Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 3/2016

Sosiaalinen menestys on aina yksilöllinen saavutus ja sen todellinen arvo mitataan tekijänsä elämänlaadulla – ei koskaan materiaalisilla tuloksilla. Moni kuvittelee toisin polttaen itsensä ja läheisensä loppuun liialla työmäärällä. Maaliskuussa on luvassa materiaalista menestystä vain niille, jotka ovat saaneet elämänsä oikeaan järjestykseen ja osaavat nauttia sekä työstä että vapaa-ajasta.
Teksti: Anna.fi

Jupiter peruuttelee tarkassa kolmiossa Plutolle, ja Saturnus lähestyy myös tarkkaa kolmiota Uranukselle. Molemmat sosiaaliset planeetat ovat suorastaan loistavissa asemissa ja nyt on aika laittaa vauhtia omien visioiden edistämiseen. Positiivisesta energiasta pääsevät nauttimaan kaikki, jotka pyrkivät toteuttamaan mahdollisimman tarkasti omaa henkilökohtaista missiotaan.

kuukausihoroskooppi

Ansaittua menestystä on luvassa kaikille, jotka tässä kuussa osaavat rakentaa aikataulunsa oikeisiin raameihin. Mitä paremmalta saat olosi ja elämäsi maistumaan työsi tai päämääriesi toteuttamisen kanssa, sitä hurjemmat kosmiset voimat ovat rinnallasi kaikessa, mitä teet.

Oinas

Menosi ei ota hiljentyäkseen sitten niin millään, eikä vauhtia missään nimessä kannata jarrutellakaan. Menestymisen mahdollisuutesi ovat korkeassa kurssissa vielä pitkään, ja siksi saatat erehtyä pitämään asemaasi jopa liian turvattuna, jolloin välttelet päätösten tekemistä. Nyt kuitenkin pitäisi tehdä uudistuksia liki liukuhihnatahdissa, sillä ideoillesi on hyvin kysyntää ja sosiaalista tilausta.

Rakkaus

Elämääsi mahtuu myös romantiikkaa ja useampiakin ihastumisia kaiken touhuamisesi lomassa, sillä menestyksen aura ympärilläsi ei jää huomaamatta. Seuraasi on pyrkimässä monenlaista onnenonkijaa ja kannattaa olla tarkkana, ettet suin päin tee liian hätiköityjä ratkaisuja vain siksi, että saat heiltä ylenpalttista hehkutusta. Toki sinun on syytä ottaa kaikki irti tästä glooriasta.

Härkä

Menestyksen tuulet vain jatkavat puhaltamistaan kaikkiin niihin purjeisiin, jotka nyt päätät nostaa elämääsi vauhdittamaan. Suorastaan uskomaton flow kuljettaa sinua mahdollisuudesta toiseen jopa hiukan pelottavalla vauhdilla. Turvallisuuden tarpeesi houkuttelee painamaan jarrua, mutta siihen ei nyt kannata sortua. Uudet haasteesi ovat niin merkittäviä, ettet millään voi nähdä tulevaisuutta kovin kirkkaana.

Rakkaus

Mikäli uskallat pitää kaasujalkaa polkimella sosiaalisten mahdollisuuksiesi valtatiellä, et voi myöskään välttyä rakkauselämäsi radikaalilta uudistumiselta. Tällainen vauhtijakso hajottaa turhat riippuvuussuhteet kuin hirmumyrsky bambumajan ja jäljelle jäävät vain sitoumukset, jotka rakentuvat aidon rakkauden peruskalliolle. Nyt sitten näet, mikä on aitoa ja mikä ei. Aito rakkaus ei yritä estää etenemistäsi.

Kaksoset

Maaliskuu asettaa sinut todella suurten paineiden alle, sillä vanhat rakenteet osoittautuvat yksi toisensa jälkeen täysin mahdottomiksi pitää kasassa. Tällainen planeetta-asema edellyttää kahta asiaa toteutuvaksi samaan aikaan. Tekemisen pitää olla mielekästä ja innostavaa,  ja toisaalta sinulla ei ole nyt mahdollisuuksia ylläpitää kaikkia aikaisemmin haalimiasi vastuita. Jostain on nyt päästettävä irti.

Rakkaus

Maaliskuun puoliväliin saakka olet Venuksen suosiossa ja rakkauselämässä voi tapahtua ihan mitä tahansa, kunhan saat stressitason pysymään poissa punaiselta. Et kestä lainkaan asioihisi puuttumista, ja riitoja syntyy helposti aivan tyhjästä, ellei itsetuntosi ole kohdallaan. Kuun toisella puoliskolla jännitteet kasvavat myös ihmissuhteissa ja eroamiset ovat ihastumista yleisempi ilmiö Kaksosten keskuudessa.

