Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 10/2013

Teksti:
Anna.fi

Tunteet ottavat johtavan roolin päivittäisessä elämässäsi ja huomaat vain tekeväsi asioita, jotka johtavat ratkaiseviin muutoksiin.

Kuukausihoroskooppi

Uranus perääntyy kohti toiseksi viimeistä tarkkaa neliötä Plutolle ja taloudellinen sekä poliittinen tilanne maapallolla kärjistyy äärimmilleen vielä tämän syksyn aikana. Korjausliikkeet saattavat vaikuttaa rajuilta, mutta lopulta kaikki tapahtumat ovat johtamassa elämäämme nykyistä parempaan suuntaan. Paha olo on kasvanut äärimmilleen ja ahdistus ajaa ihmisiä ensin uupumukseen ja yhä nopeammin myös sairauskierteeseen.

Kun ei enää jaksa, on pakko tehdä jotakin. Lokakuussa on helppo nähdä, mitkä asiat eivät vastaa omaa kosmista todellisuutta ja tuo tietoisuus purkautuu rajuna tyytymättömyytenä joskus aivan odottamattomiin asioihin omassa elämässä. Järki ja omat ajatukset kulkevat nyt pahasti jälkijunassa. Tunteet ottavat johtavan roolin päivittäisessä elämässäsi ja huomaat vain tekeväsi asioita, jotka sitten johtavat ratkaiseviin muutoksiin.

Yksi tärkeimmistä oivalluksista näin voimakkaan kosmisen muutosjakson aikana on, että emme koskaan tee järkeviä ratkaisuja. Olemme käytännössä tehneet päätökset jo kauan ennen kuin alamme ajatella ja järjestellä asiaa mielessämme. Me vain luulemme ratkaisun syntyneen aivoissamme. Aivot välittävät korkeamman tietoisuuden impulsseja konkreettiselle tasolle ja nyt meiltä otetaan luulot pois. Muista siis yksi asia: Et voi tehdä mitään väärin!

Oinas

Marsin häivyttyä positiivisesta kolmiosta merkissäsi vaikuttavaan Uranukseen, saattaa elämänrytmi tuntua lokakuussa aivan liian hiljaiselta. Hiljaisuus on silti vain kuvitelmaa, koska sinun elämäsi rullaa nyt aivan tajuttomalla vauhdilla kohti uusia ulottuvuuksia. Tästä syystä tunnet olosi levottomaksi kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa joku vähänkään pyrkii määräämään tai ohjaamaan ratkaisujasi. Venuksen kolmio tuo tullessaan yllättäviä ihastumisia ja jopa rakastumisia kaiken mielesi sekasorron keskelle, jolloin ajatusten kasassa pitäminen muuttuu vieläkin vaikeammaksi. Älä siis edes yritä olla kovin järkevä.

Härkä

Viime kuun rajut tunnelmat rakkaudessa ja ihmissuhteissa ovat nyt joko hoidettu kuntoon tai jääneet rassaamaan tunnemaailmaasi pahemman kerran. Molemmat ovat ihan yhtä hyviä vaihtoehtoja, sillä olet tehnyt kaikki ratkaisusi varmasti oikealla tavalla. Ainoa ongelma tässä vaiheessa on epäillä itseäsi tai vielä pahempi syyttää itseäsi yhtään mistään. Asioille ei ole koskaan voinut tehdä mitään jälkeenpäin ja nyt tilanne on siinä suhteessa vieläkin tiukempi. Selvitäksesi kunnialla, on pakko katsoa tiukasti eteenpäin ja miettiä vain ratkaisuja, jotka juuri nyt tuntuvat parhailta. Yhtään syyllistä ei menneisyydestä löydy, vaikka kuinka hakisit.

