Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 5/2010

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Toukokuun käynnistyessä saamme nauttia hyvin tarkasta Saturnuksen ja Uranuksen oppositiosta, joka on mukana myös kesäkuun suuressa ristissä 26.6.2010. Kesän odotus on tällä kertaa selvästi tavallista laimeampaa ja ilmassa väreilee jännittynyt ja usein hiukan ahdistava tunnelma.

Olen yhä useammin näinä päivinä törmännyt raskaaseen epätietoisuuteen omasta elämästä ja tulevaisuudesta, mutta kerta toisensa jälkeen tuo epätietoisuus on hälventynyt tai kadonnut lähes kokonaan, kun olemme tutustuneet astrologiseen karttaan ja todentaneet tapahtumassa olevan muutoksen kyseisen henkilön elämässä.

Merkkikohtainen kuukausihoroskooppi antaa toki oivallusta lähestyvän kesän haasteista ja mahdollisuuksista, mutta huomattavasti tarkemman kuvauksen tämän kesän ja koko loppuvuoden haasteista / mahdollisuuksista löydät ”Vuosi Elämääsi” tulkinnasta, jota suosittelen lämpimästi oppaaksi henkilökohtaisiin ratkaisuihin tämän vuoden aikana.

Maankuori elää myös vahvasti mukana planeettojen kulminaatioissa ja oletettavaa on, ettei Islannin pieni pöllähdys tosiaan jää viimeiseksi hattaraksi muutosten taivaalle. Talousongelmat ovat ehkä pienin huolenaiheemme tulevaisuudessa, joten nautitaan nyt elämästä ja olemassa olevista rahoista vaikkapa kesäloman merkeissä, jota voisi hyvin rakennella nyt toukokuun aikana.

Myös talousrintamalla on odottava tunnelma ja epävarmuus näkynee jo toukokuussa osakemarkkinoiden tunnusluvuissa, vaikka varsinainen romahdus antanee vielä odottaa itseään jopa syksyyn saakka. Parhaassa tapauksessa lasku alkaa jo kesäkuussa, mutta viimeiset elvytykset saattavat sumuttaa markkinoita muutaman kuukauden.

Oinas

Oinaan energia virtaa hetki hetkeltä kuumempana Auringon noustessa päivä päivältä korkeammalle kesäisellä taivaalla. Liikkeelle täytyy päästä keinolla millä hyvänsä ja jokainen rajoite aiheuttaa kasvavaa ahdistusta maata kuopivalle Oinaalle. Et epäröi puskea elämääsi ja vapauttasi eteenpäin tilanteessa, jossa koet ajautuneesi jonkinlaiseen umpikujaan. Toukokuu on aivan loistavaa aikaa kartoittaa tilannetta tietoisesti ja katkoa ahdistavilta tuntuvat kahleet niin ihmissuhteissa, harrastuksissa kuin työelämässä. Rakkaudessa on luvassa myrskyävä jakso toukokuun lopussa ja tarjolla on kokonaan uutta intohimoa taantuneen suhteen korvaajaksi. Tiedossa on nyt kouriintuntuvaa rakkautta.

Härkä

Härkänä olet päässyt maistamaan rakkauden ja hellyyden nektaria kuluneen kuukauden aikana, sikäli kun olet avannut sille ovesi. Nyt sinun on osattava asettaa arvot kohdalleen ja pitää hyvää huolta oman sydämesi tilasta, vaikka muu elämä asettaa hiukan kovempia haasteita Marsin ja Auringon neliön muodossa heti toukokuun alkupuolella. Kätesi puristuvat nyrkkiin tavallista helpommin tilanteissa, joissa koet kärsineesi jonkinlaista vääryyttä. Todellisuudessa olet itse ollut hiukan huolimaton asioita järjestellessäsi ja nyt olisi viisainta paikata tilanne ihan omin voimin ketään toista syyllistämättä. Mahdollinen taistelutilanne kääntyy 90% varmuudella sinun tappioksesi, joten vältä sellaista.

Kaksoset

Vauhtisi on nyt toukokuussa nostanut kierroslukumittarisi punaiselle, eikä sinun kannata yrittää hillitä omaa vauhtiasi väkivalloin. Olet löytämässä paljon uutta ja innostavaa elementtiä päivittäiseen elämääsi ja sehän on enemmän kuin tervetullutta tähän hetkeen, jona tosiaan rakennat omaa tulevaisuuttasi hyvin positiivisissa ja menestyksellisissä energioissa. Joudut kuitenkin pakon edessä rajaamaan osan suunnitelmistasi kalenterin ulkopuolelle ja se on hyvä tehdä tietoisesti, sillä muuten aika loppuu ja käämit palaa. Rakkauselämäsi hehkuu vähintään yhtä punaisena, kuin muutkin projektisi ja tiedät kai, millainen valinta kannattaa tehdä työn ja rakkauden välillä.

Rapu

Koti ja perhe tai muuten vaan itsesi seurassa oleminen on toukokuussa oikeaan osunut valinta, sillä töitä on tarjolla niin valtavasti, että siihen mereen on uskomattoman helppo hukkua. Mieti päivittäin, mikä on sinulle tärkeää tässä elämässä ja varaa sitten aikaa itsellesi ja läheisillesi. Elämäsi ehkä vauhdikkain ja vaativin rupeama odottaa sinua kesäkuun puolella ja siksi tämä kuukausi kannattaa pyhittää voimien keräämiseen tai vähintään niiden säästämiseen. Rakentamastasi oravanpyörästä hyppääminen ei onnistu ilman tietoista oivallusta siitä, että osa kalenteriin merkityistä tapahtumista on aivan pakko jättää kokonaan tekemättä, jotta pysyisit kehässä ottelun alkamiseen asti.

Leijona

Sinulla se vain jatkuu vauhdikas ja menestyksellinen elämä kaiken maailman kaaoksen ja tuhkapilvien keskellä. Oman tiensä löytäneelle Leijonalle ei löydy pysäyttäjää sitten niin mistään ja sehän varmasti sopii sinulle. Mars vaikuttaa merkissäsi ja toimii turbonappulana kerta toisensa jälkeen kuin noiduttuna. Aina kun saat uuden idean tai oivalluksen, saat sen myös etenemään monien ihmeellisten sattumusten kautta. Vararahastosi kasvaa kuin vahingossa ja sitä kyllä kannattaa kasvattaa ihan tietoisesti, sillä myöhemmin kesällä joudut turvautumaan säästöihisi vauhdin hiipuessa ja muutamien yllättävien laskujen erääntyessä maksettavaksi. Nauti siis auringosta ja makeasta elämästä maltillisesti.

Neitsyt

Neitsyen merkki on jämähtänyt melko kriittiseen asemaan Saturnuksen ja Uranuksen junnatessa keskinäisessä oppositiossaan aivan merkkisi viimeisillä asteilla. Jupiterin kiiruhtaessa samoihin asteisiin, saat tuntumaa oman elämäsi mielekkyydestä tai mielettömyydestä, sillä tämä kuvio palauttaa kertyneen voiton kaikesta mielekkäästä ja innostuneesta tekemisestä tämän kuukauden aikana mahtavina uudistuksina. Mahdolliset väkisin punnerretut toteutumat taas tulevat osoittautumaan täysin arvottomaksi pääomaksi, josta kannattaa pyrkiä vapautumaan heti tilanteen oivallettuasi. Hankaluudet ovat nyt merkki välttämättömästä suunnan vaihdoksesta, joka antaa sinulle ihan uutta energiaa.

Vaaka

Silmukka alkaa kiristymään elämäsi kaikilla osa-alueilla ja tämä on viimeinen kuukausi, kun sinulla on mahdollisuus tehdä omia ratkaisuja suurin piirtein omassa rauhassasi ja omassa tahdissasi. Ennen kaikkea on kysymys asioista, joista olet selvästi saanut tarpeeksesi ja valmis luopumaan hymy huulillasi. Hymyilemällä se ei kuitenkaan onnistu, sillä monet ovat jumiintuneet sinun panokseesi ja tekevät melkein mitä tahansa saadakseen sinut jatkamaan toivottomaksi ja epätyydyttäväksi osoittautuneessa tehtävässäsi. Jos vaivaudut tutkimaan asiaa puhtaasti omalta kannaltasi, tulet helposti päätymään oikeaan ratkaisuun, mutta sen toteuttaminen vaatii rohkeutta ja päättäväisyyttä.

Skorpioni

Syvissä vesissä kulkeva Skorpioni saa toukokuussa paljon uutta tutkittavaa ja koettavaa Chironin siirryttyä kolmiomerkkiisi. Tämä on loistava kuukausi osallistua erilaisille kursseille ja henkisiin tapahtumiin, sillä olet valmis löytämään kokonaan uusia valmiuksia sisimmästäsi. Huomaat henkisen kanttisi kasvaneen ja pystyt muuttamaan elämääsi ajatustesi avulla. Tällä kertaa nämä profeetalliset energiat antavat vasta esimakua vuodesta 2011, joka tulee olemaan Skorpionien kulta-aikaa monessa mielessä. Henkisen kapasiteettisi kasvaessa tulet saamaan itsellesi uusia ystäviä jo tämän toukokuun aikana. Sinuun on nyt helppo ihastua ja jopa rakastua tulisesti.

Jousimies

Jousimiehen rooli tänä kesänä käynnistyvässä koko maapalloa ja ihmiskuntaa koskettavassa muutoksessa tulee olemaan suurimmillaan juuri toukokuun aikana Saturnuksen, Jupiterin ja Uranuksen tehdessä vahvoja oppositioita neliömerkeissäsi. Tulet huomaamaan hyvin kouriin tuntuvasti, mitkä asiat ja ihmiset rajoittavat liikaa elämääsi ja sisäinen pakko ajaa sinut korjaamaan tilannetta keinoja kaihtamatta. Ahdistuksen kasvaessa olet valmis puuttumaan sellaisiin asioihin ja ihmissuhteisiin, jotka olet tähän asti jättänyt rauhaan vain pelkosi vuoksi. Nyt et enää tunne pelkoa, vaan olet valmis toteuttamaan tarpeelliset muutokset ketään kumartamatta ja lupaa kysymättä.

Kauris

Näennäisen rauhallinen kuukausi saattaa hämätä läheisimpiäkin ihmisiä ympärilläsi, mutta itse tunnet kasvavan värinän sielussasi ja tiedät, että pian alkaa tapahtumaan. Et voi ennakkoon tietää, mistä on kysymys ja siksi sinun ei kannata edes yrittää selvittää tilannetta tämän kuun aikana. Vahvista suhteitasi sinulle tärkeisiin ihmisiin ja luota omaan näkemykseesi siitä, ketkä ovat todellisia ystäviäsi ja ketkä parveilevat ympärilläsi vain hyötymistarkoituksessa. Tunteet määräävät nyt reaktioitasi ja järki jää auttamatta toiseksi tilanteissa, joissa koet olosi vähänkään rajoitetuksi. Kesä tulee olemaan suurten muutosten aikaa ja toukokuussa kannattaa levätä ja rentoutua niin paljon kuin mahdollista.

Vesimies

Vesimiehen elämässä on toukokuun aikana menossa varsin kiihkeä ja nopearytminen vaihe Auringon ja Marsin tehdessä oppositiota keskenään. Nyt on oltava paljon tavallista tarkempana kaiken tekemisesi kanssa, sillä ohjausvirheet kostautuvat kipeinä takaiskuina ja turhina väittelyinä. Sinulla on nyt sisäinen pakko puuttua joihinkin näennäisesti sinulle kuulumattomiin asioihin, mutta se ei tarkoita, että niistä pitää riidellä kenenkään kanssa. Riittää kun kerrot oman näkemyksesi ja sitten pitäydyt sinun mielestäsi ehdottomasti parhaalta tuntuvassa ratkaisussa. Romanttinen vaihe käynnistyy kuun loppupuolella Venuksen ja Neptunuksen kolmion myötä ja joudut jo valikoimaan, kenelle annat aikaasi.

Kalat

Saturnuksen oppositio merkkisi viimeisissä asteissa etenevään Jupiteriin tekee tästä kuukaudesta todella tärkeän jakson tulevaisuutesi menestysnäkymien kannalta. Parhaalta tuntuvat vaihtoehdot vetävät sinua vastustamattomalla voimalla puoleensa ja olet niistä todella innostunut, mutta päätösten tekeminen edellyttää yhden tai useamman henkilön mielen pahoittamista ainakin hetkeksi aikaa. Tähän ongelmaan sitten päättyykin monen Kalan lupaava tulevaisuus, mutta sinun kannattaa muistaa, että sinusta parhaalta tuntuva ratkaisu tulee lopulta kääntymään kaikkien osapuolten eduksi. Tee siis itsenäisiä ja ennen kaikkea sinusta itsestäsi hyviltä tuntuvia päätöksiä toukokuun aikana.

Astro.fi

Facebook

X