Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 6/2013

Teksti:
Anna.fi

Valtavien uudistusten ottaessa paikkaansa maailmassa, murtuvat vanhentuneet mallit vastustamattoman voiman edessä. Kukaan ei lopulta voi tietää, mitä ne uudet voimat sitten ovat, ja siksi elämä on nyt jännittävää jokaiselle ihmiselle maapallolla.

Kuukausihoroskooppi

Kesäkuu on monille lomakuukausi, mutta melko monille myös lamakuukausi Merkuriuksen ja Venuksen aktivoidessa toukokuussa tarkentunutta Uranuksen ja Pluton neliötä. Muutosten myrskyssä voi pysyä mukana vain herkästi sisäisiä tuntemuksiaan kuunnellen, sillä mikään ei enää ole varmaa. Mahdottomalta tuntuvia yllätyksiä tapahtuu liikemaailmassa kiihtyvällä vauhdilla, eikä yksikään talousanalyytikko osaa antaa oikeita ennusteita. Oikeat ratkaisut löytyvät vain fiiliksellä ja sitä kuvaa astrologisella taivaalla perääntyvän Saturnuksen ja Neptunuksen välinen kolmio.

Myös menestystä ja laajentumista kuvaava Jupiter siirtyy Ravun merkkiin kesäkuun lopulla. Menestyksen eväät löytyvät seuraavan vuoden ajan lämmöllä ja tunteella tehdyistä valinnoista, jolloin kaikki järkeily on varma reitti epäonnistumisten suohon. Ratkaisevaa tulee olemaan massiivinen toiminta ja päivittäinen luottamus omaan sisäiseen ääneen niin kannustajana kuin varottajana.

Oinas

Kesäkuussa pääset mittailemaan tuloksia toukokuun aikana toteuttamistasi irrottautumisista, sillä itsepetoksille ei ole jäänyt lainkaan tyhjää tilaa. Venuksen ja Merkuriuksen neliöt jättävät vain totuuden jäljelle ja ensi näkemältä se saattaa vaikuttaa liian karulta ollakseen totta. Lopulta Sinulle tulee kuitenkin selviämään, että juuri tuossa karsitussa totuudessa piilee suurin mahdollinen onnistumisen avain. Tilannekatsaus vaatii vahvaa luonnetta, mutta Oinaalle se on annettu syntymälahjana, joten ota rohkeasti härkää sarvista ja ravistele itsesi vapaaksi materian tarpeettomista kahleista. Pian huomaat olevasi rikkaampi kuin koskaan aikaisemmin.

Härkä

Viimekuun energialataus häipyy kuin aamu-usva nousevan auringon edestä ja joudut katsomaan valintojasi silmästä silmään. Jos osasit laittaa rattaat oikealla tavalla liikkeelle, niin kyllä ne jatkavat vankkumatonta matkaansa ja pääset nauttimaan ansaitsemastasi menestyksestä. Jos taas pelasit liikaa varman päälle ja välttelit sinulle tarjottuja uusia mahdollisuuksia, tulee vauhtisi pysähtymään kuin seinään. Vieläkin voit kääntää tilanteen eduksesi hyväksymällä tapahtuneet tosiasiat ja niiden tuottaman tappion itse aiheutetuksi. Silloin uudet ovet avautuvat eteesi, mutta lähtö ei ole yhtä kitkaton kuin se olisi ollut toukokuussa.

Kaksoset

Sinulla on vielä tämä kesäkuu aikaa hahmottaa elämäsi todellinen päämäärä ja heittäytyä hullun rohkeudella innostuksen virtaan elämässäsi. Jos olet jo tehnyt sen, niin kesäkuu on yhtä lentoa menestyksen siivillä. Mahdollisuuksia avautuu Sinulle menneisyydestäsi riippumatta ja suurin virheesi on olla tekemättä mitään uusia ratkaisuja. Tämä on sinun viimeinen kuukautesi Jupiterin suojeluksessa ja se kannattaa käyttää tehokkaasti hyväksi. 12 vuoden menestysputki on auki viimeistä kertaa ja kun se sulkeutuu niin se sulkeutuu seuraaviksi 12 vuodeksi. Ellet ota onnestasi kiinni, karkaa se hetkeksi tavoittamattomiin.

Rapu

Merkuriuksen ja Venuksen saapuminen merkkiisi heti kesäkuun alussa siivittää elämäsi yhteen upeimmista kesäkausista vuosikymmeniin. Sinulla ei ole mitään kiirettä hypätä menestyksen kelkkaan, mutta ensimmäiset pääsevät aina pisimmälle ja siksi nyt kysytään rohkeutta luottaa omaan arvomaailmaasi ja tekemään sen mukaisia ratkaisuja. Varaudu siihen, että osa oivalluksistasi saa aivan varmasti hyytävän vastaanoton läheisiltäsi. Se kuuluu olennaisesti ajan henkeen, eikä sitä pidä pyrkiä välttämään. Se on myös rakastetuksi tulemisen hinta. Tee siis elämästäsi luksusta jo kesäkuussa ja jatka hillitöntä menoa koko loppuvuosi.

Leijona

Kesäkuussa kannattaa vetää hiukan henkeä vauhdikkaan kevätrupeaman jälkeen. Planeetat hellittävät otettaan ja pääset nauttimaan vapautuneesta ilmapiiristä parhaassa tapauksessa hyvinkin menestyksekkäissä merkeissä. Yllättäviä uudistuksia tapahtuu sitä vauhdikkaammin, mitä selkeämmin pysyt poissa turhan tekemisen ja yrittämisen sektorilta. Anna päivien soljua – kuin poutapilvien – kaikessa rauhassa ja nauti kesän kaikista mahdollisista ihanuuksista täysin siemauksin. Heinäkuun alkaessa tahti vain paranee entisestään, mutta nautiskele nyt tämä kesäkuu ensin alta pois.

Neitsyt

Pluton kolmio ja Marsin neliö antavat kesäkuulle mystisen ja jännittävän latauksen, joka ei taida päästää ihan helpolla lomatunnelmiin, vaikka kesäinen keli jo houkuttelisi vapaita viettämään. Jotain merkittävää on tapahtumassa elämässäsi ja levottomuutesi ajaa sinua positiivisella energialla tekemään konkreettisia päätöksiä erilaisten uusien vaihtoehtojen välillä. Tunnelman kuuluisi olla ehdottomasti positiivisen puolella, mutta silti tuo Marsin neliö edellyttää äärimmäisen itsenäisiä ja nopeita päätöksiä, jotta niiden tulokset pääsisivät kunnolla esille. Uskalla heittäytyä elämän tarjoamaan pieneen jännitysnäytelmään kesäkuun aikana.

Vaaka

Kosmisten planeettojen jännite helpottaa koko ajan kesäkuun edetessä ja tekee tilaa menestyksekkäille uudistuksille kaikilla sinua kiinnostavilla elämänalueilla. Auringon ja Jupiterin yhtymä toteutuu hiukan puolenkuun jälkeen ja avaa ikkunan sinua kiinnostavalle rakennustyömaalle. Kannattaa valmistautua heti kuun alusta lukien ottamaan vastaan jokainen hyvältä tuntuva tarjous tai tilaisuus ilman pienintäkään ennakkoluuloa. Tällaisen kuvion aikana onnea ei saavuteta jollain ihmeen metodilla – se pitää vain ottaa vastaan turhia kyselemättä. Nauti siis tarjonnasta ja kaikista kesän herkuista siinä sivussa.

Skorpioni

Venus ja Merkurius vauhdittavat upeaa luovuuden jaksoa tehdessään kultaista kolmiota merkissäsi vaikuttavan Saturnuksen ja kolmiossa olevan Neptunuksen kanssa heti kesäkuun ensimmäisellä puoliskolla. Nyt kannattaa ladata täydeltä laidalta ideoita muidenkin kuultaviksi, mutta ennen kaikkea kannattaa toteuttaa niitä pelkällä fiiliksellä ja heittää järjen näkökulmat hetkeksi aikaa romukoppaan. Intuitiosi on huikeimmassa lennossaan ja tukee suurta lähes 30 vuoden projektia, jota olet edelleen käynnistämässä, vaikka et ihan tarkkaan edes tietäisi mihin olet tähtäämässä. Tässä tilanteessa on parempia ampua summassa kuin tähtäillä liikaa.

Jousimies

Marsin saapuminen oppositiomerkkiisi Auringon ja Jupiterin seuraksi saattaa herättää hyvinkin vahvoja tyytymättömyyden tunteita joitakin asioita tai ihmisiä kohtaan kesäkuun aikana. Jos näin, niin voit olla siitä pelkästään kiitollinen. Tällainen kuvio osoittaa elämässäsi ne alueet ja ihmiset, joiden annat olla esteenä omalle etenemisellesi ja onnellisuudellesi. Tule siis rohkeasti tietoiseksi kaikista tyytymättömyyttä herättävistä asioista ja ole valmis luopumaan niihin liittyvistä velvoitteista. Näin tehdessäsi tulet löytämään kokonaan uusia mahdollisuuksia aivan yllättäviltä tahoilta.

Kauris

Vastuu kosmisten uudistusten ja muutosten toteuttajana painaa harteillasi edelleen ja nyt kesäkuun aikana joudut kiinnittämään erityistä huomiota oman arvomaailmasi tilaan. Venuksen ja Merkuriuksen oppositio ei jätä tilaa ensimmäisellekään sisäisen tunnelmasi vastaiselle asialle, vaan nostattaa selvän aggression, jota ei tulisi kohdistaa itsesi ulkopuolelle. Voitat paljon, jos käännät aggression voiman palvelemaan irrottautumista sinulle tarpeettomista miellyttämiskohteista. Se tapahtuu, kun tiedostat tilanteen itse aiheutetuksi ja käytät kaiken ylimääräisen energian uudelleen suuntautumiseen vahvalla intensiteetillä.

Vesimies

Kesäkuu jatkaa hienolla sykkeellä toukokuussa alkanutta positiivista vaihetta elämässäsi. Toivottavasti nautiskelit viime kuun romanttisista energioista niin paljon, että tässä kuussa liikenee aikaa elämäsi muiden rakenteiden uudistamiseen juuri sinun haluamallasi tavalla. Onnen ja toiminnan planeetat ovat nyt kääntyneet sinun puoleesi. Ne kysyvät yksiselitteisesti: Mitä sinä elämältäsi haluat? Turha alkaa miettimään sitä sen tarkemmin, sillä tämän kuukauden energia on niin intensiivistä, ettei miettimiseen jää aikaa. Yksinkertaisesti tee joka päivä juuri sitä mitä haluat ja tulokset puhuvat varmasti puolestaan.

Kalat

Jos viime kuu meni vähän tarkkailevissa tunnelmissa ihmissuhteiden kannalta, niin nyt saa vääntää ihastumisnupin kaakkoon ja heittäytyä nauttimaan elämän tarjoamista ihmeellisyyksistä täysin siemauksin. Venus ja Merkurius tekevät kolmiota merkissäsi vaikuttaviin Neptunukseen ja Chironiin, jolloin korkeammat voimat ohjaavat sinua oikeiden asioiden ja ihmisten pariin. Elämä hymyilee leveämmin kuin aikoihin ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti etsiytymällä sinua kiinnostavien paikkojen ja tapahtumien äärelle. Rakkaus löytyy vain sieltä, missä itsekin parhaiten viihdyt.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

 

X