Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 3/2010

Teksti: Anna.fi

kuukausihoroskooppiMaaliskuussa uhkaa masennusvaara. Persoonalliset planeetat tykittävät neliö ja oppositioasemasta Plutoa ja Saturnusta, eikä silloin ole varaa tuhlailla omaa energiaa ihan minne sattuu.

Elämä palkitsee kyllä ruhtinaallisesti jokaisen selkeällä toimintasuunnitelmalla varustetun ihmisen, sillä nyt jos koskaan palikat asettuvat tiukasti omille paikoilleen ja auttavat elämääsi kulkemaan juuri oikeaan suuntaan. Se mitä kysytään tällaisena aikana, on luottamus kaikkiin – myös ikäviltä vaikuttaviin – yllätyksiin omien suunnitelmien etenemisessä. Hyvästä esimerkistä käynee erään rakkaan ystävämme kokemus jo helmikuun puolella. Hän nimittäin muisti väärin työhaastattelun ajankohdan ja pitkän työttömyysjakson jälkeen moinen tuntui hänestä kohtuuttomalta takaiskulta. Ystäväni uuden elämänasenteen tuntien, olen kuitenkin varma, että elämä suojeli häntä tuolta haastattelulta ja mahdolliselta työpaikalta. Jotain paljon parempaa on tulossa!

Paine ja stressi ovat rakkaimmat oppaasi maaliskuussa!

Paine ja stressi kasvavat helposti suunnattomiin mittoihin, ellet anna elämälle lupaa toimia henkilökohtaisena opastajanasi kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Opastus ei nimittäin ole tällaisena aikana ihan sitä hellävaraisinta luokkaa. Tähän aikaan sisältyy mahtava tilaisuus kuunnella entistä tarkemmin itseäsi ja omaa jaksamistasi erilaisten asioiden parissa. Johonkin tekemiseen energia riittää ja johonkin taas ei. Kun uupumus kasvaa oksettavalle tasolle, pitää uskaltaa lopettaa. Mielellään tietysti jo aikaisemmin, mutta parempi myöhään kuin liian myöhään. Sairastumisriski on nyt suurimmillaan, joten leikkimiseen ei ole varaa.

Keskittyminen auttaa onnistumaan!

Uranus on myös osallisena tämän ajan sekasorrossa ja siksi täytyy vielä tässä vaiheessa korostaa keskittymisen merkitystä asioiden onnistumiselle. Tekemistä on aivan varmasti liikaa lähes jokaisella, mutta voittaja uskaltaa keskittyä satasella yhteen asiaan kerrallaan, uhraamatta millekään muulle ajatusta, ennen kuin homma on pulkassa.

Mitä tapahtuu maailmalla?

Kukapa sitä osaisi ennustaa, mutta voimme kai hiukan yrittää arvailla. Liian jämerästi paikoilleen pysähtyneet yritykset heiluvat romahtamisen rajamaastossa, eikä pelastuskeinoksi useimmiten löydy mitään muuta kuin ajaa alas koko systeemi niin pian kuin mahdollista. Uskon, että nyt maaliskuussa suurin osa vaikeuksissa olevista yrityksistä on vasta sillassa ja pyristelee viimeisillä voimillaan kesään asti, jolloin voimat loppuvat ja hartiat kastuvat. Silti tulossa olevan taloudellisen romahduksen ensimmäiset selvät merkit lienevät selvästi havaittavissa jo maaliskuun aikana.

Oinas

Oinaan maaliskuu saattaa tuntua kestämättömän hiljaiselta ja jopa tukahduttavalta, kun asiat jurraavat paikoillaan eikä mistään tahdo saada kunnon otetta. Odottaminen ei ole Oinaan vahvimpia puolia ja nyt siihen on kuitenkin pakko alistua joko hyvällä tai pahalla. Kenenkään ei kannata edes yrittää tarjota Oinaalle hyviä tai vielä parempia neuvojaan, sillä sarvista löytyy nopeutta ja terävyyttä jokaiselle turhaan päätään aukovalle ystävälle. Oinaan on pystyttävä maaliskuun aikana vapauttamaan itsensä kaikista turhista sidonnaisuuksista ja velvoitteista, jotta eteneminen loppuvuoden aikana tulisi mahdolliseksi. Tällaista valintaa tehdessään Oinas ei totisesti neuvojia kaipaa harmikseen.

Härkä

Härkien romanttinen vaihde pysyy tiukasti pykälässä maaliskuun alkupuolella Junon lähettäessä outoja tuntemuksia Härkien sydänalaan. Ainakin osa rakastuneista Häristä saa kokemuksen jostakin elämää suuremmasta yhteydestä toiseen ihmiseen maaliskuun ensimmäisellä puoliskolla. Lopputulos jää kuitenkin kokonaan sinun ratkaisujesi varaan ja kovin haasteesi onkin pystyä kuuntelemaan sydämesi ääntä äärimmäisen rehellisesti ja lopullista ratkaisua hakien. Jos jätät useamman vaihtoehdon roikkumaan ilmaan, tietää se tuskallisia hetkiä koko loppukevääksi. Myös ammatillinen sektori tarjoaa jotakin selkeää mahdollisuutta menestykselliseen projektiin maaliskuun loppupuolella.

Kaksoset

Kaksosta on mahdotonta saada pysymään paikoillaan maaliskuun lämpenevissä tunnelmissa, sillä Mars, Aurinko ja Saturnus pyörittävät rattaita sinulta lupaa kysymättä. Viisainta on luottaa eteesi putoaviin mahdollisuuksiin ja yrittää pysyä kaatumatta vauhdissa mukana. Se onnistuu ihan hienosti, jos pidät huolta omien jalkojesi liikkeestä ja annat muiden kompastella omissa ongelmissaan. Menestyksesi ei todennäköisesti ole kovin näkyvää vielä tässä vaiheessa, mutta sydämessäsi voit varmasti tuntea menestyksen värinän. Kevään ja kesän edetessä pidemmälle, tulevat myös muut huomaamaan etenemisesi ja kelkkaasi alkaa olla tulijoita liiankin kanssa.

Rapu

Vaikka kosminen paine pitää edelleen sinua tiukasti otteessaan, saattaa maaliskuun alkupuoli tuntua hetkittäin jopa nautinnolliselta elämältä. Lopulta elämän ihanuus on silti kiinni omasta asenteestasi. Joskus on kerta kaikkiaan aivan pakko, malttaa löysätä tahtia, ja tehdä ihan vaan omia kivoja juttuja. Koko kuukautta et kuitenkaan pysty lonkkaa vetelemään, sillä maaliskuun toisella puoliskolla joudut tekemään tiukkoja valintoja muutamien käynnissä olevien suunnitelmiesi osalta. Kaikki projektisi eivät mahdu aikaraamiisi millään ilveellä ja siksi voit suosiolla karsia koko loppukevään paljon harvemmaksi kalenterissasi. Energiasi on rajatumpaa kuin vuosikausiin, joten pidä hyvää huolta itsestäsi.

Leijona

Leijona pääsee parhaimmillaan paistattelemaan menestyksen ja onnistumisten valokeilassa koko maaliskuun ja hyvässä lykyssä koko kesän. Paljon on kuitenkin kiinni siitä, miten otat tämän kuun mahdollisuudet tehokkaaseen hyötykäyttöön. Marsin siirtyminen etenevään liikkeeseen merkissäsi antaa sinulle selvän etulyöntiaseman kaikissa hankkeissasi. Auringon, Venuksen ja Merkuriuksen kolmiot avaavat väylät ainutlaatuiselle luovuudellesi, jonka avulla pääset vuolemaan kultaa, jos vain haluat. Älä jää kuuntelemaan muiden varoituksia liian suurista suunnitelmistasi, sillä elät nyt onnistumisten ja laajentumisen aikaa. Pidä visiosi liikkeellä ja anna muiden tietää, mihin olet matkalla.

Neitsyt

Neitsyt ei ole niitä helpoimpia merkkejä silloin, kun tyytymättömyyden tulivuori pääsee purkautumaan muuten niin hillittyyn käytökseen orientoituneella merkillä. Vaikka osaatkin tehdä muiden elämästä varsin hankalaa pahalla päällä ollessasi, niin ainakaan tällä kertaa mököttäminen ja toisten näykkiminen eivät tuota minkäänlaista mielihyvää. Tiedät aivan liian hyvin, mitä kaikkea olet jättänyt elämässäsi tekemättä toisten parasta ajatellessasi, eikä siihen löydy syyllistä itsesi ulkopuolelta. Niinpä tämän haasteellisen kuukauden aikana voitkin suosiolla kääntää katseesi omaan tekemiseen ja omiin ratkaisuihin, jotka ovat juuri nyt parhaalla mahdollisella tavalla korjattavissa.

Vaaka

Planeetat ovat hyvissä asemissa merkkiisi nähden maaliskuun ensimmäisellä puoliskolla, vaikka paine melko suurten muutosten tekemiseen pysyy koko ajan entisellään tai oikeastaan vain kiristyy kuun loppua kohden kuljettaessa. Saturnus opettaa merkkisi ensimmäisissä asteissa pitämään tiukkaa rajaa omien energioittesi ohjailemisessa, sillä muiden hallintaan annettuna huomaat energioiden kääntyvän täydellisesti sinua vastaan. Etenkin maaliskuun lopulla huomaat pettämättömän varmasti, mitkä ihmiset ja mitkä asiat kuluttavat kohtuuttomasti energiavarojasi. Tällaisella tunteella on yksi ainoa päämäärä ja se on sinun vapauttamisesi tarpeettomista ja aivan varmasti myös sinulle haitallisista asioista ja ihmisistä.

