Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 2/2016

Saturnus on liikkunut jo kauemmas oppositioasemastaan Neptunukseen nähden, mikä tuo selvää helpotusta monelle merkille tammikuun epävarmuuden jälkeen. Jonkinmoista epätietoisuutta on silti edelleen ilmassa, ja taloustilanne saattaa monella merkillä heilahdella pahemman kerran. Uusia ideoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan, ja helmikuu onkin loistavaa aikaa niiden kehittelylle.

Teksti:
Anna.fi

Saturnus on liikkunut jo kauemmas oppositioasemastaan Neptunukseen nähden, mikä tuo selvää helpotusta monelle merkille tammikuun epävarmuuden jälkeen. Jonkinmoista epätietoisuutta on silti edelleen ilmassa, ja taloustilanne saattaa monella merkillä heilahdella pahemman kerran. Uusia ideoita tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan, ja helmikuu onkin loistavaa aikaa niiden kehittelylle.

Venus tekee heti helmikuun alussa yhtymää Plutolle ja kolmiota Jupiterille. Tämä lupaa nousujohteista kehitystä sellaisille yrityksille ja yksityishenkilöille, jotka pystyvät luomaan omasta tekemisestään aidosti kivaa, rentoa ja samalla tehokasta. Ei ole ihan helppo yhtälö toteuttaa, mutta jos onnistuu säilyttämään tekemisessään energiaa säästävän rytmin, niin mahdollisuudet onnistumiseen ovat loistavat.

 

kuukausihoroskooppi

Myös Saturnus ja Uranus ovat kauniisti kolmiossa keskenään, jolloin kaikki uudet keksinnöt ja innovaatiot on helppo toteuttaa konkreettisesti. Tämä on hullujen keksijöiden kulta-aikaa henkilökohtaisella tasolla ja vielä enemmän yritysmaailmassa. Nyt on uskallettava viedä visioita ja utopistiselta tuntuvia suunnitelmia rohkeasti eteenpäin samassa tahdissa, kun valon määrä lisääntyy ja kevät lähenee.

Oinas

Ei haittaa, vaikka hiukan hyppisit ilosta ja riemusta monien mielessäsi pyörivien ideoiden osoittautuessa toimiviksi ratkaisuiksi arkielämässäsi. Oinaan ennakkoluulottomuus on kova valtti helmikuun voittopotteja jaettaessa. Nyt ei todellakaan ole varaa jäädä ihmettelemään tai odottelemaan kenenkään hyväksyntää tempauksillesi. Paheksuntaa kyllä riittää, mutta se kuuluu osana menestyksestä maksettavaan hintaan.

Rakkaus

Venuksen yhtymä Plutolle ja neliö merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle heti alkukuusta saattaa altistaa vaarallisille seikkailuille, sillä vapaudenhalusi ajaa sinua tekemään omia juttujasi sitä railakkaammin, mitä tiukemmin koet olevasi sidottu toisen tai toisten ihmisten rytmiin. Muista, että ruoho ei ole vihreämpää aidan toisella puolella. Aita vain näyttää olevan eri paikassa. Rakkaus on huumaavaa, jos se osuu kohdalle.

Härkä

Nyt sinua on täysin mahdotonta pidellä aisoissa, sillä Jupiterin ja Pluton kolmiot heittävät eteesi sellaisia mahdollisuuksia ja toinen toistaan houkuttelevampia vaihtoehtoja, että sorkkasi irtoavat maasta aivan väkisin, vaikka ikiroudasta. Rakennat nyt oman rautatiesi yhtä helposti aavikolle kuin viidakkoon ja tunnut tietävän tarkalleen, minne olet menossa. Anna vain muiden uskoa, että kaikki on selvää, mutta älä yritä selittää mitään.

Rakkaus

Venuksen yhtymä Plutolle kolmiossa merkkiisi laittaa sukat pyörähtelemään jaloissa vähän pienemmänkin ihastuksen osuessa näköpiiriin ja niin pitääkin. Tämä on sinun hieno mahdollisuutesi nauttia elämän tarjoamista luksuskokemuksista. Riehakas olotilasi synnyttää vastustamatonta vetovoimaa ja saatat hyvinkin joutua murskaamaan pari onnetonta sydäntä, ennen kuin helmikuu on lopussa.

Kaksoset

Saturnuksen oppositio ja Neptunuksen neliö aiheuttavat helposti ylimääräistä hiusten repimistä, sillä sinulle tyypillinen rautojen määrä taontapöydällä ei nyt onnistu sitten niin millään. Vauhtia ja projektien määrää on ihan pakko vähentää huomattavasti oikeastaan koko tulevan vuoden ajan, erityisesti nyt helmikuussa. Pudota vaihtoehdot edes puoleen ja keskity sitten niihin, niin saat homman toimimaan.

