Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 7/2015

Teksti:
Anna.fi

Tämän vuoden heinäkuu on otollista aikaa akkujen lataamiseen. Jupiterin ja Venuksen yhtymä virittää jokaisen ihmisen kuulemaan ja ymmärtämään omaa sisäistä arvomaailmaansa aivan uudella tavalla.

Kuukausihoroskooppi 7/2015

Heinäkuun jokaisesta päivästä kannattaa tehdä juuri Sinun päiväsi. Ellei se ihan jokaisena hetkenä ole mahdollista, niin ainakin osa päivästä on viisasta pyhittää jollekin täysin omalle jutullesi. Pyri löytämään jotakin sellaista, jonka voit tehdä ja josta voit nauttia täysin kenestäkään toisesta riippumatta ja ketään mukaasi vaatimatta. Yhdessä tekeminen on arvokasta vain silloin kun molemmat sitä sydämestään haluavat. Varo tekemästä päätöksiä muiden puolesta.

Luota siihen, että tämän heinäkuun menestyskuviot ovat kaikille yhtä onnekkaat ja tarjoavat jokaiselle tavallisesta poikkeavaa mielihyvää juuri ko. henkilölle sopivalla tavalla. Ei ole sinun vallassasi tehdä jonkun toisen elämästä mielekästä ja onnellista – ainakaan oman onnellisuutesi kustannuksella. Astrologinen viesti heinäkuulle on selvääkin selvempi: nauti kesästä ja pidä hauskaa puhtaalla omalla tunnolla. Oikeat asiat ovat nyt täydellisessä flow-tilassa.

Oinas

Oinaan lomakuukausi tulee olemaan täynnä jännitystä ja joskus myös vaarallisia tilanteita ainakin henkisesti, kun Aurinko, Merkurius ja Mars paukuttavat T-ristiä merkissäsi vaikuttavaan Uranukseen. Jos olet lomalla, niin silloin kannattaa tosiaan olla lomalla ja unohtaa puolittainen kesänvietto ihan kokonaan. Jos sinulla on projekti vireillä, pidä se ehdottomasti huomiosi keskipisteessä.

Rakkaus:

Venuksen ja Jupiterin kolmio antaa kaikki oikeudet keskittyä uudistamaan tai kohentamaan rakkauselämäsi tasoa ja sisältöä olitpa sitten sinkku tai jonkinlaisessa parisuhteessa elävä Oinas. Molemmissa tapauksissa elämä kutsuu sinua valtavalla teholla nauttimaan elämästäsi ja pitämään hauskaa sellaisilla elämäsi alueilla, jotka nyt eniten vetävät sinua puoleensa.

Härkä

Heinäkuu on ehdottomasti paras mahdollinen lomakuukausi, sillä Saturnuksen asema velvoittaa lataamaan akkuja koko kuukauden ajan. Tekemisen vimma on silti sekin osa tämän kuukauden astrologista kattausta. Nämä elementit tulee siis pystyä yhdistämään niin töissä, kotona kuin harrastuksissa. Ensin lepo, sitten elämästä nautiskelu ja vasta viimeisenä se osa työstä, jonka nyt jaksat tehdä.

Rakkaus:

Venuksen ja Jupiterin neliö antaa ehdottoman varman menestysvinkin rakkauselämää ajatellen, joka sopii hyvin vakinaisessa parisuhteessa eläville kuin sinkuillekin. Vinkki kuuluu: Rakenna koko heinäkuu hetkellisten päähänpistojen varaan ja uskalla tehdä ratkaisusi hetken tunnelmaa kuunnellen. Etsimällä tai toista ihmistä manipuloimalla päädyt aivan varmasti pettymysten viidakkoon.

Kaksoset

Kesäkuun menon ja kiireen jälkeen heinäkuu avautuu sinulle suorastaan herkullisen rauhallisena ja auvoisena lomakuukautena persoonallisten planeettojen siirryttyä seuraavaan merkkiin. Lyhyesti sanottuna heinäkuu on astrologisesti tyhjää täynnä lukuun ottamatta Venuksen ja Jupiterin tekemää sekstiiliä, joka sekin pyrkii ohjaamaan mahdollisimman mukavaan ja tyhjänpäiväiseen elämään.

Rakkaus:

Rakkauselämään tuo edellä mainittu kuvio tuo positiivista värinää ja muistuttaa siitä, että joskus on osattava ottaa elämästä kiinni ihan vaan nautinnollisessa mielessä. Tulet todennäköisesti tapaamaan mielenkiintoisia ja elämääsi sulostuttavia ystäviä tai parhaassa tapauksessa jotain paljon syvempää, jonka yksilöimiseen ei kannata missään nimessä erehtyä ennen kuin jotain todella tapahtuu.

