Horoskoopit

Kuukausihoroskooppi 9/2013

Teksti: Anna.fi

Syyskuu on täynnä oivalluksia ja tekemisen riemua, kun Mars tekee Leijonasta kolmiota Uranukselle Oinaassa. Tiettyjä reunaehtoja rakentaa Marsin neliö Saturnukselle.

Kuukausihoroskooppi

Ikäviltä tuntuvat velvollisuudet tulevat pysäyttämään monta lupaavaa suunnitelmaa vain siksi, että näiltä velvollisuuksilta ei jää aikaa todellisten visioiden toteuttamiselle.

Jupiter etääntyy kriittisestä pisteestä syyskuun ajan, mutta talouden muutosta vaativat elementit säilyvät ennallaan ja elämä jatkuu niiltä osin hyvin epävakaana. Kaikkiin tässä hetkessä tehtyihin ratkaisuihin palataan uudelleen vuodenvaihteen lähestyessä. Aikaa muutosten tekemiseen on aina kevääseen 2014 saakka, mutta mitä pidemmälle painaa vanhalla uuvuttavalla rytmillä, sitä karumpaa on todellisuuteen herääminen myös yritysmaailmassa.

Rakkauselämässä on tässä kuussa menossa hyvin herkkä ja samalla tiukkaa sitoutumista vaativa vaihe, kun Venus tekee yhtymää Saturnukselle. Arvomaailmaan ja rakkauselämään liittyvät ratkaisut painavat nyt tavallista enemmän ja saatat tuntea painostavan olotilan kasvavan kasvamistaan, kunnes olet valmis lopulliseen päätökseen.

Oinas

Kovien paineiden alla olet joutunut tekemään viime kuussa tiukkoja ratkaisuja. Syyskuussa Marsin kolmio Uranukselle tekee yllättäen kaikesta paljon helpompaa ja asiat alkavat rullata eteenpäin. Pluton neliö tosin vaatii pysymään edelleen tiukasti totuudessa ja kunnioittamaan sinulle henkisesti tärkeitä päämääriä. Energiasi on niin oivaltavaa ja ennakkoluulotonta, että muiden on vaikea käsittää, mitä olet tekemässä. Siksi tarvitset tavallista enemmän tilaa ympärillesi. Anna vauhdin kasvaa pienestä vastarinnasta huolimatta. Suunta on varmasti oikea.

Härkä

Venuksen ja Saturnuksen oppositio merkkiisi hiljentää vauhtiasi ja pakottaa katselemaan parisuhdetta tai ihmissuhteita yleensä paljon tavallista kriittisemmin. Tulet hyvin tietoiseksi omasta arvomaailmastasi ja ahdistus nousee pienimmistäkin vaatimuksista tai odotuksista, joita muut sinulle asettavat. Kehosi jokainen solu on syyskuussa aktivoitunut pitämään epämiellyttävät velvollisuudet ja luonnottoman käyttäytymisen kaukana sinusta. Et siis pysty olemaan kiltti ja sopeutuvainen vaikka kuinka haluaisit. Toimivalle suhteelle tämä kuvio ei aiheuta suurempia ongelmia.

Kaksoset

Jotkut perheeseen ja muihin huollettaviin ihmisiin liittyvät asiat ovat tulleet pisteeseen, jossa sinun on pakko tehdä niille jotakin. Lähinnä kysymys on jonkinlaisista auttamistilanteista, joihin olet jumiutunut heikkoina hetkinäsi. Elät nyt vaihetta, jossa jaksamisesi ja jopa terveytesi vuoksi sinun pitää ottaa enemmän omaa aikaa ja itsesi huomioon. Muutoksen pitäisi olla helppo, koska tulet näkemään kaiken näkemäsi vaivan kaunistelemattomat tulokset. Jos olet rehellinen itsellesi, huomaat tehneesi jopa enemmän vahinkoa auttamisvimmallasi. Vapauta siis itsesi tarpeettomista läheisiin kohdistuvista velvoitteista.

Rapu

Kesä on ollut koettelevaa aikaa etenkin elokuun osalta, sillä kaikki falski tekeminen on tökkinyt oikein kunnolla. Menestystä ei kannata vieläkään hehkuttaa, mutta Neptunuksen kolmio Venukselle ja Saturnukselle synnyttää syyskuulle huikean nousukiidon kaikille puuhille, joista todella nautit. Pidä siis edelleen syyllisyys kaukana mielestäsi ja uskalla suuntautua entistä enemmän sinulle rakkaisiin harrastuksiin velvollisuuksien sijasta. Menestys syntyy nyt iloisesta tekemisestä.

Leijona

Mars kulkee merkissäsi syyskuun ajan ja tekee samalla kolmiota Uranukselle. Tämä saattaa olla tehokkain ja parhaassa tapauksessa myös jännittävin kuukautesi tänä vuonna. Varaa riittävästi aikaa itsellesi ja ennen kaikkea uusien ideoiden toteuttamiselle, sillä Uranuksen synnyttämällä kekseliäisyydellä tulet etenemään kaikissa sinulle todella merkityksellisissä hankkeissa paljon odottamaasi pidemmälle. Parhaan menestyksen takaamiseksi kannattaa pitää kalenteri mahdollisimman tyhjänä, jotta sinulle jää riittävästi aikaa ja resursseja seurata ennalta-arvaamattomia oivalluksiasi läpi koko syyskuun.

Neitsyt

Merkissäsi vaikuttavalle Cerekselle osuu vaikuttava sekstiiliketju Chironilta, Plutolta ja Saturnukselta syyskuun aikana. Perhe-elämään, asumiseen ja läheisistä huolehtimiseen liittyvä Ceres lupailee positiivisia muutoksia näillä alueilla, vaikka et tekisi yhtään mitään asioiden eteen. Jos sinulla kuitenkin on joku idea siitä, mihin suuntaan haluat kotielämääsi kehittää, niin nyt kannattaa laittaa toimeksi. Ota tähtäimeesi muutokset, joiden kautta oma elämäsi tulee rakentumaan tasapainoisemmaksi, turvallisemmaksi ja ennen kaikkea mukavammaksi. Samalla vapaudut ylimääräisistä rasitteista.

Vaaka

Merkurius tekee syyskuun puolivälissä tarkkaa oppositiota Uranukselle ja neliötä Plutolle merkistäsi ja siksi sinulla ei ole varaa edes valkoisiin valheisiin. Yritä olla äärimmäisen rehellinen itsellesi ja varo selittelemästä ratkaisujasi muille. Huomaat hermostuvasi kaikkeen sinuun kohdistuvaan arvosteluun ja epäilyyn aivan liian nopeasti, jolloin tulet paljastaneeksi omat arveluttavat motiivisi. Näin käy aina, kun alat selittämään ratkaisujasi. Uskalla toimia ja tehdä päätöksiä omaan näkemykseesi luottaen ja huomaat, kuinka paljon helpommalla saat asiat rullaamaan haluamaasi suuntaan.

Skorpioni

Venus tulee syyskuussa tarkkaan yhtymään Saturnuksen kanssa ja niinpä tämä kuukausi tulee olemaan aivan erityisen tärkeä toteutumassa olevien päätöstesi kannalta. Olet nyt käynnistämässä elämässäsi noin 28 vuotta kestävää missiota, jolle elämäsi rakentuu pitkälle tulevaisuuteen. Tämän kuukauden aikana on juuri oikea hetki löytää oikea tunnelma näille tuleville vuosille ja se tapahtuu sitoutumalla täysillä jokaiseen sinulle arvokkaaseen elementtiin elämässäsi. Pidä siis hauskaa ja nauti täysillä elämästäsi jokaisena syyskuun päivänä.

Jousimies

Viime kuussa käynnistyneet ideat ja suunnitelmat ovat nyt toteuttamista vaille valmiit. Mikä siihen sopisikaan paremmin kuin Marsin ja Uranuksen kultainen kolmio merkkiisi koko syyskuun ajan. Nyt ei puutu virtaa eikä oivalluksia, mutta asioiden toteuttaminen saattaa silti ottaa koville. Tämän hetken energiasi on niin uudistusmielistä ja jopa vallankumouksellista, ettei sille löydy varauksetonta hyväksyntää juuri mistään. Siksi sinun on uskallettava mennä eteenpäin omilla ehdoillasi ja hyväksyttävä joskus ankarakin vastustus merkiksi valintojesi oikeellisuudesta. Toimi ensin ja selittele vasta jälkeenpäin.

Kauris

Chironin, Saturnuksen ja Venuksen pikkukolmio merkissäsi vaikuttavaan Plutoon merkitsee parhaimmillaan arvomaailmasi ja rakkauselämäsi positiivista uudistumista jonkun henkisesti vahvan kokemuksen kautta. Ihastuminen tai rakastuminen ei välttämättä ole sitä, miltä se ensin näyttää, vaan toimii ennemmin tienviittana arvomaailmaltaan uudenlaiseen elämään joko samoissa tai kokonaan uudistuvissa ympyröissä. Parantava energia välittyy jonkun tässä kuussa kohtaamasi henkilön aiheuttamasta tunnekuohusta, vaikka kohtaaminen ei johtaisi sen pidemmälle.

Vesimies

Saturnus ja Venus tekevät neliötä merkissäsi vaikuttavalle Juno-asteroidille yhdessä Pallas Athenen kanssa. Tämä T-risti kuvio auttaa sinua näkemään rakkauselämäsi tämänhetkisen tilan tavallista kirkkaampana ja ehdottoman totuudenmukaisena. Selkeytesi ei jätä mahdollisuutta pettää itseäsi, vaan koet olemassa olevan tilanteen juuri sellaisena kuin se todellisuudessa on. Rakkautta joko on tai ei ole, ja se on uskallettava nähdä puhtaasti omalta kokemuspohjaltasi. Toiselta ei nyt kannata kysyä yhtään mitään, vaikka mieli tekisi. Pallo on sinulla ja ratkaisu löytyy sydämestäsi.

Kalat

Venus ja Saturnus osuvat kauniissa kolmiossa merkissäsi vaikuttavaan Neptunukseen ja elämän ihanuudet avautuvat sinulle lähes euforisen upeassa muodossa. Herkkyytesi tunteille ja kosketukselle on niin korkealla taajuudella, että mitä tahansa voi tapahtua. Anna tilaa omille tunteillesi ja uskalla heittäytyä kokemaan rakkautta sen korkeimmilla värähtelytasoilla. Elämä kuljettaa sinua nyt sellaisella voimalla, ettei looginen ajattelu yllä lähellekään. Siksi järkeily tai tilanteesi moraalinen pohtiminen ei johda minkäänlaiseen ratkaisuun. Katkaise ankkuriköysi ja katso mistä löydät itsesi kun kuukausi päättyy.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

 

X