lokakuun horoskoopit

Lokakuussa astrologisen taivaan kuvittaa Uranuksen, Jupiterin, Venuksen, Marsin ja Saturnuksen muodostama sekstiiliketju, jota myös kehtokuvioksi kutsutaan. Tällainen kuvio suosii uusia ajatuksia, uusia ideoita ja ennakkoluulotonta asennetta, samalla kun se haastaa kaikki vanhentuneet mallit todella rankkaan seulontaan. Saturnuksen ja Uranuksen oppositio tulee aiheuttamaan seuraavien kuukausien aikana suuria ongelmia kaikkiin sellaisiin asioihin, joita sinä tai kuka tahansa on vääntänyt väkisin lainkaan tekemisestään nauttimatta. Monia yrityksiä tulee kaatumaan vain siksi, että niiden omistajat eivät ole kuunnelleet oman kehonsa ja omien tunteidensa viestejä, vaan yrittäneet pitää kasassa jo toimimattomaksi osoittautunutta systeemiä. Tällaisen haasteen edessä on myös USA, jonka yritys pelastaa kasvonsa roskapankkeja perustumalla, tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa. Ihmisten reaktiot vaikuttavat lopputulokseen hyvin odottamattomalla tavalla, johon kukaan ei pysty ennakolta valmistautumaan.

Meillä Suomessa USA:n toivoton kamppailu tulee vaikuttamaan lähinnä sijoittajien elämään kurssiheilahdusten myötä. Ihmiset joutuvat nyt valitsemaan puolensa. Jokainen, joka pelkää lamaa ja varustautuu siihen elämäänsä rajoittamalla, tulee kärsimään tapahtuvista muutoksista.

Onneksi sinä voit jo tässä vaiheessa päättää, että tulet onnistumaan ja menestymään entistä paremmin, eikä sinulla ole mitään syytä vähentää kulutustasi tai karsia muuten hyvinvoinnistasi. Ne jotka jatkavat tavoitteiden ja päämäärien toteuttamista lamaa miettimättä, tulevat saavuttamaan suuria voittoja. Tällaisena aikana on hyvä toteuttaa omia hetkellisiä oivalluksia hetkeäkään epäröimättä ja silti jalat tukevasti maan pinnalla. Menestymisen mahdollisuudet ovat aivan loistavat kaikilla, jotka ovat tekemisestään innostuneita ja voivat siten ottaa käyttöön universumin luovat ja pysäyttämättömät energiat.

Merkuriuksen perääntyminen kuun ensimmäisellä puoliskolla varoittaa liiallisesta hyväuskoisuudesta etenkin kauppoja tai sopimuksia hierottaessa, mutta muuten sen ei pidä antaa häiritä hyvää menoa millään tavalla. Kun ongelmia tai häiriöitä ilmenee, niin korjataan ne mahdollisimman pian ja sillä hyvä.

Oinas

Merkkiäsi hallitseva planeetta Mars siirtyy kuun alussa pois oppositioasemasta Oinaaseen nähden ja siksi saat lokakuun ensimmäisinä päivinä siivet selkääsi. Kaikki jarruttavat tekijät löysäävät otettaan ja parhaassa tapauksessa saat ajankohtaiset suunnitelmasi etenemään maaliviivoille saakka. Sinulla on periksi antamatonta energiaa, jonka avulla pystyt merkittäviin suorituksiin lokakuun aikana. Ole siis mahdollisimman tietoinen nykyisistä pyrkimyksistäsi ja kohdista energiasi täysipainoisesti niiden toteuttamiseen. Vain täydellisellä sitoutumisella saat aikaan itseäsi tyydyttäviä tuloksia. Sinun on nyt pakko luottaa itseesi ja omiin näkemyksiisi sataprosenttisesti.

Härkä

Tässä kuussa saapuu oppositiomerkkiisi ensin alkukuusta Venus ja loppukuusta Mars. Jännitteitä löytyy ensin ihmissuhteista ja kuun lähetessä loppuaan myös monesta muusta asiasta. Tällä kertaa jännitteillä on pelkkää hyvää annettavana, sillä Saturnus, Jupiter ja Uranus rakentavat pelkästään positiivisia kulmia ensin Venukseen ja sitten Marsiin. Elämä tarjoilee sinulle nyt uusia mahdollisuuksia ja uusia positiivisia haasteita isolla saavilla. Älä jää varmistelemaan asioitten sujuvuutta, vaan ota tarjoukset vastaan sillä innolla ja sisäisellä varmuudella, jonka varmasti nyt tunnet sydämessäsi. Tehoja löytyy, kunhan pysyt liikkeellä ja uskallat ottaa varauksetta vastaan sen, mitä tulossa on.

Kaksoset

Neptunuksen, Chironin ja Merkuriuksen kolmiot merkissäsi vaikuttavaan Pallas Atheneen antavat sinulle selvän etulyöntiaseman kaikkien suunnitelmiesi ja ideoittesi toteuttamiseen käytännön tasolla. Heti kun lähdet tosimielessä liikkeelle, tulet oivaltamaan parhaan mahdollisen lähestymistavan ja osaat perustella päätöksesi muilla asianosaisille selkeästi ja vakuuttavasti. Lokakuun ensimmäisellä puoliskolla kannattaa olla hiukan varovainen kaikissa suuremmissa päätöksissä, mutta toisella puoliskolla kannattaa pelata jo melkoisella riskillä. Arvostelukykysi on loistavassa vireessä ja tässä kuussa sinun kannattaa luottaa vain ja ainoastaan itseesi.

Rapu

Alkukuusta Venus tekee Uranuksen kanssa kultaista kolmiota merkkiisi ja vetovoimasi nousee kokonaan uusiin korkeuksiin. Löydät itsellesi uusia ja mielenkiintoisia harrastuksia tai muuten vaan kivaa tekemistä, joiden myötä sinulle avautuu joitakin mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös työrintamalle. Joudut ottamaan vastaan ihastuksen osoituksia myös tahoilta, joista et itse ole lainkaan kiinnostunut ja silloin on osattava vetäytyä ajoissa pois tulilinjalta. Loppukuusta Marsin ja Uranuksen kolmiot antavat hurjan tuulen purjeisiisi ja silloin on uskallettava viedä omia päämääriä epäröimättä eteenpäin. Tällä energialla selviät kovistakin haasteista, joten antaa palaa vain.

Leijona

Etenkin lokakuun alkupuolella Leijonat saavat varautua kuulemaan läheisistään asioita, jotka olisi paljon mukavampi jättää kuulematta. Kaikki asiat eivät ole ihan niin hyvin kuin olet olettanut, mutta tilanne korjautuu varsin nopeasti, jos vain lähdet hakemaan aktiivisesti ratkaisua esille nouseviin ongelmiin. Loppukuusta Juno ja Pluto tekevät yhdessä kolmiota merkkiisi, eikä olisi mikään ihme, jos sattuisit törmäämään todelliseen sielunkumppaniin tai parisieluusi erittäin iloisissa ja kaikin puolin myönteisissä merkeissä. Parisuhteeseen ja kumppanuuteen liittyvät asiat etenevät myös erittäin suotuisasti ja pääsette kehittelemään yhdessä jotain mielenkiintoista hanketta.

Neitsyt

Merkissäsi vaikuttava Saturnus lähestyy oppositiota Uranukselle ja on tässä kuussa kehtokuvion laitimmaisena planeettana. Neitsyenä sinulla on nyt käytettävissäsi todella merkittäviä voimia kaikkien sinulle tärkeiden hankkeiden toteuttamiseksi. Uranuksen lähestyvästä oppositio-asemasta johtuen sinulta kuitenkin vaaditaan tavallista suurempaa itsenäisyyttä ja oman kekseliäisyytesi tehokasta käyttämistä, ennen kuin asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Tällä kertaa ei ole mahdollista ottaa muita huomioon samassa määrin kuin aikaisemmin ja se tuottaa neitsyt-luonteelle melkoisia vaikeuksia. Ensi kuussa tilanne kärjistyy entisestään, joten nyt on hyvä harjoitella.

Vaaka

Kuun puoliväliin asti merkissäsi perääntyvä Merkurius antaa aihetta erityiseen tarkkaavaisuuteen kaikkia uusia hankintoja tehdessäsi. Jos sinulla on jostain asiasta vähänkään epävarma tunne, niin silloin on viisasta vielä kerran tarkistaa kaikki osatekijät ennen päätökseen pöytään nuijimista. Jupiterin neliöstä johtuen kannattaa lisäksi muistaa, että tällaisena aikana ei ole syytä luottaa omiin eikä muiden tulevaisuuden lupauksiin / odotuksiin. Väärinkäsityksiä syntyy helposti, sillä sinulla on nyt taipumus nousta mielikuvituksesi siiville ja nähdä tulevaisuus huomattavasti värikkäämpänä kuin se todellisuudessa voi olla. Varo myös itse lupaamasta yhtään mitään kenellekään toiselle.

Skorpioni

Venus vaikuttaa merkissäsi alkukuusta ja Mars koko kuukauden. Molemmat planeetat ovat osana menestystä enteilevässä kehtokuviossa. Lokakuu onkin sinulle yksi tämän vuoden tärkeimpiä kuukausia astrologisesti mitattuna. Etenemismahdollisuutesi ovat todella korkealla, eikä sinun tule antaa kenellekään mahdollisuutta estää sinua toteuttamasta hurjimpiakaan suunnitelmiasi. Tekemisen ja toteuttamisen energiat ovat tällä kertaa kasaantuneet juuri sinun ajoneuvoosi ja olet hyvin etuoikeutetussa asemassa muihin merkkeihin verrattuna. Myös vetovoimasi on lokakuussa erittäin korkealla ja rakkauselämässä voi tapahtua ihan mitä tahansa. Nyt on aika nauttia elämästä, vauhdista ja seikkailusta.

Jousimies

Saturnus ja Uranus lähestyvät keskinäistä oppositiotaan neliöissä sinun merkkiisi ja voit tuntea sen selvänä muutospaineena joitakin aikansa eläneitä rutiineita kohtaan elämässäsi. Loppuvuoden aikana sinulla on mahdollisuus pudottaa kuormastasi iso kasa raskaita velvoitteita tien poskeen muiden hoidettaviksi. Lokakuu on loistavaa aikaa pudottamisten harjoitteluun, sillä et voi olla tuntematta kasvavaa ahdistusta tiettyjä rutiineita kohtaan. Tietoisena ajan vapauttavasta laadusta, voit olla kiitollinen myös näille ahdistaville tuntemuksille ja lähteä ihan konkreettisesti muuttamaan asioita parempaan suuntaan. Loppukuusta tuo Venus uutta säpinää rakkauselämääsi.

Kauris

Jupiter ottaa lokakuussa Kauriin merkissä vastaan upeita aspekteja Saturnukselta, Uranukselta, Venukselta ja Marsilta. Sinulla on vielä pari kuukautta aikaa lopullisesti käynnistää seuraavien 12 kuukauden menestysjakso elämässäsi. Ehdottomasti tehokkain kuukausi on menossa juuri nyt. Sinulle tullaan tarjoamaan uusia mahdollisuuksia monien kanavien kautta ja niihin kannattaa vastata myönteisesti, jos huomaat olevasi asiasta innostunut. Jos tällaisena aikana jätät mahdollisuutesi käyttämättä, niin se tulee vaivaamaan sinua vuosien ajan. Älä turhaan hae ulkopuolelta hyväksyntää omalle suunnitelmallesi, sillä monet ovat sinulle jo etukäteen kateellisia tai muuten vaan mustasukkaisia.

Vesimies

Perääntyvä Merkurius on positiivisessa kolmio aspektissa merkkiisi ja siinä vaikuttavaan Neptunukseen. Kultaiseksi kolmioksi kuvio rakentuu Pallas Athenen ansiosta. Sinulla on tässä kuussa käytettävissäsi terävän ajattelun lahja, joka saa sinut tuntemaan itsesi varmaksi ja luottavaiseksi kaikissa elämäsi kehittymiseen liittyvissä tilanteissa. Sinulla on kosminen lupa luottaa vahvan alitajuntasi viesteihin myös suurissa ratkaisuissa. Kuun ensimmäisellä puoliskolla sinulle tulee selviämään muutamia tärkeitä asioita menneisyydestä, jotka luovat pohjaa tuleville ratkaisuille ja loppukuussa on aika tehdä konkreettisia ja parhaimmillaan käänteentekeviä päätöksiä.

Kalat

Uranus ottaa merkistäsi vastaan Saturnuksen oppositiota ja samaan aikaan sekstiiliä Jupiterilta ja kolmiota Venukselta ja Marsilta. Tällainen kuvio pakottaa sinut katsomaan, mitkä asiat elämässäsi ovat tällä hetkellä käymässä sinulle liian suureksi taakaksi. Tunnet sen varmasti nahoissasi ja olet pakotettu jättämään joitakin asioita kokonaan tekemättä. Kuvion myönteiset aspektit taas antavat sinulle mahtavan määrän luovaa energiaa ja lisäksi vahvan tuntuman siitä, mikä sinua juuri nyt kiinnostaa kaikkein eniten. Luota hetkellisiin tunnelmiisi vahvemmin kuin koskaan ja ole valmis tekemään isoja ratkaisuja, vaikka saisit niskaasi valitusten ja kirousten ryöpyn. Olet matkalla vapauteen.

Astro.fi

X