Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 9/2010

Teksti:
Anna.fi
kuukausihoroskooppi

Jupiterin ja Uranuksen peräännyttyä Kalojen merkkiin, vaihtuvat merkkikohtaiset tunnelmat melkoisesti ja uskoisin pahimman ahdistuksen helpottavan selvästi. Toinen yleistä olotilaa ja asioiden hoitamista helpottava kuvio on syyskuun alussa toteutuva Venuksen ja Marsin sekstiili Plutolle, joka antaa tilaa omien suunnitelmien menestyksekkäälle toteuttamiselle merkkisijainnista riippumatta.

Koko ihmiskuntaa piinaava muutospaine ei tietenkään häviä minnekään, mutta kaikkeen tottuu ja nyt on mahdollisuus löytää kokonaan uusia elementtejä omaan elämäänsä. Jokainen toteuttamasi vähänkään suurempi muutos palvelee koko maapallon ja parhaimmillaan koko aurinkokuntamme uudistumista. Henkilökohtaisessa elämässä se koetaan poikkeuksetta menestyksenä.

Ei ole mitään väliä, millä alueella elämässäsi koet onnistumisia ja menestystä, sillä kaikki ovat aivan yhtä tärkeitä. Jos onnistut harrastuksesi parissa, tuo se ehdottomasti potkua ja itsevarmuutta työrintamalle tai yritysmaailmaan. Sama toteutuu tietysti myös perhe-elämän ja ihmissuhteiden onnistumisten välityksellä.

Uranuksen ja Auringon oppositio tuo syyskuulle oman kiinnostavan yllätyssektorin, joka sekoittaa tutulta tuntunutta pakkaa etenkin syyskuun loppupuolella. Jos maailmalta kantautuu rähinäuutisia tai talous kompastelee vähän reilummin, niin silloin voisi syytä vierittää Uranuksen harteille.

Henkilökohtaisessa elämässä tämä kuvio herättää sitä suurempaa ahdistusta, mitä tiukempaan raamiin olet elämäsi onnistunut ahtamaan. Kaikki hakevat itselleen tilaa ja vapautta samaan aikaan. Olisi suoranainen ihme, ellei siitä syntyisi mielenkiintoisia ja välillä varmasti enemmänkin pinnaa kiristäviä tilanteita.

Oinas

Syyskuu on Oinaalle selkeä elämän vakiinnuttamisen ja selkiinnyttämisen aika Jupiterin ja Uranuksen peräännyttyä pois merkistäsi. Energiasi eivät enää ole samalla tasolla kuin elokuussa ja se on lopulta pakko hyväksyä ja ottaa huomioon kaikissa projekteissa. Jos käynnistit viimekuussa tai aiot käynnistää tässä kuussa jonkun mahtavan jutun, niin tarkista taustat huolella. Määritä omat päämääräsi ja tavoitteesi uudelleen ja katso, mitkä osat tämänhetkisessä tekemisessäsi osuvat niiden kanssa yksiin ja mitkä taas eivät. Keskity vain parhailta tuntuviin elementteihin. Muuhun eivät resurssit millään riitä.

Härkä

Ihmissuhteet ja parisuhde ovat tässä kuussa lähellä sydäntäsi. Voimakkaat eroottiset tuntemukset ja kokemukset saattavat hyvinkin johdattaa sinut ”liian” houkutteleviin tilanteisiin, joiden seurauksena elämää on aseteltava ainakin hetkellisesti uudenlaiseen arvojärjestykseen. Tämänkertaisessa tunteiden myllerryksessä ei kuitenkaan ole mukana astrologisesti vahvaa tekijää, joka niputtaisi kohtaamiset selkeästi pysyvämpään muotoon. Marsin ja Venuksen oppositio voi yhtä hyvin merkitä kumppanuuden sisällä tapahtuvaa kriittistä ja silti rakentavaa muutosprosessia.

Kaksoset

Vahvana paukuttaneen T-ristin löysätessä otettaan pääsee Kaksosen merkki pitkästä aikaa enemmän omien energioittensa pariin ja mahdollisuudet menestyksellisiin ideoittesi toteutuksiin ovat nyt paremmat kuin aikoihin. jos ideasi iskevät nyt kunnolla kipinää, niin älä hukkaa hetkeäkään, vaan tartu kiinni niin lujalla otteella kuin suinkin pystyt. Saturnuksen suunnatessa merkkiisi rakentavaa energiaa ilman muita paineita, saat aikaan konkreettisia tuloksia uskomattoman helposti. Ilman todellista sitoutumista ei synny kunnon tuloksia, mutta tässä innostuksen aallossa sitoutuminen tapahtuu kuin itsestään.

Rapu

Elokuussa varmasti tunnistit T-ristin valtavan paineen muita merkkejä voimakkaammin ja nyt syyskuussa tapahtuu sama ilmiö toiseen suuntaan merkkiisi kohdistuvan paineen helpottaessa huomattavasti. Mitään maailmaa mullistavaa irtiottoa tuskin tulet itse tekemään, mutta sinun energiaasi kuuluvat asiat ovat aikaisempaa paremmassa liikkeessä ja pääset menestyksekkäästi kehittelemään ideoitasi eteenpäin. Nauti syyskuun tarjoamista onnistumisista ja pyri muutenkin vain nauttimaan elämästäsi. Väsymys ja uupumus iskevät edelleen helposti raatavan Ravun kimppuun. Ota aikaa ihan itsellesi.

Leijona

Romantiikka kukoistaa Leijonien syystunnelmissa joko todella kiihottavana ja kiehtovana rakastumisena tai sitten salamoi ankarina yhteenottoina sinua rajoittavia ihmisiä ja olosuhteita kohtaan. Olet syyskuussa konkreettisten ja nopeiden päätösten edessä, sillä elämän tarjoamat melko suuret mahdollisuudet eivät suostu odottamaan hetkeäkään. Epäröintiin ei ole varaa. Liiketoiminta ja businesselämä ovat kukoistavassa vaiheessa, mutta edellyttävät onnistuakseen vahvaa omaa innostumista. Selvää on myös se, että jostain vanhasta tekemisestä on  samalla pakko päästää irti.

Neitsyt

Hetken rauhoittumisen jälkeen Jupiter ja Uranus ovat jälleen kimpussasi. Nyt kannattaa hyväksyä suosiolla, ettei yksikään asia elämässäsi ole kovin varmalla pohjalla. Yllätyksiä on luvassa erityisesti sellaisilla elämäsi alueilla, joihin olet asettanut resursseihisi nähden liian suuria odotuksia. Malta kaikessa rauhassa saattaa yksi asia kerrallaan järjestykseen, vaikka se usein tarkoittaa yhden tai useamman suunnitelman toteuttamatta jättämistä. Saatat hyvinkin joutua nyt palaamaan useita askeleita takaisinpäin ja varmistamaan uudelleen selvinä pitämiäsi juttuja. Älä jätä mitään arvailujen varaan.

Vaaka

Syyskuussa vauhtisi hiljenee huomattavasti elokuun vastaavasta. Venus ja Mars siirtyvät seuraavaan merkkiin ja samalla sinne siirtyy viime kuussa kokemasi tekemisen vimma. Kun ymmärrät rauhoittaa tietoisesti menoasi, huomaat kaiken etenevän edelleen mallikkaasti, mutta paljon pienemmällä tekemisellä. Viime kuussa aloittamasi asiat eivät enää vaadi yhtä paljon sinun työntövoimaasi, vaan etenevät ehdottomasti paremmin hiukan pienemmällä yrittämisellä. Resurssit ovat varmasti tiukemmassa ja siksi on muistettava levätä riittävästi.

Skorpioni

Syksyn positiivinen myrskyvaroitus osoitetaan Skorpioneille, sillä syyskuussa merkkiisi tulevat Mars ja Venus ottavat tehokkaaseen käyttöön kaiken virran, mitä sinusta ikinä irtoaa. Marsin ja Venuksen yhteisenergia pistää sukat pyörimään jaloissa kiihkeitten kohtaamisten yhteydessä. Järjelle ei juurikaan jää sijaa aivojen majatalossa ja siksi selvitystöitä tulee riittämään parhaimmillaan lopputalveksi. Toimivat suhteet vahvistuvat entisestään, mutta tunnelmaltaan hiipuneet kumppanuudet ajautuvat helposti syviin muutoskriiseihin.

Jousimies

Elokuun nousujohteinen ja idearikas tunnelma rauhoittuu ja tasoittuu ainakin hetkeksi Jupiterin ja Uranuksen peräännyttyä neliömerkkiisi. Nyt on viisasta hyväksyä, että kaiken tekemisen vaihtuminen hiukan jähmeämmäksi kuuluu asiaan, eikä suinkaan tarkoita, että yksikään aloittamasi hanke olisi minkäänlaisessa vastatuulessa. Tälle kuulle osuvien pienten pettymysten tarkoituksena on auttaa sinua löytämään uudenlainen suunta elämääsi juuri tuolla hetkellisä pettymyksiä tuottavalla alueella. Kun nyt maltat pysähtyä hetkeksi, rakennat itsellesi loistavat asemat tulevalle menestykselle.

Kauris

Voimia rajusti koetellut elokuu on sinun osaltasi taakse jäänyttä elämää Marsin ja Venuksen jätettyä neliömerkkisi rauhaan. Syyskuussa sinulla on mahdollisuus pitää hommat jälleen luistamaan paremmalla tempolla, vaikka olet edelleen melko tiukassa kontrollissa voimavarojesi kanssa. Olet tahtomattasi erottamaton osa ihmiskuntaa koettelevaa muutosta ja siksi sinulla ei ole mahdollisuutta jäädä makaamaan laakereillesi. Älä anna minkään voiman estää sinua toteuttamasta tämän hetken ideoita ja visioita, sillä niissä on tulevaisuuden vahva henki.

Vesimies

Elämäsi on syyskuussa erittäin intuitiivisessa vaiheessa ja sinulla on paljon henkistä kapasiteettia ideoittesi konkreettiseen toteuttamiseen. Et pysty ehkä itsekään kunnolla ymmärtämään, mitä oikein on tapahtumassa, sillä Neptunuksen ja Marsin kulminaatiosta syntyvä toiminta on arvaamatonta ja joskus jopa kaoottista. Nyt on vain pysyttävä jatkuvassa liikkeessä ja maltettava pitäytyä niin houkuttelevalta tuntuvasta suunnittelusta kokonaan irti. Koko juttu etenee vain tekemällä ja ratkaisut löytyvät vasta sitten, kun ollaan juuri sillä kohdalla.

Kalat

Pienen taantuman jälkeen, huomaat olevasi jälleen energisempi ja täynnä uusia ideoita. Jupiterin ja Uranuksen yhdistelmä antaa kaikki mahdolliset eväät kehitellä uusia menestyksen elementtejä elämääsi, mutta samalla se vaatii ehdotonta irrottautumista sellaisista raskaista velvoitteista, jotka imivät energiasi tyhjiin viime kuussa. Syyskuussa sinun haasteesi on tehdä osittain hyvinkin raskaita valintoja omaksi eduksesi ja hyväksyä tästä tuleva arvostelu menestyksesi hinnaksi. Suuret onnistumiset ovat aivan ulottuvillasi, mutta ne löytyvät vain mukavan ja innostavan tekemisen välityksellä.

Astro.fi

Facebook

X