Horoskoopit 1.6.2012

Kuukausihoroskooppi 6/2012

Teksti: Anna.fi

Kesäkuu on astrologisesti äärimmäisen jännittävä ja moneen suuntaan latautunut ajanjakso. Kesäkuun alussa 6.6 toteutuu harvinaisen Venustransiitin toinen vaihe kaksosen merkissä. Tämä Venuksen ylikulku Auringolle on aina toteutuessaan merkinnyt suuria mullistavia kehityskuvioita niin taloudelle kuin tieteelle. Samalla se on romahduttanut yhden tai useampia valtakuvioita, jotka ovat perustuneet vanhentuneeseen rakenteeseen.

Venuksen ylikulkua edeltää vielä Kuunpimennys Jousimiehessä. Nämä kaksi tekijää yhdessä synnyttävät valtavan määrän alitajuista muutosvoimaa, joka kaikkien kannattaa ottaa mahdollisimman tehokkaasti käyttöön omassa elämässään. Ahdistus ohjaa pois vääriltä alueilta paljon tavallista tehokkaammin ja kesän lämmöstä huolimatta sairaslomissa syntynee jonkinlainen piikki kesäkuulle.

Tänä kesänä on jokaisen osattava huolehtia itsestään ja omista oikeuksistaan, sillä kenenkään energia ei riitä puolustamaan ulkopuolisten kokemia vääryyksiä. Odotukset niin työntekijöitä kuin alihankkijoita kohtaan kasvavat tällaisena aikana kohtuuttoman suuriksi ja seuraukset sen mukaisia.

Juhannuksena kohtaavat Uranus ja Pluto toisensa neliöaspektissa ensimmäistä kertaa aivan tarkasti samalla kun Aurinko ja Mars ovat lähestymässä T-ristiä samoille asteille. Astrologin mutu tuntumani antaa aiheen odotella Kreikan ohella koko EU:n ajautumista historiansa syvimpään lamaan vielä tämän vuoden puolella. Ratkaisevat puukoniskut saattavat hyvinkin toteutua jo kesäkuun aikana, kun yhä suurempia korruptioita paljastuu EU:n ja sen jäsenvaltioiden korkeimmassa johdossa.

Oinas

Olitpa sitten lomalla tai työelämän tiimellyksessä, niin vauhtia luulisi riittävän enemmän kuin omaksi tarpeeksi, sillä Uranus tekee merkistäsi neliötä Plutolle Auringon tehostamana. Vapaudentarpeesi nousee hurjiin lukemiin ilman, että osaat välttämättä lainkaan sanoa, mikä sinua riivaa. Oinasmainen temperamentti saattaa aiheuttaa korjaamattomia vahinkoja tärkeisiin ihmissuhteisiin, ellet ota ajoissa itseäsi niskasta kiinni ja opettele tekemään itsenäisiä valintoja muiden mielipiteitä kyselemättä. Pahalta tuntuvista rajoituksista vapautuminen on sinun vastuullasi. Siitä on turha mennä ketään muita syyttämään.

Härkä

Jupiter vaikuttaa merkissäsi kesäkuun puoliväliin saakka ja tämä on nyt vihoviimeinen hetki ottaa elämän tarjoamat mahdollisuudet vastaan riskejä pelkäämättä. Marsin kolmio antaa sinulle ylimääräistä latausta vielä tämän kesäkuun ajaksi, joten menovettä riittää kaikkeen mielekkääseen tekemiseen vaikka kuinka paljon. Heinäkuun voitkin pyhittää jo etukäteen lomakuukaudeksi, sillä silloin ei enää oteta uutta vauhtia mihinkään tekemiseen. Pluton kolmio ja Chironin sekstiili antavat kesäkuulle loistavat mahdollisuudet itsesi hoitamiseen ja kuntosi kohottamiseen niin fyysisessä kuin henkisessä mielessä.

Kaksoset

Venustransiitti toteutuu Kaksosen merkissä ja asettaa sinut portinvartijaksi maailmassa tapahtuvalle henkiselle uudistumiselle. Myös Jupiter saapuu merkkiisi kesäkuun aikana ja käynnistää jo nyt joitakin 12 vuoden päähän ulottuvia menestyshankkeita elämässäsi. Sisäinen vireytesi tulee varmasti olemaan huippuluokkaa koko kuukauden, mutta erityisesti kahden ensimmäisen viikon aikana. Ensimmäistäkään sinua aidosti kiinnostavaa uutta hanketta tai mahdollisuutta ei nyt kannata jättää käyttämättä. Uskalla heittäytyä ajan virtaan ja tee rohkeasti yhä uusia ja uusia päätöksiä sydäntäsi kuunnellen.

Rapu

Jos viime kuussa oli kompromissien tekeminen lähes mahdotonta, niin nyt kesäkuussa hitsaa sitten oikein kunnolla, jos on hitsatakseen. Raskaat T-ristit osuvat pääasiassa kuun loppupuolelle, mutta omaan tahtiin tekeminen on hyvä ottaa haltuun heti kuun alkaessa. Elämä tuntuu todennäköisesti joka tapauksessa tavallista raskaammalta ja tarvitset myös enemmän lepoa. Energia riittää vain välttämättömiin ja sinun kannaltasi tärkeimpiin askareisiin. Joudut jättämään monia suunnittelemiasi asioita tekemättä ja siihen kannattaa suhtautua rennolla ja hyväksyvällä asenteella. Väkisin tekeminen vain sairastuttaa.

Leijona

Kesäkuun raskaat energiat väistävät merkkisi varsin tyylikkäällä tavalla ja pääset nauttimaan arvokkaan seurailijan asemasta muiden ihmisten monien ongelmien keskellä. Uranuksen ja Pallas Athenen yhdessä tekemä kolmio merkkiisi antaa sinulle poikkeavaa viisautta ja selkeyttä kaikkiin haasteellisiin tilanteisiin. Tästä syystä sinulla tulee olemaan tavallista enemmän kysyntää ongelmien ratkaisijana. Muista silti säilyttää hiukan etäinen tarkkailijan roolisi, sillä tämän hetken ongelmat on jokaisen lopulta ratkaistava mahdollisimman itsenäisesti. Jaa toki neuvojasi anteliaasti, mutta älä sitoudu hoitamaan asioita muiden puolesta.

Neitsyt

Pluton kolmio yhdessä Merkuriuksen sekstiilin  kanssa lataavat uutta ja ehtymätöntä voimaa merkissäsi vaikuttavaan Mars-planeettaan koko kesäkuun ajan. Viime kuun vauhtiin ei silti kannata edes yrittää päästä, sillä kesän raskaat energiat jarruttavat sinunkin tekemistäsi, vaikka elämä muuten onkin sinulle suotuisampaa kuin ehkä millekään muulle merkille. Tärkeintä on säilyttää oma päämäärä mahdollisimman kirkkaana ja tehdä täysin itsenäisiä päätöksiä sellaisissakin tilanteissa, joissa jotkut läheisesi näyttävät armotta putoavan kelkastasi. Maailma pyörii paljolti sinun varassasi. Pysy siis liikkeellä.

Vaaka

Uranuksen oppositio ja Pluton neliö rakentavat merkkiisi raskaita T-ristejä etenkin kesäkuun loppupuolella, mutta tunnelma on varmasti tavallista nihkeämpi koko kesäkuun ajan. Parhaiten pääset eteenpäin pitämällä kiinni ehdottomasta vapaudesta tehdä täysin omia ja itsenäisiä ratkaisuja päivittäisessä elämässäsi. Ahdistus tulee muistuttamaan ankaralla kädellä jokaisesta liian sitovaksi käyneestä olosuhteesta niin työelämässä kuin henkilökohtaisissa suhteissa. Kehosi tulee määräämään, mihin tässä kuussa pystyt taipumaan ja mihin et. Diplomatialla ei tällaisen jakson aikana pääse eteenpäin.

Skorpioni

Juno vaikuttaa merkissäsi kesäkuun ajan samalla kun Neptunus ja Chiron tekevät kolmiota merkkiisi. Ihmissuhteet ja rakkauselämä ovat sinulle tavallista merkityksellisempiä ja tunnet kumppanuuden kaikki energiat kehosi jokaisen solun välityksellä. Jos suhteesta puuttuu lämpö ja aito välittäminen, joudut tavalla tai toisella puuttumaan tilanteeseen, vaikka et kokisi olevasi siihen valmis. Kesäkuun lähestyessä loppuaan, vahvistuu intuitiosi entisestään ja pystyt vaistoamaan sinusta aidosti välittävät ihmiset ympärilläsi. Vaisto ohjaa sinua uusiin tuttavuuksiin ja sitä kautta lopulta uuteen elämään.
 
Jousimies

Uranuksen ja Pallas Athenen kolmio merkkiisi antaa sinulle paljon muita merkkejä avaramman ja selkeämmän kuvan menossa olevista tapahtumista. Pystyt vaikuttamaan moniin asioihin vain kertomalla niistä oman mielipiteesi. Tällä kertaa ajatuksesi toimivat kosmisella aaltopituudella ja oivallat tiedostamattasi sellaisia alitajuisia yhteyksiä, joiden avulla tuntuu selviävän ongelma kuin ongelma. Näin asianlaita ei kuitenkaan ole, sillä selkeytesi ulottuu vain sellaisiin tilanteisiin, jotka ovat erottamaton osa omaa elämääsi. Vältä siis pestautumista kenenkään toisen elämän järjestelijäksi.

Kauris

Viime kuussa tekemäsi ratkaisut ja suuntavalinnat muodostuvat kesäkuun tärkeimmäksi ohjenuoraksi suunnitelmiesi toteutumisen kannalta, sillä energiasi suostuu kulkemaan vain sinun elämääsi kohentavaan suuntaan. Pluton ja Uranuksen välinen neliö antaa sinulle aivan uskomattoman määrän energiaa ja tahdonvoimaa toteuttaa oma osuutesi maailman suuressa muutosprosessissa. Sisäisessä maailmassasi tunnistat tämän kollektiivisen paineen vahvana intohimona joitakin sinulle tärkeitä asioita kohtaan. Luota omiin päätöksiisi myös silloin kun ne herättävät voimakasta vastustusta. Se kuuluu nyt asiaan.

Vesimies

Jupiter saapuu tässä kuussa Venuksen seuraksi merkkiisi ja viihtyy siellä vuoden loppuun saakka. Tästä syystä koko loppuvuosi tulee olemaan sinulle suurten mahdollisuuksien aikaa. Käynnistät tämän vuoden kuluessa menestysprojektin, joka kestää kaikkiaan 12 vuotta kehittyen vuosi vuodelta ihanammaksi ja tuottavammaksi. Suurimman hyödyn tästä ajasta nappaavat ne vesimiehet, jotka tarttuvat heille tarjottaviin tilaisuuksiin heti kesäkuusta alkaen. Ei ole lainkaan tärkeää, toimiiko joku ratkaisusi vai ei, sillä yhtä menestyksellistä päätöstä kohti on tehtävä melkoinen määrä vääriksi osoittautuvia ratkaisuja. Liike on tärkeintä.

Kalat

Kesäkuu tulee olemaan sinulle haasteellinen kuukausi, mutta samalla siihen kätkeytyy odottamattoman onnistumisen mahdollisuus. Haasteellisuus syntyy siitä, että Venus ja Jupiter vaikuttavat neliössä merkkiisi, jolloin elämääsi voimakkaimmin ohjaava tekijä on tyytymättömyys. Kalana reagoit tyytymättömyyteen helposti sulkeutumalla, mutta tällä kertaa se on huonoakin huonompi strategia. Tyytymättömyyden iskiessä on pyrittävä välittömästi siirtymään pois kehnosti tuntuvalta alueelta, jolloin kokonaan uudet mahdollisuudet avautuvat eteesi kuin taikaiskusta. Onnistumisia ei siis kannata metsästää kesäkuun aikana.

Astro.fi

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi