Kuukausihoroskoopit 1.12.2016

Kuukausihoroskooppi joulukuu 2016

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Joulukuu on oivallusten ja kekseliäisyyden kulta-aikaa Saturnuksen ja Uranuksen tehdessä kolmiota keskenään. Uudet ideat, oivallukset ja keksinnöt on helppo toteuttaa käytännössä, jolloin ihmisten elämää helpottavia keksintöjä syntyy kuin liukuhihnalta. Myös henkilökohtaisessa elämässä vallitsee positiivinen uudistumisten aika, jolloin voit helposti muuttaa hankaliksi muuttuneet olosuhteet paremmalle mallille.

Maailmantalous ja rahamarkkinat vetävät todennäköisesti henkeä tiukan ja kriittisen syksyn jälkeen. Uusia vaihtoehtoja vanhan korruptoituneen taloussysteemin tilalle mietitään varmasti Amerikassa, Euroopassa ja Kiinassa. Tämän vuoden puolella tuskin syntyy mitään varteenotettavaa vaihtoehtoa.

Joulupukilla on vielä tänä jouluna reki täynnä tavaraa pikavippien mahdollistaessa yksityisen ihmisen ylivelkaantumisen tiukan paikan edessä. Ensi jouluna tilanne saattaa olla jo paljon vaikeampi. Miten me tavalliset ihmiset voisimme päästä tasapainoon velkojen kanssa, kun kaikki valtiot näyttävät juuri päinvastaista esimerkkiä.

Oinas

Oinaan joulu ei taatusti ole samanlainen kuin aikaisemmin, sillä Uranus merkissäsi takaa kokonaan uudenlaisen valon juhlan hulvattomien oivallusten saattelemana. Pelkkää juhlaa joulukuu ei tietenkään tule olemaan, sillä suunnittelet kuumeisesti ensi vuoden aikataulua ja olet valmis laittamaan elämäsi uuteen kuosiin. Valmistautuminen kannattaa suorittaa perusteellisesti, vaikka se ei Sinulle Oinaana helppoa tule olemaan.

Rakkaus

Venus sekstiili merkissäsi tulee herättämään monenlaisia intohimoja sekä asioita, että ihmisiä kohtaan. Löydät helposti uusia harrastuksia ja mielenkiinnon kohteita ja teet Joulupukille helpoksi löytää Sinulle sopivia lahjoja. Rakkauselämä sinällään saattaa olla varsin tempoilevaa, sillä et malta pysyä paikoillasi ja yhteisen ajan löytäminen on kiven alla. Sinusta ei ole nyt kotikissaksi.

Härkä

Merkurius tekee yhtymää Plutolle kolmiomerkissäsi juuri ennen pyhiä ja kekseliäisyytesi leijailee ihan omissa korkeuksissaan. Tekemistä siis riittää aivan valtavasti ja niin siinä saattaa sitten käydä, että joulu pääsee yllättämään pahanpäiväisesti. Onneksi olet koko joulukuun niin oivaltavalla tuulella, että onnistut säveltämään kaikenlaista tarpeellista ja etenkin tarpeetonta juhlan kunniaksi.

Rakkaus

Venus pyrähtää joulukuun toisella viikolla neliömerkkiisi ja saattaa tehdä sinusta kriittisen kumppanin tai kriittisen perheenjäsenen. Kriittisyytesi kohdistuu ennen kaikkea Sinulle esitettyihin vaatimuksiin ja pienimpäänkin arvosteluun. Sellaista et ole tässä kuussa valmis hyväksymään edes Joulupukilta. Muista, että lopulta ainoa todellinen vaatimusten asettaja olet sinä itse.

Kaksoset

Auringon ja Saturnuksen oppositio varoittaa ylikuormittamasta itseäsi. Resurssisi ovat nyt rajalliset ja reagoit liikarasitukseen tavallista voimakkaammilla terveysoireilla. Joulukuussa tulisi malttaa levätä oikein olan takaa ja etenkin siinä vaiheessa, kun kehosi alkaa esittää omia vastalauseitaan. Nyt ei kannata vaatia itseltäsi mihinkään tavoitteisiin yltämistä.

Rakkaus

Venus saapuu kolmiomerkkiisi joulukuun toisella viikolla ja antaa mahdollisuuden löytää todella ihastuttavia uusia asioita ja ihmisiä elämääsi. Jokaiseen päivään kannattaa kehitellä joitakin nautinnollisia hetkiä, sillä ne auttavat näkemään työsi ja tekemisesi positiivisessa valossa. Joulusta tulee ikimuistoinen, jos maltat kerrankin antaa muiden huolehtia tunnelman rakentamisesta

Rapu

Levottomuus pitää Sinut tiukasti liikenteessä koko joulukuun ajan ja sinun on huolehdittava siitä, että vaatimukset eivät käy liian rankoiksi. Sinulla on paljon uusia virityksiä käynnistymässä, eikä kenelläkään toisella Sinun lisäksesi ole niistä kunnollista käsitystä. Jostakin on nyt pakko päästää irti, että pääset alustavasti käynnistämään ensi vuoden menestystarinaasi. Joulu menee siinä vähän sivussa.