Rapu

Saapa nähdä kuinka vauhdikas ja työntäyteinen heinäkuu sinulle mahtaakaan muodostua persoonallisten planeettojen viihtyessä merkissäsi ja tehdessä oppositiota Plutolle. Sinulla on paljon tavallista enemmän virtaa ja energiaa suonissasi, mutta samalla se on hyvin kriittistä ja jopa aggressiivista, kun asiat alkavat mennä sinun kannaltasi väärään suuntaan. Lomaa kannattaa pitää, jos suinkin maltat.

Rakkaus:

Energisyytesi varmasti heijastuu myös ihmissuhteisiin ja rakkauselämään vastaavanlaisena kriittisyytenä elämänkumppania tai läheisiä ihmisiä kohtaan. Tarvitset nyt aivan valtavasti omaa tilaa ja vapautta tehdä omia juttujasi aivan omalla rytmilläsi. Et siis ole missään nimessä kovin sosiaalisella tai toiset ihmiset huomioon ottavalla tuulella ja se voi hyvinkin viilentää romanttista tunnelmaa.

Leijona

Kesäkuussa alkanut elämän ilotulitus jatkuu vähintään yhtä vauhdikkaana läpi koko heinäkuun ja monenlaisia menestysnäkymiä avautuu pelkästään siksi, että olet kyseisestä asiasta innostunut. Kaikkiin mahdollisiin rientoihin ja tapahtumiin on syytä osallistua ihan vaan omaksi huviksesi, sillä oikeat kontaktit löytyvät ennemminkin ihan itsestään ja elämästä nauttien kuin yhtään yrittämällä.

Rakkaus:

Romantiikka kuuluu edelleen elämäsi kantaviin energioihin ja sinkkujen on ihan turha tästä lausunnosta ärähtää, sillä romantiikkaa on kaikki omasta elämästä nauttiminen. Oikeastaan tällaisen VenusJupiter -jakson aikana ei pitäisikään laskea mitään toisen ihmisen varaan, sillä tiedät niin hyvin itse mitä haluat, ettei kenelläkään ole todellisia mahdollisuuksia vastata odotuksiisi. Ihanaa aikaa joka tapauksessa.

Neitsyt

Persoonallisten planeettojen ja Pluton välinen oppositio osuu merkkiisi erittäin positiivisessa kulmassa, jonka ansiosta olet heinäkuun aikana aktiivisimmillasi ja pelkkä auringossa löhöily saattaa tuntua täysin mahdottomalta ajatukselta. Toisaalta sinulla saattaa olla sellainen määrä itseluottamusta ja luovaa energiaa, että saat rakennettua itsellesi ja läheisillesi upeimman mahdollisen lomakokemuksen.

Rakkaus:

Lupailin jo viime kuussa, että Joulupukki saapuu rakkauselämäsi kuvioihin heinäkuussa ja niinhän siinä tosiaan on käymässä Venuksen siirtyessä merkkiisi hiukan heinäkuun puolivälin jälkeen. Ei siis ole ihme, että olet jo kuun alusta alkaen tavallista paremmalla tuulella ja tulet hyvin toimeen lähestulkoon kaikkien kanssa. Ihmissuhteissa ja rakkauselämässä sinusta tulee todellinen ilon ja valon magneetti.

Vaaka

Kesäkuun vauhdikas euforia muuntuu heinäkuun aikana paljon totisemmaksi ja ehdottomasti myös tehokkaammaksi konkreettiseksi toiminnaksi, jonka täytyy olla täysin omassa hallinnassasi. Vastuun tai vallan jakaminen sinun asioistasi on tässä kuussa täysin mahdotonta ja siksi myös lomalla ollessa voit säilyttää tyynesti oman linjasi ja olla synnynnäisen luonteesi vastaisesti muiden mielestä hankala tyyppi.

Rakkaus:

Romanttinen puolesi kärsii heinäkuun aikana melkoisen inflaation kesäkuuhun verrattuna, sillä elämä vaatii sinulta tarkkoja ja ehdottomia päätöksiä isommissa ja pienemmissä asioissa. Mikäli rakkaallasi tai läheisilläsi on tarve määräillä tai ohjata tekemisiäsi, niin joku ihmeellinen vimma sisälläsi nousee välittömään vastarintaan, eikä sovittelulle jää juuri mitään mahdollisuutta. Juuri niin sen kuuluukin nyt olla.

Skorpioni

Persoonallisten planeettojen ja Pluton välinen oppositio painaa turbonapin päälle heinäkuun ajaksi ja huomaat saavasi aikaan aivan uskomattomia asioita niin työssä, vapaa-aikana kuin harrastustesi parissa. Löhöilylomaan suurimmalla osalla Skorpioneista ei ole mitään mahdollisuutta ja totta puhuen ei myöskään minkäänlaista halua. Energinen olo virtaa suonissa, jolloin on vaan pakko pistää toimeksi.

Rakkaus:

Tavallista tylympi asenteesi tulee osoittautumaan aivan uskomattomaksi magneettiseksi vetovoimaksi ihmissuhteiden alueella. Taipumattomuutesi kasvattaa henkisiä lihaksiasi hetkessä monella sentillä ja äkkiä niin monet haluavat olla tekemisissä kanssasi. Osa sinua lähestyvistä hakee avoimesti syvempää suhdetta ja mikäs sen mukavampaa. Et silti tule olemaan kenellekään helppo saalis.

