Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 11/2013

Teksti:
Anna.fi

Tarkaksi tuleva Pluton ja Uranuksen välinen neliö nostaa marraskuun aikana pintaan maailmanlaajuiset suuret kysymykset, jotka vaikuttavat voimakkaina tuntemuksina myös yksilötasolla.

Kuukausihoroskooppi

Marraskuun ensimmäisenä päivänä tulee tarkaksi Pluton ja Uranuksen välinen neliö neljättä kertaa ja tämän voidaan katsoa olevan ratkaiseva käännekohta jopa koko maapallon ja ihmiskunnan keskuudessa. Kukaan ei tietenkään voi ennustaa, mitä tulee tapahtumaan, mutta on oletettavissa mannerlaattojen liikehtivän tavallista voimakkaammin ja aiheuttavan sitä kautta ja melkoisia luonnonilmiöitä.

Toinen voimakkaasti jo elänyt ja loppuvuodesta vielä voimakkaammin vaikuttava asia on talouden muutosprosessi, josta melko varmasti saamme konkreettisia näyttöjä marraskuun aikana. Pörssikurssien heilahtelu ja yhä vakavamman korruption paljastuminen saattavat syöstä nykyisen markkinatalouden syöksykierteeseen ihmisten reagoidessa väärinkäytöksiin. On mielenkiintoista seurata maailman suurimpien yritysten ja jopa maailman mahtavimpien hallitusten edesottamuksia tällaisena kriittisenä aikana.

Tunnelmat ovat voimakkaita ja melko varmasti myös tavallista aggressiivisempia myös meidän tavallisten kansalaisten elämässä. Ahdistavat tuntemukset kuuluvat positiivisina ilmiöinä tällaiseen aikaan ja niihin kannattaa suhtautua suurella kunnioituksella. Ahdistukseen voi suhtautua yhdellä ainoalla oikealla tavalla ja se on muuttaa jotakin omassa tilanteessaan. Jotain, minkä voi tehdä itse. Muilta ei nyt parane odottaa mitään.

Oinas

Uskomattoman vauhdikas ja samalla armottoman tehokas marraskuu koettelee hermojasi monella tavalla ja monella elämänalueella. Voimakkaimmin tämä kohtalokas aika testaa ihmissuhteita ja arvomaailmaa Venuksen tehdessä yhtymää Plutolle neliössä merkkiisi. Nyt joudut kysymään itseltäsi uudelleen ja uudelleen, mitä todella haluat elämältäsi. Pienikin epävarmuus kasvaa kärpäsestä härkäseksi ja pakottaa sinut tekemään ratkaisevia päätöksiä ihmissuhteissa. Tilanne on sama sekä työ- että kotielämässä. Elleivät olosuhteet ole sinun kannaltasi kohdallaan, olet pakotettu korjaamaan tilanteen tavalla tai toisella.

Härkä

Elämäsi tulee olemaan hyvin herkkää ja samalla levotonta marraskuun alusta lähtien, jolloin Auringon ja Saturnuksen oppositio osoittavat selvästi elämääsi rajoittavat tekijät ankaran väsymyksen muodossa. Helpotat oloasi ratkaisevasti, jos rajaat tarpeettomia velvoitteita pois elämästäsi. Venus ja Pluto tekevät yhdessä kolmioaspektia merkkiisi heti puolenkuun jälkeen samaan aikaan, kun taivaalla loimottaa täysikuu sinun merkissäsi. Rakkauselämän alueella hehkut aivan uudenlaista viehätysvoimaa, jonka ansiosta saat ympärillesi kokonaan uudenlaisen ja henkisesti kehittyneen ihailijajoukon.

Kaksoset

Mikään astrologisen taivaan planeettaryhmittymistä ei vaikuta ratkaisevalla tavalla merkkiisi ja siksi pääset toteuttamaan itseäsi vapaasti kaikissa eteen tulevissa muutostilanteissa. Käytä ihmeessä tätä aikaa tehokkaasti hyväksesi ja toteuta omia ideoitasi ja suunnitelmiasi muiden vastustelusta ja ennakkoluuloista välittämättä. Sinulla on nyt todella vahva henkinen ote omaan elämääsi ja tiedät sisimmässäsi hyvin tarkasti miten haluat asioitasi järjestellä. Älä siis jää miettimään liian pitkäksi aikaa, vaan laita rattaat pyörimään mieluummin jo tänään kuin vasta huomenna tai ensi viikolla.

Rapu

Rakennat koko tämän vuoden ajan itsellesi toimivampaa ja menestyksellisempää tulevaisuutta seuraaville 12 vuodelle Jupiterin vaikuttaessa merkissäsi. Samaan aikaan paineet todella radikaaleille muutoksille elämässäsi kasvavat äärimmilleen ja nyt marraskuussa mitataan tarkalla vaa’alla parisuhteesi ja muiden läheisten ihmissuhteiden todellista merkitystä. Arvomaailmasi tulee olemaan niin ehdoton, ettei sinulla ole varaa tinkiä siitä tuumaakaan sen paremmin perheesi, ystäviesi kuin kumppanisikaan kanssa. Nyt on uskallettava toteuttaa omia haaveita läheisten reaktioita pelkäämättä.

Leijona

Marraskuussa Aurinko ja Saturnus tekevät sinulle selväksi, mihin voimasi riittävät ja mihin taas eivät. Väsymykseen kannattaa suhtautua riittävän vakavasti, sillä turha paine tulee rassaamaan sinulle tärkeitä ihmissuhteita, vaikka syy on useimmiten ihan jossain muualla. Hermoilusi ja mahdollinen kiukuttelusi selittyy yksinkertaisesti niillä tarpeettomilla velvoitteilla, joita jostain syystä yhä raahaat mukanasi. Nyt on aika rentoutua ja levätä mahdollisimman paljon, sillä elämä tarjoilee levänneelle ja virkeälle Leijonalle ihania yllätyksiä rakkauselämän alueella joko nykyisen kumppanin tai kokonaan uuden tuttavuuden kanssa.

Neitsyt

Viime kuun levottomuus lienee jo vaihtunut vauhdin hurmaan Marsin rullatessa merkissäsi mahdollisimman vapaana kaikista rajoituksista. Vapautta toki tarvitaan tämän kuun mahdollisuuksien hyödyntämiseksi, sillä Pallas Athenen oppositio Neptunukselle edellyttää suurta herkkyyttä päivittäisissä valinnoissa ja etenkin kielteisissä valinnoissa. Tunnet sisimmässäsi vahvan ahdistuneen energian heti, kun jotakin ei pitäisi tehdä tai jonnekin ei pitäisi mennä. Ota nyt vapautesi ja toteuta omat ideasi mahdollisimman itsenäisesti, niin onni hymyilee sinulle ja huomaat menestyksen enkelin kulkevan rinnallasi.

Vaaka

Pluton ja Uranuksen neliö on tullut nyt täysin tarkaksi. Kuulut niihin merkkeihin, joilla ei tässä kuussa ole varaa pienimpiinkään kompromisseihin sen paremmin työkavereiden, perheenjäsenten eikä etenkään oman kumppanin kanssa. Jos alistut itsekkäästi kompromisseihin toista miellyttääksesi, huomaat aggressiivisuutesi nousevan ja adrenaliinin virtaavan suoniisi. Siinä vaiheessa ei Vaakamaisesta diplomatiasta ole paljoakaan jäljellä ja huomaat pienten ongelmien kasvavan suunnattoman suuriksi. Vältät nämä tunne-ongelmat pitämällä selkeästi ja hermostumatta oman pääsi kaikissa tilanteissa.

