Kuukausihoroskoopit

Rakkaushoroskooppi 2/2014: Neitsyt

Teksti:
Anna.fi

Rakkauselämäsi ei ole helmikuussa suinkaan tylsää, ja joudut kohtaamaan tiettyjen asioiden monimutkaisuuden. Saamasi ja tuntemasi rakkaus tuntuu kuitenkin varsin virkistävältä.

Neitsyt

Toiset näkevät sinut viehättävänä, persoonallisena ja helposti lähestyttävänä. Paineet helpottavat, itseluottamuksesi kasvaa ja elämäsi tärkeät ihmiset kannustavat sinua.

Huomaat, että vaatimuksesi laajempien tavoitteidesi saavuttamiseksi ovat syrjäyttäneet tarpeesi hakea mielihyvää tuottavia aktiviteetteja, ja tämä tulee nyt räikeästi esiin. Jos sinulla on lapsia, he saattavat käydä läpi muutosvaihetta, ja he todennäköisesti tarvitsevat nyt entistä enemmän huomiotasi.

Hyödynnä tämä kuukausi muuttaaksesi kaikki negatiivinen elämässäsi sellaiseen lähestymistapaan, jota olet kaivannut. Etsi sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi, koska sillä on elämääsi eniten positiivista vaikutusta ja se auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi. Kun olet tehokas, huomaat, että käsilläsi on entistä organisoidumpi elämäntyyli. Käytä aikaasi myös auttaaksesi läheisiäsi ja rakkaitasi – eteesi tulee tätä kautta uniikki hetki, joka on kaiken kokemisen arvoinen.

Keskity vähemmän ihmissuhteesi mahdollisiin puutteisiin ja enemmän suureen kokonaiskuvaan: näin romanssi pysyy eläväisenä ja stimuloivana.  Kiinnitä läheisessä kanssakäymisessä huomiota myös kaikkein haavoittuvimmille alueillesi.

Lähde: Ask-oracle.com

X