Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 9/2015

Teksti:
Anna.fi

Astrologien tarkasti seuraama neljän peräkkäisen kuunpimennyksen sarja ”Tetrad” saa päätöksensä nyt syyskuun 28 päivänä ja tälle hetkelle on olemassa monenlaisia toinen toistaan hurjempia ennustuksia, joihin ei ole mitään syytä tutustua sen tarkemmin. Mielenkiinnolla toki kannattaa seurata kansainvälisen politiikan , talouden ja valtakuvioiden kehittymistä etenkin kun Suomi on ulkopuolisten toimesta asetettu kriittiseen asemaan idän ja lännen välissä.

Neitsyt

Isoja juttuja ja varmasti myös isoja paljastuksia saattaa tulla julkisuuteen erilaisten korkeiden virkamiesten toteuttamien korruptioilmiöiden muodossa. Luottamus lakiin ja politiikkaan tulee ennen pitkää katoamaan olemattomiin ja nyt syyskuussa joku laittaa lumivyöryn liikkeelle. Kaiken tämän kansainvälisen hässäkän keskellä on tärkeää pitää tarkasti huoli oman elämäsi kuvioista ja ratkaisuista, sillä se on ainoa todellisen vaikuttamisen paikka suurimmalle osalle meistä tavallisista ihmisistä.

Näyttää siltä, että näiden muutospaineiden edessä juuri ihmissuhteet ovat täysin ratkaisevassa asemassa ja siksi on hyvä heti syyskuun alkaessa tehdä tarkkaakin tarkempia valintoja siitä, kenen kanssa aikaansa viettää ja suunnitelmiaan toteuttaa. Ahdistus kasvaa hurjiin mittoihin heti kun olet tekemisissä omaa elämänpolkuasi häiritsevien henkilöiden kanssa. On tärkeää osata irrottautua tällaisista energioista ajoissa.

Oinas

Täysikuu ja sitä kautta kuunpimennys osuu sinun merkkiisi ja siksi olet ratkaisevassa roolissa sekä oman että monien muiden elämän järjestelyissä. Alitajuntasi toimii korkeapaineella koko syyskuun ajan ja sisälläsi vaikuttavaa tunnetta vastaan on ihan turha taistella. Oma pää on pidettävä selkeänä ja itsevarmana kaikista sinuun kohdistuvista vaatimuksista ja arvostelusta huolimatta.

Rakkaus

Yritä tässä nyt sitten pitää huolta rakkauselämästä ja toisen ihmisen tyytyväisyydestä, kun oma elämäsi heittelehtii myrskytuulen kourissa. Ei tosiaan onnistu ja siksi syyskuu tulee olemaan rakkauselämässä radikaalien muutosten aikaa. Solusi eivät kerta kaikkiaan anna periksi tehdä ensimmäistäkään tunteittesi vastaista ratkaisua. Ihan sama kuka sellaista olisi vaatimassa.

Härkä

Jupiter on siirtynyt kolmiomerkkiisi ja siksi myös tämä kovien muutosten aika tietyllä tapaa sopii aivan loistavasti sinun suunnitelmiisi. Asioiden kärjistyessä tulet yllättävän helposti löytämään Sinulle sopivan ratkaisun, joka kuin ihmeen kaupalla hyväksytään myös yhteistyökumppaneiden, työtovereiden tai työnantajan toimesta. Omaa etenemistäsi ei nyt missään nimessä pidä jarrutella.

Rakkaus

Venuksen neliö herättää sinussa aiheellista ja valitettavasti myös aiheetonta kriittisyyttä kumppaniasi tai sinulle muuten läheisiä ihmisiä kohtaan. Rakkauselämäsi kannalta onkin hirmuisen tärkeää, että teet ihan omia ratkaisujasi koko syyskuun ajan, jolloin tunnet olevasi tyytyväinen kaikkeen mitä ympärilläsi tapahtuu. Silloin vältyt turhilta riidoilta, jotka saavat tässä kuussa helposti valtavat mittasuhteet.

Kaksoset

Merkkisi on positiivisessa asemassa tähän kriittiseen kuunpimennykseen nähden ja siksi alitajuntasi tulee opastamaan sinua oikeaan suuntaan elämässäsi innostuksen ja pienten onnistumisten muodossa. Syyskuun lähestyessä loppuaan, kasvaa sinua tiettyyn suuntaan elämässäsi pakottava voima koko ajan suuremmaksi ja suuremmaksi. Uskalla siis ottaa vastaan mahdollisuus toisensa jälkeen.

Rakkaus

Tällainen innostuksen palo heijastuu myös ihmissuhteisiin positiivisella tavalla ja tulet tavallista paremmin toimeen niin tuttujen kuin tuntemattomienkin kanssa. Tämä on loistava hetki tehdä yhteisiä suunnitelmia kotiin, harrastuksiin tai vapaa-aikaan liittyen. Myös ihastumiset kuuluvat ajan kuvaan puolin ja toisin. Vetovoimasi perustuu ennen kaikkea kykyysi nähdä asiat positiivisessa valossa.

