Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2/2014: Kauris

Teksti:
Anna.fi

Nyt on aika seistä suorassa, nostaa pää pystyyn ja todella uskoa siihen, mitä sinulla on ja mitä haluat. Elämässäsi tosin tapahtuu nyt niin paljon, että tämä voi olla helpommin sanottu kuin tehty.

Kauris

Taloudelliset tarpeesi ovat nyt korostuneesti esillä ja ratkaisu siihen, mitä sinun pitäisi tehdä, on käsiesi ulottuvilla. Ota kaikki tarvitsemasi aika ja laskelmoi, sillä hätäiset päätökset johtavat vain huonoihin lopputuloksiin.

Arvioi kaikki edut ennen kuin teet suunnitelmat asuntoasi, sijoituksiasi tai edes käteisen käyttämistä kohtaan. Näillä kaikilla on tärkeä merkityksensä kokonaisuudessa, joten sinun pitäisi vähätellä näistä minkään merkitystä.

Muista, ettei yksin raha ole ratkaisevaa, vaan se lahjakkuus, joka on sisälläsi. Koska kaikki muu on nyt korostunut ja olet jokseenkin jumissa omien asioidesi kanssa, saatat ylenkatsoa rakkaussuhteitasi. Jos olet parisuhteessa, kumppanisi saattaakin moittia sinua ”mikä on minun on minun ja mikä on sinun on myös minun” -filosofiastasi.

Taistele sen puolesta, mikä on oikein mutta tee se riittävän nöyrästi. Liiallinen ylpeys pitkässä juoksussa vain satuttaa sinua.

Lähde: Ask-oracle.com

X