Rakkaus

Vauhti rauhoittuu aivan väkisin myös rakkaudessa ja hauskanpidossa, mutta laatuun pystyt vaikuttamaan ehkä helpommin kuin edellä mainittuihin tulessa olevien rautojen määrään. Elämästä nauttiminen on sinulle sopivin taiteen laji nyt helmikuussa ja tähän lajiin kannattaa panostaa ihan tosissaan. Mitä rennommalla otteella heittäydyt nautiskelemaan olostasi, sitä paremmin menee myös ihmissuhteissa.

Rapu

Sinuun kohdistuva kosminen paine on edelleen korkealla tasolla ja siksi pystyt suuntaamaan energioitasi vain henkistä kehitystäsi palveleviin kohteisiin. Silloin kun motivaatiosi on kohdallaan, on myös tehokkuus huipussaan. Nyt kannattaa rajata omaa tekemistäsi fiilikseensä luottaen. Pienikin pakottava energia aiheuttaa adrenaliinin määrän nopeaa kasvua ja sellaiseen ei tule alentua.

Rakkaus

Venuksen ja Pluton kohtaaminen kuun alussa oppositiomerkissäsi on omiaan synnyttämään voimakkaita intohimon tunteita sekä asioita että ihmisiä kohtaan. Olet äärimmäisen herkkä kaikelle omaan arvomaailmaasi kohdistuvalle kritiikille ja toisaalta hyvin vastaanottavainen sinua aidosti arvostavalle ja kunnioittavalle käyttäytymiselle. Jännitystä siis riittää rakkauselämässä.

Leijona

Saturnuksen ja Uranuksen tekemä kultainen kolmio merkkiisi antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet rakentaa juuri sellaista elämää ja sellaiset puitteet kuin haluat. Omaat nyt ainutlaatuista kekseliäisyyttä, asialle omistautumista ja kykyä rakentaa oivalluksesi konkreettiseen muotoon. Nyt kannattaa paahtaa täysillä elämässä eteenpäin ja todellakin tehdä unelmista totta.

Rakkaus

Vauhtia on nyt niin paljon kaikessa muussa elämässä, ettei romantiikalle jää erityistä sijaa elämässäsi. Viehätysvoimasi on kuitenkin huippulukemissa, sillä menestyksen aallot heijastuvat olemuksestasi ja tekevät sinusta jännittävän tyypin. Sinuun on vaikea tehdä vaikutusta oikeastaan millään keinolla. Olet niin omillasi ja niin innostunut, että aikaa ja energiaa ei riitä enää hempeään lepertelyyn.

Neitsyt

Jupiter ja Kuunsolmu perääntyvät merkissäsi yhtymässä toisiinsa ja nyt kannattaa muistaa, että olet parhaillaan rakentamassa itsellesi seuraavaa 12 vuoden menestystarinaa. Nyt helmikuussa on syytä tarkistaa tähän mennessä tehtyjä sopimuksia ja määrittää uudelleen oma roolisi mahdollisimman mielekkääksi. Innostus ja tekemisestä nauttiminen ovat suuren menestyksen salaisuus, jota sinulle nyt tarjotaan.

Rakkaus

Venus on loistavassa asemassa merkkiisi nähden etenkin helmikuun ensimmäisellä puoliskolla, ja sinulla on kaikki mahdollisuudet löytää upeita juttuja elämääsi. Tällainen Jupiterin, Pluton ja Venuksen yhteisvaikutus tarjoaa jotain huippuluokan luksusta elämääsi. Sinun tehtäväsi on antaa sille mahdollisuus toteutua – elää kuin kuningas tai kuningatar – ja ottaa vastaan mitä tarjotaan.

Vaaka

Sinulle on määritelty hyvin tarkka kosminen suunnitelma helmikuun varalle. Tunnet sisimmässäsi, että nyt ei ole varaa kompromisseille, eikä kenenkään miellyttämiselle päätöksiä tehdessäsi. Uskalla olla radikaali ja hiukan vallankumouksellinen, vaikka se varmasti aiheuttaa hämmennystä läheisissäsi, ystävissäsi ja työkavereissa. Tiedät kyllä, mikä sinulle käy ja mikä ei.

Rakkaus

Helmikuun ensimmäinen puolisko ei isosti houkuttele romansseihin tai ihastumisiin, sillä haluat säilyttää itsenäisyytesi ja riippumattomuutesi vanhojen ja uusien tuttavuuksien kanssa. Viimeiset kaksi viikkoa Venus vaikuttaa kolmiossa merkkiisi ja silloin tulet kohtaamaan monia ihastuttavia asioita ja ihmisiä, joihin voit kaikessa rauhassa ihastua tai vähintään nauttia saamastasi huomiosta.

Skorpioni

Mars vaikuttaa merkissäsi Jupiterin ja Pluton keskipisteessä, jolloin käytössäsi oleva energia kasvaa hetkessä hurjiin mittasuhteisiin. On täysin sinun päätettävissäsi, mihin tämän tarmokkuutesi kohdistat, mutta johonkin se pitää nyt suunnata. Helmikuu on yksi tämän vuoden menestyksellisimmistä kuukausista täsmälleen niillä alueilla, mihin kiinnostuksesi suurimmillaan kohdistuu.

Rakkaus

Mars vauhdittaa aina myös rakkauselämää ja sinun silmistäsi loistava innostus herättää voimakkaita tunteita lähes jokaisessa kohtaamassasi ihmisessä. Pystyessäsi suuntaamaan energiasi mielekkäisiin kohteisiin, kohtaat myös kanssasi samalla aaltopituudella olevia ihmisiä sekä ystävinä että ihastuksina. Pidä hauskaa ja nauti elämästä ihanien kohtaamisten muodossa. Tämä on sinun kulta-aikaasi.

Jousimies

Saturnus on hetkeksi vapautunut ainakin hiukan Neptunuksen puristuksesta, ja nyt sinulla on mahdollisuus taas nähdä paljon selvemmin ympärillesi. Rakennat itsellesi uutta todellisuutta liki 30 vuodeksi eteenpäin, ja tämä on oikea hetki tehdä kauaskantoisia ratkaisuja. Sitoutuminen siihen kaikkein tärkeimpään on aina avainsana menestykselle, ja tällä hetkellä elämä odottaa sinulta tuota tärkeää päätöstä.

Rakkaus

Silloin, kun jokainen solusi on virittäytynyt luomaan selkeyttä ja uutta rakennetta elämääsi, joudut sulkemaan jopa kaikkein läheisimpiä ihmisiä huomiosi ulkopuolelle. Siksi tämä helmikuu ei ole kovin otollinen romanttisille kohtaamisille sen paremmin uusien kuin vanhojen tuttavuuksien kanssa. Todellista rakkautta tämä sulkeutuneisuutesi ei uhkaa millään tavalla, mutta minkäänlaista riippuvuutta et nyt jaksa katsella.

Kauris

Jupiter on lähtenyt lähestymään kolmiota merkissäsi olevaan Plutoon ja niinpä tästä helmikuusta käynnistyy pitkä menestysjakso täynnä toimintaa ja monenlaisia uusia oivalluksia. Liikkeellä pysyminen on tärkein tehtäväsi. Minkään asian tai ongelman kanssa ei saa pysähtyä paikoilleen, vaan uutta ratkaisua on haettava koko ajan aktiivisesti, jotta onnistumisesta tulee täydellinen.

Rakkaus

Venus kohtaa Pluton merkissäsi ihan helmikuun alussa, ja siksi tämä saattaa olla rakkauselämäsi kannalta koko vuoden tärkein, intensiivisin ja intohimoisin kuukausi. Rohkene ottaa jakso vastaan juuri niin voimakkaana, kuin se haluaa sinulle esittäytyä. Heittäydy täysillä kaikkiin juttuihisi ja muista, että helmikuun ilo ja hauskuus määrittävät rakkausenergian koko loppuvuodelle.

Vesimies

Persoonalliset planeetat välittävät helmikuun aikana sinulle äärimmäisen toiminnallista ja oivaltavaa energiaa, jota on helppo toteuttaa käytännössä. Mitä ihmeellisemmät ideat ja oivallukset käyvät kuin huomaamatta mahdollisiksi, ja sinulta kysytään ainoastaan hiukan huimapäisyyttä pysyäksesi vauhdissa mukana. Loistava jakso rakentaa itsellesi menestystä ja onnistumisia.

Rakkaus

Kuun ensimmäinen puolisko saattaa olla hiukan hermostuttavaa aikaa, kun tiedät jotain kivaa olevan tulossa, etkä millään malttaisi odottaa. Puolikuusta eteenpäin odotus päättyy ja kosmos tarjoilee sinulle elämän ihanuuksia vähän joka sektorilla. Näillä kuvioilla olet elämäsi vedossa ihmissuhteiden ja rakkauselämän alueella. Ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin nauttia kaikesta eteesi tulevasta rennosti ja estottomasti.

Kalat

Neljä planeettaa ottaa helmikuussa kontaktia merkissäsi vaikuttavaa Chironiin, ja siksi tämä kuukausi tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia henkiseen kasvuun, omien parantajakykyjen kehittämiseen ja tarvittaessa ratkaisuja terveysongelmiisikin. Hankkiudu sinua kiinnostaviin tapahtumiin, koulutustilaisuuksiin ja ole valmis ottamaan vastaan tietoa ja viisautta henkiseltä opettajalta.

Rakkaus

Helmikuu on parantavaa ja kehittävää aikaa myös ihmissuhteiden ja rakkauselämän alueella. Nämä parantavat tapahtumat ovat varsin usein myös haastavia ja vaativat tekemään pelottavia päätöksiä ihmissuhteissa. Kosmoksen voimat ovat kuitenkin tukenasi kaikissa eteesi tulevissa valintatilanteissa, ja heti ratkaisun tehtyäsi huomaat kaiken sujuvan paljon odottamaasi paremmin ja helpommin.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X