Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 7/2011

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Osittainen auringonpimennys käynnistää heinäkuun heti sen ensimmäisenä päivänä ja siksi alitajunnan voimat jylläävät etenkin alkukuusta tavallista tehokkaammin. Sinun kannattaa käyttää tämä aika tehokkaasti hyväksesi ja pyrkiä seuraamaan intuitiotasi kaikissa päivittäisissä tapahtumissa. Juuri nyt on kultaakin arvokkaampaa olla äärimmäisen tietoinen omasta päämäärästäsi ja pitää se jatkuvasti ajatuksissasi. Tällaisena aikana pystyt valjastamaan energiat omaan käyttöösi puhtaasti ajatustesi voimalla.

Heinäkuu sopii loistavasti lomakuukaudeksi, sillä astrologisen taivaan kovat aspektit pysähdyttävät niin talouden kuin monia muitakin rattaita ja takkuilua esiintyy elämän kaikilla sektoreilla. Enpä yhtään ihmettelisi, vaikka pimennysten jälkeinen heinäkuu osoittautuisi pieneksi katastrofiksi osakemarkkinoilla ja talouselämässä yleensä.

Pimennykset ja painavat aspektiasetelmat hitailla planeetoilla synnyttävät kovaa painetta myös maankuoreen ja purkauksia lienee odotettavissa yhtä hyvin Japanissa kuin USA:ssa. Kun kaiken muun mukavan lisäksi myös auringonpilkut aktivoituvat merkittävästi, saamme varautua monenlaisiin yllättäviin luonnonilmiöihin, jotka heijastuvat melko varmasti myös tiedonkulkuun ja teknisten laitteiden toimintavarmuuteen yleensä.

Oinas

Oinaan planeetta-asemat ovat heinäkuussa niin aktiivisia ettei edes heinäkuun auringonpaiste saa houkuteltua lekottelemaan paikallaan ja rentoutumaan oikein kunnolla. Mahdollisesta kesälomasta huolimatta tämä kuukausi kannattaa käyttää tehokkaaseen uudistumisprosessiin niillä elämäsi alueilla, joilla sitä selvimmin tunnut kaipaavan.  Elämä tarjoaa sinulle ainutlaatuisia mahdollisuuksia kokonaan uusiin menestyskuvioihin, jotka toki vaativat hyvin itsenäistä otetta onnistuakseen. Välillä saattaa tuntua, että joku kampittaa sinua pahemman kerran, mutta se on vain luonnollinen testi, ei lopetusmerkki.

Härkä

Härkäihmisen kesä alkaa positiivisissa ja odottavissa tunnelmissa Jupiterin vaikuttaessa merkissäsi ja lähestyessä kolmiota Plutoon. Tällainen asetelma antaa sinulle huikean määrän jokaisessa solussasi tuntuvaa energiaa, joka suorastaan pakottaa liikekannalle jopa joitakin lomasuunnitelmia sekoittaen. Pienestä epäselvyyksien uhasta huolimatta ei ole syytä jäädä hetkeksikään paikoilleen, vaikka Härkänä mieluummin varmistaisit selustasi kunnolla. Kesäaika kannattaa silti käyttää kaikkeen mukavaan tekemiseen, sillä juuri sieltä löytyvät lopulta parhaat ideat elämäsi menestysnäkymien kehittämiseen.

Kaksoset

Mars ottaa vastaan positiivista kolmiota Pallakselta ja Vestalta koko heinäkuun ajan, jolloin sinulla on käytössäsi tehokasta sydämellistä energiaa ja sisäistä viisautta suurempienkin ratkaisujen tekemiseen. Myöskään lomanvietosta ei pääse syntymään tylsää edes yrittämällä tällaisen kuvion vaikutusaikana.. Siksi on viisasta katsella jo valmiiksi kivalta tuntuvia aktiviteetteja. Mahdollisten ongelmien ilmaantuessa olet kaikkein eniten omassa elementissäsi ja pystyt ihmeellisellä tavalla kääntämään vastoinkäymiset täysin päinvastaisiksi tapahtumaketjuiksi vain puuttumalla aktiivisesti tilanteisiin.

Rapu

Heinäkuun alku on täynnä hurjaa alitajuista energiaa Auringonpimennyksen tapahtuessa merkissäsi ja on täysin luonnollista, että et aina tiedä missä oikein olet menossa. Pikkuhiljaa paine alkaa kuitenkin helpottaa ja heinäkuu kannattaa käyttää mahdollisimman tehokkaasti rentoutumiseen ja omiin mielekkäisiin harrastuksiin. Pelkkään lomailuun ja löhöilyyn tällaisen energiapiikin aikana ei ole silti syytä itseään pakottaa, sillä uudistusvoimat ovat aktivoituneet sisimmässäsi ja pystyt monella tavalla edistämään elämääsi niin kotona kuin urallasi. Venus merkissäsi lisää vetovoimaasi ja tarjoaa upeita romanttisia hetkiä.

Leijona

Leijonat ovat heinäkuussa tavallista sosiaalisemmalla tuulella ja tulevat menestymään kaikissa itselleen mielekkäissä ihmissuhteissa suorastaan loistavasti. Hallitset kommunikaation salaisuuksia useimmiten täysin tiedostamattasi ja olet yhtä hyvä oppimaan kuin opettamaan uusia asioita Tällainen planeetta-asema suosittelee osallistumista jopa useammalle itseä kiinnostavalle kurssille, joiden yhteydessä tulet löytämään yllättäviä ratkaisuja elämäsi haasteellisiin tilanteisiin. Muilta osin heinäkuu kannattaa käyttää lomailuun ja voimien keräämiseen, sillä elokuu tarjoaa mielekkäitä haasteita, jotka kysyvät voimaa ja sinnikkyyttä.

Neitsyt

Heinäkuun korkealta paistava aurinko ei ole ainoa valo elämässäsi, sillä Jupiterin ja Pluton keskinäinen kolmio käynnistelee menestyksellistä loppuvuotta loma-aikoja lainkaan kunnioittamatta. Olitpa sitten lomalla tai et, niin sinun kannattaa olla tavallista tarkkaavaisempi kaikkien yllättävien mahdollisuuksien varalta. Sinulla on vahva tuntuma kaikkiin sosiaalisiin tapahtumiin ympärilläsi ja siksi tunnut tietävän erehtymättömän tarkasti, mihin kannattaa satsata ja mihin ei. Tärkein opastajasi on oma innostuksesi, jonka valtaan antautuessasi tulet vapautumaan tähän asti sinua sitoneista velvoitteista.

Vaaka

 Heinäkuu on loistavaa aikaa käynnistää tulevaisuuteesi liittyviä suunnitelmia, sillä Marsin kolmio merkissäsi vaikuttavalle Saturnukselle käynnistää heinäkuun tavallista energisimmissä merkeissä, oletpa sitten lomalla tai työelämän pyörteissä. Parasta aikaa minkä tahansa sinua kiinnostavan hankkeen käynnistämiselle on ehdottomasti heinäkuun ensimmäinen puolisko, sillä sen aikana itsevarmuutesi on korkeimmillaan ja pystyt tekemään menestyksen vaatimia itsenäisiä päätöksiä. Myös lomanvietto tulee varmasti onnistumaan loistavasti, sillä ratkaiset ongelman kuin ongelman eduksesi.

Skorpioni

Sinua heinäkuun aurinko tuskin pystyy lamaannuttamaan sillä Auringon, Venuksen, Chironin ja Neptunuksen kolmiot antavat herkkää ja luovaa energiaa käyttöösi kaikilla elämäsi osa-alueilla. Alitajuntasi on nyt vahvimmillaan ja siksi sinun kannattaa tietoisesti irrottaa otettasi kaikista mahdillisista aikatauluista ja olla valmis heittäytymään uusiin haasteisiin hetkeäkään epäröimättä. Näitä mahdollisuuksia ilmaantuu aivan yhtä varmasti lomamatkan kuin tavallisen työelämän yhteydessä. Myös rakkauselämässä menee nyt tavallista vauhdikkaammin ja kysyntää riittää helposti yli kansallisten rajojen.

Jousimies

Heinäkuun auringosta ja mahdollisista lomatunnelmista huolimatta saatat olla tavallista kriittisemmällä tuulella kaikkea tekemistäsi kohtaan. Marsin oppositio ei kunnioita lomasuunnitelmia, vaan vaatii konkreettisia tekoja sinulle haitallisen tilanteen korjaamiseksi, ennen kuin mielesi vapautuu rentoutumaan ja viettämään lomaa. Tämä kuu on ehdottomasti toiminnan aikaa ja vain muuttamalla itse jotain, saat myös olosuhteet korjaantumaan. Etenkin loppukuusta myös rakkausasiat ovat kriittisen tarkastelusi kohteena, mutta puhumalla vain pahennat tilannetta. Nyt on uskallettava pistää toimeksi jollain muulla tavalla.

Kauris

Jonkinlainen uusi suunta tai suunnitelma on varmasti virittynyt lähtökuoppiinsa jo kesäkuun loppupuolella ja nyt on tärkeää tehdä jotain konkreettista sen eteen joka ainoa päivä, olitpa sitten lomalla tai kesäduunissa. Heinäkuun ensimmäisen päivän auringonpimennys on energisesti koko kesän huippukohta Kauriille ja siksi alkukuun tunnelmiin on syytä keskittyä suurella tarkkaavaisuudella. Hetkellinen voimattomuus on jo varma merkki siitä, että olet suuntautunut sillä hetkellä väärälle sektorille ja sellaisesta tekemisestä tulee nyt irrottautua mahdollisimman nopeasti, jotta saat voimasi takaisin.

Vesimies

Heinäkuussa toteutuva Marsin kolmio lataa sinut täyteen luovaa ja samalla vetovoimaista energiaa, joka auttaa menestymään kaikissa sinua kiinnostavissa hankkeissa paljon odottamaasi paremmin. Silti heinäkuu on otollista aikaa viettää lokoisia lomapäiviä tai muuten vaan nauttia kesän tunnelmasta ja mahdollisista kesätapahtumista. Mitä enemmän nautit elämästäsi harrastusten tai muun kivan tekemisen muodossa, sitä upeampia mahdollisuuksia avautuu eteesi lähes päivittäin. Myös rakkauselämässä paistaa aurinko ja aktiivinen olemuksesi herättää ansaittua kiinnostusta romanttisessa mielessä.

Kalat

Heinäkuu on erittäin otollista aikaa keskittyä elämänlaatusi parantamiseen sekä fyysisellä että henkisellä puolella. Rakenna tietoisesti itsellesi mahdollisimman leppoisat olosuhteet lomanviettoon tai työmaallesi ja huomaat monien sinua vaivanneiden asioiden korjaantuvan ihan omia aikojaan.

Auringon ja Venuksen kolmiot tuovat sinulle energiaa ja romanttista vetovoimaa koko heinäkuun ajaksi ja siksi tämä kuukausi kannattaa käyttää sinulle arvokkaista asioista nauttimiseen ja ehkä kaikkein eniten itsesi hemmotteluun joka ainoa päivä. Mitä sinä nyt annat itsellesi, sitä saat myös muilta tulevien kuukausien aikana.

Astro.fi

X