Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 11/2015

Marraskuu on astrologisten kuvioiden osalta aivan toisesta maailmasta kuin taakse jäänyt lokakuu, jolloin likimain kaikki tuntui olevan mahdollista. Liikkeellä on valtava määrä uusia ideoita, ja tämän kuun tekemisistä riippuu, toteutuuko juuri sinun suunnitelmasi tai päämääräsi.

Teksti:
Anna.fi

Marraskuu on astrologisten kuvioiden osalta aivan toisesta maailmasta kuin taakse jäänyt lokakuu, jolloin likimain kaikki tuntui olevan mahdollista. Liikkeellä on valtava määrä uusia ideoita, ja tämän kuun tekemisistä riippuu, toteutuuko juuri sinun suunnitelmasi tai päämääräsi.

Saturnuksen neliö Neptunukselle kasaa armottoman tehokkaan suoja-aidan kaikelle sellaiselle tekemiselle, joka ei pohjaudu herkkien vaistojesi viitoittamaan rytmiin. Väkisin tekeminen on varma reitti epäonnistumisiin tällaisen kuvion aikana. Väkipakolla punnertamiseen sortuu helpoimmin silloin, kun on painetta tehdä asioita yhteistyössä jonkun toisen kanssa. Yksin toimiessa omaa rytmiä on helpompi kuunnella ja säädellä.

Marraskuussa on viisasta tunnistaa ja hyväksyä hankaluudet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja vain päästää irti kaikesta, minkä huomaat normaalia vaikeammaksi. Vähänkään riitaisalla tai ahdistavalla tuntumalla ei kannata lähteä lainkaan liikkeelle. Arvokkain kykysi on nyt ilmaista itseäsi mahdollisimman selkeästi ja omalta kannaltasi katsoen totuudenmukaisesti myös silloin, kun joudut olemaan vahvasti eri mieltä jonkun kanssa.

Kuukausihoroskooppi

Oinas

Uranus merkissäsi ottaa vastaan hetkellistä Jod (Jumalan Sormi) -kuviota Jupiterilta, Auringolta ja Merkuriukselta tarkimmillaan marraskuun puolivälissä. Tämä on suurten mahdollisuuksien merkki, jos olet toteuttamassa mitä tahansa normaalista paljonkin poikkeavaa projektia. Sinulla on täysin oma polku nyt tallattavissa, ja tarvitset siihen vapautta etenkin läheistesi taholta

Rakkaus

Venuksen saapui oppositiomerkkiisi jo lokakuun viimeisinä päivinä, ja aloitat marraskuun kohtalaisen viileissä tunnelmissa. Jos ihmissuhteesi ovat hyvällä mallilla, ei mitään ongelmia pitäisi ilmaantua, mutta pienetkin erimielisyydet roihahtavat nyt helposti hallitsemattomaksi sotatilaksi. Vältä siis tietoisesti miellyttämästä ainuttakaan ihmistä lähipiirissäsi, ellet todella tarkoita sitä.

Härkä

Pluton ja Jupiterin pommittavat merkkiäsi kolmiomerkeistä käsin, ja nyt pääset kehittämään omaa elämääsi paljon rennommalla otteella kuin muut horoskooppimerkit. Sinulla on salaperäinen kultainen kosketus asioihin ja saat suunnitelmasi onnistumaan sitä paremmin, mitä itsenäisemmin niiden parissa pystyt työskentelemään. Muiden apuun ja tukeen on viisainta olla luottamatta marraskuun aikana.

Rakkaus

Ihmissuhteissa ja rakkauselämässä saattaa esiintyä yllättäviä ongelmia lähinnä siksi, että sinun on vaikea ymmärtää muiden henkistä painetta, joka liittyy tähän marraskuuhun. Kumppanuudessa ja läheisissä ihmissuhteissa menestyt parhaiten, kun vältät taipumustasi antaa hyviä konkreettisia neuvoja ongelmien ratkaisemiseksi. Se herättää poikkeuksetta vain ärtymystä sinua kohtaan.

Kaksoset

Saturnuksen oppositio merkkiisi tekee tästä marraskuusta sinulle haasteellisemman kuin muille horoskooppimerkille. Haasteellisen siksi, että kosmos haluaa näyttää ensi sijassa juuri sinulle, mitä asioita kannattaa poistaa omista päivittäisistä rutiineista. Pelkästä velvollisuuden tunnosta tekemäsi asiat osoittautuvat mahdottomiksi toteuttaa ilman mitään ymmärrettävää syytä.

Rakkaus

Sanomattakin lienee selvää, etteivät rakkauselämä ja läheiset ihmissuhteet ole päällimmäisenä mielessäsi tällaisen jakson aikana. Todellisuudessa sinulle läheisimmät ihmiset ovat juuri se syy, miksi teet joitakin asioita ilman pienintäkään omaa innostusta. Olet nyt onneksi vapauttamassa itsesi kaikesta tällaisesta petollisesta välittämisestä ja siirtymässä aitoon rakastamiseen.

