisilla siteillä ja hyvän tahdon eleeksi tarkoitettu kohteliaisuus palaa takaisin luoksesi ivaksi tai panetteluksi vääristyneenä.

Nyt onkin löydettävä kokonaan uusi sävel kaikkeen päivittäiseen toimintaasi. Vaikka ei ole sinun tapaistasi pitkään harkita erilaisia päätöksiäsi, niin nyt kannattaa varata aikaa taustojen selvittämiseen kaikessa rauhassa ja ennen kaikkea hyvässä hengessä. Vaistoat kyllä sinulle otollisen maaperän ja pystyt pitäytymään erossa haitallisista sopimuksista, jos vain varaat itsellesi riittävän harkinta-ajan. Jos harkinta-aikaa ei joku hyväksy, niin kehnot ovat jauhot pussissa.

Rakkaus

Rakkauselämän kannalta Käärmeen vuosi on erinomainen aikajakso olemassa olevan kumppanuuden vahvistamiseen tai toimimattoman suhteen purkamiseen. Koet läheisyyden nyt hyvin arvokkaana tukena epävakaiden olosuhteiden keskellä ja osaat myös ilmaista kiitollisuutesi vastustamattomalla lämmöllä niille, joita todella rakastat. Myös uudet ihastumiset saavat sinut ylittämään itsesi toisen huomioon ottamisessa ja tunteiden jakamisessa.

Elämän monimutkaisuus aiheuttaa lähes vastustamattomalla voimalla kasvavaa stressiä ihan normaalissa päivittäisessä elämässä. Et tietenkään haluaisi sitä kenellekään myöntää, mutta voimasi ovat sittenkin kortilla ja riittävä lepo on välttämätön edellytys ensinnäkin menestyksellesi ja toisaalta myös terveenä pysymisesi kannalta. Unen laatu ratkaisee ja silloin on silkkaa itsepetosta venyttää nukkumaan menoa liian pitkälle yöhön.

Käärme

Luulisi tietysti, että Käärmeen vuosi on Käärmeelle itselleen paras vuosi ikinä, mutta asia saattaa kääntyä jopa päinvastaiseksi. Ratkaisun avaimet ovat tietysti sinulla itselläsi. Tässä vuodessa on ihmeellinen energia, joka houkuttelee aliarvioimaan itseäsi ja vähättelemään saavutuksiasi, vaikka tiedät varmasti ansainneesi sekä kunnioitusta että ihan konkreettista taloudellista korvausta suorittamistasi tehtävistä. Jos päätät ylläpitää liian matalaa profiilia, tulee menestys kiertämään sinut kilometrien päästä.

Huomattavasti viisaampi vaihtoehto on tulla näkyville ihan omana mahtavana itsenäsi ja tunnustaa kaikki mahdolliset hyvät tekosi niin kuninkaan kuin kansankin edessä. Tulet saamaan osaksesi mainetta ja mammonaa sen verran, että kaikki ystäväsi ja ainakin perheenjäsenesi pääsevät mukaasi nauttimaan elämän ihanuuksista. Suosio tulee ilman mitään suurempaa riskinottoa ja tällä perusteella voit nätisti kieltäytyä lähes kaikista sinulle asetetuista ehdoista uusien suunnitelmiesi toteuttamisessa.

Rakkaus

Rakkaudessa pätee täsmälleen sama sääntö ja siksi voit kaikin mahdollisin keinoin heittäytyä nauttimaan elämän suloisista ihmeistä, joiden keskeltä löydät syvimmän rakkauden tunteen joko jo olemassa olevaa tai sitten kokonaan uutta rakastettua kohtaan. Askeettinen elämänlaatu sulkee tämän vuoden aikana viehätysvoimasi syvimpien onkaloiden kätköihin, joista niitä ei kukaan löydä.

Terveytesi on suhteellisen hyvissä kantimissa ja suurimmaksi ongelmaksi muodostuukin tylsästi yleiskunto, joka on iskussa tai alamaissa juurikin noista edellä mainituista valinnoista johtuen. Aivosi pelaavat parhaimmillaan kovilla kierroksilla ja saatat tarvita muutaman tunnin lisäunta viikkoa kohti, jotta ne ehtisivät jäähtyä ennen uuden päivän alkua.