Jousimies

Jupiterin ja Venuksen kolmio merkkiisi tekee tästä ainutlaatuisen upean lomakuukauden, jos siis olet päättänyt pitää lomasi heinäkuussa. Olitpa tai et, niin elämästä kannattaa opetella nauttimaan ihan sydämesi pohjasta saakka koko heinäkuun ajan. Kaikki sinun elämällesi tärkeät asiat pääsevät kehittymään sitä nopeammin ja tehokkaammin, mitä hauskempaa pystyt elämästäsi nyt tekemään.

Rakkaus:

Jos kesäkuussa oli säpinää rakkauselämässä, niin kyllä sitä tulee olemaan nytkin. Tietysti saat ihan itse päättää, kuinka kivaa aikaa tämä tulee olemaan, mutta minkäänlainen mököttäminen tai omiin murheisiin sukeltaminen ei vaan kuulu tämän kuun kosmiseen agendaan. Siihen kuuluu iloinen mieli ja sosiaalinen aktiivisuus kaikkien sinua ja sydäntäsi koskettavien ihmisten kanssa. Ota vastaan muiden apu omaa menestystarinaa rakentaessasi.

Kauris

Mitä ikinä sinulla on omassa elämässäsi nyt vireillä, niin pidä suunnitelmistasi lujasti kiinni ja ole valmis tekemään itsenäisiä ja kipeiltäkin tuntuvia päätöksiä. Vaihtoehtoja ei kerta kaikkiaan ole tarjolla ja siksi on turha rimpuilla sisäistä ääntäsi vastaan. Ellei joku asia tunnu hyvältä, niin se ei ole hyvä ja sillä selvä. Kun taas tuntuu hyvältä, niin siihen on ihan turha tulla kenenkään hyppimään silmille. Tämä on toiminnan aikaa.

Rakkaus:

Jännitteitä riittää oikein hyvin myös rakkauselämän puolelle ja olet todella kärkevä kaikkea sinuun kohdistuvaa arvostelua kohtaan. Kumppanuudessa olet nyt valmis katsomaan tilannetta silmästä silmään pelkoa tuntematta. Tällainen pelottomuus on erittäin viehättävä ja seksikäs piirre sinussa. Omistava parisuhde rymistelee kriisistä kriisiin, kunnes perimmäiset asiat ja ongelmat on varmasti selvitetty.

Vesimies

Toivottavasti ehdit touhuta riittävästi kesäkuun puolella, sillä heinäkuu on astrologisesti niin hiljainen, että se suorastaan vaatii pitämään lomaa tai vähintään rentoutumaan oikein kunnolla. Kaikessa tekemisessä tulee olla selkeä mielekkyys ja yhtään mitään ei kannata tehdä väkisin. Onnenpotkuja on luvassa vaikka millä mitalla, kunhan et vahingossakaan ala metsästämään niitä.

Rakkaus:

Rakkauselämään pätee samansuuntainen sääntö todella vahvana heinäkuun puoleen väliin saakka. Kaikenlaiset odotukset ovat nyt suurinta mahdollista myrkkyä tunne-elämän alueella. Voit luottaa vain siihen, mikä on nyt luonnostaan hauskaa ja mistä pystyt välittömästi nauttimaan. Tulevaisuuteen asetetut toiveet ja odotukset ovat tuomassa pettymyksiä. Rakasta siis tänään. Älä säästä mitään huomiselle.

Kalat

Marsin ja Merkuriuksen tehdessä kolmiota merkissäsi vaikuttavaan Neptunukseen heinäkuun aikana, on intuitiosi ja herkkyytesi aivan loistavassa iskussa ja pystyt tekemään tulevaisuutesi kannalta toimivia ja menestyksellisiä päätöksiä. Heinäkuu on myös henkisen kasvun kannalta mitä parasta aikaa ja saatat kohdata useampiakin viisaita opettajia samalla kun omat parantavat kykysi ovat korkeimmillaan.

Rakkaus:

Kasvaneen herkkyytesi ansiosta olet loistava seuralainen joko lomatunnelmissa tai ihan missä tahansa tilanteissa, joita kesä tuo tullessaan. Sinuun on tästä syystä helppo ihastua ja niin tulee käymään useammin kuin itse välttämättä huomaat tapahtuvan. Aiheuttaessasi tahtomattasi pieniä pettymyksiä, voit tietoisesti varautua muutamaan takin kääntämiseen heinäkuun ja vielä elokuun kuluessa.

Lue lisää:

Onnellisuushoroskooppi – Lue, mikä tekee onnelliseksi ja miten onni ilmenee

Laihdutushoroskooppi – Millainen dieetti sopii tähtimerkillesi?

Lue, millainen kommunikaatiotyyli miehelläsi on horoskooppimerkistä johtuen

X