Horoskoopit

Kuukausihoroskooppi 2/2010

Teksti: Anna.fi

kuukausihoroskooppiNeptunus ja Chiron tekevät keskenään konjuktiota ja ottavat sen lisäksi vastaan Venuksen ja Auringon yhtymää helmikuun aikana. Sen lisäksi että tämä kuvio ihan yleisellä tasolla saa energian väreilemään korkeammilla taajuuksilla, antaa se oman valtaisan kannustuspotkunsa kaikille luovaa työtä tekeville ihmisille.

Taiteiden ja kulttuuritoiminnan lisäksi homma pelaa loistavasti myös kaikilla luontaishoitojen alueilla. Myös tällä alueella tapahtuu tämän kuun aikana sekä maailman laajuisia löytöjä, että jokaisen alalla työskentelevän henkilökohtaista avautumista kosmisille energioille. Itse varasin juuri ajan yhdistettyyn shiatsu ja reikihoitoon, enkä voi olla kehottamatta jokaista kansalaista hakeutumaan itsestä hyvältä tuntuvalle auttajalle tai terapeutille tämän kuun aikana.

Energian virtaus on ihan omaa luokkaansa ja jokainen meistä tarvitsee sisäisiä voimavarojaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Aloittakaamme siis helmikuussa itsestämme huolehtimisen katkeamaton jatkumo ainakin kolmeksi seuraavaksi vuodeksi. Monet ystäväni ovat kertoneet viimeaikaisten hoitokertojen voimallisuudesta ja tehokkuudesta jo tammikuun puolella. Käykäämme ihmeessä kokeilemassa, mitä helmikuun aikana tapahtuu ja miltä se kaikki tuntuu.

Oinas

Oinaalle helmikuu on parhaimmillaan täyttä toimintaa ja uusien ideoiden katkeamatonta virtaa, joka saattaa johtaa aivan uskomattomiin tuloksiin nopealla aikataululla. Jotta tulokset tosiaan olisivat näin loistavia, tulee sinun uskaltaa puuttua välittömästi jokaiseen ongelmia aiheuttaneeseen tilanteeseen elämässäsi. Tämän hetken energia kohdistuu terävimmillään juurikin kaikkiin elämääsi korjaaviin ja uudistaviin kohteisiin. Suunnan saat selville kuuntelemalla itseäsi, sillä jokainen oikaisua vaativa juttu tuntuu tämän kuun aikana niin raskaalta ja ahdistavalta, ettei sinulla pitäisi olla pienintäkään ongelmaa ymmärtää, mihin korjaustoimet on aiheellista kohdistaa.

Härkä

Härkien helmikuu heittäytyy helposti ruusunpunaisiin kääreisiin Junon saapuessa merkkiisi ja tehdessä samalla kolmiota Plutolle. Kuun alkupuoli herättää outoja aavistuksia tulevasta ja hermostunut olotilasi nostaa keskinäiset tunteet pintaan juuri sellaisina kuin ne tällä hetkellä ovat. Sinulle ei jää muuta vaihtoehtoa, kuin tunnustaa tosiasiat ja tarttua kokemiisi puutteisiin tavalla tai toisella. Tietoinen selvittely on aina paljon tehokkaampaa, kuin alitajunnan ehdoilla tapahtuva pakkosovittaminen. Härkänä olet tässä kuussa hyvin herkkä ihastumaan, mutta vastapainona osaat myös vihastua silmänräpäyksessä, elleivät asiat etene odottamallasi tavalla. Suhteita syntyy ja kuolee nyt ennätysmäärä Härkäihmisten toimesta.

Kaksoset

Helmikuun astrologiset kuviot rakentuvat Auringon, Venuksen, Neptunuksen ja Chironin merkkiisi lähettämästä energiapommista, joka räjäyttää luovan energiasi liikkeelle kaikissa sellaisissa projekteissa, jotka todella kuuluvat sinulle. Älä siis epäröi lähteä toteuttamaan sinua innostavia suunnitelmia käytännössä ja kaiken lisäksi kovalla vauhdilla. Hidastelu ja varmistelu ovat varmin keino tappaa tämä hetken aikaa vaikuttava turbovaikutus. Samalla kun päämääräsi lähenevät uskomattomalla vauhdilla, huomaat myös ihailijoiden lähenevän ja innostuvan sinusta samalla sykkeellä. Nauti vetovoimasi aiheuttamasta suosiosta ja uskalla heittäytyä nauttimaan elämästäsi kaikilla mausteilla.

Rapu

Rapujen helmikuu ei kuulu vuoden helpoimpiin jaksoihin, sillä Pluton opposition energialataus kohdistuu juuri sinuun painavammin kuin yhteenkään muuhun merkkiin koko eläinradalla. Jo tammikuussa pääsit maistamaan jaksamisen ja jaksamattomuuden välistä vuoristorataa, mutta se oli vasta kevyt alkuharjoitus ennen tätä helmikuun todellista kamppailua. Voit parhaimmillasi edetä huimia harppauksia urallasi ja kaikissa muissakin suunnitelmissasi, mutta se edellyttää tarkkaakin tarkempaa energiatilasi kuuntelemista ja rohkeaa valintaa tekemisten ja tekemättä jättämisten välillä. Uskalla luottaa siihen, että luonto ja kosmos tekevät suurimman osan työstä sinun puolestasi. Sinun on tärkeintä ainoastaan olla paikalla ja käyttää voimaasi silloin kun olet hereillä.

Leijona

Leijonana olet helmikuun aikana ehdottomasti huippuvireessä kaikkien suunnitelmiesi ja päämääriesi toteuttamiseksi parhaalla mahdollisella tavalla. Välillä saattaa hyvinkin tuntua siltä, etteivät aika ja rahkeesi kerta kaikkiaan riitä kaikkeen, mitä elämä eteesi heittää, mutta päivien edetessä huomaat kaiken sittenkin loksahtavan paikoilleen kuin ihmeen kaupalla. Tällainen huippuvauhti ja menestyksen havina edellyttävät kuitenkin äärimmäisen selkeitä ja ratkaisevia valintoja tiukoissa paikoissa. Sinun on uskallettava tehdä täysin itsenäisiä ja lopullisia valintoja, joiden tiedät vaikuttavan myös läheistesi elämään. Sinulla ei kuitenkaan ole aikaa kysyä heidän mielipiteitään, jos haluat ottaa vastaan sen menestyksen, jota kosmos nyt on tarjoamassa.

Neitsyt

Merkkisi sisältämä kyky nähdä ja analysoida muille näkymättömiä tekijöitä päivittäisessä elämässä, nousee helmikuun aikana arvaamattoman suureen rooliin. Jupiter ja Uranus avaavat sinulle hetkellisesti kristallin kirkkaan näkemyksen elämäsi tyhjistä ja merkityksettömistä tekijöistä. Voit löytää ne yhtä hyvin kumppanuudesta, työelämästä, perhe-elämästä kuin harrastuksista, joissa olet ajautunut liian ahtaisiin ja rajoittuneisiin olosuhteisiin. Vaikka tyytymättömyyden tunne opastaa sinua uusille raiteille tehokkaimmin juuri rakkauselämän alueella, niin silti kannattaa ottaa kiinni myös elämäsi muista osa-alueista, jotka ovat tämän kuukauden aikana korjattavissa tehokkaammin kuin ehkä koko loppu vuonna. Älä marise, vaan ole kiitollinen tarkkanäköisyydestäsi.

Vaaka

Vaakana sinulla on vahva taipumus punnita asian eri puolia niin kauan ja hartaasti, että huomaat koko jutun haihtuneen ilmaan ennen kuin ehdit julistaa tuomiotasi. Helmikuun aikana on syytä muuttaa tämä käyttäytymismalli kokonaan päinvastaiseksi, vaikka painostava tunnelma saattaa houkutella sinua varmistamaan kaiken vieläkin tarkemmin. Auringon ja Venuksen kolmioasema merkkiisi tuo tullessaan mukavasti iloista ja luovaa energiaa, mutta lämpö menee kokonaan harakoille, ellet ole valmis kohdistamaan energiaasi sellaisille alueille, jotka koet tärkeimmiksi elämässäsi. Terveys, jaksaminen ja ihmissuhteet vaativat nyt kaiken huomiosi ja ennen kaikkea selkeitä päivittäisiä päätöksiä. Piilota puntarisi jonnekin helmikuun ajaksi.

Skorpioni

Skorpionin pistävä katse on juuri sinua varten kehitetty keino selvittää, mikä on totta ja mikä ei, mutta nyt helmikuun aikana Uranuksen ja Pallaksen kolmio antavat tälle kyvylle erikoistehtävän. Tulet mitä todennäköisemmin ajautumaan tilanteisiin, joissa huomaat olevasi täysin yksin ottamassa tärkeää askelta omassa elämässäsi, eikä lähistöllä ole ainuttakaan sopivaa mittauspistettä. Et voi tuijottaa ketään silmiin ja varmistaa päätöstäsi. Ainoa mahdollisuutesi on luottaa siihen vahvaan sisäiseen näkemykseen, joka suorastaan repii sinua eteenpäin, kohti parempaa ja mielekkäämpää elämää. Uskalla tarttua tilaisuuteen ja ottaa täysi vastuu itsellesi, sillä onnistumisen mahdollisuudet ovat suorastaan ilmiömäiset.