Hevonen

Hevonen ei ole lainkaan turvallisin mielin Käärmeen energioissa ja siksi sinullakin on kova työ edessäsi, jos haluat viedä hankkeitasi menestyksellisesti eteenpäin. Kivikoiden ja karikoiden välttäminen ei silti tarkoita, että pitäisi jäädä paikoilleen nyhjäämään, vaikka vaistosi siihen suuntaan varoittavat. Vaaralliset Käärmeet vaistoavat pelon ja liika varovaisuus johtaa lopulta kohtalokkaaseen virheeseen.

Sinun kannattaa ehdottomasti valita oma päämääräsi ja sitoutua sen saavuttamiseen yhdessä läheistesi, ystäviesi tai liiketuttaviesi kanssa, jolloin huomaat kiitäväsi menestyksen raviradalla sellaista vauhtia, etteivät mitkään matelijat pysy perässä. Menestys on joko huumaavaa tai sitten sitä ei ole lainkaan.

Rakkaus

Rakkaudessa etenet samaan tapaan ja menestys muussa elämässä heijastuu käytökseesi tavalla, joka on monien mielestä täysin vastustamaton henkinen parfyymi. Nauti siis aitaamattomien preerioiden vapaudesta ja uskalla kohdata rakkauden hurjimmat energiat joko vakituisen kumppanisi tai uuden tuttavuutesi kanssa. Tee valintasi toisen ihmisen reaktioita pelkäämättä, sillä salailu ei Käärmeen vuonna onnistu edes Apinalta Hevosesta nyt puhumattakaan.

Terveytesi on ihan kohdallaan, mutta tapaturmariski on sitäkin suurempi. Vaikka vauhtisi on kovemman puoleista, pysyt hyvin pystyssä, kunhan et ala vilkuilemaan taaksepäin. Muut ihmiset on syytä jättää selviämään omillaan silloin kun laukkakisa on käynnissä.

Vuohi

Ketterälle Vuohelle Käärmeen vuosi on parhaimmillaan upeaa seikkailua, joka johdattaa uusiin harrastuksiin, uusiin ihmissuhteisiin ja välillä kokonaan uusiin kulttuureihin matkustelun merkeissä. Nyt ei ole syytä epäröidä hetkeäkään innostuksen iskiessä melkeinpä millä elämänalueella tahansa. Harrastukset, ura, asuminen ovat kaikki yhtä suurta seikkailua ja sinulla on mahdollisuus tehdä ennakkoluulottomia valintoja.

Myös rahatilanne kohenee vuoden mittaan huomattavasti, jos uskallat sitoutua johonkin uuteen ideaasi riittävän suurella panoksella. Alitajuntasi on hereillä ja pystyt aavistamaan oikeat ratkaisut sitä mukaa kun juttu etenee. Nyt kannattaa luottaa uniin ja jopa enteisiin sikäli kun niitä ilmaantuu. Moni Vuohi löytää itsestään myös piileviä kykyjä tämän vuoden aikana. Itseilmaisun erilaiset muodot ovat ulottuvillasi ja niihin kannattaa tutustua avoimin mielin.

Rakkaus

Rakkauselämässä puhaltavat salaperäiset ja jännittävät tuulet niin vakiintuneille kuin vapaammille Vuohille. Salaiset haaveet ja päiväunet tulevat yllättävällä tavalla todellisiksi Käärmeen vuoden aikana, mikä aiheuttaa erilaisia selkkauksia kumppanuudessa. Osa salaisuuksista paljastuu ja osa jää ikuisesti pyörimään ajatuksiisi, mutta lopulta elämä kuitenkin palaa lähes normaaleihin uomiin pienen piristysruiskeen saaneena.

Vuohen fyysisessä kunnossa ei ole mitään valittamista, mutta elämän vauhdikkuuden kannalta katsottuna ruokavaliolla voi tehostaa sekä rakkauselämän että urakehityksen ulottuvuuksia. Kaikki terveyteen liittyvät oivallukset on tänä vuonna helppo toteuttaa käytännössä, joten siitä vain hyvillä mielin oman terveysdieetin kimppuun.

Apina

Apinana joudut miettimään elämäsi suuntaa useamman kerran Käärmeen vuoden aikana, sillä työnarkomaanina ja liian monen raudan kuumentajana voimasi tulevat ehtymään ennemmin tai myöhemmin. Väsymyksen myötä elämääsi hiipivä uupumus pakottaa perumaan sovittuja projekteja ja luopumaan joistakin kunnianhimoisista tavoitteista. Tietoisena näistä elämääsi varjostavista tekijöistä voit yrittää keskittää energiasi tärkeimpään kohteeseen ja luopua edes määräajaksi liian kovista haasteista.

Voimattomuus synnyttää myös erillisyyden tunteen, jonka vaikuttaessa ei ole helppo ylläpitää toimivaa suhdetta edes rakkaimpiin ihmisiin työkavereista tai liikekumppaneista puhumattakaan. Toiminnan ihmisenä saatat tuntea itsesi saamattomaksi ja sitä kautta myös toivottomaksi, vaikka asiasi todennäköisesti ovat ihan hyvällä mallilla. Koita siis rauhallisin mielin hyväksyä yksi tasaisempi vuosi ja keskity pitämään huolta omasta hyvinvoinnistasi.

Rakkaus

Rakkaus saattaa sekin etääntyä valovuosien päähän väsymyksen riepotellessa sinua uupumuksen ja yksinäisyyden välimaastossa. Tunteesi eivät toki kuole minnekään, mutta niiden osoittaminen käy hetki hetkeltä työläämmäksi ja tämä sinun on vain hyväksyttävä osaksi tämän vuoden tunneskaalaa. Syyllisyyttä ei parane alkaa kantamaan harteillaan, sillä rakkaus ei ole sinunkaan osaltasi suorittamista, vaan ihan itsenäsi olemista. Sen tulet nyt väkisinkin oppimaan.

Terveydestä oletkin jo saanut lähes hyytävän ennusteen ja sairastumisen riski on kovimmillaan Käärmeen vuoden aikana. Varo rasittamasta itseäsi liikaa fyysisesti. Tällä kertaa kuntoilu ei ole sopivaa vastapainoa stressaavalle työlle tai liian pitkille päiville. Voit venytellä ja tehdä kevyttä keppijumppaa vaikka päivittäin, mutta lihasten tai kestävyyden kehittäminen tulee toteuttaa kärsivällisen maltillisesti ja riittävän levon kera.

Kukko

Kukkona sinun ei tarvitse pelätä Käärmettä, vaan pääset toteuttamaan suojelevaa ja ohjaavaa luonnettasi jokapäiväisessä elämässä läheistesi, ystäviesi ja työtovereittesi kanssa. Tulet löytämään yllättäen kokonaan uusia mahdollisuuksia toteuttaa itseäsi, eikä sinulta puutu kärsivällisyyttä kehittää näitä uusia kykyjä huipputasolle.

Vaikka keskityt tänä vuonna ihan omiin suunnitelmiisi ja hankkeisiisi, tulevat myös monet kanssaeläjäsi hyötymään kyvyistäsi ja siksi tulokset saattavat olla moninkertaisia panokseesi nähden. Kun motivaatiosi on kohdallaan, pääset kiertämään myös maailmaa ja tutustumaan henkisen kehityksesi kannalta tärkeisiin ihmisiin. Liike-elämässä tai yksityisyrittäjänä voit suosiolla varautua haastaviin laajennuksiin ja uudistuksiin urakuvioissasi. Vaikutusvaltaiset tahot ovat nyt tukenasi ja tulet onnistumaan sitä paremmin, mitä kiihkeämmin projektiisi suhtaudut.

Rakkaus

Rakkaus tai romantiikka ei sellaisenaan jaksa sinua nyt kovasti kiinnostaa, mutta muiden kiinnostuessa tavallista enemmän sinusta, ajaudut helposti uusiin suhteisiin etenkin jos olemassa oleva kumppani ei huomaa sinun viehätysvoimassasi tapahtuvaa kehittymistä. Sinun ei tarvitse toimia aloitteen tekijänä, sillä hommaa tulee riittämään liian innokkaiden ehdokkaiden hätistelemisessä vähän kauemmas.

Terveytesi joutuu kovien haasteiden eteen vauhtisi kasvaessa tavallista kovemmaksi ja siksi kehon kunnosta kannattaa pitää erityisen hyvää huolta kaiken muun tohinan lomassa. Aikahan siihen ei tahdo millään riittää, mutta jännitykset niskalihaksissa ja säryt nivelissä ilmoittelevat kyllä tarpeesta käväistä hierojalla, osteopaatilla tai kiropraktikolla.

Koira

Käärmeen vuosi pitää Koiran jatkuvassa liikkeessä. Mikään ei tunnu olevan sitä miltä se ensin näyttää ja tuletkin tekemään useampia virheratkaisuja kunnes opit riittävästi tarkkailemaan ympäristöäsi ennen päätösten tekoa. Koiralle tyypillinen kärsivällisyys ja tehokkuus saattavat johtaa sinut pitkille harharetkille innostuessasi liikaa jostakin sinulle tarjoutuvasta tilaisuudesta ja ladatessasi siihen kohtuuttoman suuria odotuksia.

Keskity siis huolellisesti itse tekemiseen ja sen aikana ilmeneviin tuntemuksiin. Vikkelyydestäsi huolimatta sydän on edelleen tärkein neuvonantajasi ja parhaat ratkaisusi syntyvät täysin itsenäisen ajattelun tuloksena. Hyväksy sellainen tosiasia, että mitään rakettilähtöjä ei ole nyt luvassa menestyksen avaruusmatkoille, vaikka lupauksia sellaisista satelee joka puolelta. Seuraa tavallista tarkemmin todellisia motiivejasi. Ajavatko sinua liikkeelle intohimon puhtaat voimat  vai ympäristön taholta tulevat toiveet ja vaatimukset?

Rakkaus

Tunne-elämän karikot käyvät nekin nyt tutuiksi, sillä myöskään tällä sektorilla toista koiraa ei ole karvoihin katsominen. Rakkauden pelikentällä pelataan kieroa peliä vallanhimon ja omistushalun kovilla panoksilla, joiden päälle sinä et rehellisenä ja uskollisena Koirana paljon ymmärrä. Pidä siis kauniilla tavalla varasi ja kuuntele jälleen viisaan sydämesi varoituksia heti kun niitä ilmenee.

Jaksaminen on tämän vuoden avainsana terveyden sektorilla. Liian moneen suuntaan juokseminen verottaa tehokkaasti voimiasi ja rentoutuminen on vaikeaa, sillä turhaksi osoittautuneen keikan jälkeen olet jo kovaa vauhtia rakentamassa seuraavaa menestystarinaa. Tärkeintä olisi nukkua riittävästi ja syödä säännöllisesti.

Sika

Possuna pääset melkein taivaallisiin sfääreihin tämän Käärmeen vuoden aikana, sillä elämä kutsuu sinua moniin mielenkiintoisiin seikkailuihin matkustelun ja harrastusten merkeissä. Liikkuminen ja rajojen ylittäminen voi kuulua yhtä hyvin työelämäsi kuin harrastustesi kuvioihin ja vauhtia kannattaa pitää yllä juuri niin paljon kuin sitä sinulle tarjotaan. Sinun itsesi ei tarvitse juuri tikkua ristiin laittaa mahdollisuuksien hyödyntämiseksi, sillä tarjoukset ovat niin avokätisiä, ettei niistä voi millään kieltäytyä.

Vaikka elämä hemmottelee sinua lähes ylenpalttisesti, niin pidä silti erityisen hyvää huolta taloudestasi. Usein tällainen lähes kohtuuton onnekkuus houkuttelee pistämään omaakin rahaa liikkeelle enemmän kuin sitä pussisi pohjalla majailee. Vältä ehdottomasti kaikkea turhaa lainan ottoa, sillä vauhdikkuutesi ei jatku loputtomiin ja tämän vuoden aikana saat aivan riittävästi kaikkea hyvää ilman omia kohtuuttomia sijoituksia. Missään nimessä ei pidä sortua uhkapeleihin tai suuriin sijoituskuvioihin.

Rakkaus

Rakkaus tulee ja koskettaa sinua nyt niin kiehtovilla tavoilla, ettei sinun ole syytä laittaa kapuloita rattaisiin. Nauti lämmöstä ja kosketuksesta, joita molempia tarjoillaan jopa ylenpalttisesti. Vapaana Possuna pääset nauttimaan vaihtoehtojen moninaisuudesta ja sitoutuneena taas pähkäilemään olemassa olevan suhteesi laatua ja sisältöä. Tarjontaa kun tuntuu riittävän myös naapuriviheriöllä.

Terveysasioihin et taida ehtiä juurikaan paneutumaan kaiken muun tekemisen melskeessä, eikä toki tarvitsekaan. Mielen virkeys pitää myös kroppasi kunnossa. Jotain hauskaa liikunnallista tekemistä kannattaa toki harrastaa sitä mukaa kun mahdollisuuksia tipahtelee eteesi.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi