Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 6/2010

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Nyt sitten pääsemme katsomaan ihan livenä, mitä Suuri Risti (26.6.2010) tarkoittaa ihmisten elämässä,  maailmantaloudessa ja maankuoren reaktioissa. Jännittynyt ja monilta osin myös ahdistunut olotila kuuluu tällaisen ajan luonteeseen, eikä sitä pidä kokea negatiivisena asiana. Tällainen jännite valmistaa meidät ottamaan vastaan ne kosmiset muutokset, jotka nyt toteutuvat meissä ja kaikkialla ympärillämme. Juhannus tulee olemaan jännittävää aikaa, vaikka mitään mullistavaa ei heti olisikaan näkyvissä.

Sosiaaliset planeetat Jupiter ja Saturnus ovat kosmisten planeettojen Pluton ja Uranuksen kovassa puristuksessa. Tällaisena aikana Ihmisen rakentamien valtakoneistojen ja talousjärjestelmien toimivuus punnitaan ankaralla kosmisella mittarilla. Jo ennen tämän kuvion täyttymistä on kaikille täysin selvää, että rakenteet ovat kestämättömiä ja suurelta osin mädäntyneitä. Silloin on selvää myös se, että muutokset ovat mittasuhteiltaan valtavia. Muutosprosessin kesto ajoittuu useammalle tulevalle vuodelle, mutta odotettavissa oleva tervehdyttävä laskusuhdanne käynnistynee ihan tosissaan tänä kesänä.

Kreikka näyttää tietä ja muu Eurooppa laskettelee perässä kohti realistisempaa arvomaailmaa ja uutta hallintajärjestelmää. EU:n liitokset ratkeilevat aivan väkisin ja parhaassa tapauksessa koko yltiöpäinen hanke kaatuu omaan mahdottomuuteensa. Ensimmäiset viitteet ovat jo näkyvissä ja kesän kuluessa näyttöä saataneen lisää. Lopullinen romahtaminen toteutuu hiljalleen muutamien vuosien sisällä, sillä selviäminen kuiville tästä talousparadoksista onnistunee lopulta vain kunkin valtion omilla ja itsenäisillä ponnistuksilla.

Pinna on nyt jo tavallista tiukemmalla lähes jokaisella ihmisellä ja voi vain kuvitella mitä kaikkea pahimmin korruptoituneissa maissa tulee tapahtumaan, kun petetty kansa nousee puolustamaan oikeuksiaan. Meillä Suomessa on loppujen lopuksi täsmälleen yhtä kehno tilanne kuin kaikkialla muualla Euroopassa, vaikka Suomen astrologinen kartta näyttää toki tuhat kertaa helpommalta kuin Kreikan vastaava. Kreikkalaisten kesä tulee olemaan rankkaakin rankempaa aikaa, mutta kaikkein kovin paikka lienee lopulta niillä kansainvälisillä pankeilla ja rahalaitoksilla, jotka eivät saa suhdanteita korjaantumaan edes hiljattain myönnetyllä maailman toistaiseksi suurimmalla tukipaketilla. Korttitalo heiluu uhkaavasti ja Juhannuksen jälkeen saattaa jo olla selvää, että mikään ei estä sen luhistumista.

Henkilökohtaisessa elämässämme on menossa samanlainen matokuuri, joka pakottaa näinä päivinä jokaisen meistä miettimään elämänsä mielekkyyttä. Vanhat mallit ja rakenteet romuttuvat sitä hurjemmalla rytinällä, mitä suuremmat odotukset ohjaavat päivittäistä elämäämme. Palaaminen rauhallisempaan ja tiedostavampaan rytmiin tapahtuu yhtä varmasti kuin Kreikan kaatuminen auttajiensa syliin. Onnellisia voivat olla ne, jotka tekevät tämän vapaaehtoisesti ja ovat valmiita muuttamaan elämäänsä helpommaksi. Paljon turvalliselta tuntuneita rakenteita kaatuu jokaisen ympäriltä, mutta siitä ei pidä tehdä sen suurempaa ongelmaa. Lopulta vähemmän tulee olemaan paljon enemmän. Nyt on viisasta hyväksyä luonnollinen karsintaprosessi, joka toteutuu tarkassa suhteessa jaksamiseen. Se mitä et jaksa tehdä, ei ole tekemisen arvoista.

Oinas

Oinaat jakautuvat kesäkuussa kahteen hyvin erilaiseen leiriin Jupiterin ja Uranuksen saavuttua merkkiisi tekemään Suurta Ristiä Pluton, Saturnuksen ja muiden tekijöiden kanssa. Toinen leiri suorastaan kiitää eteenpäin elämässään ja on valmis toteuttamaan ratkaisevia muutoksia elämässään täysin itsenäisiä päätöksiä tekemällä. Ahdistava olotila ennen tämän menestysjakson alkamista kuuluu lähes väistämättömänä ilmiönä myös menestyvien Oinaiden kokemuspiiriin. Toinen Oinaiden leiri pitäytyy vanhoissa turvallisissa uomissa ahdistuksen kasvaessa yhä suuremmaksi, kunnes joku osa elämästä romahtaa ja elämä muuttuu pakon sanelemana toisenlaiseksi. Kumpaan leiriin sinä haluat kuulua?

Härkä

Pluton tehdessä Suuren Ristin planeettana kolmiota merkkiisi, kuulut etuoikeutettuihin merkkeihin, jotka voivat halutessaan rakentaa itselleen hyvin menestyksellistä ja innostavaa maailmaa. Puhuminen on kesäkuussa yksi tärkeimmistä välineistä menestyksesi kannalta ja siksi kannattaa tehdä omista aikeista julkisia mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Asiat selviävät sitä mukaa, kun nouset menestyksesi rappusia askel askeleelta. Älä suotta jää odottamaan ystäviesi tai etenkään läheistesi välitöntä hyväksyntää loistaville ideoillesi, sillä sitä ei useimmiten ole luvassa ennen kuin he konkreettisesti näkevät sinun onnistumisesi. Tee siis siirtosi itsenäisesti ja luota omaan arvostelukykyysi.

Kaksoset

Suuri Risti johtavissa merkeissä haastaa Kaksosen loistavan sopeutumiskyvyn melkoiseen selviämistaisteluun kesäkuun aikana. Monien samanaikaisten projektien virtuoosina myös Kaksosen on nyt aivan pakko löytää yksi ylivertainen keskittymisen kohde, sillä energiat eivät millään ilveellä tule riittämään useamman samanaikaisen idean toteuttamiseen. Purjeveneesi seilaa tuulettomalla alueella ja osa suunnitelmista on pakko pudottaa pois välittömästi toteutettavien listalta, sillä muuten aika loppuu kesken, eikä pelastajia ole näköpiirissä. Parhaaseen lopputulokseen pääset hyväksymällä rauhallisen vaiheen elämääsi kuuluvaksi ja keskittymällä yhden asian lisäksi vaikkapa lomailuun.

Rapu

Johtavana merkkinä olet todella tiukasti oman energiataloutesi armoilla. Voit valita tehtäviksesi joko energiaa pursuavaa tekemistä, joka vie sinua tuulispään lailla eteenpäin elämässäsi tai akkusi tyhjäävää vääntämistä, joka kostautuu väsymyksen lisäksi erilaisina fyysisinä oireina vatsakivusta selkäongelmiin. Voimaa ja latausta sinulta kyllä löytyy siihen sinulle mielekkääseen tekemiseen, mutta monesta vähemmän mielekkäästä jutusta on nyt pakko luopua. Täysikuu osana Suurta Ristiä nostattaa ehkä hyvinkin voimakkaan ahdistuksen pintaan Juhannuksen tienoilla ja alitajuntasi opastaa sinua vapauttamaan itsesi sinulle kuulumattomista velvoitteista.

Leijona

Leijonalle tämänkertainen Suuri Risti asettaa toki haasteita, mutta silti kuulut niihin harvinaisiin merkkeihin, joilla on kaikesta yleisestä sekasorrosta huolimatta parhaat edellytykset tehdä onnistuneita ratkaisuja ja rakentaa menestystäsi vahvalle pohjalle. Asioitten eteneminen kuitenkin hidastuu niin paljon, että osa Leijonista on jo valmis heittämään pyyhkeen kehään. Sitä ei nyt missään nimessä kannata tehdä, sillä näennäisestä nihkeydestä huolimatta, sunnitelmasi ovat paremmassa vaiheessa kuin yhdelläkään muulla merkillä. Liikenevä aika kannattaa käyttää rentoutumiseen ja romanttisiin kohtaamisiin, joita on tarjolla koko kesäkuun ajan, joten käännä asenteesi vastaan ottavalle kanavalle.

Neitsyt

Saturnuksen vaikuttaessa vielä merkkisi viimeisissä asteissa, olet taatusti sinäkin tavallista kovemman muutospaineen alla kesäkuun alusta saakka. Kuulostele, mitkä osa-alueet tuntuvat nyt raskaimmilta ja valmistaudu henkisesti jättämään ne kokonaan tai ainakin osittain pois elämästäsi. Marsin ja Vestan saapuessa merkkiisi, saat merkittävän energialisäyksen kaikkeen sellaiseen tekemiseen ja sellaisiin suunnitelmiin, joihin tunnet olevasi koko sydämestäsi sitoutunut. Tehtyäsi ratkaiservat vapauttavat ratkaisut Juhannukseren mennessä, tulet etenemään valitsemallasi polulla erittäin vauhdikkaasti ja menestyksellisesti koko loppuvuoden. Kerää rohkeutesi ja toimi.

Vaaka

Uranuksen saapuminen oppositiomerkkiisi käynnistää jokaisessa solussa lähes huutavan vapaudentarpeen, joka ei jätä sinulle mitään mahdollisuuksia jäädä nykyisille jalansijoillesi kököttämään. Muutokset ovat huomattavasti helpompia, jos valjastat ajatuksesi palvelemaan niitä ajoissa. Silloin osaat suhtautua liikevoimana toimivaan ahdistukseen positiivisena energiana ja saat suunnattua sisälläsi pulppuavan luovuuden kokonaan uusiin kohteisiin. Et pysty näkemään tulevaisuutesi menestysnäkymiä riittävän konkreettisesti, voidaksesi selittää muille, mistä on kysymys. Siksi sinun on nyt uskallettava Vaakamaisesta tavastasi poiketen jättää muiden mielipiteet ja odotukset vaille huomiota.

Skorpioni

Merkissäsi vaikuttava Pallas Athene ottaa vastaan Suuren Ristin valtavia energioita positiivisessa kulmassa voimakkaimpiin vaikuttajiin ja antaa siksi juuri Skorpioneille eturivin paikat mahdollisten onnistujien joukossa. Pallas Athene edustaa sisäistä viisautta yhdistyneenä soturin rohkeuteen ja siksi tämä kunnia-asema toki edellyttää varsin tietoista toimintaa ennen palkkioiden jakamista. Maailma ympärilläsi järkkyy monella tavalla, mutta sinulla on mahdollisuus oivaltaa itsellesi sopivat onnistumisen paikat juuri näissä kriittisissä tilanteissa. Silloin on pystyttävä tarrautumaan tilaisuuteen välittömästi pelkkään vaistoosi luottaen, sillä pidempään tuumailuun ei ole aikaa.

Jousimies

Uutta etsivänä seikkailijana voit olla kiitollinen Jousimiehestä aurinkomerkkinäsi, sillä kesäkuussa Jupiter ja Uranus antavat yhdessä loistavat menestystekijät sinun hallintaasi. Uudenlaisen maailman rakentaminen käynnistyy joiltakin osin juuri Jousimiesten välityksellä ja siksi sinun kannattaa olla tällä kertaa hyvin tarkkana valintojesi kanssa. Vanhat ja mielekkyyden puutteesta kärsivät jutut on maltettava pudottaa kelkasta, sillä tulet tarvitsemaan kaiken liikenevän energian uusien haasteiden haltuun ottamiseen yhdellä tai useammalla elämänalueella. Puolittaisella sitoutumisella et saa suunnitelmiasi toimimaan, joten mukaan on hypättävä vahvalla luottamuksdella ja lapsellisen innostuneena.

Kauris

Pluton toimiessa sinun merkissäsi Suuren Ristin vahvimpana vaikuttajana olet ehdottomasti eläinradan ratkaisevimmassa roolissa maailman nyt muuttuessa henkisesti kypsempään suuntaan. Valta pitää sisällään myös kovan vastuun ja todennäköisesti tunnet sen kaikkialla kehossasi vaikuttavana energiana, joka pakottaa sinut liikkeelle oman elämäsi uudistajana. Millään muulla merkillä ei ole käytettävissään yhtä suurta energialatausta kuin sinulla, joten ole valmis käyttämään tämä kuukausi ja lopulta koko kesä ratkaisevien muutosten toteuttamiseen elämässäsi. Kosmiset lainalaisuudet ovat nyt sinun palveluksessasi, mutta toimiakseen ne vaativat ehdottomia ja lujia päätöksiä.

Vesimies

Vesimiehenä onnistut tällä kertaa väistämään pahimman myrskyn ja saat luvan seurata Suuren Ristin myllerrystä muita merkkejä turvallisemmin. Kosmiset ja Sosiaaliset planeetat ovat huomaamattomalla tavalla tukenasi ja huomaat onnistuvasi monissa sellaisissa asioissa, joissa kaikki muuta tuntuvat kompuroivan oikein kunnolla. Älä epäröi viedä omia suunnitelmiasi ja ideoitasi määrätietoisesti eteenpäin nihkeästä tunnelmasta huolimatta, sillä lopulliset hedelmät tämän kuun ponnisteluista pääset korjaamaan vasta syksyn koittaessa. Tärkeintä on olla rennolla asenteella rakentamassa omaa elämääsi juuri itsesi näköiseksi keskittymällä joka päivä vain sellaisiin asioihin, jotka tosissaan kiehtovat sinua.

Kalat

Chironin saapuessa merkkiisi kesäkuun alkupäivinä, pääset nauttimaan ainutlaatuisesta tietoisuuden kasvusta henkisten valmiuksiesi ponnahtaessa aivan uusiin sfääreihin. Pystyt näkemään Suuren Ristin tapahtumat ulkopuolisen tarkkailijan silmin ja ymmärrät paljon muita paremmin, miksi mikäkin asia tapahtuu ja mitä hyvää se on tuomassa tullessaan. Vlittämällä tätä tietoa kanssaihmisillesi huomaat henkisten valmiuksiesi kasvavan entisestään. Älä jätä väliin ainuttakaan tilaisuutta henkisten lahjojesi kehittämiseen jonkun hyvältä tuntuvan kurssin tai tapahtuman muodossa. Tunnet kyllä luissa ja ytimissä, millaisiin juttuihin kannattaa osallistua. Vetovoiman laki pitää siitä huolen.

Astro.fi

Facebook

X