Skorpioni

Pallaksen merkissäsi vastaanottamat kolmio-energiat Auringolta, Venukselta ja Merkuriukselta siivittävät sinut aivan mahtaviin tuloksiin sinulle arvokkaiden päämäärien tavoittelussa. Kuulut maaliskuun onnekkaimpiin ja teräväpäisimpiin ihmisiin, joten älä epäröi lähteä toteuttamaan suunnitelmiasi tai jopa unelmiasi mahdollisimman käytännöllisellä tavalla. Ajatuksesi kulkevat nyt tarkalla ja selkeällä rytmillä tapahtumasta toiseen, eikä sinun kannata tehdä liian tarkkoja kannattavuuslaskelmia, sillä menestys pohjautuu tällä kertaa sisäiseen tietoosi ja kykyysi sovittaa tuo tieto käytännön toimintaan. Luota omiin järjestelyihisi, sillä kenenkään muun ei ole nyt mahdollista pysyä kanssasi samalla taajuudella.

Jousimies

Saturnuksen ja Pluton jähmettämä tilanne ei ole lainkaan sinun makuusi ja saatat hetkeksi jopa lamaantua junnaamaan paikoillesi, koska mikään ei etene haluamallasi tavalla. Ulkoisesti kaikki saattaa olla aivan loistavalla mallilla, mutta sisäinen seikkailijasi kaipaa koko ajan uutta toimintaa. Tässä kuussa on vaikea pestata miehistöä minkäänlaiseen projektiin, sillä muutoksen pelko saa jopa parhaat ystäväsi kääntämään takkinsa ratkaisevalla hetkellä. Sinnikkyys kuitenkin palkitaan ja mikäli jaksat seisoa järkkymättä ideasi takana kuun loppupäiviin saakka, voit huomata tilanteen kääntyvän nopeasti eduksesi. Samalla rytinällä löydät myös uutta inspiraatiota rakkauselämääsi, mutta kestääkö kantti ottaa haaste vastaan?

Kauris

Kauriin olemuksesta säteilee maaliskuussa aivan uudenlainen hohde ja vetovoima, joka kuljettaa sinua parhaimmillaan ennen kokemattomiin tuntemuksiin rakkauselämän alueella. Kauriina sinun ei ole helppo ottaa vastaan itseesi kohdistuvaa ihailua tai arvostusta henkilökohtaisella ja intiimillä tasolla. Nyt sitä olisi viisasta ainakin yrittää, sillä luonto tarjoaa eväitä suuriin tunteisiin ja kestävään kumppanuuteen. Älä anna maaliskuun lopulla painavaksi muuttuvan muutosenergian murentaa sydämesi löytämää aitoa tunnetta, vaikka joudutkin hetken aikaa työskentelemään aivan jaksamisesi äärirajoilla. Jostain on tosiaan osattava päästää irti, mutta tuskin sentään juuri löytämästäsi kumppanuudesta.

Vesimies

Planeettavyöry merkissäsi on auttamatta historiaa ja energiasi palautuvat normaalille tasolle, mikä saattaa Vesimiehen kategoriassa tarkoittaa tylsyyden huipentumaa. Onneksi hiljaisuus koettelee armottomasti vain niitä, jotka eivät helmikuussa uskaltaneet tarttua mahdollisuuteensa selkeällä asenteella. Jos olet päässyt mukavasti liikkeelle lähtötelineistäsi ennen maaliskuun alkua, ei sinulla tule olemaan mitään ongelmia vauhdin ylläpitämisessä tämän kuun aikana. Marsin oppositio ei jakele omaa ehdottomasti toteutuvaa energiaansa muille kuin oman innostuksensa valokeilassa toimiville Vesimiehille. Vähänkään takkuisissa tunnelmissa tarpoville Vesimiehille maaliskuu on pelkkää myrkkyä ja sen kyllä huomaa naapuriin saakka.

Kalat

Venuksen ja Uranuksen yhtymä merkissäsi maaliskuun ensimmäisellä puoliskolla saattaa mullistaa monen Kalan rakkauselämän aivan täydellisesti ja siksi tähän jaksoon kannattaa heittäytyä tavallista suuremmalla luottamuksella ja avoimuudella. Tämä lisääntyvän valon aika ei tarjoa herkkujaan ainoastaan romantiikan alueella, sillä ovet avautuvat myös monille muille elämääsi vapauttaville uudistuksille kuin taikasauvaa heilauttamalla. Ratkaisevan vaiheen toteuttamisessa ei taikasauvalla sitten olekaan mitään tekemistä, sillä nuo tärkeät menestykseen johtavat askelmat on otettava ihan itse omaan innostukseesi ja omiin mahdollisuuksiisi luottaen. Riski on otettava, jos haluat päästä ihan tosissaan eteenpäin.

Astro.fi

Facebook

X