kuuntele rakkaushoroskoopit
Horoskoopit

Kuuntele Annan rakkaushoroskoopit kesälle 2022! Millainen rakkauden kesä on luvassa sinulle, entä ystävillesi?

Nyt kaveri tai rakas kainaloon ja kuuntelemaan Annan supersuosittu rakkaushoroskooppi!
Teksti: Anna.fi Kuvat: iStock

Tähtimerkit toimivat karttoina lemmen leiskunnassa, kun kesä 2022 alkaa. Kuuntele kesän rakkaushoroskoopit!

Oinas (20.3.-19.4.)

Superpuuhakas oinas on aikaansaava varsinkin alkukesästä. Oinaan kannattaa kuitenkin keskittyä myös lomatunnelman luomiseen. Muuten heinäkuun lupaavat rakkausenergiat voivat mennä ohi suun.

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, oinas

Härkä (20.4.-20.5.)

Yleensä käänteissään hidas härkä saattaa yllättää itsensä ja muut kesän alussa tekemällä nopeita siirtoja rakkauselämässään. Kesäkuussa rakkausenergiaa on ilmassa eniten, joten orastavalla tai uudelleenlämpiävälle suhteelle raivata tilaa.

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, härkä

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kaksosten alkukesä on täynnä tapahtumia ja aktiviteetteja, isoja ja pieniä. Romantiikka ei ehkä ole päällimmäisenä mielessä, mutta sille todellakin kannattaa antaa mahdollisuus. Mutta kuinka erottaa se oikea niin monista vastaantulevista kiinnostavista ihmisistä..?

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, kaksoset

Rapu (21.6.-22.7.)

Ravun tavoitteet ovat kirkkaat kesälle 2022. Myös energiaa riittää, joten projektit valmistuvat vauhdikkaasti. Pysyykö kumppani perässä? Varsinkin tuore suhde voi olla vaarassa, jos sille ei suo riittävästi huomiota.

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, kaksoset

Leijona (23.7.-22.8.)

Kesän alkupuoli on leijonille kukoistuksen aikaa. Leijonan tulisuus sopii kuumiin viikkoihin, ja kesäkuussa leijonat tuovatkin parhaat puolensa esiin. Vetovoiman laki tuo leijonan tielle henkilön, joka näkee jalopeuran itseluottamuksen ja ylväyden ja kantaa niitä itsekin. Hänen kanssaan kannattaa jatkaa!

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, leijona

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Alkukesällä ilmassa leijuu salaisuuksia. Aina salamyhkäisyys ei kuitenkaan annat sijaa epäluulolle. Mysteerit voivat tarkoittaa myös hyvien asioiden tapahtumista. Mikä salattu toive odottaa täyttymystään?

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, neitsyt

Vaaka (23.9.-22.10.)

Äkki-ihastumisia tiedossa! Tai ehkä vanha suhde roihahtaa uuteen liekkiin? Miehinen energia ympäröi vaakaa kuuman kesän aikana. Älä epäröi, vaan tartu hetkeen!

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, vaaka

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpioni tulee yllätetyksi kesäkuussa. Yllätys voi olla niin mojova, että se saa jopa lomasuunnitelmat muuttumaan. Romantiikka on kukkeimmillaan heinäkuussa.

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, skorpioni

Jousimies (22.11.-20.12.)

Seikkailu kutsuu! Jousimiehet käyvät kesän aikana tavallista enemmän viihteellä, jolloin uusia ihmisiä tupsahtelee tuon tuostakin elämään. Tai ehkäpä nykyisessä suhteessa löytyy uusia yllättäviä polkuja. Tartu tilaisuuteen, kun sitä tarjotaan!

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, jousimies

Kauris (21.12.-19.1.)

Tänä kesänä kauris luo uutta. Ehkäpä raivaajahenki kohdistuu konkreettisesti asumukseen, tai sitten sillä on käyttöä henkisellä puolella. Alkukesällä tunteet kuumenevat, ja torailu sekoittuu lemmiskelyyn.

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, kauris

Vesimies (20.1.-18.2.)

Perhejuhlia ja muita sukuvelvollisuuksia on kasautunut alkukesään roimasti. Vesimiehen huomio on järjestelyissä, eikä romantiikalle löydy sijaa. Onneksi juhannuksen jälkeen alkaa rennompi jakso, ja luvassa on kepeitä kohtaamisia.

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, vesimies

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkittäviä viestejä on tulossa puhelimeen, ja niihin kannattaa vastata oikeilla sävyllä.  Kärsivällisyyttä silti tarvitaan mahdollisten väärinymmärrysten suhteen. Puhelias kala saattaa loukata tahtomattaan kumppania.

Kuuntele koko horoskooppi: Kesän 2022 rakkaushoroskooppi, kalat

Lue myös: Annan suuri rakkaushoroskooppi 2022: Kurkista, miten ihana on tähtimerkkisi rakkauden kesä!

X