Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 1/2014: Rapu

Teksti:
Anna.fi

Parisuhteessasi on edessä pitkä keskustelu, jonka jälkeen huomaat, että asiat ovat ratkaistavissa helpommin kuin odotit.

Rakkaushoroskooppi: Rapu

Jos rakkautesi esteenä on jokin asia, jota et haluaisi vielä kohdata, siirrä asia väliaikaisesti taka-alalle. Mene takaisin sänkyyn, meditoi tai lähde yksin pitkälle kävelylenkille. Jos kumppanisi haluaa keskustella suhteestanne, kerro, että olet valmis keskustelemaan, mutta haluat ensin pohtia asioita itseksesi.

Sovi rakkaimpasi kanssa rauhallinen hetki, jolloin voitte käydä kaikki avoinna olevat kysymykset yhdessä läpi. Huomaat pian, että asiat selviävät nopeammin kuin ajattelitkaan. Olosi on kaikin puolin parempi jo kuun puolivälissä.

Huolehdi siitä, että käyt riittävästi ulkona ja hyödynnät loistavaa sosiaalista energiaasi tammikuun 9.-11. päivä. Entä mikä oli syvällisen keskustelunne lopputulos? Kaikesta suloisuudesta, suukoista ja haleista päätellen melko hyvä! Tee loppukuulle suunnitelmia elämyksellisiä päiviä varten.

Jos et ole varma omasta asemastasi, astu hetkeksi syrjään 24. ja 25. päivä. Kuukauden loppuun mennessä olette kumpikin jääneet toisiltanne hieman syrjään. Miksi?

Lähde: Astrology.com

X