Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Hevonen

Teksti:
Anna.fi

Sosiaalinen Hevonen tulee helposti toimeen miltei kaikkien kanssa, sillä hän luo joka seurueessa ympärilleen rennon tunnelman. Hevonen on tarkka ja hän tekee paljon töitä menestyksensä eteen.

Hevonen
Kiinalainen nimi Ma, symboloi intoa ja eleganssia
Planeetta Saturnus
Elementti Tuli
Kuukausi Kesäkuu
Onnenkivi Topaasi
Onnenkukat Kalla, jasmiini,samettikukka, kehäkukka
Onnenvärit Vihreä, punainen, violetti
Onnennumerot 2, 3, 7, 9
Perusvoima Jang
Länsimainen vertailukohde Kaksoset
Tuntihallitsija 11.00–13.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Hevonen arvostaa vapautta ja tekee mielellään spontaaneja ratkaisuja. Hän on positiivinen ja eläväinen ja näistä syistä hyvin suosittu. Hevonen on hyvä viihdyttämään muita. Hän nauttii saamastaan huomiosta. Huumorintajuinen Hevonen on hyvä suostuttelemaan ihmisiä ja saakin muut helposti puolelleen. Ura politiikassa voi olla Hevoselle siksi hyvin menestyksekäs. Rehellinen Hevonen nauttii uurastamisesta ja erityisesti käsillä tekemisestä. Hänellä on kuitenkin usein onnea myös liike-elämässä. Hevosella on usein monia projekteja samanaikaisesti meneillään, sillä hän haluaa pitää itsensä kiireisenä. Hän saattaa kuitenkin jättää projektit kesken hypätessään seuraavaan, koska ei halua päästää uusia mahdollisuuksia käsistään.

Hevonen viihtyy myös itsekseen ja voi ajoittain olla hyvin itsekeskeinen. Hän saattaa raivostua, jos joutuu kilpailemaan huomiosta toisten kanssa. Hän voi muuttaa mieltään hetken mielijohteesta, ja häntä voidaan siksi pitää epäluotettavana. Kilpailunhaluisesta luonteestaan huolimatta Hevonen nauttii eniten ryhmätyöstä ja joukkuepelistä. Hän ei tavoittele johtoasemaa. Hevonen elää elämänsä täysillä. Hevosen lapsuus ja aikuisuus ovat täynnä ylä- ja alamäkiä mutta vanhemmiten hän löytää elämäänsä tasapainon.

Terveys Positiivinen Hevonen on siunattu hyvällä terveydellä. Hän nauttii  urheilusta ja tuntee olonsa kehnoksi, jos ei saa riittävästi ulkoilmaa. Hevosen tulee kuitenkin olla varovainen päihteiden kanssa, sillä masentuessaan hän voi tuntea suurta houkutusta nautintoaineisiin.
Hyviä ominaisuuksia Sosiaalisuus, huumorintaju, kekseliäisyys
Huonoja ominaisuuksia Kateus, lapsellisuus, ailahtelevaisuus
Sopivia ammatteja Urheilija, baarimikko, journalisti, extreme-urheilija, lentäjä

Rakkaus

Hevonen on mieleltään ikinuori ja siksi hyvin viihdyttävää seuraa. Charmikas luonne ja huolehtiva asenne tekevät hänestä halutun kumppanin. Hevonen kadottaa kuitenkin rakastuessaan kaiken järjen ja pitkänäköisyyden. Rakastunut Hevonen on erityisen impulsiivinen ja altis hätiköimään.

Hevonen voi kokea rakkauden liian rajoittavaksi ja alkaa kapinoida kumppania vastaan, jos tämä vaatii häneltä liikaa. Hevonen on hyvin kärsimätön ja hän kyllästyy nopeasti samaan kumppaniin. Vakavista suhteista nauttiva Hevonen saattaa mennä elämänsä aikana naimisiin useaan otteeseen. Hevonen on hyvin lapsirakas ja haluaa perustaa perheen. Hevonen tarvitsee kumppanin, joka pysyy mukana hänen vauhdissaan, mutta joka osaa antaa Hevoselle paljon tämän tarvitsemaa vapautta.

Yhteensopivuus

Parhaat kumppanit Hevoselle ovat Vuohi, Koira ja Tiikeri. Kahden Hevosen on vaikea löytää keskenään tasapainoa voimakkaiden mielipiteidensä vuoksi. Myös Kukon ja Jäniksen kanssa suhde voi onnistua, mutta voimakkaat riidat pistävät kapuloita rattaisiin. Hevosen ja Lohikäärmeen välillä on paljon seksuaalista vetovoimaa.

Apinan kanssa suhde on ystävällinen, parisuhteeksi jopa liiallisessa määrin. Sian kanssa Hevosella on paljon yhteistä, mutta suhde ei välttämättä ole kestävä. Härkä ja Hevonen ovat hyviä bisneskumppaneita mutta epäonnisia romanttisessa suhteessa. Rotta on Hevoselle epäsopivin kumppani.

Kuuluisia Hevosia

Chopin, Davy Crockett, Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Rembrandt, Teddy Roosevelt, Sir Isaac Newton, Barbra Streisand, Cindy Crawford, Cynthia Nixon, Denzel Washington, Harrison Ford, Jason Biggs, Jackie Chan, John Travolta, Oprah Winfrey, Paul McCartney, Rembrandt, Ashton Kutcher, Emma Watson, Josh Hartnett, Katie Holmes, Kristen Stewart, Tšingis-kaani

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Hevonen

X