Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 10/2015

Kun nyt olemme selvinneet hengissä – ainakin kaikki tätä tekstiä lukevat – syyskuun hurjista ja haasteellisista energioista, voimme saman tien suunnitella ison purjeen nostamista ja kurssin kääntämistä kohti menestyksen kultaisia kenttiä.

Teksti:
Anna.fi

Kun nyt olemme selvinneet hengissä – ainakin kaikki tätä tekstiä lukevat – syyskuun hurjista ja haasteellisista energioista, voimme saman tien suunnitella ison purjeen nostamista ja kurssin kääntämistä kohti menestyksen kultaisia kenttiä.

Neitsyt

Lokakuuta hallitsee Jupiterin kolmio Plutolle Marsin ja Venuksen yhtymällä maustettuna, ja siksi elämme astrologisesti varmasti koko vuoden parasta ja menestyksellisintä aikaa niin henkilökohtaisessa elämässä kuin yritystoiminnassakin.

Jos sinulla on toinen toistaan hienompia ja uskaliaampia suunnitelmia elämäsi uudistamiseksi, niin nyt on uskallettava ottaa kiinni kaikkein parhaalta tuntuvasta vaihtoehdosta ja mentävä puhtaalla innostuksen voimalla niin pitkälle, kun menestyksen tuuli suinkin sinut kuljettaa. Vauhtia ei kannata säikähtää eikä uusiutuvia olosuhteita. Paras tulos syntyy kokonaan uusissa maisemissa ja uudistuneissa elämänkuvioissa, kunhan vain asenteesi on kohdallaan.

Monet uudet energiamuodot nousevat varmasti otsikoihin, ja yritysmaailmassa valta siirtyy melkoisella rytinällä kokonaan uusille toimijoille. Kovimmassa vauhdissa ovat työntekijöistään hyvää huolta pitävät yritykset, jotka osaavat antaa tilaa ihmisten kasvaville henkisille kyvyille ja inspiraation voimalle. Rakkauden ja välittämisen kulttuuri aloittaa vihdoin voitonmarssinsa, joka siirtymävaiheessa tietää monen vanhakantaisen yrityksen ja liikelaitoksen kuolemaa. Lopputulos tulee kuitenkin olemaan valoisa ja onnellinen. Tästä se lähtee!

Oinas

Vesta perääntyy merkissäsi kolmiossa Saturnukseen, ja siksi pääset rakentamaan tässä kuussa itsellesi aivan mahtavaa perustaa jollekin sellaiselle asialle tai idealle, josta olet jo pitkään haaveillut. Pluton neliö luo samaan aikaan kasvavaa painetta päästää irti vanhoista ja raskaiksi käyneistä kuvioista sekä työssä että harrastuksissa. Ahdistava tunnelma on sinun kosminen avustajasi, jotta pääset irti vanhasta.

Rakkaus

Mitä ihanamman ja kannustavamman suunnan olet valmis itsellesi valitsemaan, sitä ihmeellisemmäksi muuttuu myös rakkauselämäsi. Vetovoimasi on täsmälleen samassa suhteessa muutokseen sitoutumisen kanssa. Rakkaus väreilee ilmassa ja luo positiivisella tavalla kokonaan uutta tunteen paloa uusiin ja vakiintuneisiin suhteisiin.

Härkä

Menestyksen tähtipositiot tuovat huiman mahdollisuuksien kirjon juuri sinun elämääsi. Lokakuussa sinun on hyvä vapauttaa itsesi kaikesta Härälle tyypillisestä jähmeydestä ja valmistautua singahtamaan gasellin lailla mahdollisuudesta toiseen. Anna elämän näyttää suuntaa ja pidä kaasupoljin pohjassa ainakin lokakuun loppuun asti.

Rakkaus

Vetovoimasi on heti kuun alusta hurjissa lukemissa, mutta lokakuun edetessä pidemmälle se vain kasvaa kasvamistaan ja saatat hetken aikaa kuvitella olevasi maailman omistaja. Eipä haittaa, koska parhaimmillaan taidat olla ainakin hyvin lähellä tuota himottua asemaa. Kysyntää siis on luvassa ja tilantarpeesi kasvaa sellaisiin mittoihin, ettei kenelläkään ole mahdollisuuksia pitää sinua aloillaan.

Kaksoset

Kuulut lokakuun aikana siihen pieneen ryhmään, jolle menestyksen portit avautuvat ihmeellisellä tavalla. Onnistuminen löytyy tilanteissa, joissa lopullisesti suljet ovet takanasi jollekin ikävälle tai vastenmieliselle tekemiselle. Tällainen ainutlaatuinen rohkeus johdattaa sinut lokakuun suurimpien menestyjien ja onnistujien joukkoon ilman, että edes itse tarkkaan tiedät, minne olit matkalla.

Rakkaus

Venuksen ja Neptunuksen oppositio herkistää tunnemaailmasi äärimmilleen kaikissa ihmissuhteissa ja erityisesti rakkauselämässä. Koet kaikki rakkaudenosoitukset moninkertaisella potenssilla ja vaistoat välittömästi, jos joku asia on kehnolla mallilla. Vaistosi ohjaa sinut näkemään ja kokemaan, mikä rakkauselämässäsi on totta ja mikä ei. Totuus paljastuu, olipa se sitten mikä tahansa.

Rapu

Sinulla on loistava mahdollisuus saada lokakuussa päälle todellinen flow-tila kaikessa tekemisessä ja suunnitelmiesi toteuttamisessa. Todella tärkeää on säilyttää alkukuusta oma rytmisi ja täydellinen itsemääräämisoikeus asioihisi. Kuun puolivälistä eteenpäin huomaat olevasi vakaassa ja varmassa nousukiidossa niin uran kuin harrastustenkin alueella. Uskalla nauttia vauhdistasi ja tehokkuudestasi!

Rakkaus

Rakkauselämässä ja ihmissuhteissa vallitsee tasapaino ja harmonia heti kuun alusta lukien, ja sinun on helppo nauttia elämäsi sykkeestä yhdessä rakkaimpiesi kanssa. Ollessasi iloinen, huoleton ja varma itsestäsi, toimii myös vetovoimasi tavallista tehokkaammin. Voit varautua erilaisiin ja osaltaan varsin houkutteleviin soidinmenoihin kuun aikana. Vaikea on kyllä tietää, kuka liehittelijöistä on tosissaan ja kuka ei.

Leijona

Lokakuun menestysenergioissa saat yhden tai useamman mahdollisuuden hypätä aivan huikeaan menestystarinaan luontaisten kykyjesi ansiosta. Sinulla on vahva tuntuma, miten omat ja ehkä muidenkin suunnitelmat tulisi toteuttaa. Sinua kuunnellaan ja osaat löytää oikeat ratkaisut mitä moninaisempiin ongelmiin. Parhaimmillaan saatat saada houkuttelevan ja harkitsemisen arvoisen työtarjouksen.

Rakkaus

Venuksen siirtyessä lokakuun alkupuolella pois merkistäsi, tasaantuu tunnemaailmasi aivan väkisin takaisin normaalille tasolle syyskuun intoilun ja ihanuuksien jälkeen. Toisaalta olet tässä kuussa sen verran innostunut työkuvioista, ettei rakkauselämälle riittäisikään paukkuja vanhaan malliin. Tästä pienestä poissaolostasi huolimatta ihmissuhde-elämä sujuu ihan mukavasti.

Neitsyt

Tämä voi hyvin olla sinun huippukuukautesi menestystarinasi rakentamisessa. Jupiterin, Marsin ja Venuksen yhtymä merkissäsi takaa sinulle vuoden parhaat olosuhteet onnistuneelle purjehdukselle. Ole siis valmis keskittymään olennaiseen ja rakentamaan aikatauluasi lähes päivittäin uudelleen. Uusia mahdollisuuksia avautuu niin tiheään tahtiin, ettei aika riitä kaikkien vanhojen suunnitelmien toteuttamiseen.

Rakkaus

Venus siirtyy lokakuun alkupuolella merkkiisi ja on loppukuusta tarkassa yhtymässä Jupiterille. Hauskempaa ja vauhdikkaampaa aikaa ei ole tiedossa vuosikausiin, ja siksi kannattaa ottaa tästä jaksosta irti kaikki mahdollinen. Sanomattakin lienee selvää, että sinulla riittää kysyntää lähes huolestuttavaan malliin. Kannattaa olla tosi kriittinen ja tehdä valintoja vasta ihan kuun lopulla tai ensi kuun alussa.

Vaaka

Uranuksen oppositio ja Pluton neliö merkissäsi kulkevalle Auringolle asettavat suuren ja parhaimmillaan erittäin tuloksekkaan haasteen sinulle. Käytössäsi on eläinradan suurin voimalataus, jonka suuntaamiseen tulee keskittää kaikki mahdollinen ajatusenergia ja tietoisuus. Homma joko sujuu hyvin tai tökkii aivan järkyttävästi. Ole valmis päästämään irti epämiellyttävistä asioista ja ihmisistä.

Rakkaus

Sisäinen paine on nyt korkealla ja ihmissuhteiden hoitamiseen ei riitä paukkuja, vaikka kuinka yrittäisit. Rakennat tässä kuussa kuntoon elämäsi arvopohjaa ja tarkoitusta sellaisella vimmalla, ettei mikään muu mene näiden asioiden ohi. Tällainen aika mittaa parisuhteen ja muidenkin ihmissuhteiden laatua tarkalla puntarilla. Tasapainoinen suhde natisee sekin, mutta kestää kuitenkin.

Skorpioni

Skorpionin merkki jää onnekkaasti lokakuun huippuhienon Jupiter–Plutokolmion keskipisteeseen ja päästää sinut temmeltämään omien suunnitelmiesi ja haaveittesi toteuttamisen kanssa vapaalla ja rennolla otteella. Tämä on aivan loistava kuukausi sitoutua täysillä tärkeimpänä pitämäsi päämäärän toteuttamiseen. Hallitset nyt suvereenilla tavalla niin puhumisen kuin ajattelutyönkin.

Rakkaus

Venuksen saapuminen samaan onnekkaaseen ja tehokkaaseen kuvioon kuun lopulla päästää sinut kokemaan parhaita mahdollisia hetkiä myös rakkauselämän alueella. Sinun tehtäväksesi jää ainoastaan pitää itsesi liikkeellä ja löytää tiesi sellaisiin paikkoihin ja sellaisten ihmisten luo, joista tunnet eniten pitäväsi ja joiden seurassa olemisesta nautit täydellä sydämellä juuri nyt.

Jousimies

Saturnus on saapunut merkkiisi aivan mahtavalla hetkellä ja pääset käyttämään hyväksesi Jupiterin ja Pluton loistavaa menestyskuviota erittäin konkreettisella tavalla. Tästä alkaa sinun tilaisuutesi luoda elämäsi perustusta noin kolmeksi vuosikymmeneksi eteenpäin. Ole siis jo nyt valmis tekemään selkeitä ja sitovia päätöksiä elämäsi suunnasta.

Rakkaus

Venuksen neliö merkkiisi syyskuun puolella saapuneelle Saturnukselle synnyttää melkoista kriittisyyttä läheisiä ihmissuhteita ja parisuhdetta kohtaan. Ellet koe saavasi arvojesi mukaista sisältöä elämääsi, saatat nyt osoittaa syyttävän sormesi jotakuta läheistäsi kohtaan ja aivan tarpeettomasti. Syyttelyn sijaan voisit nyt katsoa, miten saisit kohennettua tilannetta omilla ratkaisuillasi.

Kauris

Jupiter, Mars ja Venus ovat tässä kuussa kolmiossa merkissäsi hitaasti liikkuvaan Plutoon ja antavat sinulle aivan uskomattomat mahdollisuudet lähteä toteuttamaan suurimpia unelmiasi. Elämä tarjoilee sinulle parhaita mahdollisia antimiaan, eikä sinulla ole muuta tehtävää kuin ottaa kaikki tuo ihanuus vastaan avoimin mielin! Päätöksiä tämä aika silti vaatii, ja niitä kannattaa nyt tehdä.

Rakkaus

Kuten jo edellä mainitsimme, on Venus mukana tässä huikeassa kuviossa ja tarjoilee upeaa antiaan ihmissuhteissa ja rakkauselämässä. Kaikki on kuitenkin lopulta kiinni sinun kyvystäsi elää tässä hetkessä. Nyt on aika nauttia ja suorastaan juhlia kaikin kuviteltavissa olevin tavoin koko lokakuun ajan. Silloin myös rakkaus löytää varmemmin luoksesi.

Vesimies

Vesimies sijoittuu merkkinä suhteelliseen neutraaliin asemaan lokakuun superenergioihin nähden ja niinpä menestyksesi on kiinni kyvystäsi tarttua Aurinko–Uranus -opposition radikaaleihin ärsykkeisiin riittävän vahvalla otteella. Olet erittäin kekseliäs ja innovatiivinen edessäsi olevien mahdollisuuksien tehokkaaksi hyödyntämiseksi, mutta se vaatii normikuvioiden haastamista kovalla kädellä.

Rakkaus

Venuksen ja Neptunuksen oppositio osuu merkkiisi erittäin jännittävässä ja siksi ajoittain myös ahdistusta herättävässä kulmassa. Ihastumiset ja rakastumiset tapahtuvat niin oudolla ja yllättävällä tavalla, ettei niistä pysty luomaan mitään järkeenkäypää kuvaa tulevaisuutta ajatellen. Tunteisiin vastaaminen ja omien tunteiden tunnustaminen on jopa pelottavaa, mutta juuri niin kuuluisi nyt tehdä.

Kalat

Lokakuun supermenestyksellinen kuvio kolahtaa merkkiisi sellaisella voimalla, ettei sinulle pitäisi jäädä epäilystä omasta suunnastasi. Asiat joko sujuvat satumaisen hyvin tai sitten niitä ei saa eteenpäin millään ilveellä. Tarvitseeko edes sanoa, miten tässä tulee toimia? Pidä kiinni kaikin voimin niistä jutuista, joiden tunnet onnistuvan ja joiden parissa parhaiten viihdyt ja jätä kaikki muu tuonnemmaksi.

Rakkaus

Venuksen oppositio merkissäsi majailevalle Neptunukselle herkistää tunnemaailmasi aivan äärimmilleen ja pystyt lukemaan läheistesi ja erityisesti kumppanisi tunteita kuin avointa kirjaa. Samalla liikut itse niin korkeissa värähtelyissä, ettei tunteiden kontrolloiminen ole mahdollista. Voit siis varautua aivan holtittomaan menoon tai euforiseen yhteyteen nykyisen rakastettusi seurassa.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X