Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 8/2010

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Saturnuksen saavuttua Vaa’an merkkiin, saamme varautua tavallista haastellisempaan syksyyn. Kun vielä Venus ja Mars saapuvat samoille asteille heti elokuun alusta lukien, niin ihmiskuntaa ja maailmantaloutta puristava T-risti saa melkoisesti lisää voimaa.

Kesän käynnistämä muutosprosessi jatkuu lomakauden hetkellisen rauhaiselonjälkeen entistä vahvempana ja monille ihmisille tuottaa suuria vaikeuksia palata takaisin aikaisempaan työelämään. Yllättävän moni ystäväni ja tuttavani on kylmän rauhallisesti sanoutunut irti työpaikastaan karenssista huolimatta. Helpottumisen tunne heijastuu kasvoilta vapautuneena hymynä.

Vaikuttaa tosiaan siltä, että ihmisen vieteri on kiristetty huippuunsa sillä valtavalla materiaalisella tarjonnalla, joka pakottaa hankkimaan tietyn määrän rahaa tietyssä ajassa elintason säilyttämiseksi. Kun jaksaminen sitten loppuu kollektiivisesti, tulee moni asettamaan arvomaailmansa uuteen uskoon pakon edessä. Yhä useampi keho tulee ilmoittamaan sairauden tai kivun muodossa, että voimat eivät enää riitä nykyiseen menoon. Henkinen uupumus ja fyysinen väsymys johtavat vääjäämättä kasvaviin sairaslomiin joiden kautta yritysten ja sosiaalisten laitosten omistajat joutuvat katsomaan aikaisempaa toimintaansa silmästä silmään. Mitä kovemmalla työntekijä on ollut sitä pidempään myös toipuminen tulee kestämään.

Tämä inhimillisen pinnan venyttäminen äärimmilleen tulee lopulta kaatamaan markkinatalouden veneen, eikä siihen kulu enää kovin pitkä aika. Suuntaa ei tulla muuttamaan päättäjien toimesta, vaan se muuttuu omia aikojaan ilman johtajia.

Elokuussa on hyvä muistaa, että jokaisen on tällaisessa tilanteessa huolehdittava itse itsestään. Apuja ei ole suuremmin luvassa miltään suunnalta, ellet ota aloitetta omiin käsiisi. Väsymyksen ja uupumuksen iskiessä on uskallettava tunnustaa tilanne itselleen ja hakea sairaslomaa. Yksityisyrittäjänä olen joutunut hakemaan lomaa itseltäni, mikä on ehkä vieläkin haastavampaa. Tiedän kuitenkin, että lopullinen romahdus vaanii aivan nurkan takana ja siksi pyrin koko ajan antamaan itselleni enemmän aikaa lepoon ja rentoutumiseen.

Jos nyt pakottaa itsensä ahdistavaan työtahtiin tai ahdistavaan tekemiseen, voi suosiolla varautua niin rankkoihin oireisiin, ettei mitään valintaa enää tarvitse tehdä. Keho ja elimistö tekee sen puolestamme. Vapauta siis itsesi ajoissa raskaista tehtävistä ja anna tilaa paljon paremmalle vaihtoehdolle, joka on jo nyt sinua odottamassa.

Elokuun horoskoopit antavat vihjeitä merkkikohtaisesti itsestäsi huolehtimiseen. Huomattavasti tarkempi tilannekatsaus juuri sinun rytmeistäsi näille tuleville kuukausille löytyy ”Vuosi Elämääsi” tulkinnasta, joka voi joskus kääntää tämän merkkikohtaisen tulkinnan lähes päälaelleen.

Oinas

Oinaan merkki on tavallista kovemmassa muutospaineessa Saturnuksen oppositiosta ja merkissäsi perääntyvistä Jupiterista ja Uranuksesta johtuen. Jokainen solusi on herkistynyt tunnistamaan tarpeettomat ja kehollesi vahingolliset asiat elämässäsi. Oinaalle on äärimmäisen tärkeää saada olla liikkeellä ja toiminnassa muutosten toteuttajana. Raskas ja pysähtynyt olotila kertoo, mitkä asiat ovat tällä kertaa muutoksen tarpeessa. Uskaltautuessasi siirtymään pois elämäsi pysähtyneeltä alueelta, tunnistat välittömästi energiatasosi kasvun ja elämänenergian virtaamisen ihan uudella tavalla.

Härkä

Venus ei ole enää ratkaisevassa roolissa elämässäsi ja tehtäväsi onkin elokuussa määrittää kokonaan uusi suunta elämällesi varsin positiivisissa ja energisissä tunnelmissa. Härkänä olet taipuvainen pitämään kiinni hankituista eduista ja samalla myös tarpeettomista velvoitteista. Nyt tarjolla oleva menestys edellyttää kuitenkin rohkeutta tehdä lopullisia valintoja sinua innostaville alueille elämässä. Mitään varmistuksia ei tietenkään voi saada etukäteen ja sinun on luotettava omiin tunteisiisi. Paikoilleen jääminen altistaa uupumukselle ja tyhjääkin tyhjemmälle ololle.

Kaksoset

Kaiken tämän yleisen paineen keskellä Kaksosten elämään lennähtää melkoinen annos romantiikkaa ja kaikin puolin muutenkin toimivaa energiaa Marsin, Vestan ja Venuksen vaikuttaessa kolmiossa merkkiisi. Ihastumisen ja rakastumisen tunteet eivät tällä kertaa ehkä olekaan mitään haihattelua, vaan todellisia mahdollisuuksia rakentaa itselle uutta ja mielekkäämpää elämää. Luota vahvasti sisäisiin tunnelmiisi ja uskalla ottaa vastaan, mitä elämä nyt tarjoaa. Rakkauselämän lisäksi menestystä on tarjolla harrastusten, uran ja ammatin alueella. Pysy liikkeellä ja uskalla pelata pienellä riskillä.

Rapu

Astrologisella taivaalla vaikuttava T-risti osuu merkkiisi armottomalla paineellaan ja tarkistaa, kuinka hyvin maltoit ladata akkujasi heinäkuun aikana. Joudut elokuun aikana kuuntelemaan kehosi energiatilaa tarkkaakin tarkemmin, sillä viimeinenkin energiapisarasi on koko ajan täydessä käytössä. Ravut ovat vapautumassa omista ja muiden asettamista tarpeettomista vaatimuksista kosmisin pakkokeinoin. Erilaiset yllättävät oireet, kiputilat ja väsymyskohtaukset pitävät sinut oikeassa suunnassa ja selviät paljon helpommalla jos uskot suosiolla, etkä yritä väkisin ylläpitää mahdottomia vaateita.

Leijona

Leijonan elämä näyttää edelleen kohtalaisen aurinkoiselta, vaikka mikään asia ei nyt etene salamavauhdilla omasta panoksestasi huolimatta. Liika yrittäminen on siis viisasta jättää pois kuvioista ja keskittyä sen sijaan omasta kumppanuudesta ja parisuhteesta nauttimiseen. Juno nimittäin ottaa merkissäsi vastaan Jupiterin ja Uranuksen kolmiota, mikä tarjoaa ihan uusia ulottuvuuksia parisuhteeseen ja kumppanuuteen. Löydät satumaisella tavalla uusia tapoja viettää aikaa yhdessä, uusia molemmille kolahtavia harrastuksia tai sitten jonkun yhteisen tavoitteen, joka vahvistaa keskinäistä rakkautta.

Neitsyt

Neitsyen elämä helpottaa tuntuvasti Saturnuksen poistuttua merkistäsi ja merkkiäsi hallitsevan Merkuriuksen saavuttua vahvistamaan kaikkea kommunikaatiota ja kaikkia itämässä olleita ideoita. Monien muiden merkkien taistellessa energian riittävyyden kanssa, voit tuulettaa lähes päinvastaisissa tunnelmissa, sillä sinulla energiaa ja innostusta riittää useammankin virityksen eteenpäin viemiseen samalla kertaa. Tietysti sinun on uskallettava tehdä mieltäsi inspiroivia valintoja ja päästää irti vanhoista rutiineista menestyksen saavuttaaksesi, mutta se toki käy nyt yllättävän helposti.

Vaaka

Venus, Mars ja Saturnus tekevät yhtenä T-ristin kulmana yhtymää merkissäsi elokuun alkupuolella ja siksi sinulla on nyt menossa yksi tämän vuoden energisimmistä vaiheista. Energia kannattaa suunnata sellaisiin asioihin, joista olet ehdottoman varmasti itse kiinnostunut ja jotka saavat sinut aamulla hyppäämään innoissasi ylös sängystä jo ennen herätyskellon soittoa. Kaikki tämän kuun aikana kokemasi innostus kertaantuu tulevien lähes 30 vuoden aikana Saturnuksen rytmin mukaisesti. Uskalla tehdä rohkeat valintasi myös rakkauselämässä, joka hohkaa ihan uutta intohimoa elokuun aikana.

Skorpioni

Toivottavasti laitoit elämäsi rullaamaan uuteen ja omaan suuntaasi sinulle otollisen heinäkuun aikana, sillä tuo vauhti vie elämääsi edelleen eteenpäin uskomattomalla tempolla. Ellet heinäkuussa onnistunut nappaamaan kiinni sinulle tarjotuista mahdollisuuksista, saatat vaipua hiukan turhautuneisiin tunnelmiin, sillä elokuun aikana omien ideoitten käynnistäminen vaatii jo paljon enemmän omaa päättäväisyyttä ja lujaa tahtoa. Liikkeelle on kuitenkin nyt päästävä keinolla millä hyvänsä, sillä muuten väsymys ja uupumus vievät tuhkatkin pesästä. Päästä irti turhasta ja olo helpottaa välittömästi.

Jousimies

Heinäkuun vauhti jatkuu edelleen Jupiterin ja Uranuksen perääntyessä kolmiossa merkkiisi, mutta laihemmat ajat odottavat jo syyskuun puolella. Elokuu on ehdottomasti sinulle suurten ja ratkaisevien päätösten aikaa. Sinulla on nyt selkeitä vaihtoehtoja voidaksesi päästää kokonaan irti energiaasi ja jaksamistasi jarruttavista vanhoista velvoitteista tai tottumuksista. Välittömästi päästettyäsi irti näistä toimimattomista asioista, alkavat uudet ja innostavat vaihtoehdot suorastaan vyöryä elämääsi, eikä alkavalla syksyllä ole muuta kuin menestystä ja onnistumisia varattuna sinun käyttöösi.

Kauris

Merkissäsi vaikuttava Pluto ottaa vastaan samanaikaista neliötä Saturnukselta, Venukselta ja Marsilta heti elokuun alkupäivinä. Tällaisella ajalla on hyvin kaksijakoiset vaikutukset. Jotkut uudet ideat ja vaihtoehdot saavat energiasi pursuamaan yli äyräiden ja ajoittain tulet varmasti luvanneeksi enemmän kuin realiteetti sallii, mutta toisaalta jotkut tekemiset ja jotkut ihmiset onnistuvat hetkessä imemään viimeisenkin energiarippeen kehostasi. Tietoisena tästä ajan laadusta voit tehdä kipeätkin päätöksesi epäröimättä ja siten säilyttää menestykseen johtavan innostuksesi täysimääräisenä.

Vesimies

Alitajuntasi on nyt elokuussa herkkääkin herkempi ja pystyt näkemään yllättävän kirkkaasti, jos jossakin on jotain pielessä. Luota aavistuksiisi ja ota asioista selvää heti kun joku juttu jää vaivaamaan mieltäsi. Kukaan ei varsinaisesti yritä petkuttaa sinua, mutta heti kun huomaat kärsiväsi jollain tavalla vääryyttä, tulee sinun välittömästi korjata tilanne, sillä muuten ongelma paisuu nopeasti pelottavan suureksi. Ole tarkkana etenkin uran ja ammatin alueella ilmentyviä epäselvyyksiä kohtaan. Jos reagoit ongelmiin ajoissa, pystyt myös selvittämään ne rakentavalla tavalla.

Kalat

Vauhdikkaan ja tunnemaailmaltaan värikkään heinäkuun jälkeen koittaa sitten tämä vähän tylsemmältä vaikuttava elokuu, joka mittaa kumppanuuden kestävyyttä. Ellet elä vakituisessa suhteessa, niin yritä löytää itsellesi mahdollisimman mielekästä tekemistä ihan itseksesi, sillä romanttisen liekin syttyminen tämän kuukauden aikana on Kaloille poikkeus säännöstä. Kaikki velvoitteet ja rajoitukset tuntuvat nyt paljon tavallista raskaammilta ja niistä on syytä pyrkiä vapautumaan ihan vaan oman jaksamisesi vuoksi. Kaiken muun rentoutumisen lisäksi on tärkeää levätä riittävästi.

Astro.fi

Facebook

X