Kaksoset

Venus vaikuttaa nyt oppositiossa merkkiisi ja tekee samalla neliötä Neptunukselle ja Chironille. Arvomaailmasi on yhdessä herkimmistä vaiheistaan tunnistamaan erilaiset häiriötekijät niin ihmissuhteissa, työelämässä kuin kotonakin. Kaikki tunteet ovat sinulle nyt hyvin henkilökohtaisia ja tunnet jokaisessa solussasi levottoman värinän heti kun elämäsi on suuntautumassa pois sinulle mielekkäästä ja kauniista todellisuudesta. Vaikka nämä tuntemukset ovat enimmäkseen ilmassa, tulisi niihin reagoida konkreettisella tasolla tuon levottomuuden rauhoittamiseksi. Jos on selvitettävää, selvitä se.

Rapu

Toivottavasti sait kerättyä syyskuun voimaenergioista paljon oivalluksia ja inspiraatiota talven varalle, sillä nyt lokakuussa kerättävää ei enää ole läheskään niin paljon. Korjattavaa ja uudistettavaa sen sijaan löytyy lähes loputtomiin ja saatat jopa ajatella urakan liian suureksi viitsiäksesi edes aloittaa. Liikkeellä on kuitenkin pysyttävä ja hyväksyttävä se, etteivät sinun toimintamallisi ja suunnitelmasi saavuta edes alkeellista hyväksymisen tasoa lähipiirissäsi. Tästä ei kannata alkaa taistella, sillä niin sen nyt kuuluukin olla. Kuuntele mutinat kärsivällisesti ja jatka sitten omaa linjaasi, jos haluat elämäsi säilyvän mielekkäänä.

Leijona

Mars jatkaa merkissäsi lokakuun puoliväliin ja sinne asti virtaa riittää oikein komeasti, mutta loppukuusta saat varautua ainakin pieneen romahdukseen voimataloudessasi. Saturnuksen neliö opastaa purkamaan tarpeettomia velvoitteita kohtuullisen kovalla otteella, joka käytännössä ei ole sen kummempaa kuin kunnon väsymys tai uupumus. Toisaalta kuun puolivälistä eteenpäin merkkiisi vaikuttaa Venuksen ja Uranuksen kultainen kolmio, jolta voi odottaa niin arvaamattomia ihastumisia kuin yllättäviä ihanuuksia matkojen, kulttuurin tai muuten vain vapaa-ajan puitteissa.

Neitsyt

Lokakuun ensimmäinen puolisko saa monet Neitsyet lähes sekoamaan siitä oudosta energialatauksesta, joka merkkiisi on osumassa vasta kuun toisella puolikkaalla. Levottomuuteen kannattaa suhtautua puhtaan positiivisesti ja nähdä se tässä vaiheessa vapauteen ohjaavana energiana. Pyri siis aina liikahtamaan pois levottomuuden tilasta siihen joutuessasi ja teet tietämättäsi tilaa uudistaville muutoksille elämässäsi. Mars siirtyy merkkiisi kuun puolivälissä ja ravistelee välittömästi kaikki illuusiosi maan tasalle, mutta herättää samalla huikean innostuksen johonkin kokonaan uuteen tekemiseen tai harrastukseen.

Vaaka

Opit varmasti kuluneen syyskuun aikana kulkemaan hiukan varpaillasi ja tarkkailemaan ympäristöäsi pienellä varauksella. Nyt lokakuussa tilanteet tuppaavat kärjistymään entisestään Auringon tehdessä merkistäsi T-ristiä Pluton ja Uranuksen kanssa. Voimaa ja virtaa riittää vaikka mihin, mutta sen käyttökohteet ovat kosmisten sääntöjen alaisuudessa. Niinpä saat moottorin hyrräämään vain silloin kun korkeampi tietoisuutesi päästää polttoaineen virtaamaan aktiivisuutta tuottaviin sylintereihin. Ellei touhu ole sinulle mielekästä, herättää se päivä päivältä kasvavaa aggressiivisuutta, kunnes lopulta uskallat katkoa kalterit.

