Kuukausihoroskoopit 1.11.2016

Kuukausihoroskooppi 11/2016

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Marraskuussa Venus tulee Kauriin merkkiin ja tekee siellä yhtymää Plutolle loppukuussa. Tästä syystä tämä marraskuu on aivan mahtavaa aikaa omien haaveitten ja toiveitten toteuttamiselle. Omaa arvomaailmaa ja itselle rakkaita asioita toteuttavat ihmiset saavat elämälleen ja suunnitelmilleen tehokkaan myötätuulen koko marraskuun ajaksi. Ulkoisen maailman myllerrys ei ole koskaan este oman elämän kauneudelle ja ihanuudelle.

Maailmantalous ja rahamarkkinoiden epävakaus on puhuttanut koko syksyn ja puhuttaa edelleen nyt alkutalvesta. Valtava määrä yrityksiä ja työpaikkoja on nyt kriisin kourissa. Kukaan ei voi tietää omasta tulevaisuudestaan mitään varmasti, vaikka miten eläisi ja mitä tekisi. Edes hyvät tulokset eivät takaa yhtään mitään, kun pakolliset muutokset ottavat paikkansa yritysmaailmassa.

Marsin siirtyminen Vesimiehen merkkiin marraskuun ensimmäisellä puoliskolla tuo tullessaan uusia innovaatioita niin yrityksille kuin yksityisille ihmisille. Kekseliäisyys sisältyy itse tekemiseen ja Sinun tarvitsee huolehtia vain omasta liikkeelle lähtemisestäsi.

Oinas

Marraskuu on astrologisesti mahtavaa aikaa suorastaan rynnistää eteenpäin elämässäsi ja käynnistää suunnitteilla olleita ideoita menestyksekkäästi. Merkurius tekee yhtymää Saturnukselle kolmiomerkissäsi ja siksi pystyt ilmaisemaan itseäsi selkeästi ja houkuttelevasti, jolloin Sinulle tullaan tarjoamaan hienoja mahdollisuuksia ja mielipiteitäsi arvostetaan aivan uudella tavalla.

Rakkaus

Et ole marraskuun aikana valmis kompromisseihin ihmissuhteissasi. Joko sitä sitten ollaan tai ei olla yhdessä. Luottamus on kovalla koetuksella molemmin puolin, sillä olet tässä kuussa yksi kiehtovimmista ja vetovoimaisimmista ihmisistä eläinradalla. Jännitys kiehtoo suuntaan jos toiseen ja vähintään alitajuisesti etsit seikkailua elämääsi. Ellei sitä löydy omasta takaa, niin jostain sitä löytyy aivan varmasti.

Härkä

Marsin saapuminen neliömerkkiisi laittaa vipinää kinttuihin pinttyneemmällekin Härälle, miksei siis myös Sinulle. Veri vetää kokeilemaan uusia juttuja työn, yritysmaailman tai harrastusten alueella. Haluat tehdä jutut ihan omalla tavallasi ja se onkin nyt ainoa toimiva keino, jotta säilyttäisit mielenmalttisi elämäsi uudelleen järjestelyissä. Tämä on tehokasta aikaa, jos pidät päätösvallan itselläsi.

Rakkaus

Venus tulee tällä viikolla kolmiomerkkiisi ja täyttää sinut vastustamattomalla eroottisella latauksella, jonka voit kohdistaa elämäntilanteesi mukaan ihmisten lisäksi myös Sinua ihastuttaviin asioihin ja tapahtumiin. Sinusta pidetään ja sinuun ihastutaan aivan päätä pahkaa, joten kannattaa suhtautua rakkaudenosoituksiin sopivalla varauksella. Hetken huuma ei ole kovin pitkään kuuma.

Kaksoset

Kaksosten merkki on ollut viimeiset kuukaudet todella kovan paineen alaisuudessa ja nyt tilaa alkaa jälleen riittää muuhunkin kuin pelkkään selviämiseen. Isompaan intoiluun ei vielä ole aihetta, sillä marraskuussa toteutuva Merkuriuksen ja Saturnuksen oppositio vaatii suurta tarkkaavaisuutta kaikessa kommunikaatiossa. Pienikin ylioptimismi kalahtaa nopeasti omaan nilkkaan.

Rakkaus

Venus poistuu oppositioasemasta marraskuun puolivälissä ja ihmissuhteita rasittanut ehdottomuus haihtuu nopeasti takavasemmalle. Mitään isompaa lemmen leiskuntaa ei Kaksosilla ole silti odotettavissa, sillä arjen pyörittäminen ja päivittäiset rutiinit syövät suuren osan käytössä olevasta energiasta. Toimiva kumppanuus ylläpitää rakkauden liekkiä, mutta ongelmalliset suhteet kärjistyvät helposti entistä vaikeammiksi.

Rapu

Kovin menovaihe ja polttava tekemisen tarve alkaa helpottaa marraskuun edetessä pidemmälle, mutta tarkkaavaisuutta ei auta päästää herpaantumaan. Menestyksesi kannalta on tärkeää olla koko ajan täysin hereillä ja huolehtia kaiken tekemisen mielekkyydestä erittäin huolellisesti. Epäonni vaanii tyytymättömyyden takana ja sellaista ei saa päästää syntymään mihinkään omaan tekemiseen. Laatua täytyy löytyä määrän sijasta.

Rakkaus

Venus oppositiomerkissäsi tekee marraskuun lopulla yhtymää Plutolle ja rakkauden voima kasvaa melkoisiin mittoihin sisälläsi. Tunteen palo ilmenee kasvaneena vetovoimana yhtä hyvin kuin herkkyytenä omiin ihastumisiin. Tällaisen jakson aikana käyttäytymisesi saattaa hipoa itsetuhoisuuden raja-aitoja kumppanuuden kannalta katsottuna. Rakkaudessa liikkuu nyt demonisia voimia.

Leijona

Marraskuu kutsuu sinut yhteen ihmisen kovimmista haasteista eli rakastamaan itseäsi ja löytämään jokaisesta päivästä jotain todella ihanaa ja nautinnollista itsellesi. Ellet onnistu saamaan tällaista hauskuutta aikaan, ei mikään tekemisesi tule onnistumaan kunnolla. Ota siis itseäsi niskasta kiinni ja lopeta hetkeksi muista huolehtiminen. Itseesi keskittymällä teet kaikkien elämästä mukavampaa.

Rakkaus

Marraskuun ensimmäisellä puoliskolla olet parhaimmillasi ja vetovoimasi on vastustamaton. Tiedät mitä haluat ja tulet sen aivan varmasti myös saamaan, jos yhtään keskityt kuuntelemaan sydämesi ääntä. Uskallusta tässä kysytään, mutta Leijonalla sitä pitäisi riittää sen verran, että uskallat kertoa tunteistasi. Muuta ei sitten tarvita onnellisuutesi takeeksi tämän kuun aikana.

Neitsyt

Marraskuussa on aika ottaa paljon rennompi asenne elämään. Olet ollut kovilla ja laittanut jo kaikkesi peliin lokakuussa. Joskus on pakko malttaa myös levätä ja antaa asioiden mennä eteenpäin omalla painollaan. Tämä kuukausi on syytä pyhittää itsestäsi huolehtimiseen liikkumisen, levon ja terveellisen ravinnon muodossa. Huomaat asioiden sujuvan paremmin, kun teet itse mahdollisimman vähän.

Rakkaus

Kaiken tekemisen ja velvollisuuksien sijasta tämä marraskuu kannattaa pyhittää elämästäsi nauttimiseen ja ihmissuhteistasi huolehtimiseen. Osoita rakkautesi ja kunnioituksesi niille, jotka sen mielestäsi ansaitsevat. Tulet olemaan sitä pidetympi ja halutumpi, mitä useammalle ihmiselle itse osoitat kiitollisuuttasi. Tämä kuukausi sisältää option sille suurelle rakkaudelle elämässäsi.

Vaaka

Marraskuussa elämäsi helpottuu huomattavasti tuosta lokakuun tervassa tarpomisesta, jos se nyt sellaista oli. Marsin saapuminen kolmiomerkkiisi laittaa liikettä rattaisiin sitä enemmän, mitä rohkeammin heittäydyt hetkellisiin oivalluksiin ja päätöksiin. Vesimiehen merkissä liikkuva Mars vaatii oivaltavaa ja rajoja rikkovaa aktiivisuutta ennen kuin palkkioita alkaa tipahdella.

Rakkaus

Ihmissuhteet ja rakkauselämä käyvät tavallista intensiivisemmiksi marraskuun puolivälin jälkeen. Mikään puolittainen ei siinä vaiheessa riitä Sinulle. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ratkaisevaa saamasi huomion, hellyyden ja rakkauden osalta on vain se, kuinka paljon olet itse valmis antamaan itsellesi. Elämä tarjoilee nyt mahdollisuuksia nauttia elämästäsi uudella tavalla. Käytä mahdollisuudet hyväksesi.

Skorpioni

Merkurius ja Aurinko tekevät marraskuussa kolmiota Chironille ja siksi tämä on loistavaa aikaa hoitaa itseäsi ja löytää juuri sopivia parantajia tai auttajia, mikäli sellaisille on tarvetta. Toisaalta tällaisen jakson aikana olet avoin omien parantavien kykyjesi avautumiselle. Uskalla antaa neuvoja ja opastusta sitä pyytäville. Muut kokevat sinut turvalliseksi ja viisaaksi neuvonantajaksi.