Rapu

Maaliskuu on parhaimmillaan hurjan herkkää ja luovuuden kannalta palkitsevaa aikaa, käytitpä sen sitten mihin tahansa tarkoitukseen. Merkuriuksen ja Venuksen yhtymät Neptunukselle virittävät sanallisen ja kirjallisen ilmaisusi kokonaan uudelle tasolle. Anna siis suun käydä ja sormien tanssia näppäimistöllä aina, kun siltä tuntuu. Sinua on nyt kiva kuunnella ja tekstejäsi on hauska lukea.

Rakkaus

Romantiikkaa ja sydämen paloa on tarjolla etenkin maaliskuun puolivälistä eteenpäin Venuksen saapuessa kolmiomerkkiisi ja tehdessä yhtymää Neptunukselle. Joskus sitä vain pitää uskaltaa elää satua todeksi, ja tämä on sellainen kuukausi. Viehätysvoimasi on ihan tapissa kaikkialla, missä aidosti nautit olostasi. Rakkaus tulee rakkauden luo, ja nyt on aika rakastaa sinua itseäsi lujasti.

Leijona

Kultainen aikakausi jatkuu kohdallasi edelleen, ja maaliskuussa viisauden jumalatar Pallas Athene vielä vahvistaa Saturnuksen kolmiota Uranukselle rakentamalla leijakuvion merkkiisi. Valjasta kekseliäisyytesi tehokkaaseen käyttöön ja tee niin paljon muutoksia elämässäsi, työssäsi, urallasi ja harrastuksissasi kuin suinkin ehdit, sillä juuri niistä muodostuu kestävä pohja menestykselle tulevaisuudessa.

Rakkaus

Maaliskuu ei saa sinua kauheasti innostumaan romantiikasta tai romansseista, vaikka niitä molempia aivan varmasti on tarjolla. Sinulla on yksinkertaisesti niin hyvä meno päällä elämäsi uudelleen järjestelyssä, ettei aikasi millään riitä tarpeettomaan hempeilyyn. Sinulla kuuluu nyt olla selkeä päämäärä elämässäsi, ja siihen myös suurin rakkautesi kohdistuu, ei siis toiseen ihmiseen.

Neitsyt

Etsikkoaikasi vain paranee paranemistaan kevään edetessä pidemmälle. Maaliskuussa sinulla on mahdollisuus saada siipesi irti kiitoradan pinnasta ja päästä kunnon vauhtiin suunnitelmasi toteuttamisessa, koskipa se mitä elämänaluetta tahansa. Lepsuilemaan et kuitenkaan voi alkaa omien pyrkimystesi kanssa, vaan paketti on pidettävä tiukasti omassa hallinnassa.

Rakkaus

Pilkettä on varmasti silmäkulmassa niin sinulla kuin sinuun ihastuvilla, sillä heijastelet itsevarmuutta, ehdottomuutta ja myös poikkeuksellista turvallisuutta. Varsinaiselle romantiikalle en usko aikasi nyt riittävän, sillä menestysjakson aikana kehosi vaatii jatkuvaa toimintaa. Samasta syystä myös vakiintunut ihmissuhteesi saattaa olla kovilla. Tarvitset paljon omaa aikaa ja vapautta.

Vaaka

Vaellat hiukan kuin yksinäisenä sutena maaliskuun voimakkaiden menestyspaineiden keskellä, sillä et ole valmis asettumaan muiden haluamaan rooliin mistään hinnasta. Ahdistus iskee ilman näkyvää syytä jo siitä, että joku odottaa sinulta palvelusta tai vain mielipidettä oman ideansa tai suunnitelmansa tueksi. Säilytä tietoisesti riippumattomuutesi ja uskalla erakoitua silloin, kun siltä tuntuu.

Rakkaus

Maaliskuun ensimmäinen puolikas on ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta antoisaa aikaa, ja löydät oikeita ihmisiä jakamaan ajatuksiasi kovasti kaipaamastasi vapaudesta. Koska aihealueesi on rakkauselämän kannalta hiukan nurinkurinen, tulet todennäköisesti säästymään liian sitovilta ja omistushaluisilta suhteilta. Vakiintunut suhde vaatii suurta vapautta toimiakseen tyydyttävästi.

Skorpioni

Maaliskuun alkupuoli mennään vielä Marsin antamalla vauhdilla ja erilaisia menestymisen mahdollisuuksia on tarjolla siellä sun täällä. Kuun puolivälistä eteenpäin meno tasaantuu, ja pääset keskittymään sellaisiin hankkeisiin, joista olet eniten kiinnostunut. Ole liikkeellä mahdollisimman avoimin mielin, sillä nyt hyviä asioita vain tapahtuu ja niihin kannattaa tarttua epäröimättä.

Rakkaus

Hiukan ennen maaliskuun puoliväliä Venus saapuu kolmiomerkkiisi kohtaamaan Neptunusta, ja siksi tämän kuun jälkimmäinen puolisko on parhaimmillaan satumaista aikaa niin ihmissuhteissa kuin elämäsi muiden intohimojen alueilla. Rakkauden herkin energia koskettaa sinua, ja tunnemaailmasi kohoaa sfääreihin, jolloin voi rakastua kaikkeen ja kaikkiin hiukan liiankin helposti.

Jousimies

Mars saapuu merkkiisi maaliskuun alkupuolella ja pistää väkisinkin vipinää kinttuihin. Mikäpä on pistäessä, kun Saturnus ja Uranus pitävät huolen siitä, että ainutlaatuinen kekseliäisyytesi yhdistyy saumattomasti ideoiden  konkreettiseen toteuttamiseen. Mitä ikinä oletkaan nyt takomassa, niin lisää vain vauhtia vasaraasi ja anna maailmasi rakentua upeaan uuteen muotoonsa.

Rakkaus

Sinulla on nyt huikea vauhti päällä elämässäsi ja se heijastuu ennen kaikkea vetovoimasi lisääntymisenä rakkauselämän puolella. Sinkulle tämä säteily tulee tuomaan kovia haasteita siviilisäädyn säilyttämisen kannalta, sillä moni on valmis taipumaan toiveittesi kumppaniksi jopa oman elämänsä kustannuksella. Toimivaan parisuhteeseen tämä aika tuo radikaaleja hienoja uudistuksia.

Kauris

Ajatuksiisi on varmasti pölähtänyt yksi jos toinenkin upea oivallus menneen kuun aikana, ja nyt maaliskuussa on sitten aika pistää vauhtia rattaisiin konkreettisten päätösten muodossa. Myös riskejä on uskallettava ottaa, sillä turvallisuutta tämä aika ei sinulle tai läheisillesi tule tarjoamaan, mikäli haluat ihan oikeasti päästä mukaan tarjolla olevaan menestystarinaan. Pallo on yksin sinulla, ja nyt on päätöksen aika.

Rakkaus

Jos ehdit tässä onnen ja mahdollisuuksien huumassa katselemaan ympärillesi hiukan tarkemmin, niin huomaat varmasti melkoisen määrän seurastasi kiinnostuneita kandidaatteja aivan välittömässä läheisyydessä. Ihastumiset ja rakastumiset tapahtuvat aivan itsestään, ja niistä on nyt lupa nauttia syyllisyyttä tuntematta. Perhe-elämä muotoutuu luontaisella tavalla uusiin uomiin ideoidesi toteutumisen myötä.

Vesimies

Nyt on tullut aika laittaa kaikki peliin ja lähteä itsevarmuutta uhkuen toteuttamaan suurta suunnitelmaasi, mikä se sitten lieneekään. Pallas Athene Saturnuksen ja Uranuksen keskipisteessä tarjoaa sinulle maaliskuun ajan niin ehdotonta sisäistä tietoa ja viisautta, että voit vain onnistua kaikessa, mihin päätät ryhtyä. Laita siis pyörät pyörimään ja täysi höyry päälle maaliskuun ajaksi.

Rakkaus

Venus viihtyy merkissäsi melkein puoleen kuuhun saakka ja auttaa sinua löytämään nautinnollisen tavan matkata kohti päämäärääsi. Sisäisen valosi loistaessa et tarvitse ketään rinnallesi menestystarinaasi rakentamaan, ja juuri silloin olet niin valloittava, että tulijoita on välillä kiusaksi saakka. Loistava kuukausi myös rakkauselämälle, seikkailulle ja perhe-elämän raikkaalle uudistumiselle.

Kalat

Voi hurja, mikä vilske merkissäsi nyt vallitseekaan Merkuriuksen ja Venuksen tehdessä yhtymää Neptunukselle ja Auringon kohdatessa Chironin. Olet aivan suvereenisti omassa herkässä elementissäsi maaliskuun ajan. Luota vain lähes sokeasti intuitioosi, sillä muuta kiinnekohtaa ei taida olla löydettävissä. Menestys tulee ihan omia aikojaan ja eri paikasta, kuin voisit ikinä kuvitella. Anna sen ajelehtia luoksesi.

Rakkaus

Venus saapuu merkkiisi vähän ennen maaliskuun puoliväliä ja vie sinut armottomalla voimalla romanttiseen satumaahan, joka tarjoaa upeita kokemuksia, kohtaamisia ja ihastumisia. Tällaisen euforisen energian aikana on mahdollisuus kokea rakkauden herkimpiä ulottuvuuksia juuri siinä hetkessä. Siksi sinun on uskallettava hypätä hetkeksi aikaa usvaan vailla tietoa tulevasta.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X