Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2/2014: Leijona

Teksti:
Anna.fi

Huomiosi kiinnittyy nyt aikaisempaa enemmän romanssiin, ystävyyssuhteisiin ja ehkä myös ammatillisiin asioihin. Suuntaa rakkauselämässäsi katse nyt tulevaisuuteen.

Leijona

Sovi tapaamisia, soita kaikki ne pakolliset puhelut ja pyri saamaan ote asioista, joita olet lykännyt. Kaikki nämä teot ovat tarpeen, jos haluat nähdä menestyksen omassa eämässäsi. Nautitkin sosiaalisesta pelistä ja liiton rakentamisesta rakastajasi kanssa – ja tämä voi tuntua jopa viettelevältä.

Tee työtä löytääksesi uudelleen ihmistuntijan taitosi ja kiillota ne sitten täyteen loistoonsa. Saatat nimittäin matkan varrella kohdata muutamia töyssyjä, joissa nämä taidot auttavat sinua tunnistamaan uhkan – ennen kuin se vaikuttaa elämääsi.

Ilmassa on paljon myötätuntoa ja jakamista. Läheiset suhteesi perheeseen, ystäviin ja kumppaniin ovat nyt kukoistuksessaan. Muista silti suhtautua elämään ”me”-termillä ”minä”-termin sijaan.

Pohdi, laiminlyötkö omia seksuaalisia tarpeitasi keskittyäksesi kumppanisi tarpeisiin? Fyysisyyden lisäksi sinun olisi hyvä miettiä kumppanisi kanssa tulevaisuutta ja välillenne mahdollisesti rakentuvaa pysyvää, vakaata ihmissuhdetta.

Lähde: Ask-oracle.com

X