Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi syyskuu 2017

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Syyskuun taivas henkii vahvasti melko suurta harmoniaa ja tasapainoa. Ehkä onkin aika hetkeksi hengähtää melkoisen pyörityksen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että nyt voisi jäädä itsetyytyväisenä kelliskelemään, ehei. Monenlaisillekin avauksille on loistavia tilaisuuksia ja omat vahvuudet saa ehkäpä paremminkin hyödynnettyä nyt. Merkittävä astronominen kuvio luo oman huikean jännitteensä syyskuun kuukausihoroskooppiin ja siksi oman kartan tapahtumia kannattaa seurata erityisen tarkasti näiden merkkikohtaisten horoskooppien lisäksi.

Keskeinen vaikuttaja taivaalla on Vaaassa vaikuttava Jupiter, joka antaa oman laajentavan ja viisautta huokuvan vaikutuksensa levitä muiden tekijöiden auttamana. Saturnuskin kääntää armollisemman puolensa esiin, kun se toimii yhteistyössä Jupiterin kanssa. Mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Jupiter edellyttää aina vastaanottajaltaan nopeaa oivaltamista ja valmiutta kasvuun ja muutokseen. Saturnuksen ohjauksessa, jossa se nyt on se on vähän maltillisempi, koska Saturnus vaatii, että sen minkä on tapahduttava, on tapahduttava. Tämän ymmärtäminen auttaa sinuakin ymmärtämän sen vahvan kohtalonomaisuuden jota tämä korkea pari välittää tässä kuussa Venuksen ja Auringon kautta. Voimme sanoa, että rakkauselämän ja oman voiman kehittymistiet ovat nyt korkeassa ohjauksessa. Auringon ja Saturnuksen neliö vaatii varmasti kiinnittämään huomiota jaksamiseen.

Rakkauselämän alueella monilla on nyt todella merkittävä jakso. Elämän vahvimmat voimat ovat kanavoitumassa rakkaudellisen Venuksen kautta. Nyt on korkea aika etsiä oman hyvän olon, tasapainon ja hyvinvoinnin avaimia. Tärkeimpiä tekijöitä tässä palapelissä on tietysti toimiva ja rakkaudellinen parisuhde. Toimivat suhteet saavat henkisellä tasolla aivan uusia ulottuvuuksia, jotka sitten muuntuvat maalliseksi intohimoksi, kunnioitukseksi ja rakkaudeksi. Parisuhde ei voi loputtomasti toimia, ellei se ammenna henkisistä lähteistä, jotka nyt ovat avoimina: Jupiter ja Saturnus.

Oinas

Oinas pääsee kiinni tilanteeseen todella radikaalilla uudistusmielellä. Tilanteen edut ovat nähtävissä vain hyvin luovalla ja anarkistisella ajattelulla. Jos nyt yrität olla kohtelias ja tehdä ”niin kuin aina ennenkin” on tehty, jäät junasta armotta. Tilaisuudet sisältävät paljon enemmän kuin pinnalta katsoen voisi arvata. Liian arkinen ja ”järkevä” ajattelu on siis suurin vihollisesi. Se tarkoittaa myös sitä, että luotat omiin mahdollisuuksiisi, etkä vähättele itseäsi.

Rakkaus

Onnen aikaa, jos annat luvan. Luvassa on pelottaviakin muutoksia, mutta voit olla aivan saletti, että ne ovat omaksi parhaaksesi. Ilmassa on yllättävää vakavuutta, kun tilanteet kääntyvät helposti varsin syvällisiksi ja keskustelut ajautuvat kuin väkisin perusasioiden äärelle. Sekä omiin että toisen toiveisiin on nyt suhtauduttava erityisellä vakavuudella. Jos yhteyttä ei synny, on se varmaakin varmempi merkki suhteen kriisistä ja uudistusten tarpeesta.

Härkä

Jaaha. Ei ole Härillä nyt taivaskulmat ihan parhaassa mahdollisessa virityksessä. Samat mahdollisuudet ja vahva eteneminen ovat tarjolla myös teille, mutta harvassa taitaa olla Härkä, jolla riittää pokkaa ja uskallusta tarttua sarviin. Jupiter ja Saturnus tarjoavat kvinkunssikulmistaan kyllä niille harvoille rohkeille sitäkin parempia näkymiä. Ihan kokonaan et pysty itse kuitenkaan vaikuttamaan tilanteeseen, tarvitset myös apua hyvältä karmalta.

Rakkaus

Rakkauselämäsi alueella saat kyllä paljon paremmin kiinni ajan olemuksesta ja laadusta. Onko se sitten auvoa ja onnea, on aivan eri asia. Huomaat harvinaisen selvästi omaa tunne-elämäsi häiritsevät tekijät ja kumppanit saavat nyt sitten kyllä tuntea suorasanaisen puolesi. Sinun on kuitenkin ”nostettava kissa pöydälle”. Parhaiten palvelet omaa elämääsi olemalla rehellinen tunteidesi ilmaisussa. Kunhan nyt uskallat katsoa omaa todellisuuttasi silmiin.

Kaksoset

Nyt on aika uudistaa, rakentaa, kehittää ja kehittyä. Sinulla on kertakaikkiaan mainio kosminen tuki takanasi, jotta voit saada nopeiden oivallusten kautta pysyviä muutoksia aikaan. Sudenkuopat ovat joko yliyrittämisessä, joka saattaa ajaa sinut jonkinlaiseen uupumustilaan tai liiallinen keskittyminen yksityiskohtiin. Jos jäät pohtimaan ja puntaroimaan suunnitelmiesi kaikkia mahdollisia vaiheita ja vaikutuksia, unohdat kokonaisuuden. Muista myös, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse myötätuulessa.

Rakkaus

Totuus on. Kaikki me ja meidän elämämme sitten ennemmin tai myöhemmin sopeutuvat siihen. Toisinpäin se ei toimi. Tämä aika kertoo varsin rakentavalla tavalla sinulle, missä sinun onnellisuutesi ja tasapainosi kasvaa, missä se syntyy. Sinulla on todennäköisesti nyt jonkinlainen ristitriita omien kuvitelmiesi ja todellisten tunteidesi välillä. Ole valmis luopumaan omista kuvitelluista onnen edellytyksistä ja huomaa, että onnesi on tässä ja nyt, juuri tänään.

Rapu

Olet hieman sivuroolissa tämän kuukauden näytelmässä. Ei siitä kannata pahastua tai nostella mitään kateuskortteja. Jonkun on hoidettava kunnialla tämäkin homma. Olet jonkinlainen näytelmän järjen ääni, joka katsoo ja kertoo, mitä korteissa todella on. Tässä on menossa uusi jako, jossa myös hanttikortit ovat tietysti mukana. Yleisen innostuksen tiimellyksessä jotkut todellakin tarvitsevat kaltaistasi etäältä arvioijaa kertomaan, onko hommassa mitään järkeä.

Rakkaus

Päärooli onkin varattu sinulle täällä rakkauden ja ihmissuhteiden maailmassa. Sinun omalla aktiivisuudellasi ja rehellisyydelläsi on suuri merkitys suhteesi kehitykselle. Nyt on luovuttava tuppisuun suomalaisen osasta ja annettava omien unelmien, olojen ja tilojen tulla myös toisen tietoon. Puhut hyvin kauniisti ja vakuuttavasti ja voit olla aika varma, että teet suuren vaikutuksen. Jos noudatat tätä ohjetta etkä saa mitään vastakaikua, on syytä pohtia suhteen tilaa varsin vakavasti.

Leijona

Venuksen optimaalinen asema merkissäsi ei näy pelkästään rakkauselämän kukoistuksena. Olet avainasemassa kun Jupiterin ja Saturnuksen rakentavat oivallusvoimat täytyy kanavoida yhteisöjen hyödyksi ja kasvavaksi hyvinvoinniksi. Maailma tuntuu menevän koko ajan enemmän sijoiltaan ja se asettaakin sinun kaltaisillesi luontaisille johtajille haasteen rakentaa maailmaa ruohonjuuritasolla, ihmisten itsensä tekemänä. Sinulle on varattu mahtava rooli, joten uskalla ottaa se vastaan.

Rakkaus

Kaikki tiet ovat mahdollisia, kaikki on auki, sinä olet kaiken avain. Sinun on luotettava täysin itseesi ja omiin tunteisiisi, sillä nyt kaikki on kohdallaan. Sinun oma loistosi ja itsevarmuutesi ainakin pitäisi olla huipussaan. Tämän valtavan taustatuen avulla sinulla on nyt mahtava mahdollisuus saattaa itsesi oikeaan ja ansaitsemaasi rakkauden täyteyteen. Voi olla, että tiesi vie nyt aivan uusiin maisemiin, uusien ihmisten keskelle. Kysymykset ja vastaukset ovat sinussa, omassa tunne-elämässäsi.