Skorpioni

Marraskuun astrologiset kuviot vaativat sinua saattamaan päätökseen mielessäsi muhineet tai vireillä olleet suunnitelmasi Auringon tehdessä Yhtymää Saturnukselle ja kolmiota Jupiterille. Vaikka maailma ympärilläsi velloo armottomassa levottomuuden meressä, tulisi sinun pystyä keskittymään omaan tekemiseesi ja omiin hankkeisiisi täydellisen sitoutumisen vallassa. Sinulla on tehokasta aikaa vain tämä marraskuu ja siksi on uskallettava pelata päivä päivän jälkeen kovalla henkisellä riskillä. Himmailuun tai varmisteluun ei ole mitään mahdollisuuksia ilman kasvavaa epäonnistumisen riskiä.

Jousimies

Venus vaikuttaa vielä marraskuun ensimmäisen viikon merkissäsi ja se kannattaa hyödyntää pitämällä vielä hetken aikaa hauskaa oikein olan takaa. Loppukuu meneekin sitten hiljaisemmissa merkeissä ja voit rauhassa tarkkailla ympäristöäsi, joka tavalla tai toisella näyttää kiehuvan omassa liemessään. Varo sekaantumasta nyt muiden asioihin ja pidä mahdolliset filosofiset viisaudet ihan omana tietonasi. Niistä ei kukaan voisi nyt olla vähemmän kiinnostunut. Pysy mahdollisuuksiesi mukaan omissa oloissasi ja pidä mahdollisimman matalaa profiilia. Tarkkailijana tulet löytämään pieniä aarteita toisten kaivamista montuista.

Kauris

Venuksen yhtymä Plutolle värittää marraskuun kriittiset energiat romanttisiin väreihin, mutta ei taatusti kovin lempeisiin sellaisiin, sillä plutoninen romantiikka on tulista ja ehdottomuudessaan joskus jopa julmaa. Rakkauden nimissä ei kannata lähteä myötäilemään kumppanin tai rakastetun toiveita vaatimuksista puhumattakaan, sillä marraskuun aikana oma arvomaailmasi vaatii kaiken huomion itselleen. Vain sinä tiedät mitä haluat ja vain sinä voit lopulta saada sen toteutumaan omilla itsenäisillä päätöksilläsi. Todellinen rakkaus kestää tähän hetkeen liittyvät muutospaineet, vaikka kriisiltä tuskin pystyy välttymään.

Vesimies

Viime kuun aikana ilmenneet häiriöt ja väärinkäsitykset ovat nyt taakse jäänyttä elämää. Toivottavasti korjasit ongelmat mahdollisimman hyvin, sillä marraskuussa toteutuva Auringon ja Saturnuksen yhteinen neliö merkkiisi tekee jokaisesta hoitamatta jääneestä ongelmasta raskaan ikeen kiskottavaksesi ainakin kuun puoleen väliin saakka. Sen jälkeen alkaa jo selvästi helpottaa, mutta edelleen sinun on pystyttävä määrittämään tarkasti omat päämääräsi ja vielä sitoutumaan niihin. Rakkauselämä on eteeristä ja jopa mystiikkaan vivahtavaa parisielujen tungeksiessa jopa arjen rutiinien keskelle.

Kalat

Useiden planeettojen tehdessä Jupiterin kautta kultaista kolmiota merkkiisi marraskuun aikana, voit henkisesti varautua pienempiin tai isompiin onnekkaisiin ”sattumiin”. Näitä positiivisia yllätyksiä kannattaisi kaikin mahdollisin tavoin hyödyntää omassa elämässäsi, vaikka ne eivät näyttäisi sopivan läheistesi suunnitelmiin. Mahdollisuudet avautuvat vain sinulle ja yrittäessäsi muuntaa niitä muille sopiviksi, häviävät ne kuin tuhka tuuleen ja saavat sinut tuntemaan olosi tyytymättömäksi. Tartu siis hetkeen läpi koko marraskuun ja huomaat onnellisuutesi tarttuvan kaikkiin lähelläsi oleviin ihmisiin.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X