Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 10/2012

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Lokakuussa Pluton ja Uranuksen ylläpitämä jännite lievenee Saturnuksen siirtyessä pois johtavasta merkistä ja Marsin saapuessa kolmioon Uranuksen kanssa. Samaan aikaan Mars on kuitenkin myös neliössä Neptunukseen, joka puolestaan edustaa täysin arvaamatonta ja alitajuisesti ohjautuvaa toimintaa niin kansainvälisissä suhteissa kuin pienen ihmisen elämässä.

Konfliktit saattavat roihahtaa ilmiliekkeihin siksi, että Uranus edustaa vallankumousta ja vanhojen rakenteiden hajoamista, jolloin yhteenotot ovatkin positiivisesti kehitykseen vaikuttava tekijä. Tällaisessa tapauksessa aika suosii kaikkea mahdollista kapinallisuutta ja haastaa paikoilleen jumiintuneita yhteiskuntarakenteita kovalla kädellä.

Koska sodan uhka on jo muutenkin ilmassa, niin ainakaan tämä kuvio ei millään tavalla helpota asiaa, vaikka onkin hyvin puhtaasti positiivinen ja elämää lopulta helpottava elementti. Kekseliäisyys ja omaperäisyys ovat nyt kovaa valuuttaa henkilökohtaisessa elämässä ja vähintään yhtä paljon yritysmaailmassa. Uudistuksissa piilee valtavia mahdollisuuksia, mutta uudistusten toteuttaminen vaatii ainutlaatuista rohkeutta ja itsenäistä ajattelua.

Marsin neliö Neptunukselle saattaa paljastaa valtavia korruptoituneita rakenteita valtioiden ja suurten yritysten välisissä salatuissa suhteissa. Kuka näitä paljastuksia sitten tehtailee, jää nähtäväksi, mutta mätäpaiseiden puhkeamisia tapahtuu varmasti niin yksityisillä kuin yhteisöllisillä sektoreilla.

Oinas

Marsin saapuminen kolmioon merkissäsi vaikuttavan Uranuksen kanssa avaa sinulle aivan uudenlaisen mahdollisuuden pistää elämääsi uudenlaiseen ja paljon nykyistä toimivampaan koodiin. Toimivien ratkaisujen avaimena on välitön toiminta ja viiden sekunnin sääntö. Mieleen tulevat ideat ja ajatukset on toteutettava tai ainakin laitettava alulle viiden sekunnin kuluessa niiden ilmestymisestä, jotta saisit niistä parhaan tehon irti. Nyt kannattaa kerätä kaikki liikenevä rohkeus ja pistää ideoita liikenteeseen henkisesti huikealla riskillä. Paikoillaan pysyminen on puuduttavaa ja varmasti sinulle haitallista.

Härkä

Merkkiäsi hallitseva Venus on lokakuussa kauniisti kolmiossa merkkiisi ja alkukuusta vielä yhdessä Pluton kanssa rakentamassa kultaista kolmiota. Tämän pitäisi olla sinulle yksi vuoden upeimmista kuukausista ihmissuhteiden ja arvomaailman kannalta. Elämän ihanuus tämän kuukauden aikana riippuu kuitenkin eniten sinun ratkaisuistasi, sillä astrologia kuvaa mahdollisuuksien laatua, jotka ihmisen on silti itse elettävä. Rakkaus kolkuttelee ovellesi tavalla tai toisella ja sinun tehtäväsi on avata ovi kaikelle ihanalle elämässäsi ja nauttia kaikista kohtaamistasi tilanteista ja ihmisistä niin paljon kuin ikinä pystyt.

Kaksoset

Mars siirtyy lokakuussa oppositioon merkkiisi nähden ja rakentaa kuun ensimmäisellä puoliskolla T-ristiä Neptunuksen ja Chironin kanssa. Tästä syystä saatkin olla hiukan tavallista varovaisempi kaikkien tekemistesi kanssa, sillä monenlaisia odottamattomia ja elämää vaikeuttavia yllätyksiä on luvassa tavallista enemmän. Samaan aikaan Jupiter ottaa merkissäsi vastaan Auringon kolmiota ja muistuttaa ihanalla tavalla siitä, että etsiessäsi nöyrästi ratkaisuja eteesi tuleviin ongelmiin, onnistut rakentamaan menestystä tihkuvan tulevaisuuden. Onnenpotku seuraa jokaista positiivisella mielellä ratkaistua ongelmaa.

Rapu

Läheisten ihmisten ja oman perheen merkitys nousee jollain tavalla ratkaisevan tärkeään rooliin lokakuun aikana merkissäsi vaikuttavan Cereksen rakentaessa T-ristiä Plutolle ja Uranukselle. Ceres muistuttaa ylihuolehtimisen vaarallisuudesta kaikille osapuolille ja tällaisen kuvion välityksellä voit huomata ärtymyksesi kasvavan tilanteissa, joissa otat liian suuren roolin läheistesi hyvinvoinnista ja onnellisuudesta. Nyt on erityisen tärkeää huolehtia oman elämäsi perusasioista terveen itsekkäästi ja luottaa siihen, että perheenjäsenesi ja läheisesi ihan oikeasti pysyvät hengissä myös ilman sinua.

Leijona

Mars ja Uranus rakentavat koko lokakuun ajan kultaista kolmiota merkkiisi ja siksi sinulla tulee riittämään mielekästä ja jännittävää tekemistä niin paljon, että osa rutiineistasi jää väkisinkin hoitamatta. Tämä on erittäin intensiivinen ja kekseliäs jakso, jonka aikana löydät kuin ihmeen kaupalla toimivia ratkaisuja uusiin ja vanhoihin ongelmiin. Pystyäksesi toteuttamaan oivalluksesi käytännössä, tarvitset kuitenkin paljon tavallista enemmän tilaa ympärillesi ja hermostut, ellei sitä suosiolla sinulle anneta. Suurin osa Leijonista joutuukin suorastaan ryöstämään aikansa, mutta se on varmasti sen arvoista.

Neitsyt

Voi ihanuuksien ihmeellistä maailmaa Venuksen vaikuttaessa merkissäsi koko lokakuun ajan. Muistathan, että koko tuleva Venus-kierto eli vuosi tästä eteenpäin rakentuu tämän kuun aikana löytämiesi asioiden varaan. Mitä hauskemman ja nautinnollisemman pystyt tästä kuusta rakentamaan, sitä upeampi vuosi sinulla on edessäsi rakkauselämäsi kannalta. Säteilet omaa viehätysvoimaasi kaikkialle ja pystyt helposti valikoimaan sinulle arvokkaimmat asiat ympärilläsi olevista vaihtoehdoista. Nyt on uskallettava ihastua ja rakastua ihan uusiin asioihin ja ihmisiin sallivalla asenteella.

Vaaka

Lokakuun alkupäivinä Saturnus poistuu pysyvästi merkistäsi ja aiheuttaa hetken ajaksi pysähtyneen tunteen, jonka voi hyvällä omalla tunnolla tulkita levon tarpeeksi. Olet rakentanut kaksi viimeistä vuotta perustaa elämäntarkoituksesi toteuttamiselle ja nyt se on niin valmis, ettei se enää voi valmiimmaksi tulla. Niinpä onkin aika – pienen levon jälkeen – siirtyä seuraaviin vaiheisiin elämäsi rakennustyömaalla. Aurinko tekee merkistäsi kolmiota Jupiterille ja niinpä sinulla on onni myötä kaikissa uusissa hankkeissasi, joiden kautta osoitat sitoutuneesi valitsemiisi päämääriin omassa elämässäsi.

Skorpioni

Mars häipyy merkistäsi lokakuun toisella viikolla ja vie hetkellisen turboenergian mennessään. Saatat tuntea olosi uupuneeksi ja jopa saamattomaksi kuun ensimmäisellä puoliskolla, eikä siinä ole mitään väärää. Voit hyvillä mielin vetää hiukan henkeä ja lähteä arvioimaan elämäsi perusteita kokonaan uudelta kantilta. Saturnus saapuu merkkiisi kuun alkupäivinä ja ilmoittaa tylyn asiallisesti, että aloitat nyt perustan rakentamisen seuraaville noin 28 vuodelle elämäntarkoituksesi toteuttamisessa. Tämä perustusvaihe kestää kaikkiaan reilut 2 vuotta, mutta vähintään suunnittelu kannattaa aloittaa nyt.

Jousimies

Mars saapuu merkkiisi lokakuun toisella viikolla ja napsauttaa turbovaihteen päälle kaikkiin sellaisiin asioihin, joista olet aidosti innoissasi. Moneen muuhun tekemiseen tämä ohitus vaikuttaakin sitten aivan päinvastaisella tavalla. Viisainta onkin nyt suosiolla jättäytyä pois kaikista sellaisista projekteista ja tehtävistä, jotka eivät sinua jaksa kiinnostaa. Niistä tulee jatkossa uskomaton painolasti, joka ehkäisee tarjolla olevat positiiviset muutokset. Uskalla siis heittäytyä uusiin haasteisiin Mars-energiasi mukaisesti luottavaisella innostuksella ja anna vauhdin kasvaa ympäristösi vastaväitteistä välittämättä.

Kauris

Vaikka mielesi tekisi jo hiukan hellittää omista vaatimuksistasi tai päämääristäsi, niin merkissäsi vaikuttava Pluto ei anna siihen pienintäkään mahdollisuutta. Nyt lokakuussa tekee Ceres yhdessä Uranuksen kanssa T-ristiä merkissäsi vaikuttavaan Plutoon, jolloin joudut tekemään tiliä erityisesti lähimpien ihmisten kanssa. Oma perhe ja omat vanhemmat ovat nyt tapahtumien keskipisteessä ja sinun tehtäväsi on määrittää oman jaksamisesi ja elämäsi mielekkyyden rajat heidän suhteensa. Jos olet ottanut liian suuren roolin muiden elämässä, niin nyt on aika vapauttaa itsesi ja muut sinun ylenpalttisesta holhouksestasi.

Vesimies

Auringon ja Jupiterin kolmio tekee sinusta yhden eläinradan onnekkaimmista merkeistä nyt lokakuun ajaksi ja siitä kannattaa ottaa kaikki mahdollinen ilo irti. Tämä on sinun elämäsi suuri tilaisuus heittäytyä mukaan uusiin ja innostaviin haasteisiin ilman turhien epäluulojen painolastia. Mitä riehakkaammin ja vapautuneemmin olet liikkeellä, sitä suurempaa menestystä tulet kohtaamaan jo tämän kuun aikana tulevista kuukausista sitten puhumattakaan. Jos kateelliset ja omassa elämässään paikoilleen pysähtyneet ystäväsi ja läheisesi haukkuvat sinut alimpaan helvettiin, niin olet oikealla reitillä.

Kalat

Cereksen ja Saturnuksen rakentama kultainen kolmio merkissäsi vaikuttaville Neptunukselle ja Chironille opastavat sinua keskittymään omien olosuhteittesi kehittämiseen ja paranteluun. Nyt on otollisin aika moneen vuoteen järjestellä uudelleen koti- ja perhe-elämän kuvioita. Sinun on nyt katseltava tilannetta täysin omasta näkökulmastasi ja lähdettävä toteuttamaan sinulle mielekkäitä muutoksia, jotka tulevat osoittautumaan kaikkien osallisten kannalta helpottaviksi ratkaisuiksi, vaikka ensimmäiset reaktiot eivät tällaiseen päätelmään antaisikaan aihetta. Pallo on nyt sinulla.

Astro.fi

X