Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 1/2014: Leijona

Teksti:
Anna.fi

Tammikuu tarjoaa Leijonalle mieleenpainuvaa romantiikkaa, mutta haastaa myös huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Mitä kirkkaammin kukoistat, sitä kirkkaammin kukoistaa myös parisuhteesi!

Rakkaushoroskooppi: Leijona

Tammikuun alku tarjoaa sinulle romanttisen hetken, jollaista et ole koskaan aikaisemmin kokenut. Keskity alkukuukaudesta huolehtimaan myös hyvinvoinnistasi: lähde vaikkapa aamu-uinnille, ja huomaat, millaisia hyviä vaikutuksia sillä on parisuhteeseesi. Pienen urheiluruiskeen jälkeen olet parhaimmillasi romanttista vapaapäivää varten!

Vastaasi tulee hetkiä, jolloin sinun on hengitettävä syvään ja tyhjennettävä mielesi ennen kuin olet valmis tekemään rakkauselämääsi koskevia isompia päätöksiä. Muista myös, että kutkuttava ei ole aina sama asia kuin rationaalinen. Työelämä vaatii täyden keskittymisesi kuun puolivälissä. Tämä ei mutkista rakkauselämääsi, kunhan muistat rehellisesti kertoa rakkaimmallesi, ettet pysty olemaan nyt pariin päivään romanttisesti läsnä.

Kuun 15. päivä on aika kuunnella tarkasti intuitiotasi. Sisälläsi asustava suuri romantikko pääsee valtaan 17.-18, jolloin vastapuoli vastaa kaikkiin jaloihin tekoihisi täydestä  sydämestään. Myös ystävyyssuhteesi rakastettuusi syvenee, ja samalla romanttinen yhteensopivuutenne kasvaa entisestään.

Ole kuun viimeisenä päivänä avoin kuuntelemaan vastapuolen tarpeita ja yritä sopeutua niihin parhaasi mukaan.

Lue myös:
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Kauris

Rakkaushoroskooppi 1/2014: Neitsyt
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Vaaka
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Oinas
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Härkä
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Kaksoset
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Rapu
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Jousimies
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Skorpioni
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Vesimies
Rakkaushoroskooppi 1/2014: Kalat

Lähde: Astrology.com

X