Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi elokuu 2017

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Balbusso/Figarophoto/Bulls Press

Elokuussa kosmiset viritykset toimivat hurjan korkeilla taajuuksilla. Me olemme kaikki alttiina varsin voimakkaille vaikutuksille, jotka kuitenkin ylittävät tietoisen tajuntamme tason mennen tullen. Herkimmät meistä ymmärtävät hieman tietoisemmin, mistä nyt on kyse, mutta suurimmalle osalle nämä voimat näyttäytyvät kovina paineina, stressinä ja epävarmuutena. Tällainen epävarmuuden aika antaa kuitenkin aina parhaat mahdollisuudet myös positiivisille muutoksille. Tämä mahdollisuus on varattu niille, joiden kantti kestää.

Tasapainon säilyttäminen ja tunne-elämän hallinta ovat niitä keinoja, joilla voi luottamalla kosmiseen viisauteen luovia tämänkin karikon läpi. Kaikilla merkeillä on omat sävynsä ja voimakeskittymänsä, mutta kaikille on oleellista pyrkiä näkemään koko kuva ja luottaa siihen, että kosminen suunnitelma toteutuu aina jotakin kautta luodakseen parempaa. Taivaskuvion ytimenä on elokuussa Venuksen ja Pluton oppositio Ravusta Kauriiseen, jota maustavat Ceres yhtymällään Venukseen ja Jupiter neliöllään Vaa’asta. Tämä kuvio liittyy kriittiseen tilanteeseen koko Äiti Maan ja ihmisten välisen yhteistyön tarpeesta.

Henkilökohtaisessa elämässä tämä näkyy vahvana tarpeena oman elämän tasapainottamiseen ja rakentamiseen sillä tavalla, että voit kokea enemmän turvallisuutta ja tasapainoa sekä kotona että työelämässä. Vain tätä kautta, omalla aktiivisella vaikuttamisella, voit parantaa olosuhteitasi. Se vaatii tiukkaa omista oikeuksista kiinni pitämistä, mutta ehdottoman kunnioittavaa suhdetta myös vastustaviin voimiin ja niiden edustajiin. Kunnioitus sinua ja vaatimuksiasi kohtaan voi syntyä vain rakentavalla tavalla. Pyrkimys harmoniaan vaatii suurta rohkeaa sydäntä.

Oinas

Oinas näkee tilanteessa enemmän mahdollisuuksia kuin moni muu. Heille elämä on muutenkin uuden synnyttämistä ja nyt on tarjolla hyviä kätilön virkoja. Yleensähän olet ”synnyttämässä” itse, mutta nyt sinun on astuttava hiukan sivummalle ja rohkaistava muita omilla sanoillasi ja ymmärrykselläsi synnytystuskista. Jos nyt pelaat korttisi oikein, voit myöhemmin odottaa palkkioita ja huomiota auttavasta asenteestasi.

Rakkaus

Rakkauselämäsi on nyt varsin jännitteistä. Kaipaat jotakin päräyttävää, joka vetäisi sinut väkisin kuorestasi ulos: elämään ja täyteen kokemiseen. Sinun on jotenkin harvinaisen vaikea lukea muiden tuntemuksia ja rakkauden kaipuu sinussa saa sinut helposti liiankin päällekäyväksi. Yliyrittäminen ei toimi, vaan sinun on lähestyttävä muita valmiina ymmärtämään myös heitä ja heidän tunnelmiaan. Kun saat luvan, oletkin valmis antamaan kaikkesi.

Härkä

Härillä on Pallas Athenen tarjoamalla älykkyydellä mahdollisuus tarttua ajassa oleviin huikeisiin mahdollisuuksiin, mutta se vaatii tahtoa ja kykyä säilyttää oma tasapaino ja harmonia. Kovin helposti käy niin, että ryntäät toisarvoisten tavoitteiden perään ja kokonaiskuva katoaa. Et näe metsää puilta. Vain todellinen ymmärrys omista motiiveista saa Leijonassa majailevan Marsin liikkeelle. Jos saat sen liikkeelle, on viiltävä tarkkuutesi sitten sitäkin toimivampaa.

Rakkaus

Ajan koetteleva laatu näkyy selkeimmin ihmissuhteiden jännitteinä. Sinun asemasi tähän Pluton ja Venuksen oppositioon on tavallista rakentavampi, joten sinulla on todelliset mahdollisuudet vapauttaa itsesi muutamista aikansa eläneistä velvollisuuksista. Luontoyhteys näyttelee nyt suurta osaa hyvinvoinnissasi ja Sinun kannattaakin antaa itsellesi ja valitsemallesi hyvälle seuralle mahdollisimman paljon parantavaa kesäistä ulkoilmaa, vettä ja metsäpolkuja.

Kaksoset

Sinun on varmaankin todella vaikea saada tukevaa otetta mistään. Varmin tapa saada jotakin aikaiseksi ja luotua jokin kiintopiste, jonka perusteella suunnistaa, on yhteistyö. Ajassa oleva vahva muutosvoima on sinun tavoitettavissasi vain apujoukkojen avulla. Kun löydät oman paikkasi yhteistyökuviossa, löydät oman voimasi ja rohkeutesi, jonka jälkeen sinua ei pidättelekään mikään. Varsinkin kuun alku vaatii sinulta kyllä kovasti kärsivällisyyttä.

Rakkaus

Sinä et voi nyt jäädä tuleen makaamaan. Sinun valintasi ja oma tiesi syntyy siitä ahdistavuudesta, joka pakottaa sinut todella rohkeisiin ratkaisuihin. Sinun on saatava oma tasapainosi paremmalle tolalle ja se vaatii riskinottoa, selkeää ilmaisua ja aktiivista otetta omiin oikeuksiin. Liian helposti annat periksi ja se, mikä sinua häiritsee, kokee saavansa itselleen luvan. Silloin oma ahdistuksesi vain kasvaa. Kannattaakin toimia oman hyvinvoinnin puolesta mahdollisimman nopeasti.

Rapu

Olet niin vahvasti tunne-elämäsi pyörteissä, että se värittää myös tätä yleistä tunnelmaa. Et voi mennä eteenpäin ilman selkeitä ja radikaaleja ratkaisuja, jotka nousevat ahdistuksesta ja tarpeesta lepoon ja harmoniaan. Sinun on saatava oma elämäsi omiin käsiisi. Kaikki pienet yksityiskohdat, jotka eivät ole kohdallaan saavat sinut nyt aivan pois tolaltasi. Myös ihmiset, jotka käyttäytyvät sinua kohtaan tylysti saavat varoa. Sinulla on oikeus ja velvollisuus puolustaa itseäsi ja oikeuksiasi.

Rakkaus

Tunne-elämäsi on hurjan intensiivistä. Sinun koko tahdonvoimasi on syttynyt sellaiseen tuleen, joka vaatii ehdottomasti, että sinun seurassasi on pakko kunnioittaa sinun rauhaasi ja arvojasi. Sinä rakennat elämääsi hyvinkin uuden näköiseksi, jos on tarpeen. Tällainen muuntuminen ja myllerrys on kaukana kivuttomasta ja sinun on vain luotettava siihen, että riskinottosi tulee myöhemmin näkymään onnena ja harmoniana.

Leijona

Voima on kanssasi! Mars on merkissäsi ja tekee mainiot voimakulmat omien tavoitteiden ajamiseen. Suurin haaste tulee oman tahdon puhtaudesta. Voit edistää vain sellaisia hankkeitasi, jotka ovat ehdottomasti sinun omaan elämäntehtävääsi ja kehitykseesi liittyviä. Jos tuntuu, että mikään ei onnistu eikä kiinnosta, on se varma merkki siitä, että valitsemasi suunta ei ole oikea. Sinulla pitäisi olla nyt rohkeutta ja riskinottokykyä vaihtaa suuntaa ihan totaalisestikin.

Rakkaus

Se on todella hieno yhdistelmä, kun sekä vastaanottava että erityisesti aktiivinen tunnepuoli on voimissaan. Elämän maku on nyt niin täyteläinen, ettei se jätä oikein muuta vaihtoehtoa kuin nauttia elämästä ja sen kaikista mauista. Olet siis todella magneettinen, mutta kaikki roikkuminen sinussa ja energioissasi ärsyttää sitten ihan suunnattomasti. Tarvitset nyt seuraa, joka on sinun tasollasi vapaudessa ja rohkeudessa. Tämä aika on vapauttamassa sinua ja valmistaa sinua vielä suurempiin muutoksiin, jotka ovat jo matkalla.

Neitsyt

Sinulla on pikkaisen omat kuviot. Pysyttelet mieluummin hiukan syrjässä Plutoenergioista ja keskityt aika tiiviisti Merkuriuksen ja Neptunuksen oppositioon, joka pakottaa sinut tarkastelemaan päivittäistä toimintaasi ja kanssakäymistäsi. Olet herkällä korvalla kuuntelemassa sisintäsi ja hakemassa omaa tietäsi. Tämä aika paljastaa sinulle paljon omista kuvitelmistasi ja niiden laadusta: oletko ollut uskollinen omille unelmillesi ja tarpeillesi jokapäiväisessä elämässäsi?

Rakkaus

Tunnetasolla olet sitten sitäkin enemmän mukana ajan hengessä. Mutta tässäkin jännitysnäytelmässä sinun ainakin kannattaa pitää enemmän tarkkailijan osa. Ihmiset myös sinun lähelläsi ovat nyt hyvin hermostuneita ja tarkkoja omasta reviiristään. Sinulla on suuri tarve löytää joku omistautumisen arvoinen. Tarkkaile nyt suhdettasi tai muita ihmissuhteitasi: rakentavatko ne harmoniaasi ja hyvää oloasi. Kenelle olet valmis omistautumaan?

Vaaka

Rohkea riskinotto on nyt sinun juttusi. Voihan se toki pieleenkin mennä, mutta niinhän se on, että joskus voittaa, joskus oppii. Olet joka tapauksessa isojen ja kauas kantavien ratkaisujen äärellä, ja voit olla aika varma, että ratkaisematta jättäminen tai epäily jättää jäljelle tylsyyttä ja tyhjyyden tunnetta. Tärkein mittari ratkaisuja harkitessa on se, tuntuuko ratkaisu omaltasi. Se voi olla vain Sinun, ei kenenkään muun.

Rakkaus

Nyt sinun suhteittesi laatua testataan oikein tarkkuusvaa’alla. Tunnet täysin vastaansanomattomasti, tuetaanko sinua ja voitko vilpittömästi tukea toista. Hyvä ihmissuhde on aina vaihtoa, jossa myös rahassa mittaamaton painaa paljon. Tunnetaso kertoo nyt todella vahvasti sen, kenen kanssa viihdyt. Jos parhaalta tuntuu olla yksin, Pluton ja Venuksen oppositio antaa Jupiterin ohjeilla sinulle luvan kasvaa keskenäsi.

Skorpioni

Vähän sellainen lähtökuoppiin hyytymisen tunnelma. Kauheasti olisi menohaluja ja ideoitakin, mutta jotenkin se lähtökäsky vain viipyy. Luultavasti sinulla on vain jonglööriesityksessäsi nyt muutama pallo liikaa ilmassa. Kaikki eivät ole tarpeen. Ehkäpä joku tapasi on käynyt niin ”rakkaaksi”, ettet malta luopua siitä, vaikka se ei enää palvelekaan elämääsi. Sinun on aika tarkastella motiivejasi mahdollisimman rehellisesti. Saat sen, mistä luovut?

Rakkaus

Annapa välillä toiselle tilaisuus osoittaa rakkautensa ja välittämisensä. Teepä ihan testi, mitä sinulle annetaan ja miten sinua kohdellaan, jos et itse tee oikeastaan mitään. Aivan. Saat aivan uuden kuvan läheisistäsi. Tämä auttaa sinua näkemään sen, mitä muiden tunteet ovat sinua kohtaa ja millä tavoin ja millä tasolla heidän välittämisensä näkyy. Kun olet tehnyt ”testin” voit jakaa intohimoasi taas vapaasti, koska mieli tekee kuitenkin.

Jousimies

Olet paljon vartijana, vaikka et ehkä aina niin suoraan toimintaan osallistukaan. Se näköala, jonka Saturnus ja Jupiter tarjoavat on kuin lintuperspektiivi, jossa sinä näet koko maiseman paremmin kuin muut. On todella raskasta olla oikeassa, kun muut pitävät härkäpäisesti kiinni omista käsityksistään ja mielipiteistään. Sinun on paras pyrkiä vaikuttamaan mahdollisimman epäsuorasti ja syöttämään ideat niin, että muut kuvittelevat niitä omikseen.

Rakkaus

Epätasapaino ja levottomuus häiritsevät rakkauselämäsi tunnelmia. Olet liian kauan viitannut kintaalla niille merkeille, jotka ovat kertoneet, ettei kaikki ole ihan kohdallaan. Vaikka tekisi kuinka kipeätä ja vaikka kuinka pelottaisi nostaa kissa pöydälle, se on vain tehtävä. Sinun on pyrittävä katsomaan tilannetta mahdollisimman järkevästi. Huomaat ilmaistuasi huolesi, että sanomasi otetaan yllättävän hyvin vastaan.

Kauris

Olet hurjan aktiivisessa ja suorastaan aggressiivisessa kehitysvaiheessa. Mieli palaa tekemään asioita valtavalla intohimolla ja tahdilla. Nyt suurin haaste ja samalla ainoa tapa pitää kaara kaarteessa on samalla tarkkailla omien arvojen ja oman hyvinvoinnin toteutumista. Saatat innoissasi ajaa tieltä tai eksyä aivan totaalisesti. Tilanne edellyttää oman Sisäisen Oppaan tarkkaa kuuntelua. Ja vaikka se olisi kuinka vaikeata tahansa, myös työkavereita ja yhteistyökumppaneita kannattaa kuunnella.

Rakkaus

Tunne-elämäsi käy todella kovilla kierroksilla. Tyytymättömyytesi nousee aivan huippuunsa, jos siihen on aihetta, samoin kuin onnellisuuden ja tyytyväisyyden tunteet. Kaikki on nyt omissa käsissäsi ja tunnet, että sinä ansaitset ja tarvitset rakkautta ja arvostusta, intohimoa ja elämää. Nyt voimalatauksesi on niin hurja, ettei mikään pidättele sinua hankkimasta ansaitsemaasi huomiota ja rakkautta.

Vesimies

Sinun voimasi löytyy sekstiilistä vastapäätä Leijonassa olevasta Marsista ja Vaa’assa majailevasta Jupiterista. Jos olet nopea ja tarkka havaitsemaan ohikiitäviä tilaisuuksia, nyt on sinun hetkesi. Näitä onnenkantamoisia tavoittaaksesi sinun täytyy olla liikkuva, sosiaalinen ja itsevarma. Sinulla on pitkään kypsyneitä arvokkaita ideoita, joiden jakaminen nyt saattaa langeta hedelmälliseen maaperään. Saattaa syntyä hyväkin tsunami.

Rakkaus

Rakkauselämäsi on hiukan turhauttavaa. Jokin mättää, mutta et saa selville mikä. Nyt on paras keskittyä omiin meininkeihin ja nauttia omasta loistosta ja voimasta, koska sitä on. Tärkeintä on löytää seuraa ja maisemia, joissa itse viihdyt ja koet tasapainoa. Sinun on vapaan etsimisen kautta löydettävä nyt sinua miellyttävät elämäntavat, koska vanhat tuntuvat ahdistavan. Joka tapauksessa saat uusia kokemuksia ja paljon uusia ajatuksia siitä, kuka todella olet.

Kalat

Eipä ollenkaan hullumpaa. Suunnitelmasi etenevät melko varmasti oikeaan suuntaan, jos maltat kiinnittää huomiota yksityiskohtiin. Sitten kun vielä olet valmis muuttamaan näitä suunnitelmiasi elohopeamaisen nopeasti, niin kaikki sujuu oikein hyvin. Etukäteen tehdyt suunnitelmat ovat aina korkeintaan sivistyneitä arvauksia ja todellisuuteen törmääminen muokkaa niistä yleensä parempia. Tähän sinunkin on paras luottaa.

Rakkaus

Leppoisa ja valoisa olemuksesi herättää ansaittua huomiota ja Sinuun on luvattoman helppo ihastua. Eipä silti, että itsekään eläisit laput silmillä. Tunnistat itsellesi sopivan värähtelyn muissa ihmisissä ja kohtaamiset ovat molemmin puolin välittömiä ja luonnollisia. Venuksen ja Marsin keskinäinen kulma ei säästä Kaloja tunteiden kiihkeydeltä ja mahdollisilta sydänsuruilta. Jännittävä kuukausi joka tapauksessa.

Lue myös:

Annan kesähoroskoopit 2017

Lomahoroskooppi: oletko rento nautiskelija vai elämyksiä kaipaava seikkailija

Kissahoroskooppi – tällainen kissasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

 

X