Rakkaus

Rakkauselämä on väkisin hiukan haasteellista näin levottoman jakson aikana, eikä Sinusta löydy nyt sitä romanttisinta puolta ainakaan pyytämällä tai vaatimalla. Rakastat vapauttasi enemmän kuin mitään muuta ja siitä hyvästä olet valmis antamaan paljon sydämellistä vastinetta. Joulusta tulee mitä tulee, mutta Sinun varaasi sitä ei kenenkään pitäisi rakentaa. Vapaus synnyttää rakkautta.

Leijona

Planeetat ovat niin armottoman hienoissa asemissa merkkiisi, että Sinun seurassasi joulusta tulee ainutlaatuinen kokemus. Osaat yhdistellä asioita uudella tavalla ja kekseliäisyytesi ansiosta teet omasta ja läheistesi elämästä yhtä juhlaa joulukuun alusta lukien. Joulukuun aikana rakennat myös ennakkoluulottomat lähtökohdat alkavalle uudelle vuodelle ja sitä kannattaa juhlia kuohujuoman kera.

Rakkaus

Venuksen saapuminen oppositiomerkkiisi joulukuun toisella viikolla tulee kysymään Sinulta: ”Oletko ottanut itsellesi riittävästi tilaa ja vapautta toteuttaa omia päivittäisiä haaveitasi?” Jos vastauksesi on myönteinen, olet mitä ihanin ja rakastavin kumppani puolisollesi ja lämminhenkinen ystävä muille läheisille. Ellet ole antanut itsellesi lupaa elää hyvää elämää, näkyy se tylynä käyttäytymisenä ulospäin.

Neitsyt

Neuvottelutaitosi ovat parasta a-luokkaa joulukuun aikana Merkuriuksen ja Pluton tehdessä kolmiota merkkiisi. Koko joulukuu ennen pyhien alkamista on mahtavaa aikaa rakentaa raamit alkamassa olevalle vuodelle 2017. Hyvin suunniteltu on tällä kertaa lähes kokonaan tehty ja siksi suunnitteluun kannattaa nyt panostaa useampi päivä ja laittaa kaikki tarkasti paperille.

Rakkaus

Joulun pyhät ovatkin sitten pyhitettyjä elämän erilaisille hienouksille, jolloin tekemäsi suunnitelmat saavat muhia ihan kaikessa rauhassa alitajuntasi syövereissä. Ota tämä juhla-aika niin rennosti ja kiireettömästi kuin suinkin pystyt. Kerää oikein tietoisesti energiaa varastoon ja lepää riittävästi jouluhässäkän keskellä. Vuoden vaihtuessa saat käyttöä jokaiselle keräämällesi energiahiukkaselle.

Vaaka

Jupiterin vaikuttaessa merkissäsi, olet edelleen käynnistämässä ja kehittelemässä seuraaville 12 vuodelle ajoittuvaa menestystarinaa yhdellä tai useammalla elämäsi alueella. Joulukuussa Sinulla on edessäsi joitakin haastavia ratkaisuja, joissa on syytä pitää todella tiukasti kiinni omasta osuudestasi siten, että kokonaisuus säilyy mielekkäänä ja päätösvalta Sinun hyppysissäsi. Liika kiltteys johtaa tappioihin.

Rakkaus

Muuten Sinulla on kaikki edellytykset rakentaa joulukuusta aivan loistava ja nautinnollinen jakso itsellesi ja läheisillesi. Venuksen kolmio kasvattaa viehätysvoimaasi sitä enemmän, mitä ihanampia uusia asioita ja ihmisiä löydät elämääsi. Kaikki tärkeät ratkaisut on ehdottomasti tehtävä ennen joulun pyhiä, että voit keskittyä täysipainoisesti viettämään iloista aikaa läheistesi parissa.

Skorpioni

Mars ja Venus vaikuttavat molemmat neliömerkissäsi joulukuussa ja Sinulla on hyvät saumat saada suunnittelemiasi asioita eteenpäin erittäin tehokkaasti. Ainoa vaikeus piilee siinä, että kohdistat keskittymisesi kenenkään mutinoista piittaamatta juuri siihen Sinulle tärkeimpään kohteeseen. Jos päästät ketään toista vaikuttamaan energiasi suuntaamiseen, pilaat hyvät mahdollisuutesi tarpeettomalla hermostumisella.

Rakkaus

Tunnemaailmassa pätee nyt samankaltainen sääntö. Joulukuussa Sinun on seurattava mahdollisimman tiukasti sydämesi ääntä päivittäisissä valinnoissa. Kaipaat elämääsi vaihtelua ja innostut helposti eteesi avautuvista uusista mahdollisuuksista pitää hauskaa tai hankkia jotain kivaa ihan vaan itsellesi. Mitä enemmän nyt uskallat rakastaa itseäsi, sitä mukavampaa Joulua vietät läheistesi seurassa.

Jousimies

Elämääsi oli pukkaamassa monenlaisia uudistuksia jo viime kuun puolella. Toivottavasti teit uudistuksille tilaa elämässäsi, sillä nyt joulukuussa pystyt kehittämään kaikista ideoista konkreettisesti toimivia ja tehokkaita kokonaisuuksia. Jotta onnistuisit parhaalla mahdollisella tavalla, on Sinun keskitettävä energiasi vain näihin todella innostaviin mahdollisuuksiin. Jotain muuta on pakko jättää vähemmälle.

Rakkaus

Nyt on todella tärkeää löytää selkeä aikataulu, jonka avulla pystyt erottamaan työn ja vapaa-ajan toisistaan betoniseinällä. Tarvitset omaa aikaa tärkeiden hankkeittesi loppuun saattamiseen ja siihen ei parane päästää ketään sekaantumaan. Sinun on ihan itse ratkaistava, paljonko ja millä tavalla vietät aikaa läheistesi parissa. Suosittelen varaamaan kaikki joulun pyhät vain siihen tarkoitukseen

Kauris

Pluton ja Merkuriuksen kohtaaminen merkissäsi antaa Sinulle upeat avaimet elämäsi uudistamiseen ajatuksen voimalla. Ajatuksesi ovat selkeämmät ja kirkkaammat kuin aikoihin ja pitäessäsi fokuksen kohdallaan pystyt siirtämään vuoria keskittymällä pitämään sen tärkeimmän asian tietoisessa mielessä mielellään koko joulukuun ajan. Se mihin keskität ajatuksesi, tulee nyt toteutumaan.

Rakkaus

Vaikka elämääsi on nyt tuppaamassa paljonkin kaikkea mielenkiintoista, kannattaa osa ajatusmaailmasta suunnata läheisiin ihmisiin. Tee tietoinen päätös olla täysin läsnä rakkaillesi, silloin kun olet heidän seurassaan. Kun keskityt johonkin omaan hankkeeseesi, tee se jossain muualla. Tällä tavalla tästä Joulusta tulee hieno ja yhdistävä kokemus Sinun ja Sinulle tärkeiden ihmisten välillä.

Vesimies

Vauhti ei ota hellittääkseen vielä joulukuussakaan, joten anna palaa vain samaan tahtiin ja uskalla pistää uusia hankkeita vireille sitä mukaa, kun ne tempaavat sinut matkaansa. Älä suotta uhraa ennenaikaisesti aikaa tai ajatuksia Joulun vietolle, sillä juuri ennen pyhiä Mars poistuu merkistäsi ja päästää sinut nauttimaan olemisen ja tekemättömyyden riemusta täysin palkein.

Rakkaus

Venus saapuu merkkiisi joulukuun toisella viikolla ja nostaa rakkausasiat pintaan tavalla tai toisella. Prinssin tai prinsessan odottelun sijaan suosittelen Sinua tekemään tästä joulukuusta itsellesi niin ihanan ja nautinnollisen kuin ikinä osaat. Koko tulevan vuoden rakkauselämä ja elämänilo saavat lähtölaukauksen tämän kuukauden aikana itsellesi osoittamastasi rakkaudesta. Olkoon tämä Sinun joululahjasi Sinulle.

Kalat

Tänä vuonna pääset nauttimaan joulurauhasta heti kuun alusta lukien. Olet aivan mahtavassa suvantovaiheessa, jossa ei tarvitse tehdä yhtään mitään ylimääräistä. Päivän rutiinit on toki hoidettava, mutta muuten voit antaa itsellesi luvan kellua elämän unettavilla aalloilla kaikessa rauhassa. Kaikki tarpeellinen tapahtuu aivan omia aikojaan ja kun hyväksyt sen, huomaat tapahtuneen paljon hyvää.

Rakkaus

Anna tämän joulukuun rentouden ulottua myös kaikkiin ihmissuhteisiin. Nyt Sinulla on ihan oikeasti aikaa olla läsnä, kuunnella, osoittaa hellyyttä ja välittämistä. Mikään ei ole sen tärkeämpää kuin osoittaa, että nautit rakkaittesi seurasta ja pelkästä olemassaolosta. Sinussa elää Joulunhenki puhtaampana kuin missään muussa merkissä. Anna oman rauhasi laskeutua kaikkien läheistesi sydämiin.

Teksti: Seppo Tanhua

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi