Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 9/2014

Teksti:
Anna.fi

Syyskuu on mitä loistavin kuukausi laittaa asioita oikeaan arvojärjestykseen omassa elämässä. Vaikka väkisinkin murehdimme rahojen riittämisestä, on ratkaisu lopulta kiinni vain elämäsi mielekkyydestä. Elämämme rakentuu ajatustemme mukaiseksi ja siksi on parempi ajatella, toimia ja puhua positiivisessa hengessä.

Neitsyt

Syyskuun vallitsevana kuviona on Jupiterin kolmio Uranukselle, joka suosii uusia ja puhtaasta innostuksesta liikkeelle lähteviä ideoita ja niiden välitöntä toteuttamista. Katso siis, mikä sinua nyt ihan oikeasti kiinnostaa ja innostaa eniten ja laita siihen niin paljon energiaa kuin hyvällä fiiliksellä irtoaa. Iloinen ote asioihin takaa onnistumisen asiassa kuin asiassa niin kauan kuin ote säilyy positiivisena ja se on lopulta vain sinusta ja asenteestasi kiinni.

Oinas

Syyskuussa Jupiter tulee tarkkaan kolmioon merkissäsi vaikuttavan Uranuksen kanssa ja niinpä elokuun vauhdikas jakso jatkuu menestyksellisissä merkeissä. Tämä on aivan pistämätön kuukausi laittaa uusia ideoitasi selkeästi toteutettavaan pakettiin. Se tapahtuu yksinkertaisesti nauttimalla siitä mitä päivittäin teet. Ellei se jo ole sellaista, niin tee siitä sellaista tämän kuun aikana.

Rakkaus

Vaikka viimekuun kaltaista romantiikan läiskettä ei ole enää tarjolla, on tämä edelleen hyvä kuukausi myös rakkauselämän kannalta. Menestyksesi heijastuu väkisinkin myös ulospäin ja siksi myös siivelle pyrkijöitä pyörii ympärilläsi. Kannattaa olla hereillä omien tunteittesi kanssa, sillä ahdistus osoittaa nopeasti petolliset energiat.

Härkä

Jos elokuussa oli hiukan stressaantunut ja jopa turhaantunut olo, niin nyt on aika muuttaa tilanne aivan toiselle aaltopituudelle. Energiaa ei edelleenkään ole tuhlattavaksi, mutta nyt jos koskaan on löydettävissä loistava tunnelma ja sitä kautta paras mahdollinen vaihtoehto oman menestystarinasi toteuttamiseen tai aloittamiseen. Riittää, että olet koko sydämelläsi mukana siinä, mihin päätä energiasi suunnata.

Rakkaus

Venuksen saapuminen kolmiomerkkiisi ja samaan asteeseen Pluton kanssa selittää viime kuun hetkellisen epätoivon tai tunteettomuuden läsnäolon ihmissuhde-elämässäsi. Se teki tilaa syyskuun romanttiselle ilotulitukselle, jonka kautta huomaat olevasi yllättävän suosittu kumppaniehdokas riippumatta siitä oletko vapaa vai sitoutunut.

Kaksoset

Syyskuu on sinulle kerta kaikkiaan huippuaikaa rakentaa suunnitelmiasi tehokkaasti eteenpäin, sillä Merkuriuksen ja Pallas Athenen yhtymä kolmiomerkissäsi luo tehokkaimman mahdollisen jakson oivaltaa näkymättömiä totuuksia ja tehdä täsmällisiä ratkaisuja kaikilla elämäsi osa-alueilla. Nyt kannattaa luottaa välittömiin ja voimakkaisiin tuntemuksiin isojakin päätöksiä tehdessäsi.

Rakkaus

Rakkauselämässä koittaa syyskuussa selkeä tarkkailujakso, jonka aikana voit huomata olevasi tavallista kriittisempi rakastettuasi ja muita läheisiäsi kohtaan. Teet elämän itsellesi ja muille paljon helpommaksi oivaltamalla, että mahdollinen tyytymättömyytesi johtuu vain ja ainoastaan oman elämäsi elämättä jättämisestä.

Rapu

Saatat olla melkoinen hermokimppu syyskuun aikana ja se on pelkästään hyvä juttu. Tunnistat itsellesi vahingolliset tai haitalliset asiat ja ihmiset nopeana ja voimakkaana ahdistuksena, joka ei helpota otettaan ennen kuin teet pelottavalta tuntuvan ratkaisun näiden asioiden ja ihmisten jättämisestä tämänhetkisen elämäsi ulkopuolelle. Jokainen tällainen ratkaisu on suuri askel kohti todellista menestystä.

Rakkaus

Epävarmuus on lähes pysyvä olotila rakkauselämään ja ihmissuhteisiin liittyvissä asioissa syyskuun aikana, eikä kumppanisi saa kovinkaan helposti vastakaikua omalle rakkaudenkaipuulleen. Arvostat niin paljon omaa vapauttasi ja lupaa tehdä asiat juuri omalla tavallasi, että ainoa tapa osoittaa rakkautta sinua kohtaan, on antaa sinun olla rauhassa juuri sellainen erakko kuin itse haluat.

Leijona

Elät suurta menestysjaksoa edelleen ja nyt syyskuussa Jupiterin tarkka kolmio Uranukselle antaa niin upeita oivalluksia, ettei niitä kannata mistään syystä jättää käyttämättä. Tärkeintä on kuitenkin edelleen oma innostuksesi siihen mitä olet tekemässä. Niin kauan kuin voit rehellisesti sanoa nauttivasi kaikesta päivittäisestä tekemisestäsi, olet aivan varmasti oikealla reitillä kohti suurta menestystarinaa.

Rakkaus

Romanttinen yleisvire rauhoittuu huomattavasti viime kuusta, mutta voit huomata olevasi edelleen erittäin pidetty ja haluttu sekä ystävänä että myös kumppaniehdokkaana. Oma aikasi ja energiasi pyrkii kuitenkin kohdistumaan uran ja ammattisi edistämiseen, mutta sikäli kun kumppanisi osaa ja uskaltaa kannustaa sinua riittävästi, tulet kyllä osoittamaan rakkautesi unohtumattomalla tavalla.

Neitsyt

Auringon kolmio Plutolle antaa syyskuulle aivan huikean lähtölaukauksen, johon kannattaa keskittyä täydellä antaumuksella. Tämä kuukausi on sinun suuri mahdollisuutesi tehdä koko vuodesta käänteentekevä joko urasi tai harrastuksesi kannalta. Sydämellä tekeminen on lopullinen avain tarjolla olevan menestyksen tehokkaaksi vastaan ottamiseksi. Syke kannattaa pitää korkealla koko syyskuun ajan.

Rakkaus

Venus saapuu nyt merkkiisi ja siksi syyskuu on ratkaiseva koko tämän vuoden rakkauselämäsi kannalta. Nyt on osattava nauttia elämästä sen kaikilla osa-alueilla ja opetella ottamaan vastaan kaikkea sitä hyvää, mitä elämällä on sinulle tarjottavana. Koko vuoden rakkauselämäsi tulee olemaan peilikuva siitä, kuinka paljon nautintoa olet valmis suomaan itsellesi syyskuun aikana.

Vaaka

Vaikka sinulla ihan yleisesti kulkee ajatus tavallista tallaajaa kovemmalla vauhdilla, niin nyt syyskuussa vilisee päässäsi vieläkin hurjemmin Merkuriuksen ja Pallas Athenen tehdessä yhtymää merkissäsi. Nämä eivät ole mitä tahansa ajatuksia, vaan suuria ja viisaita oivalluksia, joita kannattaa lähteä toteuttamaan ihan käytännössä mahdollisimman nopealla aikataululla ja mielellään täysin itsenäisesti lupia tai hyväksyntää kyselemättä.

Rakkaus

Jonkinlaista odottavaa jännitystä on ilmassa, etkä tahdo millään löytää niitä pohjimmaisia rakkauden tunteita sydämesi perukoilta. Äläpä ole lainkaan huolissasi, sillä alitajuisesti teet tilaa kokonaan uusille tuntemuksille ja sitä kautta kokonaan uudelle rakkaudelle elämässäsi. Sen aika ei kuitenkaan ole ihan vielä, vaikka kuinka sitä kaipaisit. Malta odottaa lokakuun puolelle, niin tiedät, että kannatti odottaa.

Skorpioni

Toivottavasti pääsit jo elokuussa sopivasti nauttimaan tekemisen ilosta, sillä nyt syyskuussa sinulla on mahdollisuus tehdä pitkäaikainen henkinen sitoutuminen johonkin elämäsi tärkeimmistä missioista. Hiljenny hetkeksi ja kuulostele, mikä tekeminen, mikä ammatti tai harrastus on tällä hetkellä lähinnä sydäntäsi. Kun löydät sen niin anna sille lupa kasvaa suuremmaksi ja suuremmaksi.

Rakkaus

Tämä on rakkauden työlle omistautumisen kuukausi ja rakkauden työtä on kaikki sellainen, joka tuottaa sinulle itsellesi iloa ja nautintoa. Keskittymällä elämässäsi nyt parhaimpiin löydettävissä oleviin asioihin, teet samalla tilaa aidoimmalle kahden ihmisen väliselle rakkaudelle. Ensin on osattava tehdä elämästäsi juhlaa ihan vaan itseksesi ja vasta sen jälkeen olet valmis ihmeelliseen kohtaamiseen.

Jousimies

Syyskuun alkupuolisko oli jo vauhdikasta menoa ja tarjosi varmasti monia mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Energiasi tasapainottuu syyskuun ensimmäisen puoliskon aikana ja sinun kannattaa ottaa hetken hengähdystauko ennen kuun puoltaväliä, jolloin Mars saapuu merkkiisi ja antaa sinulle valtavan energiapiikin kahdelle viimeiselle viikolle. Voit ajatella, että kaikki on sinulle mahdollista ja toimia sen mukaan.

Rakkaus

Romantiikalle ei nyt jää erillistä tilaa, mutta ihmissuhteet saattavat olla kovalla koetuksella vain siksi, että tarvitset niin paljon tilaa omien suunnitelmiesi toteuttamiseen. Energiasi kyllä loistaa niin kirkkaana ja kutsuvana, että seurastasi kamppaillaan kovilla panoksilla. Älä siis usko ihan kaikkea aivan sellaisenaan. Moni on valmis tinkimään hetkellisesti periaatteistaan suosiotasi hakiessaan.

Kauris

Syyskuussa sinulla riittää paineita monelta suunnalta ja joudut olemaan todella tarkkana puheittesi ja ajatustesi kanssa. Pysyttele äärimmäisen rehellisellä ja samalla itsekkäällä linjalla tärkeitä päätöksiä tehdessäsi. Sisäinen tasapaino takaa sinulle menestyksen kaikissa sydäntäsi lähellä olevissa asioissa, sillä Venuksen kolmio synnyttää hurjan vetovoiman myös uran ja ammatin alueella.

Rakkaus

Rakkauselämässä tämä Venuksen kolmio Plutolle enteilee todella voimakkaita tunnekokemuksia, jotka putkahtelevat täysin puskista tilanteissa, joissa eniten nautit elämässäsi. Suurimman vaikutuksen teet olemalla luonnollisesti oma itsesi ja tekemällä itsesi kannalta parhaalta tuntuvia valintoja. Varo ottamasta vastuuta kenenkään toisen tunteista, sillä se syöksee sinut hetkessä pois tasapainosta.

Vesimies

Syyskuussa ei kannata piiskata itseäsi yhtään sen kovempaan vauhtiin, kuin miten kaikki ihan luonnostaan menee. Jupiterin oppositio edellyttää vahvaa mielekkyyttä kaikelta tekemiseltä ja siksi koet vahvaa tyytymättömyyttä kaikkia sinulle kuulumattomia velvollisuuksia kohtaan. Et oikeastaan voi olla nyt tyytyväinen minkäänlaisiin tuloksiin, sillä tiedät että vain hyvältä tuntuva tekeminen takaa onnellisen elämän.

Rakkaus

Rakkauselämässä on menossa melko neutraali jakso, jonka aikana juuri mikään ei tunnu kovin tärkeältä tai tunteisiisi todella vetoavalta. Älä suotta yritä muuttaa tunnemaailmaasi toisenlaiseksi, sillä pieni hiljainen jakso tekee vain tilaa ensikuun hulluille päiville. Ainoa, mikä voi suistaa sinut romantiikan syövereihin, on juuri sen oikean kohtaaminen ja siihen liittyvä valtava välitön muutos ihmissuhteissasi.

Kalat

Syyskuussa pääset jatkamaan elokuussa aloittamiesi asioiden parissa ja sinulla on edelleen kaikki mahdollisuudet jatkaa elämässäsi vaikuttavaa flow-ilmiötä. Ollessasi tekemisissä sinulle aidosti kuuluvien asioiden kanssa, huokuu sinusta sellainen valo ja kirkkaus, että kaikki ovat omalta osaltaan valmiita auttamaan sinua mahdollisuuksiensa rajoissa. Ei siis tarvitse yhtään yrittää, vaan antaa vain mennä omalla painollaan.

Rakkaus

Rakkauselämässäsi vallitsee hyvin ehdoton jakso, jonka aikana et ole valmis antamaan etkä vastaanottamaan pienintäkään epäaitoa tunnetta. Silloin kun tunteet ovat aidolla pohjalla, tulee suhde kehittymään hämmästyttävällä tavalla parempaan suuntaan. Kaikki ihastumiset ja rakastumiset tapahtuvat aivan yllättävissä tilanteissa, joihin et voi etukäteen millään tavalla vaikuttaa.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X