Jousimies

Jousimiehenä kaipaat elämääsi jatkuvasti uusia haasteita ja etenkin uusia päämääriä, joihin voit tähdätä täyteen voimaan viritetyllä jalkajousellasi. Tällä hetkellä maailma tuntuu kuitenkin pysähtyneen paikoilleen, eikä sinun ole helppo saada laajempaa tukea hankkeillesi. Pahin virhe mitä Jousimiehenä voit tehdä, on pysähtyä paikoillesi odottamaan tilanteen muuttumista, sillä sitä ei ole odotettavissa pitkään aikaan. Tällä kertaa sinun on varustettava aluksesi tavallista pienemmällä miehistöllä tai tyytyä soutuveneeseen, sillä tärkeintä on jatkaa hankkeesi tai suunnitelmasi toteuttamista olosuhteista huolimatta. Kun vaan lähdet liikkeelle, huomaat eteneväsi lopulta vauhdikkaammin pienellä paatillasi kuin mihin laivaston kanssa olisit ikinä yltänyt.

Kauris

Kunnianhimoiselle ja itseltään aina paljon vaativalle Kauriille koittaa helmikuun myötä varsinainen katovuosi monien suunnitelmien ja hankkeitten kanssa. Yllättävän moni asia tuntuu nyt jämähtävän paikoilleen, vaikka kaiken piti olla loistavassa kunnossa ja hedelmien valmiita korjattaviksi. Mitä nopeammin uskallat tunnustaa itsellesi, että pysähtynyt tilanne johtuu vain ja ainoastaan omista aikaisemmista valinnoistasi, sitä nopeammin pääset korjaamaan tilannetta. Tällaisena aikana tärkein tehtäväsi on selvittää, mitkä asiat elämässäsi ovat alkaneet verottaa energiaasi ja innostustasi sen sijaan, että ne tuottaisivat sinulle tyydytystä. Ole valmis luopumaan asioista, jotka nyt tuntuvat raskailta. Parempaa tulee heti tilalle.

Vesimies

Elät helmikuussa yhtä tämän vuoden tärkeimmistä energiahuipuistasi Auringon, Merkuriuksen ja Venuksen kulkiessa merkissäsi ja tehdessä yhtymää Neptunukselle ja Chironille. Säteilysi on sitä kirkkaampaa, mitä vakaammin olet määrittänyt suunnan nykyiselle elämällesi. Ellet ole vielä tarkasti asettanut päämäärää tälle vuodelle, niin nyt on oikea aika pysähtyä tekemään se. Kun pystyt näkemään päämääräsi ja kertomaan sen viivytyksettä jokaiselle vointiasi tiedustelevalle, huomaat törmääväsi uskomattoman ihaniin opettajiin, auttajiin ja parantajiin, jotka pyyteettömästi auttavat sinua eteenpäin. Helmikuu on loistava aika perehtyä omiin parantaviin energioihisi tai vähintään hakeutua energiatyötä tekevien ”käsittelyyn”. Kosminen energia välittyy nyt suurella voimalla.

Kalat

Kaloille koittaa helmikuun myötä uuden elämän ja uusien mahdollisuuksien aika, joka kannattaa ottaa tietoisesti vastaan. Tietoisesti siksi, että monet tämän kuun tapahtumista ja sinulle tarjoutuvista tilaisuuksista tuntuvat aivan liian hyviltä ollakseen totta. Älä sorru siihen merkillesi tyypilliseen virheeseen, että menet kysymään joltakin ”hyvältä ystävältäsi” neuvoa tämän sinua kiinnostavan vaihtoehdon varmistamiseksi. Vastaus tulee olemaan juuri odottamasi mallinen ja siksi kysymystä ei kannata nyt lainkaan esittää. Tämä aika tarjoaa sinulle loistavia mahdollisuuksia, joita pystyt hyödyntämään päivä päivältä tehokkaammin kuun edetessä kohti loppuaan. Nyt on aika luottaa herkkään alitajuntaasi enemmän kuin ystäviesi ”järkeen”.

Astro.fi

Facebook

Lue myös

Suosittelemme