Rakkaus

Venuksen ja Pluton yhdessä tekemä sekstiili merkkiisi tuo tullessaan melkoisen tunnelatauksen marraskuun loppupuolella. Alkukuun hiukan aneeminen tunnemaailma muuttuu kuin taikaiskusta jännittäväksi henkilökohtaiseksi saippuaoopperaksi. Tunteiden mellastus ei välttämättä näy ulospäin, mutta sisimmässäsi saatat käydä läpi ihastumisten aiheuttamaa tsunamia, jonka vaikutukset ilmenevät vasta myöhemmin.

Jousimies

Marraskuun aikana saat helposti aikaan konkreettisia uudistuksia elämäsi kaikilla osa-alueilla. Jupiter ja Pluto luovat merkissäsi vaikuttavaan Saturnukseen positiivisen ja erittäin voimakkaan jännitteen, joka suorastaan pakottaa Sinut naulaamaan kiinni päätöksiä ja sopimuksia. Kaikki tapahtuu toki ihan omasta tahdostasi ja tällä kertaa urakka tuntuu jopa riemastuttavan antoisalta.

Rakkaus

Alkukuun ajan Venus vaikuttaa merkissäsi ja hauskaa kannattaa pitää myös ihmissuhteissa ja rakkauselämässä. Ihan kuun ensimmäisinä päivinä on loistava aika julkistaa vakavampi sitoutuminen vaikkapa kosinnan tai jonkun lahjan muodossa, jos olet jo vakiintuneessa ja onnellisessa suhteessa. Loppukuu meneekin sitten rauhallisemmissa merkeissä tuota alkukuun onnea sulatellessa.

Kauris

Meno suorastaan tukehtuu viime kuun hurmokseen verrattuna, mutta se kuuluu nyt asiaan ja on pelkästään hyvä juttu. Täytyyhän sitä joskus malttaa levätä hiukan. Jupiterin neliö merkissäsi vaikuttavalle Plutolle osoittaa tämän kuun aikana, jos olet sijoittanut väärälle hevoselle. Ylioptimistiset odotukset hajoavat taivaan sineen kuin savikiekot olympialaisten finaaliammunnoissa.

Rakkaus

Venus saapuu merkkiisi hiukan ennen puolta kuuta ja nostaa rakkauselämän asiat tärkeysjärjestyksessä sijalle numero yksi. Sydämesi on samaan aikaan aivan villinä rakkauden kaipuusta ja jääkylmänä kaikelle teeskentelylle. Sisimmässäsi testaat nyt kumppanuutta herkällä ja ankaralla mittarilla. Jos nyt nappaa, niin sitten on kyllä iso kala koukussa. Pysy siis hereillä.

Vesimies

Toivottavasti sait reppuusi hyvän määrän loistavia ideoita viimekuun puolella, sillä nyt Marsin saapuessa merkkiisi olet täynnä virtaa ja pystyt toteuttamaan suunnitelmasi armottoman tehokkaasti. Pieni haittapuoli on, että nämä liikkeelle laittamasi projektit pitää hoidella täysin itsenäisesti. Kekseliäisyytesi on aivan liian terävää ja oivaltavaa, jotta kukaan ”tavallinen” ihminen voisi sitä ymmärtää.

Rakkaus

Näin vauhdikas ja energinen vaihe on kuin kärpäspaperi entisajan navetassa. Sinussa on sellaista jännitettä ja sisäistä voimaa, joka kiehtoo suurinta osaa vastakkaisen sukupuolen edustajista. Tyrkyllä on monenlaista säheltäjää, joista suurin osa herättää kaikkia muita tunteita paitsi rakkautta ja intohimoa. Älä kuitenkaan tuomitse ketään liiasta innokkuudesta. Sinussahan se vetovoima on.

Kalat

Neptunuksen ja laskusolmun yhtymä merkissäsi herkistää sinut tunnistamaan elämäsi karmallisia tekijöitä. Aavistat todella vahvasti sellaiset asiat ja ihmiset, jotka eivät parhaalla tahdollakaan sovi sinun elämääsi. Alitajuinen vastahakoisuutesi on aina vaaran merkki. Olet silloin tekemässä jotain sellaista, joka koituu Sinulle jatkossa turmioksi. Kunnioita aavistuksia, niin vältät nuo ansakuopat.

Rakkaus

Herkkyytesi ja hyväuskoisuutesi on toisaalta hyvin kaunista ja kiehtovaa, mutta Sinun kannaltasi lähes poikkeuksetta tuskallista. Marraskuussa katselet ihmisten läpi sitä tehokkaammin, mitä lähempänä Sinua he ovat. Kumppanuus on kovassa testissä ja tavalla tai toisella tulet nyt paljastaneeksi joko omat tai kumppanisi salaisiksi tarkoitetut seikkailut. Sitoutuneeseen suhteeseen tämä aika tuo ainoastaan upeaa euforiaa.

Teksti: Seppo Tanhua

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi