Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi tammikuu 2018

1.1.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Tammikuun into ja uudistusmieli saa taivaalta todella mielenkiintoista tukea. Aurinko ja Venus kulkevat vuoden alussa käsi kädessä Kauriissa ja yhtyvät syleilyyn seitsemäs päivä tammikuuta. Eikä tässä vielä kaikki: Aivan tarkasti samoissa asteissa Jupiter ja Mars kohtaavat Skorpionin merkissä. Kohta tämän jälkeen, kymmenennen päivän aikoihin parivaljakko kohtaa sitten yhden kummajaisen, Pluton. Vielä puolenkuun tienoilla Venuksen ja Auringon yhdessä kulku ottaa vastaan Uranuksen uudistavat voimat. Se paistaa Oinaasta ja saa tässä merkissä vaikuttaessaan aina poikkeuksellisen vahvan latauksen uudistushalua.

Joku varmaan siellä sanoo, että sama suomeksi, kiitos… No, onkos tullut kesä nyt talven keskelle? Taitaapa olla. Aurinko ja Venus aina kohdatessaan ja vaikuttaessaan yhdessä saavat aikaan tunteen paloa. Myötätunnon ja rakkauden voimat saavat valtavan piristysruiskeen. Mars ja Jupiter vaikuttaessaan tässä kuviossa antavat mahdollisuuden mahtaviin uudistuksiin sekä rakkauselämässä että kaikilla elämän alueilla, jotka liittyvät oman valon ja tasapainon löytämiseen. Pluto paukauttaa starttipyssyä ja pakottaa liikkeelle ja kokemaan omat tarpeet pakottavina. Uranus tuo rohkeutta ja auttaa näkemään innostavia tulevaisuudenkuvia.

Kaikki merkit eivät mitenkään edes voi elää tätä aikaa ihan yhtä täysipainoisesti, vaikka voimalataus on pienen atomipommin luokkaa. Kauriit ja Skorpionit ovat erityisesti ovat uuden elämän ahjossa. Mielenkiintoa alkavasta vuodesta puuttuu tuskin keltään ja romanttiset tuulet ja elämän evoluutio ovat kai aina hyviä uutisia. Nyt kyllä elämän omiin käsiin ottaminen vaatii harvinaisen paljon rohkeutta heittäytyä elämän virtaan ja luottaa kaikkeen, mitä tapahtuu. Tämän ajan voi toki jättää täysin elämättä, kun meillä on tuo ihana vapaus olla valitsematta. Hieno tammikuu on sinulla varmasti tiedossa, jos annat sille luvan sitä olla.

Oinas

Uranus merkissäsi aktivoituu edellä kuvattujen tapahtumien aikana. Sinun on parasta löytää Sisäinen Soturisi, joka on täysin hereillä ja valmiina tarttumaan haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Taistelet nyt omien ihanteiden ja oman tulevaisuutesi puolesta. Tärkeää on ymmärtää nyt se, että saavutat soturin voiton nimenomaan hallitsemalla mahtavat Pluto- ja Mars -voimat vain sydämesi viisaudella. Toimi ratkaisujen puolesta, etsi ratkaisuja. Voittava Soturi on rento ja toimii joustavasti, osana ratkaisua, ei ongelmaa.

Rakkaus

Rakkaudessa kaikki on mahdollista! Aika on Oinaille varsin jännitteinen ja jännittävä. Pluto ja Mars tuovat herkkään ja myötätuntoiseen ajan laatuun ronskia voimaa, joka pakottaa ehdottomiin ja selkeisiin valintoihin. Mikään ei tule nyt ilmaiseksi, vaan sinun on pakotettava myös itsesi seuraamaan omia tunnelmia ja ehdottomia käskyjä antavaa tahtoasi. Aika on sinulle valtavan ristiriitaista, koska tunnet itsekin, että lämpöä tarvitaan, mutta taistelumoodi saattaa antaa sinusta varsin kylmän vaikutelman.

Härkä

Jos nyt eivät asiat edisty, niin jotakin on pahasti vialla. Energiaa virtaa vastapäätä olevasta Skorpionin merkistä omaasi niin, että siihen on pakko päästä kurottamaan. Myös Kauriissa oleva valoisa ja voimallinen keskittymä on niin hyvässä kulmassa, ettei minkään pitäisi estää pieniä tai suuria läpimurtoja. Sinnikkyys ja pitkäjänteinen työsi saa nyt palkintoja, mutta sinun täytyy kuitenkin ottaa kiitos vastaan uusien mahdollisuuksien muodossa. Elämä vie nyt vauhdilla eteenpäin.

Rakkaus

Etsikkoaika on käsillä! Sinulla on harvinaisen hyvä tilaisuus löytää oma voimasi ja käyttää sitä rakentavalla tavalla rakkauden etsimiseen, jakamiseen ja löytämiseen. Emme voi olla ajopuina omassa elämässämme, vaan meidän on oman tahdon ja voiman kautta löydettävä oma kehitystiemme. Parasta, mitä elämä voi tarjota, on täysimittainen ihminen rinnallemme. Jos sinulla sellainen on, voitte nauttia yhä enemmän toistenne seurasta. Sinkkujen kannattaa taas suuntautua voimakkaasti liikekannalle, sillä hyvät ihmiset ovat liikkeellä.

Kaksoset

Kaksoset ovat yksi niistä merkeistä, joiden on kaikkein vaikein saada otetta ajan energisoivasta ja harmonisoivasta laadusta. Ainoa reitti oikeisiin kuvioihin taitaa kulkea Uranuksen radikalismin kautta. Kun otat mahdollisimman kapinallisen ja uutta etsivän asenteen, saatat päästä jonkun siivellä vaikka minkälaisten mahdollisuuksien äärelle. Jotta pääset tälle tasolle, sinun täytyy olla viisaampi kuin koskaan ennen ja ymmärtää, että parhaat tulokset syntyvät yhteistyöllä, osaamisten yhdistämisellä ja hyvällä fiiliksellä, ei puristamalla.

Rakkaus

Venus ja Aurinko, jotka nyt jakavat lämpöä ja rakkautta, paistavat vähän kinkkisessä kulmassa sinun risukasaasi. Mutta kyllähän ne toki paistavat. Jos pystyt välttämään sudenkuopat, joita edustaa varsinkin Pluto, saatat saada hyvinkin hienon tammikuun aikaan. Pluto tuossa kuviossa saattaa tuoda liikaa jännitettä ja suhteiden intensiteetti ja voima menevät överiksi: odotukset kasvavat liiaksi, unohdat oman tasapainosi ja saatat ryntäillä tunnetilasta toiseen rakkaudenkaipuussasi. Rauhaa ja luottamusta, näillä mennään.

Rapu

Ylitä itsesi! Kosmisen voiman keskittymä on omaa merkkiäsi vastapäätä ja vaatii armotonta itsenäisyyttä. Mars ja Jupiter auttavat Sinua Skorpionista käsin ja rohkeat Ravut saavat paljon aikaan. Koska yleisesti on tarjolla paljon mahdollisuuksia parantaa omaa elämänlaatua ja löytää uusia tapoja elää ja elättää itsensä, kannattaa olla todella avoin ja sosiaalinen. Kauriiseen kurottaminen omasta merkistäsi onnistuu kyllä, kun ruuvaat vain itseluottamuksesi tappiin ja herättelet kunnianhimosi talviunestaan.

Rakkaus

Ehkä vielä enemmän rohketta sinulta kaivataan, kun mennään tunteiden ja henkilökohtaisen elämän alueelle. Aika antaa valtavia mahdollisuuksia tulla tietoiseksi omista todellisista tunteista ja siitä, mikä omaa hyvää oloa rakentaa. Jos koet, että elämäsi on ajautunut sivuraiteelle, tai että olet oman elämäsi näytelmässä vai sivuosassa, on aika tehdä radikaaleja liikkeitä. Voit olla aivan varma, että ne tunteet, jotka ahdistuksina ja unelmina kehottavat muutokseen, eivät ole olemassa turhaan, vaan ne haluavat johdattaa sinut oman elämäsi parrasvaloihin.

Leijona

Leijonat taitavat istua vilttiketjussa eli vaihtopenkillä. Sen verran vahvasti on mennyt, että ehkä on hyvä välillä antaa areena enemmän toisille. Voit käyttää vahvaa ajassa leimahtelevaa energialatausta ja uusien suuntien hakemista itse enemmän sisäisen tutkimuksen voimana. Et ehkä pysty nyt suuriin ihmeisiin ulkoisesti, mutta sielusi syövereissä koet todella vahvasti omat pelkosi ja toiveesi. Nyt huomaat selvästi, mitkä asiat ahdistavat sinua ja ohjaavat muualle, sinne missä voitkin sitten aistia toimivuutta ja yhteyttä.

Rakkaus

Oinaassa olevan Uranuksen kautta saat kiinni niistä rakkausvoimista, jotka Kauriissa jylläävät. Sinulle vaikutukset tulevat siis vahvana vaatimuksena uudistumisesta ja kehityksestä. Mikään paikalleen jähmettynyt suhdelilluttelu ei toimi alkuunkaan, vaan nyt on oltava menoa ja meininkiä. Tässä saattaa olla aina ylinopeuden vaara ja ihmissuhteisiin saattaa syntyä solmuja ihan suotta. Rypyt rakkaudessa saattavat nyt nostaa päätään ja saada sinut toimimaan varsin äkkipikaisesti, mutta minkäs teet, kun vapaus kutsuu.

Neitsyt

Neitsyet pärjäävät loistavasti melkein automaattiohjauksella. Energiat toimivat sinun kannaltasi harvinaisen hyvin. Ehkä tällaisessa latauksessa onkin parempi olla pikkaisen etäämmällä räjähdyksen keskuksesta, saat tilanteen paremmin haltuun. Nyt tuntuu, että omat ideasi saavat hienosti vastakaikua ja palautetta. Oma luovuutesi pääsee kukoistamaan aivan uusien menestystarinoiden alkuina. Pluton, Jupiterin ja Marsin yhteisvoima mahdollistaa aivan uusien kuvioiden synnyttämisen.

Rakkaus

Oma tahtosi ja oma käsityksesi siitä, mitä haluat ja tarvitset vie sinut mukanaan. Nyt ei auta pelätä muutosta tai uusia elämäntilanteita. Pluto, Aurinko ja Venus yhdessä ohjaavat sinua näkemään sielussasi kaiken sen, mikä estää sinua elämästä itsesi näköistä, täyttä elämää. Se antaa myös vahvan liikevoiman siihen uuteen suuntaan ja niihin kuviin, jotka nousevat sielusi lammesta kertomaan omista toiveistasi. Nyt parisuhteille on olennaista se, että visio tulevaisuudesta on yhteinen. Sinulla on nyt oikeus johtaa.

Vaaka

Jos ei onnistu suunnilleen itsestään, on ihan turha hakata päätä seinään. Ei sinun kannata vaipua epätoivoon tai jättää mitään pitkän tähtäimen projektia kesken, mutta tämä aalto ei taida olla ihan sinulle. Nyt on niin kova tunku muutosten ja mahdollisuuksien kauppatorilla, että ellei sinulle ole jotakin aivan spessua tarjota, niin voit ottaa vain mahdollisimman rennosti sivustakatsojan rooli.

Rakkaus

Kiireettömyyden kehotus pätee myös rakkauselämän puolella. Vaikka ahdistukset saattavat olla varsin korkealla tasolla, on parempi, ettet hätiköi. Uranuksen ja Pluton lisävoimat tunne-elämään saattavat hyvinkin ottaa yliotteen, jolloin oma tietoisuus häviää kamppailun näille kosmisille voimille. Silloin saattaa sanailussa  ja teoissa tulla korjaamattomiakin ylilyöntejä. On parempi pitää vielä suurimmat mölyt mahassa ja vain etsiä omaa totuutta sisältään. Siinä nämä voimat kyllä auttavat. Tämä aika on sinulle ihan parasta hyvien päätösten tekemiseen.

Skorpioni

Kaasu pohjaan, Skorppari! Nyt on täydellinen aika omien ideoiden ja omien toiveiden läpimurtoon ja menestystarinoiden aloittamiseen. Jupiter ja Mars kohtaavat merkissäsi ja saavat Kauriista kaiken tarvitsemansa tuen ja siksi ymmärryksesi muiden ihmisten kanssa toimimisesta on vahvimmillaan. Tätä tilaisuutta ei kannata hukata! Jos sinulla on nyt idea, joka sytyttää luovuutesi liekkiin, on aika panna hösseliksi. Kauriin merkissä tukivoimat ovat vahvimmillaan urakehityksen apuna.

Rakkaus

Uudistumisesi saa helposti aikaan vastareaktion, jota ei kannata kuitenkaan hätkähtää. Sinulla on oman elämäsi haltuun ottaminen ohjelmassa, joten kumppanin on vain sopeuduttava vauhtiisi tai pudottava kuin eno veneestä.  Tilanne näyttää kuitenkin oikein hyvältä: todennäköisesti innostuksesi ja energiasi saa ihmiset ja erityiset ihmiset innostumaan kanssasi ja suhde syvenee ja paranee. Jos kateuskortit alkavat viuhua, on syytä kyseenalaistaa sellaisten pikkusieluisten ihmisten asema sinun menestystarinassasi.

Jousimies

Kelpaisiko sinulle tässä tilanteessa sellainen fasilitaattorin homma? Olisit siis mahdollistamassa, järjestämässä ihmisiä ja asioita yhteen, kysymässä hyviä kysymyksiä, toppuuttelemassa ihan hurjimpia visioita, oikomassa väärinkäsityksiä? Tällaisen henkilön me nyt tarvitsisimme ja homma sopisi kaikkein parhaiten juuri Jousimiehille, joilla on aika hyvä ja objektiivinen näköala siihen, mihin suuntaan hommaa tulisi viedä. Tällaisen työn tekeminen vaatii aina vähän epäitsekkyyttä, mutta palkitaan jossakin vaiheessa.

Rakkaus

Vähän sellainen ”ihan hyvää, kiitos” ja ”mikäs tässä”-fiilis. Sinua saattaa vähän ihmetyttää se kaikki kuplinta ja kiehunta, mitä muut harrastavat ajan atomimiilussa uiskennellessaan. Sinulla ei ole mitään hätää ja tiedät, että kaikki menee aikalailla niin kuin pitääkin. Ainoa uhka on se, että jos ihmiset provosoivat sinua ja ovat kohtuuttomia tai epäoikeudenmukaisia, menetät oman tasapainosi. Ota ihan huumorilla muiden sekoilut. Tällaisessa tilanteessa, kun itse olet tasapainossa, ei kannata lähteä mihinkään rikkovaan draamaan mukaan.

Kauris

Hyvin vähälle puheelle on jäänyt Merkuriuksen ja Saturnuksen kohtaaminen merkissäsi. Sillä on ehdottomasti suurin merkitys nimenomaan sinun merkillesi. Luovuutesi on ihan huipussaan ja tämä edellä mainittu yhtymä tekee korkeimmista tavoitteistasi ja omasta missiostasi nyt mahdollisen toteuttaa. Merkurius on valmis ottamaan sen valmiin rakenteen vastaan, jonka unelmasi ovat vähitellen ideaksi muotoilleet. Merkurius ottaa nyt tämän luovan impulssin vastaan ja voit lähteä toteuttamaan tätä hienoa juttua ihan käytännössä. Anna palaa!

Rakkaus

Jos et nyt saa rakkauselämääsi kehittymään haluamaasi suuntaan, jotakin on pahasti vialla. Tulet niin tietoiseksi siitä, mitä tarvitset ja haluat, että vedät väistämättömästi puoleesi sellaisia muutoksia, itsessäsi ja muissa, jotka rakentavat Sinulle parempaa elämää. Koet itsessäsi vahvan muutoksen halun ja muiden ihmisten on vastattava tähän. Säilytä rauha sisimmässäsi, se on kaiken kehityksen edellytys. Et saa siis olla liian kärsimätön, vaan sinun on luotettava siihen, että energiasi itsessään tekee muutoksen.

Vesimies

Vain kaikkein parhaat ja oman olemuksesi mukaiset ideat toimivat tässä ympäristössä. Muille annetaan ehkä hieman enemmän narua sen suhteen, mikä onnistuu ja mikä ei. Menestyksen ja onnistumisten kynnys on siis sinulla vain vähän korkeampi. Jos sinulla on idea, joka todella on elämänsuunnitelmasi mukainen ja edustaa parhaita puoliasi, muutosvoimat Skorpionista ja Oinaasta toimivat eduksesi. Tämä on siis loistavaa aikaa mitata sitä, oletko omalla polullasi, teetkö omia juttujasi.

Rakkaus

Riippuu aika paljon kumppanisi olotilasta, missä tunnelmissa kuukausi etenee. Itselläsi on aika seesteinen vaihe meneillään. Sinua ei suuremmin häiritse mikään ja tästä johtuva hyvä tuulesi, joko viehättää tai ärsyttää muita. Ja sehän riippuu ihan heidän omista tunnelmistaan. Saatat kyllä tässä tunnelmassa saada kaikenlaisia hassuja ajatuksia siitä, mikä sinusta olisi kivaa. Tällainen itsenäisyys ja riippumattomuus on aika mahtavaa ja siitä tulee nauttia täysin siemauksin.

Kalat

Skorpionissa ja Kauriissa toimivat voimakeskittymät toimivat sinun kannaltasi oikein mainiosti. Sinulla on siinä mielessä erikoinen asema, että myös merkissäsi oleva Chiron aktivoituu. Saat tämän kuukauden aikana todennäköisesti sellaisia pieniä läpimurtoja ja onnistumisen kokemuksia, että niillä on tervehdyttävä ja voimaannuttava vaikutus. Näiden onnistumisten täytyy olla sinulle itsellesi merkittäviä ja edustaa juuri sinua ja omia ihanteitasi. Ole todella avoin havaitsemaan tilaisuudet, joissa voit tuoda ideasi esiin.

Rakkaus

Tämä on hienoa ja hoitavaa aikaa sinulle. Käsi kädessä Kauriissa kulkiessaan Venus ja Aurinko aktivoivat todellakin Chironin omassa merkissäsi. Vielä enemmän tulkitsen sen liittyvän tänne rakkauselämän puolelle, joten odota kaikkea hyvää ja parasta mahdollista. Sitten kun aika on ja tilaisuus tarjoutuu, älä jää odottelemaan, vaan tee kaikkesi itsesi ja oman suhteesi eteen. Tällaisen jakson aikana palkinnot ovat mahtavia ja tulevaisuutta voi rakentaa paljon terveemmältä pohjalta.

Lue myös:

Värihoroskooppi: mitä tähtimerkkisi väri kertoo sinusta?

Rakkaushoroskooppi – näistä merkeistä tiedät, että olet löytänyt itsellesi Sen Oikean

 

 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme