Kuukausihoroskoopit

Heinäkuun horoskooppi

Teksti:
Seppo Tanhua
alt

Pluton seilaaminen Jousimiehen ja Kauriin välimaastossa näkyy ja tuntuu osakekurssien jatkuvana alamäkenä, joka on vasta alkusoittoa tuleville tapahtumille, jos aikaisempiin kokemuksiin on uskomista. Materian arvo asettuu jälleen kerran oikeammille uomille ja se on aina tapahtunut kunnon sukelluksen kautta. Nyt veikkaisin kysymyksessä olevan kautta aikojen synkimmän kujanjuoksun, sillä materian arvo on nostettu paperilla korkeammalle, kuin se on koskaan aikaisemmin ollut. On täysin luonnollista, että tasapaino syntyy markkinoille tavalla tai toisella. Onneksi meillä tavallisilla ihmisillä ei ole mitään hätää, sillä käytännössä kaikki säilyy täysin ennallaan. Energian laki on ehdoton. Energia ei voi koskaan kadota, mutta aina se on muuttanut ja aina se tulee muuttamaan muotoaan. Vain siitä on kysymys myös olemassa olevassa muutosprosessissa, jolle ihmiset ovat antaneet nimen lama.

Luojan kiitos, että lama jälleen tulee ja palauttaa tasapainon täynnä odotuskuplia olevaan talousmaailmaan. Numeroita ei voi syödä, eivätkä ne tee ketään onnelliseksi. Tällä hetkellä elämä opettaa meitä arvostamaan sitä, mikä on kaikkein tärkeintä. Ihmisiä me tarvitsemme lähellemme, emme osakesalkkuja, luksustaloja, autoja tai veneitä. Niillä ei kukaan tee lopulta yhtään mitään.

Heinäkuu on perinteinen lomakuukausi meillä Suomessa ja tarkastelen henkilökohtaisia tunnelmia vähän siltä kantilta. Heinäkuussa Mars tekee yhtymää Saturnukselle Neitsyen merkissä, mikä merkitsee loistavaa mahdollisuutta tehdä selkeitä ja täynnä energiaa olevia päätöksiä kunkin omassa elämässä. Etenkin maamerkit (Härkä, Neitsyt ja Kauris) hyötyvät tästä kuviosta koko heinäkuun ajan, vaikka ensimmäinen puolikas on toki kaikkein energisin vaihe.

Venus liikkuu Ravun merkissä ja tekee kolmiota Uranukselle heinäkuun alkupuoliskolla, jolloin kaikilla vesimerkeillä (Rapu, Skorpioni ja Kalat) on vähän tavallista villimpi meno päällä. Tunnepitoiset rakkaudenpurkaukset eivät useinkaan anna aihetta pidempiin menestystarinoihin, joten jalat kannattaa pitää tiukasti maankamaralla vesimerkkien kanssa peuhatessa.

Oinas

Oinaana heinäkuun haasteesi on löytää oikea asenne itseäsi ja elämääsi kohtaan. Auringon ja Merkuriuksen oppositio Jupiterille saa sinut kokemaan syvää tyytymättömyyttä kaikkia sellaisia asioita kohtaan, jotka eivät todellisuudessa ole lähellä sydäntäsi. Tällainen aika sopii loistavasti lomakuukauden teemaksi, koska silloin on tarkoituksena levätä ja pitää hauskaa kaikin mahdollisin tavoin. Huomaat kaiken mieltäsi kaihertavan tyytymättömyyden häviävän taivaan tuuliin heti, kun päätät keskittyä asioihin, joista itse pidät. Oinaan suurin haaste muutenkin on oppia rakastamaan itseään ja tekemään sen mukaisia päivittäisiä ratkaisuja. Siitä seuraa ihanin mahdollinen loma-aika.

Härkä

Merkissäsi vaikuttava Vesta tekee heinäkuussa kolmiota Plutolle ja Saturnukselle, joten sinulle on luvassa ihana ja samalla tuottoisa kesäloma. Tällainen ajatus on suomalaisen mentaliteetin mukaan täysi mahdottomuus, eikä Härkä ole missään nimessä ensimmäinen velvollisuuksiensa nurkkaan heittäjä, vaikka onkin nautiskeluun taipuvainen. Nyt on kuitenkin otollinen hetki kuulostella, mitä haluat tehdä, minne haluat mennä ja miten haluat aikatauluttaa kaiken tekemisesi. Tee velvollisuutesi hauskanpidon lomassa. Kaikki, mistä nyt onnistut nauttimaan elämässäsi, tulee jäämään pysyväksi osaksi menestystarinaasi. Keksi siis kaikkea mahdollista ihanaa jokaiselle päivälle.

Kaksoset

Heinäkuun ensimmäisellä puoliskolla merkissäsi vaikuttava Merkurius tekee neliötä Uranukselle ja oppositiota Plutolle, jolloin aivot käyvät helposti ylikierroksilla. Valtaisasta ajatusvirrasta huolimatta sinun tulisi pysytellä mahdollisimman levollisessa olotilassa ja keskittää huomiosi vain yhteen asiaan kerrallaan. Sinun on osattava päättää, mikä on kaikkein tärkeintä kullakin hetkellä ja jätettävä kaikki muut tärkeältä tuntuvat asiat kylmästi odottamaan vuoroaan. Muuten iskee stressi, joka ei sovi heinäkuun helteille, sikäli kun lomailet ulkomailla. Loppukuun haasteena on Marsin ja Saturnuksen neliö, joka sakottaa ankarasti jokaisesta väkisin tehdystä liikkeestä.

Rapu

Ravuilla on tiedossa vauhdikas ja täynnä uudistuksia oleva heinäkuu Venuksen, Auringon ja Merkuriuksen tehdessä kolmiota Uranukselle tässä järjestyksessä. Lennokkaista ideoista ei pitäisi tulla pulaa sen paremmin lomaa viettäessä kuin töitä huhkiessa. Ainoa, mistä todennäköisesti tulee pulaa, on aika. Siksipä suurin haasteesi onkin osata suuntautua riittävän rohkealla asenteella uusille urille heinäkuun aikana; Löytää sellaista tekemistä, johon et aikaisempina kesinä ole energiaasi haaskannut. Tulevaisuutesi kannalta jokainen uudenlainen sekunti on reippaasti kultaa arvokkaampaa omaisuutta. Uskalla siis rillutella ja tehdä tästä itsellesi ainutlaatuinen kesä.

Leijona

Venus saapuu Leijonan merkkiin vähän ennen heinäkuun puolta väliä ja siitä voidaan laskea alkavaksi Leijonien lomakausi. Lepoa, auringon palvontaa, kaikkea hauskaa tekemistä ja ennen kaikkea rentoa laiskottelua kuuluu jokaisen itseään kunnioittavan Leijonan lomapäivään. Venuksen vaikuttaessa merkissäsi voit varautua siihen, että kaikki itsellesi suoma ihanuus tulee kertautumaan tulevan vuoden aikana. Samaa tulevat tekemään myös kaikki epämukavilta tuntuvat velvoitteet, joten valinnan pitäisi olla itsestään selvä. Rakkauselämän kannalta heinäkuun toinen puolisko on loistavaa aikaa, koska Leijonat säteilevät omaa valoaan ja ovat varsin houkuttelevia pakkauksia.

Neitsyt

Mars ja Saturnus kohtaavat merkissäsi heinäkuun aikana ja niinpä sinulla ei ole aikaa heittäytyä oloneuvoksen rooliin, vaikka olisit sellaista etukäteen suunnitellut. Elämä heittelee eteesi uusia mahdollisuuksia ja uusia haasteita sellaisella vauhdilla, että heikompaa hirvittää. Sinulla ei ole mitään syytä jäädä tumppu suorana odottamaan loman päättymistä ennen ratkaisevien päätösten tekemistä, sillä otollisin aika on juurikin heinäkuu. Loppukuusta Mars tekee vielä kolmiota Jupiterille, joten myös menestysnäkymät ovat vähintään houkuttelevia. Kun sääkin on mitä otollisinta kaikkeen muuhun paitsi lomailuun, niin miksipä et tarttuisi tilaisuuteen, jos sellaista tarjotaan.

Vaaka

Vaa’alle heinäkuu on mitä otollisinta aikaa lomailuun ja kaikenlaiseen hauskanpitoon, sillä astrologinen taivas ei painosta sen paremmin päätösten tekemiseen kuin muutoksiinkaan. Samalla tämä hiljaisuus on tietysti myös loistava mahdollisuus käyttää hyväksi Marsin ja Saturnuksen positiivinen energialataus kaikkeen sellaiseen tekemiseen, joka tällä hetkellä eniten kutsuu. Chironin ja Neptunuksen kolmio Vesimiehestä antaa mahdollisuuden itsestä huolehtimiseen onnellisten tähtien alla. Jos joku paikka vaatii hoitoa, niin nyt on oikea aika hakeutua joko lääkäriin tai vaihtoehtoisten hoitojen pariin. Anna intuitiosi johdattaa sinut oikeiden auttajien luo.

Skorpioni

Vesimerkkinä olet tässä kuussa suotuisten energioiden alaisuudessa ja sinun kannattaa käyttää tämä tilaisuus tehokkaasti hyväksesi. Menestys on odottamassa sellaisia Skorpioneja, jotka uskaltavat heittäytyä uusiin haasteisiin täydellä innolla ja sitoumuksella. Taloudellisen onnistumisen lisäksi näyttää myös rakkauselämä soljuvan lämpimässä myötätuulessa ja sehän se on tärkeää jokaiselle Skorpparille. Tilaisuudet osuvat kohdallesi täsmälleen yhtä tehokkaasti, olitpa sitten lomalla tai työmaallasi, joten sinun osuudeksesi jää aktiivinen päätösten tekeminen. Muista tehdä oikeiksi katsomasi ratkaisut itsenäisesti ja henkilökohtaista vapauttasi kunnioittaen, sillä muuten taika ei toimi.

Jousimies

Mars on tarkassa kolmiossa merkissäsi vaikuttavaan Plutoon heti heinäkuun ensimmäisinä päivinä ja yhtymässä Saturnukseen kuun puolivälissä, ja niinpä voitkin varautua yllättäen käynnistyviin projekteihin täysin loma-ajoista riippumatta. Vauhtia riittää heinäkuun loppuun saakka ja silti voit kaikessa rauhassa heittäytyä myös lomailuun tai muuten vain kesän viettoon, sillä Venus vaikuttaa kolmiossa merkkiisi ja löydät tavallista helpommin kaikenlaista itseäsi kiinnostavaa tekemistä. Tuon touhuamisen lomassa ammuskelee myös Amor nuoliaan Jousimiesten sydänalaan ja rakastumisilta tai vähintään ihastumisilta on vaikea välttyä. Eipä kai se haittaa?

Kauris

Mars saapuu heinäkuun loppupuolella kolmioon merkissäsi vaikuttavan Jupiterin kanssa ja siksi sinulla on edessäsi varsin vilkas heinäkuu. Mahdollisuuksia vilahtelee silmissäsi siihen tahtiin, että vain aivan järjetön jättäisi ne kaikki käyttämättä. Jos innostus iskee melkeinpä mihin asiaan tahansa, niin älä jätä juttua tuumailun asteelle. Olet koko ajan rakentamassa itsellesi 12 vuoden menestysprojektia, jolle juuri tässä heinäkuussa avautuu aivan arvaamattomia uusia näköaloja. Ole etenkin heinäkuun lopulla valmis tarttumaan härkää sarvista minkä tahansa vaiheessa olevan suunnitelmasi osalta, sillä menestyksen tuuli puhaltaa voimalla kaikkeen, mistä olet innostunut.

Vesimies

Heinäkuussa merkkisi on erittäin turvallisessa asemassa kaikkiin planeettakuvioihin nähden, eikä sinun kannata murehtia sen paremmin päätöksien kuin pakottavien muutostenkaan kanssa. Jos jotain sopivaa osuu kohdalle, niin tietysti sinulla on täysi oikeus tarttua tilaisuuteen ja päästä nauttimaan sen mukanaan tuomasta menestyksestä. Tällaiset mahdollisuudet tulevat eteen ja toteutuvat ilman mitään punnertamista, joten minkäänlaisiin valmisteluihin ei kannata ryhtyä. Rakkauselämässäsi olet hiukan yliherkällä tuulella Venuksen oppositioasemasta johtuen, mutta silti pahaan oloon on aina olemassa jokin hyvä syy. Nyt se syy on helpommin löydettävissä.

Kalat

Uranus ottaa merkistäsi vastaan mukavia kolmioita Venukselta, Auringolta ja Merkuriukselta, jotka kaikki enteilevät tapahtumarikasta ja samalla antoisaa heinäkuuta. Heti kuun alkupuolella Venus tarjoilee romanttisia kohtaamisia tai muuten vain makoisia hetkiä elämän makuisten eroottisten yllätysten muodossa. Kun värinät sitten hiukan laantuvat on vuorossa jotain hiukan vakavampaa ja mahdollisesti työelämään tai harrastuksiin liittyvää säätämistä. Seuraa rohkeasti oman innostuksesi viitoittamaa polkua, sillä tämä on hyvien päätösten ja ennen kaikkea hyvien tulosten kuukausi kaikille Kalojen merkeissä syntyneille. Lomaakin saa toki viettää iloisissa tunnelmissa.

Astro.fi

X