Skorpioni

Venus siirtyy jo seuraavaan merkkiin ja hauskanpidon aika alkaa niiltä osin olla takanapäin. Pitäisi tuntua kohtalaisen luonnolliselta siirtyä elämässä eteenpäin ja keskittyä todenteolla uusien ideoiden toteuttamiseen käytännössä. Puheesi ja kommunikaatiosi ovat tässä kuussa aivan loistavassa iskussa ja huomaat saavasi asian kuin asian etenemään vain pukemalla sen sanoiksi. Jupiterin kolmio takaa sinulle kasvavaa menestystä jokaisessa hankkeessa, josta itse olet aidosti innostunut ja jonka kanssa työskenteleminen on sinulle hauskaa. Nyt voi vain todeta sadun kääpiöiden tapaan: ”Ain laulain työtäs tee”.

Jousimies

Hurjempi rutistus on nyt takana päin ja vauhti alkaa rauhoittumaan ihan itsestään. Samalla vauhdilla ei lopulta edes jaksaisi painaa paljon pidemmälle ja nyt ei missään nimessä kannata stressata yhtään ylimääräistä. Venus nimittäin saapuu merkkiisi jo lokakuun toisella viikolla ja alkaa heti pommittaa kolmiota Uranukselle. Näin ollen saat kosmisen luvan siirtää huomiosi rakkauselämän puolelle ja varautua täysin odottamattomiin kohtaamisiin mitä kummallisempien ja samalla kiehtovimpien ihmisten kanssa. Tee rohkeita ja jopa itsesi yllättäviä tempauksia ihan uusien asioiden ja ihmisten parissa.

Kauris

Jännite kasvaa lokakuun puoleenväliin saakka korkeammalle ja korkeammalle Uranuksen tarkentaessa neliötään Plutolle ilman helpottavia tai rauhoittavia rinnakkaiskuvioita. Valinnat tulevat olemaan hyvin ehdottomia ja itsellesi sopimattomia ratkaisuja on lähes mahdotonta tehdä. Pyri luottamaan kehosi viesteihin ja jättämään väliin kaikki raskaalta tuntuvat velvoitteet. Vaikka koet velvollisuudet hyvinä tekoina, syntyy niistä nyt ikäviä seuraamuksia. Pidä siis huoli, että kaikki tekeminen tuntuu sinusta itsestäsi hyvältä, niin varmistat positiivisen energian toteutumisen kaikilla elämäsi osa-alueilla.

Vesimies

Joitakin aikaisempia sopimuksia tai suunnitelmia palautuu takaisin työpöydällesi lähinnä sellaisessa muodossa, että niille on tehtävä jotakin radikaalia pahempien ongelmien välttämiseksi. Saturnuksen ja Merkuriuksen vahva neliö merkkiisi pysäyttää sinut kuin seinään sellaisissa tilanteissa, joihin juuri tämän kuukauden aikana on pystyttävä tekemään ehkä isojakin muutoksia. Joustamista vaaditaan sekä sinulta että muilta osapuolilta, ja siitä näkee, kuinka hyviä yhteistyökumppaneita olitkaan rinnallesi haalinut. Varaudu siihen, että joku tai jotkut sopimukset kaatuvat vain siksi, että eivät nyt sovellu sinulle.

Kalat

Rakkauden energiat hellittävät otettaan lokakuun edetessä pidemmälle ja aika riittää jälleen paremmin arjen pyörittämiseen. Kuinka todellisia nuo viime kuun ihastumiset sitten mahtoivat olla, selviää varmasti lokakuun puoliväliin mennessä Venuksen tehdessä neliötä Neptunukselle. Illuusiot katoavat savuna ilmaan, mutta se, mikä on ollut todellista, säilyy sitäkin raikkaampana. Lokakuu on sekä uran että harrastusten kannalta varsin positiivinen ja siksi suosittelen avointa suhtautumista kaikkiin sinulle tehtäviin tarjouksiin ja mielenkiintoisiin vaihtoehtoihin töissä, kotona tai vapaa-aikana.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X