Rapu

Kuunpimennys osuu merkkiisi haasteellisessa kulminaatiossa ja siksi olet erittäin herkässä tilassa kaikkien elämääsi liittyvien ratkaisujen kanssa. Tilanteet ovat täysin mustavalkoisia. Joko asia käy sinulle tai sitten ei. Tunnet sinulle häiriötä aiheuttavat asiat niin selvästi jokaisessa solussasi, ettei epäröinnille jää mitään tilaa. Tämä aika sulkee tietyt reitit tekemällä niistä äärimmäisen vastenmielisiä.

Rakkaus

Jos joudut kohtaamaan tässä kuussa väitteitä itsekkyydestä ja jopa anarkiasta läheisiäsi kohtaan, niin voit vain todeta olevasi juuri oikeassa olotilassa. Tämä aika ei todellakaan synnytä rakkautta, mutta testaa sitten senkin edestä. Joskus on pakko olla kivikova narsisti selvitäkseen elämässä eteenpäin ja nyt on sellainen kuukausi. Etenkin kuun lopulla olet täysin taipumaton rautakanki tunne-asioissa.

Leijona

Elämässä menestymisestä seuraa usein krapula ja sellainen sinunkin päässäsi saattaa nyt syyskuussa jyskyttää. Muutaman kuukauden ajan olet saanut paahtaa täysillä eteenpäin vihreiden valojen aallossa. Tässä kuussa saattaa tuntua, että aalto on muuttunut punaiseksi, mutta siitä ei tietenkään ole kysymys. Joskus on vain ihan pakko vetää henkeä ja antaa aikaa palautumiselle.

Rakkaus

Tunnepuolelle hiipii samankaltainen tyhjyyden tunne enimmäkseen vain siksi, että akkusi kaipaavat nyt kunnon latausta pitkän ja rasittavan vauhtijakson päätteeksi. Voimasi eivät vain riitä kenenkään paapomiseen tai lohduttamiseen. Kumppanisi ja läheisesi joutuvat tässä kuussa selviämään omillaan ja katsemaan sivusta sinun keskittymistäsi täysin omiin juttuihisi päivä toisensa jälkeen.

Neitsyt

Jupiterin saapuminen merkkiisi on laittanut liikkeelle melkoisen mahdollisuuksien vyöryn, joka vahvistuu ja vahvistuu koko syyskuun ajan ja huipentuu lokakuun puolella sellaisiin sfääreihin, ettei sitä edes kannata yrittää ymmärtää. Tästä hetkestä lukien on vain koetettava roikkua mukana siinä innostuksen aallossa, joka nyt kiidättää lainelautaasi hurjalla vauhdilla eteenpäin. Menestys vaatii sinulta uudenlaista uskallusta.

Rakkaus

Venus vaikuttaa syyskuun ajan Neitsyttä edeltävässä merkissä ja saa sydämen tykyttämään ihmeellisestä odotuksesta, jolle ei tällä hetkellä löydy mitään konkreettista selitystä. Sinulla saattaa olla täysin ylimitoitettuja odotuksia sinulle rakkailta ihmisiltä vain siksi, että olet hiukan aikaasi edellä. Koita nyt malttaa vielä tämä kuukausi ja valmistaudu tekemään elämästäsi juhlaa lokakuun puolella.

Vaaka

Tetradin viimeinen täydellinen kuunpimennys tapahtuu oppositiomerkissäsi ja on siksi sinulle niin äärimmäisen merkityksellinen. Tunteesi ovat herkkääkin herkemmässä tilassa ja alitajuntasi ohjaa sinua sekä innostuksen että ahdistuksen välityksellä kulloisenkin tilanteen mukaan. Päätökset on ehdottomasti tehtävä puhtaalla tunteella ja intuitiolla joka päivä uudelleen ja uudelleen.

Rakkaus

Syyskuu tulee olemaan tunnetasolla ja rakkauselämässä todella ratkaiseva onnellisuutesi ja elämänilosi kannalta. Joudut todennäköisesti useammin kuin kerran miettimään todella tarkasti kenen kanssa haluat elämäsi jakaa. Sydän karrella tehtävät ratkaisut eivät ole koskaan helppoja, eivätkä etenkään nyt syyskuun aikana. Voit kuunnella vain omia tunteitasi ja hyväksyä sen, että päätöstesi myötä jonkun sydän särkyy aina.

Skorpioni

Saturnus hiippailee pois merkistäsi syyskuun aikana ja vapauden tunne kasvaa kasvamistaan pimeyden ja koleuden lisääntyessä tuolla luonnossa. Voit tuntea kuinka taakka katoaa selästäsi ja pääset rakentamaan elämääsi hyvin luonnollisella tavalla eteenpäin. Kuunpimennys ei esitä sinulle oikeastaan minkäänlaisia vaatimuksia ja pystyt käyttämään alitajuisia tuntemuksia hyväksesi tavallista tehokkaammin.