Neitsyt

Vaikka onkin ”Neitsytkuukausi” on meininki aika väsynyttä johtuen Auringon ja Saturnuksen neliöstä, joka vaikuttaa melkoisen hidastavasti. Tällaisella ”hidastetulla filmillä” ja väsymyksellä on aina toki tarkoituksensa: pystyt keskittymään paremmin omaan sisämaailmaasi, jossa kosmiset voimat ohjaavat sinua tarkistamaan suuntaasi. Mars ja Merkurius kohtaavat merkissäsi, joten sinun oman aktiivisuutesi ja kommunikaatiosi on löydettävä aito sisäinen suunta. Neptunus lisää herkkyyttä etsintääsi.

Rakkaus

Nyt on puheen ja tekojen aika. Tekojen ei tarvitse olla suuria ja näyttäviä, vaan niiden on tarkoitus näyttää kuka sinä oikeasti olet. Älä epäröi näyttää ja ilmaista myöskään herkkyyttäsi, sillä se on vetoavaa ja viehättävää. Rehellisyys sanoissa ja teoissa voi nyt nostaa ihmissuhde-elämäsi paljon tyydyttävämmälle tasolle. Mikään merkityksellinen ja aito ihmissuhde ei voi enää rakentua minkäänlaiselle teatterille tai poseeraukselle, vaan ainoastaan aitoudelle ja vapaudesta syntyvälle sitoutumiselle.

Vaaka

Olet niin isojen asioiden äärellä, että syyskuukin voidaan hyvinkin pyhittää niille. Jos noudatat ratkaisuissasi Sisäistä Opastasi ja käytät kaiken intuitiosi ja rohkeutesi, sinulla on mahdollisuus luoda  12 vuoden menestysjakson perusta. Tämä ei kuitenkaan tule ilmaiseksi, vaan vaatii sinulta ehdotonta sitoutumista, nopeaa päätöksentekoa ja itseluottamusta. Luota omaan voimaasi, vaikka maailma tuntuisikin ymmärtämättömältä ja vastustavalta.

Rakkaus

Loistosi ei voi olla vaikuttamatta rakkauselämääsi. Kumppanisi saattaa olla nyt kovilla, koska hänen on oltava sinun arvoisesi ja mittaisesi. Tällaisena aikana kasvat uusiin mittoihin ja uudeksi ihmiseksi. Jos haluat pitää huolta nykyisestä suhteestasi ja koet, että haluat ehdottomasti elää kumppanisi kanssa, ole valmis jakamaan rakkauden loistetta. Kolikon toinen puoli on toki se, että epätyydyttävä suhde on nyt mitä todennäköisimmin vaarassa kaatua uuden totuuden alle.

Skorpioni

Skorpionit kulkevat taas omia polkujaan, tutkiskellen sisintään ja etsien parempia reittejä. Yksityiskohdat kertovat nyt aika paljon kokonaisuuden toimivuudesta. Tunnetun sanonnan mukaan paholainen on yksityiskohdissa, mikä tarkoittaa sitä, että tavoitteemme ja elämämme merkitys ja kokonaisuus tahtoo hukkua yksityiskohtien määrään ja niissä ilmeneviin ongelmiin. Loppujen lopuksi virheet yksityiskohdissa saattavat pilata hyvänkin suunnitelman. Keskity nyt siis niihin.

Rakkaus

Draamaa pukkaa. Rakkaudessa on nyt aikalailla jännitettä ja säpinää, mikä sopii joillekin ja joillekin ei. Tapahtuipa mitä tahansa, voit olla varma, että tässä on vähän suurempi kosminen suunnitelma takana. Ajassa on laatua, jossa on väistämättömyyttä ja tarkoituksenmukaisuutta. Kaikki tapahtumat, jotka nyt tuntuvat helposti ylilyönneiltä ja draaman hakemiselta, ovat patoutunutta tunnetta, jota on tukahdutettu. Tällaiset voimat purkautuvat sitten tällaisina aikoina.

Jousimies

Energiasi kanavoituvat nyt vähän helpommin tuonne yksityiselämän puolelle. Tällä hetkellä sinun on aika vaikea löytää kovinkaan järkevää tapaa saada aikaan mitään sen suurempaa. Sinullakin on ongelmana liiallisen sälän kasautuminen. Kun  hoidettavia asioita ja pidettäviä lupauksia kasautuu yli oman tarpeen, on aika miettiä, mitä lupaa ja kenelle. Olet kuitenkin elämässä omaa elämääsi ja sen pitäisi kai olla huomiosi keskipisteessä.

Rakkaus

Nauti nyt kun on tilaisuus! Kaikki on enemmän kuin kohdallaan siihen, että voit nauttia lemmen ja rakkaudellisen yhdessäolon iloista. Tämä ei ole mikään ihan tavallinen tilaisuus, vaan tässä ajassa on nyt avaimet suureen kehitykseen ja suuriin muutoksiin. Venus on Leijonassa kuunsolmulla ja kolmio oman merkkisi Saturnukseen tuo suhde-elämän tapahtumiin ja siellä osoitettuun tahtoon paljon karmallista voimaa. Voit tehdä nyt elämästäsi elämisen arvoista.

Kauris

Alat ymmärtää, missä mättää. Olet todennäköisesti laittanut aika paljon pelimerkkejä väärälle numerolle. Tällainen resurssien tuhlaus käy kovasti voimille ja se tuntuu kyllä nyt. Tällaisena aikana täytyy katsoa sisäänpäin ja ajatella asioita uusiksi, ihan perusteista lähtien. Tiedostaminen on avain muutokseen, mutta ei itsessään vie vielä mihinkään. Nyt on siis aika tehdä päätöksiä ja pitää ne. Siitä alkaa elämän laadun parantaminen.

Rakkaus

Olet sen verran omien asioidesi varaamana, ettei sinulla aivan ylenpalttisesti riitä huomiota muille ihmisille. Pinnan alla tapahtuu kuitenkin paljon. Sinun kannattaakin tässä sisäisessä tarkastelussa, jota muutenkin olet tekemässä, tutkia myös tunteitasi. Ne aaltoilevat harvinaisen herkästi, jos maltat kuunnella. Ja ne kertovat omalla vastaansanomattomalla tavallaan paljon siitä, mikä sinun tasapainoasi edistää ja mikä sitä häiritsee.

Vesimies

Olet vahvassa nousukiidossa, jossa asiasi edistyvät oikein mainiosti. Ainoa vaara lienee se, että yrität itse hosua ja jouduttaa asioita liiallisellla säätämisellä. Voima on sinussa itsessäsi, samoin kuin sinua ohjaava viisaus. Nyt asiat on synnytettävä ja edistettävä varsin omavoimaisesti. Kun saat onnistumisia oma tasapainosi ja hyvä olosi kertoo, että olet oikealla tiellä. Tätä sisäistä ohjausta ei vain ole niin helppo tavoittaa ja silloin on tosiaan läsnä tuo mainittu yliyrittämisen vaara.

Rakkaus

Jos annat itsellesi luvan, kaikki on paremmin kuin hyvin. Uskalla antautua nauttimaan elämän kauneimmista hetkistä ja mahtavimmasta voimasta. Olet tullut tähän kohtaan elämäsi pitkän tien ja rakkaudessa olisi tarjolla varsin paineeton palkkiojakso, jos vain annat itsellesi siihen luvan. Anna tunteidesi näkyä ja kuulua ja saat kaiken kyllä tuplana takaisin. Kuinka usein näin tärkeät asiat ja ajat ohitammekaan ”kiireisinä”.

Kalat

Väsymys painaa, mutta anna painaa. Tällä väsymyksellä on erittäin parantava vaikutus ja sillä on oma tarkoituksensa. Aika on sellainen, että rutiini tuntuu sinulle todella tappavalta. Tuntuu, että hukkaat punaisen lankasi ihan täysin, ellet tee jotakin selkeitä muutoksia. Todennäköisesti et saa mitään kovin konkreettista aikaan, mutta ongelmien tiedostamisellakin pääsee jo hyvään alkuun. Tärkeintä on ehkä huomata ja ymmärtää, jos tilanne on se, ettei sinun panoksesi vie sinua yhtään mihinkään.

Rakkaus

Tämä aika, joka on sinulle melko vaativa, mittaa myös suhteesi laatua. Nyt sinulle on annettava tilaa, aikaa ja hellää huolenpitoa. Voit itse arvioida, oletko kuvitellut liikaa suhteestasi. Nyt huomaat aika varmasti, jos vähänkään käytät järkeäsi, onko suhteesi aito vai ovatko omat kuvitelmasi värittäneet maailmasi hieman ruusunpunaisilla värikynillä. Tämä tilannearvio saattaa herättää Sisäisen Soturisi, jonka tehtävä on nyt sitten mitata luottamus.

Lue myös:

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

Kissahoroskooppi – tällainen kissasi on horoskooppimerkkinsä mukaan

 

X