Rapu

Häirikköplaneetan roolin marraskuussa ottava Neptunus on positiivisessa kulmassa merkkiisi ja siksi osaat omalta osaltasi välttää tarpeetonta osallistumista muiden ongelmien setvimiseen. Omia juttujasi joudut silti hoitamaan tutuksi tulleella ehdottomuudellasi. Lipsumisen varaa mihinkään itsellesi kuulumattomaan tekemiseen tai sitoutumiseen ei ole, ainakaan ilman ankaraa ahdistuksen tunnetta.

Rakkaus

Venuksen neliöasema ei ainakaan helpota tilannetta ihmissuhteiden alueella, sillä tehdessään neliötä myös Plutolle tulee se kysymään todella tiukasti, että mitenkäs on aidon rakkauden laita? Rakkaus ei tarkoita kompromisseja eikä alentumista toisen esittämään arvosteluun. Sellainen ei nyt sovi sinun elämääsi missään muodossa. Ellet koe itseäsi aidosti hyväksytyksi, tulee tästä varmasti kriittinen kuukausi.

Leijona

Leijonan merkissä syntyneenä säästyt marraskuun molemmilta haasteellisilta aspekteilta ja pääset rakentamaan omaa elämääsi paljonkin muita seesteisemmässä olotilassa. Mitään salamaetenemistä et silti voi odottaa millään osa-alueella. Koko astrologinen eläinrata on nyt niin pysähtyneessä ja herkässä tilassa, että asioita ja suunnitelmia on jaksettava viedä eteenpäin rauhassa ja kärsivällisesti.

Rakkaus

Tunnepuoli on koetuksella vähän jokaisella marraskuun aikana, ja sinäkin tulet varmasti saamaan osuutesi ihmisten mieliä painavasta epävarmuudesta. Itselläsi ei pitäisi nyt olla sen suurempaa hätää tälläkään sektorilla, mutta läheistesi ongelmiin ei ole syytä puuttua, vaikka luulisitkin tietäväsi ratkaisun heidän mieltään askarruttaviin ongelmiinsa. Jokaisen on annettava selvittää omat asiansa itse, jotta rauha säilyisi.

Neitsyt

Jupiterin lisäksi Mars vaikuttaa merkissäsi marraskuun alkupuolella antaen melkoisesti positiivista potkua monellekin mielessäsi jylläävälle suunnitelmalle. Nyt kannattaa kuitenkin olla aivan äärimmäisen tarkkana jokaisen ratkaisun kanssa. Pienenkin epäilyksen kalvaessa mieltäsi paina jarru pohjaan ainakin omassa ajatusmaailmassasi ja anna tilanteen edetä vasta, kun olotilasi on jälleen tyyni ja rauhallinen.

Rakkaus

Venus väritti elämääsi romanttisilla väreillä vielä viime kuussa, mutta nyt se on siirtynyt seuraavaan merkkiin ja sinun on tyytyminen siihen, mitä viime kuun aikana sait rakennettua. Hiukan tyhjältä tuntuva olotila kuuluu asiaan tuollaisen tunnepitoisen jakson jälkeen, mutta varsin nopeasti tulet oivaltamaan, kuinka paljon oletkaan saavuttanut. Ole siis siitä kiitollinen.

Vaaka

Marraskuu käynnistää sinulle parin kuukauden mittaisen turbojakson Marsin saapuessa merkkiisi kuun alkupuoliskolla. Sinulla on nyt siivet kantapäissä ja saat asioita tapahtumaan tavallista tehokkaammin. Omasta latauksestasi huolimatta moni asia tuntuu varmasti lähes pysähtyvän paikoilleen tämän kuun haasteellisista kuvioista johtuen. Nyt kuitenkin pienikin eteneminen on ihan superhyvä juttu, joten anna vain edelleen palaa täydellä liekillä!

Rakkaus

Venus saapui merkkiisi kuunvaihteessa ja siksi tämä kuukausi on täysin ratkaiseva koko seuraavan vuoden rakkauselämääsi tai vain oman elämäsi mielekkyyttä ajatellen. Venus-kuukauden aikana on osattava ottaa ilo irti elämästä ajatuksella, että jokainen sydämessä hyvältä tuntuva juttu kertautuu moninkertaiseksi tulevien kuukausien aikana.

Skorpioni

Auringon ja Merkuriuksen tehdessä yhtymää merkissäsi lähes koko marraskuun ajan, olet energisesti hyvin varustautunut selviämään tähän kuuhun liittyvistä yllättävistä häiriöistä. Luota siihen, mitä olet tekemässä, sillä moni ystävistäsi ja läheisistäsi kamppailee paljon enemmän oman jaksamisensa kanssa. Katsele eteenpäin päivä kerrallaan ja keskity yhteen asiaan, niin tästä tulee ihan hyvä kuukausi.

Rakkaus

Rakkauselämässä tunnet itsesi hiukan tavallista levottomammaksi löytämättä sille mitään järkevää selitystä. Eikä sille sellaista olekaan olemassa, sillä mielesi täyttää jo odotus joulukuussa merkkiisi saapuvan Venuksen mukanaan tuomista uudistuksista nimenomaan rakkauselämääsi (tai muuten vain uusista ihanista mielenkiinnon kohteista). Älä siis suotta etsi syyllisiä, vaan nauti odotuksen tunteesta.

Jousimies

Merkissäsi vaikuttava Saturnus luo kovaa painetta pistää elämäsi tarkoitus tai urakuviot uuteen uskoon. Nyt marraskuussa ei kuitenkaan paljoa uutta rakenneta ja sinun on viisasta ottaa omat suunnitelmasi mahdollisimman rennosti. Tunnistat elämääsi ja etenemistäsi häiritsevät tekijät outona levottomuutena, johon tulisi reagoida korjausliikkeitä harkitusti tekemällä – ei eteenpäin ryntäämällä.

Rakkaus

Tunne siitä, että energiasi ei tahdo riittää läheisistäsi huolehtimiseen tai heidän huomioon ottamiseen, pitänee oikein hyvin paikkansa. Energioidesi kuuluu nyt olla sen verran utuisia ja usvaisia, ettei sinulla ole mahdollisuutta tehdä muuta kuin välttämätön. Silloin on pakko jättää myös osa hempeilystä vähemmälle. Rakastaminen ja välittäminen eivät aidoimmillaan olekaan suorittamista. Rakkaus vaan on.

Kauris

Merkkiäsi hallitseva Saturnus on yhdessä kriittisimmistä asemistaan eli neliössä Neptunukseen. Tämä kuvio heijastuu aivan väkisin sinun elämääsi pienempänä tai suurempana epävarmuutena miltei kaikkien asioiden kanssa. Se on nyt pelkästään hyvä asia, sillä jokainen vähänkään epäilyttävältä vaikuttava ratkaisu pitää tarkistaa niin pitkälle, ettei mikään kello enää kalkata.

Rakkaus

Venuksen saavuttua neliömerkkiisi tarkoittaa se kriittisyytesi kasvamista paljon tavallista korkeampiin lukemiin koko arvomaailmasi osalta. Parasta olisi suosiolla hyväksyä oma olotila selkeäksi ohjenuoraksi päivittäisiä ratkaisuja tehdessäsi. Muiden tai edes kaikista rakkaimman ihmisen miellyttäminen on täysin mahdotonta, ellet todella tarkoita sitä. Älä siis edes yritä mitään muuta kuin olla koko ajan oma itsesi.

Vesimies

Ceres-asteroidin saapuessa nyt merkkiisi ja tehdessä kolmiota Marsille ja Venukselle, kannattaa sinun keskittyä kohentamaan kotiin ja asumiseen sekä perhe-elämään liittyviä asioita. Kommunikaatiosi toimii loistavasti lähipiirisi kanssa ja pystyt auttamaan todella monenlaisten ongelmien ratkaisemisessa. Sinuun tukeudutaan nyt luonnostaan ja kun aidosti kuuntelet, tuntuu se läheisistäsi hyvältä.

Rakkaus

Myös tunne-elämäsi ja rakkausasiat etenevät luonnollista ja kaikin puolin kivalta tuntuvaa reittiä ilman pienintäkään pakottamista. Uskalla nauttia omasta hyvästä olostasi, vaikka ympäristösi katselisi menoasi vähän alta kulmien. Monella muulla on nyt todella vaikeaa oman elämänsä järjestelemisessä, mutta sinun ei ole syytä mennä tuohon melankoliaan mukaan.

Kalat

Olet jo pitkään ollut omalla maaperälläsi Neptunuksen vaikuttaessa merkissäsi ja sen kuuluu näkyä ja tuntua ennen kaikkea herkkyyden ja intuition lisääntymisenä kaikissa kohtaamissasi asioissa. Marraskuussa Saturnus tulee tarkkaan neliöön Neptunuksen kanssa ja antaa selvät merkit velvoitteista, joista sinun kuuluu päästää irti tämän ja ensi kuun aikana. Luota alitajuiseen ahdistukseen ja ole valmis tekemään tarvittavat korjaukset.

Rakkaus

Tunnemaailmasi on koko kuukauden ajan enemmän tai vähemmän sekaisin, eikä keskinäisten suhteiden hoitaminen kumppanisi tai läheistesi kanssa ole mikään helppo juttu. Kosminen aika vaatii sinua päästämään irti kaikesta sellaisesta tekemisestä, joka ei itsestäsi tunnu hyvältä. Melkoinen osa näistä irti päästettävistä rutiineista kohdistuu läheisiisi. Siinä on Kalalle paljon pureksittavaa tälle kuulle.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X