Rakkaus

Venuksen neliö aiheuttaa aina jonkinlaista kriittisyyttä itselle rakkaita ihmisiä kohtaan, mutta kysymyksessä ei ole heidän tekemisensä tai tekemättä jättämisensä, vaan sinun päätöksesi. Ellet nyt osaa ratkaista asioita oman arvomaailmasi ja näkemyksesi mukaisesti, niin se tuntuu pahalta. Turha tällaisessa tilanteessa on mennä ketään toista osoittelemaan. Pallo on ehdottomasti sinun käsissäsi.

Jousimies

Saturnus saapuu merkkiisi nyt syyskuussa ja on saapuessaan aivan erinomaisessa kulmassa Tetradin viimeiseen kuunpimennykseen nähden. Nyt on tämän vuoden paras aika niitata tärkeät päätökset lopulliseen muotoonsa täysin omalla vastuullasi ja ehdottomasti omilla ehdoillasi. Ketään ei parane päästää säätämään ensimmäistäkään osaa sinun laatimastasi suunnitelmasta, ellet ole täsmälleen samaa mieltä.

Rakkaus

Venuksen purjehtiessa kolmiomerkissäsi, osaat löytää itseäsi eniten kiinnostavat asiat ja ihmiset ympärillesi ihan kuin itsestään. Ihastumiset ja rakastumiset ovat ”sattumien” tulosta, joita ei kannata sen kummemmin synnyttää kuin estellä. Kaikkea hauskaa, innostavaa ja ihastuttavaa osuu polullesi lähes päivittäin ja kaikkeen kivaan kannattaa tarttua hetkeäkään epäröimättä.

Kauris

Tetradin viimeinen täydellinen kuunpimennys osuu merkkiisi sellaisella voimalla ja pakottavalla tunne-energialla, ettei sinun kannata taistella omia tunteitasi vastaan missään tilanteessa. Elämääsi eniten oikeaan suuntaan ohjaava energia on ahdistus, joka pyrkii estämään sinua tekemästä vääriä ja henkistä päämäärääsi vahingoittavia ratkaisuja. Ellei joku tunnu hyvältä, niin annapa olla.

Rakkaus

Tunteiden liikkuessa tällaisella ehdottomalla energiatasolla, voit suosiolla varautua erilaisiin konfliktitilanteisiin sinulle tärkeiden ja rakkaiden ihmisten kanssa. Syyskuun aikana et ainakaan pysty olemaan millään tavalla epärehellisesti mieliksi kenellekään. Tunteesi välittyvät ulospäin juuri sellaisina, kuin ne sinulle kulloinkin ilmaantuvat. Ole vain rohkeasti ihan oma itsesi koko ajan.

Vesimies

Marsin ja Venuksen oppositiot tuovat tullessaan tavallista kriittisemmän olotilan kaikkea elämääsi kohtaan. Ellei sinulla ole fiilistä jonkun asian tekemiseen, niin eihän siitä sitten mitään myöskään synny. Kätesi ja jalkasi ovat sidotut omiin fiiliksiisi niin lujasti, ettei sinulla ole mitään mahdollisuuksia pakottaa itseäsi yhtään mihinkään. Tallaa siis hyvällä omallatunnolla omia polkujasi.

Rakkaus

Omien polkujesi tallaajana et ole ensituntumalta kenenkään ihannekumppani, mutta aivan käsittämättömän vetovoiman tämä Venuksen oppositio synnyttää. Niinpä saat varautua yllättäviin ihastumisiin ja jopa toivottomiin rakastumisiin syyskuun iltojen pimetessä. Varo antamasta pienintäkään myöntävää signaalia toisen imartelulle, ellet ole aivan varma myös omista tunteistasi häntä kohtaan.

Kalat

Herkkänä tyyppinä tunnistat tämän ajan ehdottomuuden jokaisella solullasi kaikessa tekemisessäsi ilman sen suurempia pakotteita. Niinpä pystyt käyttämään tätä täydenkuun ja täydellisen kuunpimennyksen aikaa tehokkaasti hyväksesi päivittäisiä ratkaisuja tehdessäsi. Monenlaista menestystä on luvassa aina kun annat innostuksen ja ilon ohjata askeleitasi. Ota siis tarjoukset vastaan vapautunein mielin.

Rakkaus

Ihmissuhteet ja rakkauselämä ovat nekin luonnollisessa ja laadultaan parantavassa virtauksessa, joka toisaalta suojelee sinua pettymyksen pahimmilta kolhuilta ja toisaalta vahvistaa keskinäistä tasapainoa ja harmoniaa. Nyt on hyvä kuukausi suunnitella yhteistä tulevaisuutta pidemmällä tai lyhyemmällä aikavälillä. Talven lomamatka on hyvä pistää vireille syyskuun aikana.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös:
Mikä horoskooppimerkki oikeasti olet?

X